Hebrang o Hasanbegoviću
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hebrang o Hasanbegoviću
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Andrija-Hebrang-protiv-Hasanbegovica-On-ne-zna-i-ne-moze-znati-punu-istinu-o-mom-ocu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Hebrang o Hasanbegoviću
Hasanbegović je to i najavio potrebom da ulicu u Zagrebu dobije Josip Frank .
Dobro jel taj čovjek normalan???
Frankovci su bili najomraženija skupina kod većine demokratski,kršćanski ili lijevo orijentiranih Hrvata,a Frank je ideološki otac ustaštva,i sad bi Hasanče skidao ulicu Andrije Hebranga,koji ima značajne zasluge u NOB-u i prijeratnom periodu,a dao bi ulicu po jednom teškom špvinistu,koji je upropastio Hrvatsku stranku prava.
Dobro jel taj čovjek normalan???
Frankovci su bili najomraženija skupina kod većine demokratski,kršćanski ili lijevo orijentiranih Hrvata,a Frank je ideološki otac ustaštva,i sad bi Hasanče skidao ulicu Andrije Hebranga,koji ima značajne zasluge u NOB-u i prijeratnom periodu,a dao bi ulicu po jednom teškom špvinistu,koji je upropastio Hrvatsku stranku prava.
2014-04-22
»U dijelu hrvatske ljevice Hebrang je imao posebnu težinu, ali moj stav o jugoslavenskoj komunističkoj baštini i svim njezinim izdancima potpuno je jasan«, kazao je Hasanbegović
hasan je dostojan protivnik
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
epikur37 wrote:Sva sreca da su ga izbacili iz hdz-a.
taj dan sam slavio i rastrosio se a posjedujem 1/16 bracke krvi
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
koji je kreten taj haso. i svi koji navijaju i glasaju za njega.
2014-12-30
kreten, imbecil al zesci, taj je ufuran u neki ndh film al maksimalnoveber wrote:koji je kreten taj haso. i svi koji navijaju i glasaju za njega.
AfD
veber-
2014-12-30
veber wrote:bandić je otvorio pandorinu kutiju, ali možda mu se obije o glavu pa odu svi u pm
u stavri Karamarko još uvodeći hasančeta i tu filoustašku struju u politiku i hdz
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čak ni u ludim 90-tima nije se ovako davala pozornost tim deničarskim klepetalima.epikur37 wrote:veber wrote:bandić je otvorio pandorinu kutiju, ali možda mu se obije o glavu pa odu svi u pm
u stavri Karamarko još uvodeći hasančeta i tu filoustašku struju u politiku i hdz
U HDZ-u je tada dominirao onaj maspokovski kurs(Tuđman,Boljkovac,Manolić,Mesić,Gregurić,Bebić,Granić,Kosorica...)
Merčep je izgnan,a o HSP-ovcima da se i ne govori. Tuđman ih je smatrao smiješnima,neozbiljnima(što su doista i bili),a njihove prohtjeve ludima i neostvarivima (granica na Drini,hrvatski barjak na Romaniji,Hrvati islamske vjere i sl.)
Najdalje su u borbi protiv desnila išli Kosorica i Sanader,a dolaskom Karamarka umjesto nekakve retuđmanizacije došla je reustašizacija. Odjednom su se tu stvorili nepoznati ljudi (Hase,Bruna i general Glasnović),sa svojim ekstremno desnim stavovima.
Ja mislim da je Francek živ ti bi likovi životarili u nekakvim pravaškim strančicama koje nikada ne bi prelazile izborni prag.
2014-04-22
veber wrote:bandić je otvorio pandorinu kutiju, ali možda mu se obije o glavu pa odu svi u pm
Ime trga je hvala Bogu promijenjeno, a nije se ništa dramatično dogodilo. Možeš mi pojasniti svoju tvrdnju?
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Ulica po Josipu Franku.
Dobra ideja.
Dobra ideja.
Last edited by Antijunak on 23/7/2017, 18:36; edited 1 time in total (Reason for editing : jgvgmv)
2015-09-26
Hebrag je toliko kenjao i kenjao da je zaboravio ko i šta mu je bio otac.
I sad se čudi što su došli na krilima vjetra koji je i on potpirivao oni koji i njegovom ocu spremaju glogov kolac.
Jebem ti Hrvatsku kojom harači Hasan-Beg.
Ali Hrvatska je to zaslužila.
I sad se čudi što su došli na krilima vjetra koji je i on potpirivao oni koji i njegovom ocu spremaju glogov kolac.
Jebem ti Hrvatsku kojom harači Hasan-Beg.
Ali Hrvatska je to zaslužila.
Last edited by Ringo10 on 23/7/2017, 18:50; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
naravno.Antijunak wrote:veber wrote:bandić je otvorio pandorinu kutiju, ali možda mu se obije o glavu pa odu svi u pm
Ime trga je hvala Bogu promijenjeno, a nije se ništa dramatično dogodilo. Možeš mi pojasniti svoju tvrdnju?
hasanče je sada krenuo da se makne hebrangova ulica, imat će još sl. zahtjeva kao i to da se postave ustaški nazivi ulica.
hdu će ili sam izaći iz koalicije ili će ih natjerati iz eu.
bandić će izgubiti većinu. penzići koji su glasali za njega neće mu oprostiti laž o promjeni imena trga kao i koaliranje sa hdzom.
lako moguće da se odjednom pojavi čvrsta optužnica protiv bandića.
a, hasanče i ona plavuša neka krenu po eu tražiti da se maknu nazivi ulica i trgova s titovim imenom.
neka krenu od londona, možda ih briti odmah zbuksaju.
2014-12-30
Podržavam svim srcem Hasan-Bega i njegove slobodarske aktivnosti. Ovakav je trebao Hrvastkoj.veber wrote:naravno.Antijunak wrote:veber wrote:bandić je otvorio pandorinu kutiju, ali možda mu se obije o glavu pa odu svi u pm
hasanče je sada krenuo da se makne hebrangova ulica, imat će još sl. zahtjeva kao i to da se postave ustaški nazivi ulica.
Paveliću ulica i trg u svim gradovima i selendrama Hrvatske. I njegovim ustaškim ahbabima.
Pa kad smo ustaše onda nek smo ustaše. Dosta je bilo foliranja.
2015-09-24
veber wrote:naravno.Antijunak wrote:veber wrote:bandić je otvorio pandorinu kutiju, ali možda mu se obije o glavu pa odu svi u pm
bandić će izgubiti većinu. penzići koji su glasali za njega neće mu oprostiti laž o promjeni imena trga kao i koaliranje sa hdzom.
a, hasanče i ona plavuša neka krenu po eu tražiti da se maknu nazivi ulica i trgova s titovim imenom.
Josip Frank nije bio ustaša. Ne vjerujem da će Haso tražiti da se ulice zovu po ustašama.
Gdje u EU postoji imena trgova po Titi?
A što se tiče Londona, ako nisu upoznat Briti ga više ne kontroliraju, stranci su postali većina i kontroliraju ga.
Haso zajedno sa Živim Zidom je osvježavajuća pojava na učmaloj političkoj sceni u Hrvatskoj.
A ako Bandić ne bude više gradonačelnik Zagreba, to neće predstavljati kraj svijeta.
2015-09-26
Da, Haso zajedno sa Živim Zidom je osvježavajuća ustaška pojava na učmaloj političkoj sceni u Hrvatskoj.Antijunak wrote:veber wrote:naravno.Antijunak wrote:veber wrote:bandić je otvorio pandorinu kutiju, ali možda mu se obije o glavu pa odu svi u pm
Josip Frank nije bio ustaša. Ne vjerujem da će Haso tražiti da se ulice zovu po ustašama.
Gdje u EU postoji imena trgova po Titi?
A što se tiče Londona, ako nisu upoznat Briti ga više ne kontroliraju, stranci su postali većina i kontroliraju ga.
Haso zajedno sa Živim Zidom je osvježavajuća pojava na učmaloj političkoj sceni u Hrvatskoj.
A ako Bandić ne bude više gradonačelnik Zagreba, to neće predstavljati kraj svijeta.
2015-09-24
zato ljudi i odlaze.
umjesto da gledamo u budućnost naši političari zajebavaju se s prošlošću.
kada se radnosposobni pokupe od čega misle živjet?
radna baza se smanjuje, a time i doprinosi u mirovinsko i zdravstveno.
pa vi mijenjajte imena trgova.
2014-12-30
Pa gle slažem se s tobom da se okrenemo ka budućnosti i gospodarskim temama, ALI budućnosti nema dok se ne raščistiti prošlost, a naziv jedan od najvećih i najljepših trgova u Zagrebu po diktatoru i zločincu Titi je uvredljiv za mene, kad se uzme što je moja obitelj prošla pod njegovim režimom i posebice šta je moj narod doživio u Krndiji, Gakovu, Kikindi i drugdje.veber wrote:zato ljudi i odlaze.
No očito taj naziv trga nije bio uvredljiv samo za mene.
2015-09-26
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gledajte,Hasanbegoviću...
» Polovanec se ispričao Hasanbegoviću
» Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću
» Hebrang:'Kolege mi daju još tri mjeseca života,imam karcinom'
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» Polovanec se ispričao Hasanbegoviću
» Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću
» Hebrang:'Kolege mi daju još tri mjeseca života,imam karcinom'