Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
Ako je i on Kaštelanin, ovo sve mi je normalno za njih...Znam ih masu. Rađe poginit nego se prominit...RayMabus wrote:A ovaj moj još luđi
Izgubi oko nastavi fight tili mu dat neku veliku penziju i nije tija prihvatija neku malu radi oka pošto je mora stavit umjetno a i to je dici da i onda zemljoradnja
Živija do kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća dicu posla na fakultete
Sve svojim radom
To takva raca
Ono moga je jer su mu nudili veliku penziju radi oka i fighta tamo ma kakvi niti čut
Guest- Guest
A je, a šta će ima puno zemlje dica mala nije ranjen u ruku nogu može radit dobija kamenčić u oko zavili mu to posli rata operira pa ima umjetno
Još su oni ratovala godinu dana i nešto još Švabe tu ono kninska bitka i ta šema
Nema bolnice zaviju te ako moš držat pušku u rukama idemo dalje
Još su oni ratovala godinu dana i nešto još Švabe tu ono kninska bitka i ta šema
Nema bolnice zaviju te ako moš držat pušku u rukama idemo dalje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nudili su to oni njemu, moga je on slobodno ne radit ništa do kraja života samo ruke noge sve radi koja penzija ono a u to u mene je težačka familija samo veleposjednici i školovani
I onda im reka da neće nego samo tu neku malu odštetu za liječenje oka i to a i to bi da dici
Ono on konje jaha posli
Živija do 1979
Radija normalno školova dicu
Još kuću jednu izgradija tu u selu vlastitim rukama
Kuću još jednu vlastitim rukama napravija
Tu mi živi stric
Još kupija jednu tu do moje i ito sve sam napravija
Koja penzija
Ajde bježi
I onda im reka da neće nego samo tu neku malu odštetu za liječenje oka i to a i to bi da dici
Ono on konje jaha posli
Živija do 1979
Radija normalno školova dicu
Još kuću jednu izgradija tu u selu vlastitim rukama
Kuću još jednu vlastitim rukama napravija
Tu mi živi stric
Još kupija jednu tu do moje i ito sve sam napravija
Koja penzija
Ajde bježi
2014-04-11
I šta je najveća baza nije proda ni komad zemlje
Još kupova
Sve svojim rukama
I nakon ranjava i daljnjeg fight još jer to je još bilo godinu i nešto sa Švabama do kninske bitke
Sve sam
Konje jaha dicu na fakultete kuće napravija jednu i drugu nadogradija
Živija do duboke starosti ono sedamdeset i neka
Još kupova
Sve svojim rukama
I nakon ranjava i daljnjeg fight još jer to je još bilo godinu i nešto sa Švabama do kninske bitke
Sve sam
Konje jaha dicu na fakultete kuće napravija jednu i drugu nadogradija
Živija do duboke starosti ono sedamdeset i neka
2014-04-11
Dobro je on tu i proša s obzirom da su direktno išli na Švabe
Rijeka Cetina oko Trilja prebacuju topove a Švabe ih ne vide jer je okuka pa ih tukli minobacaćima
Jedna granata pala bliže i šljunak i kamenje se razletilo i njemu jedan kamenčić u oko
To mu zamotalo, saniralo nije se ništa upalilo
Nema bolnice
To su bitke za oslobođenje Splita
Rijeka Cetina oko Trilja prebacuju topove a Švabe ih ne vide jer je okuka pa ih tukli minobacaćima
Jedna granata pala bliže i šljunak i kamenje se razletilo i njemu jedan kamenčić u oko
To mu zamotalo, saniralo nije se ništa upalilo
Nema bolnice
To su bitke za oslobođenje Splita
2014-04-11
Ali jbga tu je osta bez oka tj oštećeno pa posli to operira pa ima umjetno
Čak ni po licu nije ima rana nego kako je to bočno a oko mek organ onda ga taj kamenčić pogodija tj to je bila kiša kamenja od udara te granate
Čak ni po licu nije ima rana nego kako je to bočno a oko mek organ onda ga taj kamenčić pogodija tj to je bila kiša kamenja od udara te granate
2014-04-11
Nakon kapitulacije Italije Nijemci zauzimaju Splitu
Nisu se oni baš dali istirat od tamo
Onda ih je okružilo s mora sa istoka i zaleđa
Tek tada oni vide da su opkoljeni i povlače se u Knin
I tada imaš pravu bitku u smislu vojska na vojsku
Ono tko pobjedi gotovo je
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Kninska_operacija
Nisu se oni baš dali istirat od tamo
Onda ih je okružilo s mora sa istoka i zaleđa
Tek tada oni vide da su opkoljeni i povlače se u Knin
I tada imaš pravu bitku u smislu vojska na vojsku
Ono tko pobjedi gotovo je
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Kninska_operacija
2014-04-11
Bio je građanski ratslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Dok je jucer cardakilda pobjedila za brigom za privatnost mailova.
