ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću  - Page 6 Empty Re: Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću

Post by Hektorović 11/5/2018, 13:52

epikur37 wrote:

jasna stvar...

hdzom nikad neće rulati neki pravaš tipa hasanče kako su se popnadali neki tu

Hasančetu prirodno mjesto niti nikad nije bilo u HDZ-u, nego u pravaštvu. Jedino mu je Karamarkova politika otvorila odrđeni prostor, no ta politika bila je loša po sam HDZ.

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću  - Page 6 Empty Re: Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću

Post by Guest 11/5/2018, 13:52

Hektorović wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
Hektorović wrote:
Bitna razlika.

Točno. I ja to svako malo naglašavam.

Plenkijev HDZ je što amerikanci zovu "big tent" koalicija koja teži centru. Istina oduzima si određeni prostor na krajnjoj desnici, no to konpenzira sa puno jačom pozicijom u centru, čak poseže prema lijevom centru.

I sa tim posezanjem za lijevim centrom oduzima i ljevici dio birača što ove doslovce izluđuje. Oni bi radije Karamarka za svog rivala, jer su sa njim puno lakše izlazili na kraj uz pomoć notorno ljevičarskih medija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 13:53

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:pomirba je propala...ne dans vec smjenom vlasti nakon 2000-te...sve ostalo su nijanse

Kako propala kad HDZ vodi Plenki a ne Karamarko.

Plenki je rezultat pomirbe.

Problem je u tome što (i na forumu, nije vuk jedini) ima onih koji još nisu uspjeli prežaliti Karamarka.
fucka s e meni za karamarka...ja sam suverenist a plenki to ne predstavlja..meni je uzor orban a ne plenki...

Pa i Karamarku je bio skupa sa svom pro-pravaškom desnicom u Hrvatskoj. Problem je u tome što oni ne razumiju da je Orban kao europska pojava jedno, a kada je u pitanju njegov odnos prema Hrvatskoj, onda nešto sasvim drugo.
kakav je njegov odnos prema hrvatskoj?..sto puta je rekao da cijeni tuđmana..nije sigurno rekao d acijeni plenkija,zokija i slicne
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/5/2018, 13:54

Stranačka politika trenutno i jest valjda i najveći problem u SDP-u. Ali dobro, mogla bi prestati predstavljati najveći problem kada Tonino Picula preuzme SDP od evidentno potpuno izgubljenog u prostoru i vremena sadašnjeg šefa Bernardića.
Inače je sad još drastični takav slučaj u Beljkovom HSS-u ili onome što je od stranke ostalo. Neće biti napretka dok se Beljak ne makne iz stranke koju svim silama nastoji pretvoriti u ono što je do nedavno HNS bio SDP-u.

Bero je non entity... čovjek kojeg nije bilo.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 11/5/2018, 13:55

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Kako propala kad HDZ vodi Plenki a ne Karamarko.

Plenki je rezultat pomirbe.

Problem je u tome što (i na forumu, nije vuk jedini) ima onih koji još nisu uspjeli prežaliti Karamarka.
fucka s e meni za karamarka...ja sam suverenist a plenki to ne predstavlja..meni je uzor orban a ne plenki...

Pa i Karamarku je bio skupa sa svom pro-pravaškom desnicom u Hrvatskoj. Problem je u tome što oni ne razumiju da je Orban kao europska pojava jedno, a kada je u pitanju njegov odnos prema Hrvatskoj, onda nešto sasvim drugo.
kakav je njegov odnos prema hrvatskoj?

Najbolje se vidi u odnosu prema Ini. O Pokretu mladih 64 županije sad radije ne bih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/5/2018, 13:55

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
pomirba je propala...

za vas radikale, desne i njih lijeve nikad nije ni postojala...

srećom i jedni i drugi ste potpuna margina i pored vas zazivam još 100  godina vlasti hdz&sdp ekipe.

jer jača dsnica odmah propada u filoustaštvo a jača ljevica u filojugoslavenstvo...

škart i jedno i drugo
koji si ti teletabis... :) .pa poglec ove u sdp-u...to tebi danas normalno..ono staljin,bolje grob nego rob i slicno..po cemu se oni razlikuju dana s u parolama od one ridikulozne antifa udruge ili ne znam nove ljevice markovine.. :) ...pa danas  hsp pod karlom starcevicem vlasnikom velebit pivovare nema veze s asonim hsp-om od prije nekoliko godina..danas bi bas rekao d aje ovaj danas hsp pod starcevicem puno blizi onom hss-u kojeg bi ti zelio...

gle ovog pravaša...

sdp je bolji od hsp-a u svakom slučaju

hdz od sdp-a

a hss od hdz a :)
sdp je gola kurcina sa imbecilom na celu koji ne zna kako funckionira mjesna zajednica  akamoli drzava

sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/5/2018, 13:56

I sa tim posezanjem za lijevim centrom oduzima i ljevici dio birača što ove doslovce izluđuje. Oni bi radije Karamarka za svog rivala, jer su sa njim puno lakše izlazili na kraj uz pomoć notorno ljevičarskih medija.

Bez Plenkija na čelu HDZ-a danas bi vladao Zoki Milanović :) 

Sa Hasančetom na čelu HDZ imali bi i goru situaciju kao što je sad imamo sa Berom u SDP. Jednostavo bez šansi za preuzimanje vlasti.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 11/5/2018, 13:56

Hektorović wrote:

Stranačka politika trenutno i jest valjda i najveći problem u SDP-u. Ali dobro, mogla bi prestati predstavljati najveći problem kada Tonino Picula preuzme SDP od evidentno potpuno izgubljenog u prostoru i vremena sadašnjeg šefa Bernardića.
Inače je sad još drastični takav slučaj u Beljkovom HSS-u ili onome što je od stranke ostalo. Neće biti napretka dok se Beljak ne makne iz stranke koju svim silama nastoji pretvoriti u ono što je do nedavno HNS bio SDP-u.