Uvjerljivo najveći shit of the day je Sorina izjava kako Hrvatsku nitko nije napao, nego je to bio dogovoreni rat između Tuđmana i Miloševića.
Zapravo, kada malo bolje promislim, to nije shit of the day, to je shit of the year.
Zapravo, kad malo bolje promislim, to nije shit of the year, to je the greatest of all shits na cijelom ovom i bivšem forumu.
Jel tak
To sto vi ne smijete to izreci. Jebe se mene.
U tom građanskom ratu bilo je elemenata agresije, ali vec rekoh, u situaciji kad se jugosksvija rasoadala, njena vojska nije bas mogla biti u hrvatskpj agresor .
Logicno .
Radilo se o paravojnim postrojbama Srbije tako da se ne radi o agresiji Srbije na hrvatsku.
Decki sorry
To kaj se vama servira neka prica i kvalifikativ , mene se ne tice
Ok?
Matanu i sinovimaEroo wrote:kaja wrote: U prošloj državi su pokrali zlato i zbrisali u Argentinu.
Bezobraznici, trebali su ga ostavit Đuri Pucaru Starom i Raifu Dizdareviću.
Iz širokog ..
Da ne kradu poslije po rh lopovi
Jbt
Sto se god dalo i njihove ruke , sve su maznuli
Lopovi i tati kristusovi
Sastanak u Karađorđevu je održan u martu 1991. godine u Karađorđevu (Vojvodina, SR Srbija) između predsednika Hrvatske Franje Tuđmana i predsednika Srbije Slobodana Miloševića o tadašnjoj situaciji u SFRJ. Tačni detalji tog sastanka nikad nisu objavljeni javnosti, ali je Dušan Bilandžić, hrvatski istoričar i Tuđmanov savetnik koji je prisustvovao sastanku, kasnije objavio knjigu u kojoj tvrdi da je „suština sastanka bila podela Bosne i Hercegovine“.[1][2][3]
Milošević je na tim pregovorima zahtevao sve teritorije na kojima su Srbi imali većinu. To je uključivalo npr. istočnu i zapadnu BiH. Tuđman i njegovo vođstvo su tražili prvenstveno zapadnu Hercegovinu gde su Hrvati imali većinu. Između takve proširene Hrvatske i proširene Srbije bi trebala biti mala muslimanska državica.[4]
Dobrica Ćosić, predsednik Savezne republike Jugoslavije, u oktobru 1992. godine u Ženevisa Tuđmanom potpisuje sporazum o zameni teritorija i „humanom preseljavanju stanovništva“.[5][6] Neki u ovome vide konkretizaciju prethodnog dogovora o podeli Bosne i Hercegovine.[7]
Milošević je na tim pregovorima zahtevao sve teritorije na kojima su Srbi imali većinu. To je uključivalo npr. istočnu i zapadnu BiH. Tuđman i njegovo vođstvo su tražili prvenstveno zapadnu Hercegovinu gde su Hrvati imali većinu. Između takve proširene Hrvatske i proširene Srbije bi trebala biti mala muslimanska državica.[4]
Dobrica Ćosić, predsednik Savezne republike Jugoslavije, u oktobru 1992. godine u Ženevisa Tuđmanom potpisuje sporazum o zameni teritorija i „humanom preseljavanju stanovništva“.[5][6] Neki u ovome vide konkretizaciju prethodnog dogovora o podeli Bosne i Hercegovine.[7]
Mene necete uvjeriti da ovaj sastanak u KARADZORDEVU NIJE DOGOVOR O RATU
Mozete sebe u da,je drzati u tim govnima i lazima
I dijeliti drugima shittove
Bilo bi vam bolje da ih jednom vec progutate
Stalno ste u njima ionsko
Mozete sebe u da,je drzati u tim govnima i lazima
I dijeliti drugima shittove
Bilo bi vam bolje da ih jednom vec progutate
Stalno ste u njima ionsko
Evo Siljipetar viri iz wc školjke
Pa Bosna i je podijeljena
2014-04-11
OVA USTASKA I KLERIKALNA BRATIJA SI DAJE PRIMAT NA ISTINU
MA NECETE LOPOVI I IZDAJNICI
UNISTILI STE DOSTA HRVATA I HRVATSKE
NECETE I ISTINU
NECEte kako hocete
IPAK CE VAS KOŠTATI jednog dana sve te lazi i nasilja nad istinom i povijesti
JER IPAK PRAVDA I ISTINA POBJEDE NA KRAJU
A GAMAD TIPA ERE I OVOG TU FILOZOFA SEOSKOG ŠILJE ... ODJRBITE
Od postenog svijeta i civiliziranog
Jebote , iz hrvatske ste uradili crnu rupu nad kpjom strane Policije bdiju da se ne razmeće fasizmom
MA NECETE LOPOVI I IZDAJNICI
UNISTILI STE DOSTA HRVATA I HRVATSKE
NECETE I ISTINU
NECEte kako hocete
IPAK CE VAS KOŠTATI jednog dana sve te lazi i nasilja nad istinom i povijesti
JER IPAK PRAVDA I ISTINA POBJEDE NA KRAJU
A GAMAD TIPA ERE I OVOG TU FILOZOFA SEOSKOG ŠILJE ... ODJRBITE
Od postenog svijeta i civiliziranog
Jebote , iz hrvatske ste uradili crnu rupu nad kpjom strane Policije bdiju da se ne razmeće fasizmom
Last edited by Sora on Thu 10 May - 23:46; edited 1 time in total
Uz silne zrtveRayMabus wrote:Pa Bosna i je podijeljena
I uostalom nije vam Bosna cacina da ju dijelite
I Srbi i Hrvati
Sram vas budi da svoju domovinu unistavate
Ista klero usraška banda uništava i RH
vuksadinare wrote:gledaj....da je umjesto hitlera bio staljin..pavelic i ustase bi bili uz njega ako bi im garantirao hravtsku drzavu..mao ce tung..sveti petar..svejedno...njima ej cilj bila hrvatska drzava na koji nacin manje bitno...takve okolnosti bileRingo10 wrote:Naravno da nisu ali su bili na strani antifasiticke koalicije i izvukli su Hrvate iz debelih govana u koja su ih ustase uvalile.vuksadinare wrote:dakle partizani su sveci i treba biti opravdanja za njihov mozebitni zlocin..ali za pocinjeni zlocin branitelja nema opravdanja..naravno d asam ond aradikaliziran..jer sam na to prisijen
Sad sto su Hrvati na to alergicni jer su ideoloski pogubljeni to je drugi par opanaka.
Da .Yehudim wrote:Ista klero usraška banda uništava i RH
Kao prvo to su eksponenti STRANIH VLADA I KAPITALA : Vatikana i sad
Kao drugo
Lazu da su bas pni domoljubi. Jebomajku . Za domoljuba je Hrvatska pala ispod 4 milijuna.
Sapienti sat.
Kao trece
U ime revanšizma isti ti kletofasti mjenjaju povijest i rade RUGLO OD NJE
I NIJE IH SRAM
I MISLE ZAISTA DA SU LJUDI GLUPI I GLUHI I CORAVI
E PA NECE ..TO TAKO KAKO HOCE
Kad je tebi rođendan regiRegoč wrote:vuksadinare wrote:gledaj....da je umjesto hitlera bio staljin..pavelic i ustase bi bili uz njega ako bi im garantirao hravtsku drzavu..mao ce tung..sveti petar..svejedno...njima ej cilj bila hrvatska drzava na koji nacin manje bitno...takve okolnosti bileRingo10 wrote:Naravno da nisu ali su bili na strani antifasiticke koalicije i izvukli su Hrvate iz debelih govana u koja su ih ustase uvalile.vuksadinare wrote:dakle partizani su sveci i treba biti opravdanja za njihov mozebitni zlocin..ali za pocinjeni zlocin branitelja nema opravdanja..naravno d asam ond aradikaliziran..jer sam na to prisijen
Sad sto su Hrvati na to alergicni jer su ideoloski pogubljeni to je drugi par opanaka.
Da ti kupim one kockice za igru
Aleksandru su naplatili ustaše 1934., a Puniši partizani 1944.Ringo10 wrote:On je bio budala.vuksadinare wrote:pavelic je bio fanatik..njegov najveci problem je bio opsesivnost hrvatskom drzavom i mrznja prema srbima i srbiji..nije badava u beogradskoj skupstini kad je izvrsen atentat na radica i hrvatske zastupnike bacio torbu prema punisu racicu porucivsi..njemu i krlaju..'srpski cigane platit cete..'Ringo10 wrote:DA je babi muda bila bi djed.vuksadinare wrote:...vec sma rekao..da je umjesto hitlera i musolinija bio netko drugi..mao ce tung,staljin koji su garantirali hrvatsku drzavu odvojenu od srbije ustase bi bile za njih..jedini cilj je bio hrvatska nezavisna drzava..ali jbg ovi se nasli u vremenu hice i musolinija i oni su to ponudili...da su koji mjesec ranije pavelicu to obecali britanci,amerikanci,staljin mozda bi pavelic bio kontra hitlera ali nisu..jbg nije imao sreceRingo10 wrote:
Ovo je klasicno hrvatsko palamudjenje.
Hajde lijepo reci ti meni kojim cudom Bozjim se Hrvatska mogla ostvariti kao neovisna i izvan neke nove Jugoslavije nakon sto su ustase totalno kompromitirale ideju Hrvatske u svakom pogledu.
I nakon sto su sile pobjednice jasno dale do znanja da se nece priznati niti jedna marionetska tvorevina nastala pod Hitlerovim skutima i da se ima obnoviti svaka drzava koju je Hitler rasturio.
A u Londonu ceka KRALJ na povratak, a u zemlji ga predstavlja Draza kao miljenik saveznika skoro do kraja 1944.
Ja ne znam jeste li vi maloumni ili sta. Ili ste toliko zablesavljeni svojim zabludama i iluzijama pa ne mozete da razumijete nista i nikakve povijesne kontekste i realnosti koje su tad vladale.
I kad vam neko to lijepo predoci, odmah je Srbin, cetnik, Jugoslaven. Odmah je za obnovu Jugoslavije.
Vi ste otisli u pizdu materinu.
Da je meni milijarda dolara bio bih miljarder.
Da konju izrastu rogovi bio bi rogata zivotnija.
DA je PAvelic imao mozga ko sto nije ne bi se lizao sa onima koji su bili osudjeni da zigube rat.
Svako sa dva grama mozga je shvacao da ce Nijemci izgubiti rat kao Macek na primjer. Ako ne 1941, a ono bar nakon Staljingrada.
Ja razumijem da seljaci i nepismeni puk nije pojma imao ali oni koji su vodili hrvatski narod nisu bili nepismeni.
I ko je platio, oni na koje je bacio torbu nisu.
Platili su srpski seljaci u Potkozarju ... kreten
Rekoh ti: beaujolais 1936. godište.Sora wrote:Kad je tebi rođendan regiRegoč wrote:vuksadinare wrote:gledaj....da je umjesto hitlera bio staljin..pavelic i ustase bi bili uz njega ako bi im garantirao hravtsku drzavu..mao ce tung..sveti petar..svejedno...njima ej cilj bila hrvatska drzava na koji nacin manje bitno...takve okolnosti bileRingo10 wrote:Naravno da nisu ali su bili na strani antifasiticke koalicije i izvukli su Hrvate iz debelih govana u koja su ih ustase uvalile.vuksadinare wrote:dakle partizani su sveci i treba biti opravdanja za njihov mozebitni zlocin..ali za pocinjeni zlocin branitelja nema opravdanja..naravno d asam ond aradikaliziran..jer sam na to prisijen
Da ti kupim one kockice za igru
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 11 of 14