Bero je non entity... čovjek kojeg nije bilo.

I kojega uskoro neće ni biti. Bar ne na čelu SDP-a. Rekao sam već na nekoj temi danas, Aleksandra Kolarić će još javno žaliti za mangupom Milanovićem kojega je ranije inače obilato kritizirala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/5/2018, 13:58

epikur37 wrote:

sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.

Pa sudbina pravaštva se najbolje vidi po stalnim rasipanjima i fragmentacijama pravaških stanaka. Podsjećaju na islamiste iz sirije koji se stalno svađaju i proglašavaju fitne jedni protiv drugih.

Fitna znači sumnja, sumnjivo, i sve što nije jasno određeno da li je halal ili haram. Fitna (također fitnah ili fitnat) (فتنة) je arapska riječ koja, u zavisnosti od konteksta, može označavati razdor, nemire, obmane ili haos.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 13:58

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:

Najbolje se vidi u odnosu prema Ini. O Pokretu mladih 64 županije sad radije ne bih.
inu su mađarima u ruke dali sanader i racan..nije ih mađar kumio da daju njemu inu...trazili su proviziju i mito i mađari su im dali..ovi drugi nisu htjeli..pa nisu dobili inu...amen..a mađar onda moze raditi sa inom sto hoce..drugo mađari su nam prodali oruzje kad gotovo nitko nije...pocetkom 1991...mogli su zatvoriti granicu s ahrvatskom zbog rata a nisu..itd..itd
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 13:59

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

za vas radikale, desne i njih lijeve nikad nije ni postojala...

srećom i jedni i drugi ste potpuna margina i pored vas zazivam još 100  godina vlasti hdz&sdp ekipe.

jer jača dsnica odmah propada u filoustaštvo a jača ljevica u filojugoslavenstvo...

škart i jedno i drugo
koji si ti teletabis... :) .pa poglec ove u sdp-u...to tebi danas normalno..ono staljin,bolje grob nego rob i slicno..po cemu se oni razlikuju dana s u parolama od one ridikulozne antifa udruge ili ne znam nove ljevice markovine.. :) ...pa danas  hsp pod karlom starcevicem vlasnikom velebit pivovare nema veze s asonim hsp-om od prije nekoliko godina..danas bi bas rekao d aje ovaj danas hsp pod starcevicem puno blizi onom hss-u kojeg bi ti zelio...

gle ovog pravaša...

hdz od sdp-a

sdp je gola kurcina sa imbecilom na celu koji ne zna kako funckionira mjesna zajednica  akamoli drzava

tebe cese hsp zbog muslica i to sto si po vokaciji crvendac :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 14:03

mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/5/2018, 14:04

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:

inu su mađarima u ruke dali sanader i racan..nije ih mađar kumio da daju njemu inu...

Nebitno tko ju je dao (doslovce) nego kakav odnos imaju prema Ini. Ne samo Mol kao korporacija, po tome se jasno pokazuje i odnos mađarske politike prema Hrvatskoj, a samo krajnje naivni to nisu u stanju vidjeti. Dakle, djela a ne riječi (pohvale Tuđmanu) koje ništa ne znače.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/5/2018, 14:04

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

gle ovog pravaša...

hdz od sdp-a

Ako si ti desna referentna tocka, jasno i vrlo rado sam crvemdac :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/5/2018, 14:05

vuksadinare wrote:tko ponudi na stol croexit...

Nitko. Uključujući tu i ŽZ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/5/2018, 14:05

vuksadinare wrote:mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece

Imas zi i zid
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/5/2018, 14:05

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:mene ne zanima nijedna stranka osim onih koje nude suverenost odnosno suverenisticku politiku...tko ponudi na stol croexit...i tko ce jacati vojsku,policju i sve druge stubove suvereniozma jedne drzave...sve ostalo brisem dupe i bacam u kos za smece

Imas zi i zid

Jedino Pernara, a on sam nije ŽZ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 11/5/2018, 14:07

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.

vuk je manje više folklorno pravaštvo, a ne ozbilja opcija za budučnost hrvatske
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 14:15

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:

inu su mađarima u ruke dali sanader i racan..nije ih mađar kumio da daju njemu inu...

Nebitno tko ju je dao (doslovce) nego kakav odnos imaju prema Ini. Ne samo Mol kao korporacija, po tome se jasno pokazuje i odnos mađarske politike prema Hrvatskoj, a samo krajnje naivni to nisu u stanju vidjeti. Dakle, djela a ne riječi (pohvale Tuđmanu) koje ništa ne znače.
cuj mađari nisu tu iznimka..svaki strani ulagac koji ulozi u drugu drzavu pogotovo cija je ekonomija na klimavim nogama ponasa se bahato(cast iznimkama) tu mađari nisu krivi..onoliko koliko smo jaki i koliko postujemo sebe postivat ce nas i drugi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 14:16

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

gle ovog pravaša...

hdz od sdp-a

pa jebiga ja nisam nosio majicu sa che gevarinim likom ne bas tako davno :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/5/2018, 14:18

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:sdp posebice ovako raskupusan je ništa ali hsp jednostavno nije opcija, on je destrukcija.

vuk je manje više folklorno pravaštvo, a ne ozbilja opcija za budučnost hrvatske
...ja sam nacionalno i suverenisticki svjestan..red,rad i disciplina na prvom mjestu...filozofiranje out
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics