ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami? - Page 10 Empty Re: Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?

Post by kaya Thu 10 May - 18:37

Leviathan2 wrote:
kaja wrote:
Leviathan2 wrote:partizani pobjedili, ustase svabe i ostala bratija popusili, gotovo, nek slave
hrv vs.srbi, hrvati pobjedili i slave
sledeci rat cemo vidjet ko ce slavit
ne kuzim ljudi sto imate protiv slavlja
Ja ništa..
ma mislim na ove jebivetre tipa ero, metlida  o slicni
ono bi slavili a drugima nebi dali
jebena demokracija na baljkan nacin
A ha. Ma, foliranti obični. Misle da netko puši price o velikom rvatstvu iz Slovenije ili s Marsa.
Mi se valjda lozimo na to pa se natječu tko ce napisati veću glupost.
Ova sa spašavanjem zlata od zlih komunista bi mogao biti shit of the day. 
Dok je jucer cardakilda pobjedila za brigom za privatnost mailova.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami? - Page 10 Empty Re: Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?

Post by Guest Thu 10 May - 18:56

kaja wrote:

Uvjerljivo najveći shit of the day je Sorina izjava kako Hrvatsku nitko nije napao, nego je to bio dogovoreni rat između Tuđmana i Miloševića.
Zapravo, kada malo bolje promislim, to nije shit of the day, to je shit of the year.
Zapravo, kad malo bolje promislim, to nije shit of the year, to je the greatest of all shits na cijelom ovom i bivšem forumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Thu 10 May - 18:58

slidingdoorsoperator wrote:
kaja wrote:

Uvjerljivo najveći shit of the day je Sorina izjava kako Hrvatsku nitko nije napao, nego je to bio dogovoreni rat između Tuđmana i Miloševića.
Zapravo, kada malo bolje promislim, to nije shit of the day, to je shit of the year.
Zapravo, kad malo bolje promislim, to nije shit of the year, to je the greatest shit of all na cijelom ovom i bivšem forumu.
I Alije :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 19:00

kaja wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
kaja wrote:

Zapravo, kad malo bolje promislim, to nije shit of the year, to je the greatest shit of all na cijelom ovom i bivšem forumu.
I Alije :)

Pa da, kao da je Alijina glasnogovornica, a čovjek rahmetli već ohoho godina. Mislim, jasno mi je da suza ne može neg' na oko i da krv nije voda, ali što ne valja ni pas s maslom ne može pojesti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 10 May - 19:01

dakle, kic bi mogao otvorit stiki  greatest shit of the forum
pa na kraju godine glasamo i pobjedniku uvalimo

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami? - Page 10 Images?q=tbn:ANd9GcQTTgOXpS6M85g1RkBPnv7mLMZLp7YNHmHC-gfO0kLQU_8LlIfSdg

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 19:11

Jebeš drugi svjetski rat i poraće, to živo sranje bilo, meni je dida izgubija jedno oko ( ima posli umjetno) jer su se tukli topovima i minobacaćima sa SS Princ Eugen tamo kod Trilja

Prelazak Cetine pa topovska granata roknila pa dobija kamen u oko  jedva osta živ 

Točno u oko , ništa drugo  nego kamenčići se razletali od udara granate kraj njih dok su prebacivali topove preko rijeke
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 19:24

Jedan dida tada nije ima niti dvadeset godina, on je od početka ,stariji brat i sestra, pobigli u partizane odma, nitko ranjen nit poginuo a cili rat od početka do kraja

Drugi troje male dice pala Italija bježi gore i sa Švabama fight 

Taj drugi je ostao bez jednog oka, potukli se sa SS Princ Eugen kod Trilja, artiljerija 

To živa ludnica bila
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 20:08

Ovaj mlađi dida je išao za učitelja kad ga je rat dočekao 

Ono imao si monarhiju i socijalizam 

Znali imaš prosvjetnog radnika koji je socijalno osvješten

Imao si boljševike i to je tvrda linija i ti su u ratu bili najgori za streljane tzv klasnih neprijateljia

Ono radili sranja ukratko 

Tito Staljin prekid i boljševike na Goli otok 

Jugoslavija je imala unutar partizanski sukob nakon rata.

Meka vs tvrda struja
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 20:19

On mora prekinit školovanje za učitelja i odma stariji brat i sestra i on u partizane 

Odma na početku rata 

Kad je Tito bija na Visu on je ima zadatak opismenjavat partizane jer je bija učitelj 

Ljudi bili nepismeni pa ih on učija

Ali prije toga po šumama i gorama 

Na Visu i nadalje učitelj pošto je to bija 

Naknadno nakon rata završija još to šta mu ostalo i učitelj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 20:43

A mojim didovima je bilo isti kurac prije, za vrime rata i posli rata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 20:43

Jedan je služija vojni rok taman kad se kraljevina raspala. Pa se triba sam vratit doma kroz Bosnu. Jedva je živ osta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 20:44

Onda je doša doma i vratija se poljoprivredi. Onda su došli Talijani, pa je 2 godine učija talijanski, jer bi mu oficiri dolazili na vino... Kad bi popili onda bi mu pokazivali slike od žene i dice i obično bi zaplakali.

Onda je 43.-e iša u Afriku. Tamo je uglavnom vata crnce koji su mu krali spizu iz šatora, jer je bija kuvar. Reka mi je da ih je bilo pripitomit i dovest na natjecanje, da bi oborili sve rekorde u atletici.

Onda se posli rata vratija doma, opet u poljoprivredu. Moga je nač 3 svjedoka, pa lagat da je bija u partizanima, ka šta ih je dosta i napravilo, pa dobit penziju, ali nije... Valjda zato što je bija pravi vjernik... I tako je živija do smrti, bez da je primija ijednu plaću od države.

Last edited by cassanowa on Thu 10 May - 20:47; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 20:45

A ovi drugi je bija upravnik pošte i minja mista ka da je nomad. Prije rata, za vrime rata i posli rata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 20:45

Ima je posla sa švabama, ustašama, partizanima...U stvari sa svim režimima...I uvik je bija gospodin... Sa svima je zna nać zajednički jezik o bitnim stvarima za njegovu mnogobrojnu obitelj...Taj je doživija penziju, a da metka nije ispalija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 20:46

Tako da ja sad nemam šta slavit 9. 5. Šta se mene tiče samo su se zaminili Hitler i Staljin na vlasti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 20:47

cassanowa wrote:Jedan je služija vojni rok taman kad se kraljevina raspala. Pa se triba sam vratit doma kroz Bosnu. Jedva je živ osta.
To je nešto šta triba prvo shvatit a to je da je bez obzira na unutarnje probleme ovdje ipak bio mir i da je ovaj prostor napadnut izvanka  , da su ljudi živili svoje živote normalno i da je rat ovdje UVEZEN
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 20:51

To je bio svjetski rat. Normalno da je i do nas doša...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 20:55

cassanowa wrote:To je bio svjetski rat. Normalno da je i do nas doša...
Normalno 

Samo šta dosta ljudi priča ovdje o tome kao da nije nego se svi počeli tuč sami od sebe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 21:10

cassanowa wrote:Onda je doša doma i vratija se poljoprivredi. Onda su došli Talijani, pa je 2 godine učija talijanski, jer bi mu oficiri dolazili na vino... Kad bi popili onda bi mu pokazivali slike od žene i dice i obično bi zaplakali.

Onda je 43.-e iša u Afriku. Tamo je uglavnom vata crnce koji su mu krali spizu iz šatora, jer je bija kuvar. Reka mi je da ih je bilo pripitomit i dovest na natjecanje, da bi oborili sve rekorde u atletici.

Onda se posli rata vratija doma, opet u poljoprivredu. Moga je nač 3 svjedoka, pa lagat da je bija u partizanima, ka šta ih je dosta i napravilo, pa dobit penziju, ali nije... Valjda zato što je bija pravi vjernik... I tako je živija do smrti, bez da je primija ijednu plaću od države.
A ovaj moj još luđi

Izgubi oko nastavi fight tili mu dat neku veliku penziju i nije tija prihvatija neku malu radi oka pošto je mora stavit umjetno a i to je dici da i onda zemljoradnja

Živija do kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća dicu posla na fakultete 

Sve svojim radom 

To takva raca

Ono moga je jer su mu nudili veliku penziju radi oka i fighta tamo ma kakvi niti čut
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 10 May - 21:22

A ovi drugi je bija učitelj tj iša za to pa rat peekinio i onda nakon rata završija to još dodatno i to je to 

Kao prosvjetnim radnik je sovijalista ali nije se ni taj baš bavija politikom jer ga to nije ni zanimalo

Samo škola
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 May - 21:26

RayMabus wrote:A ovaj moj još luđi

Izgubi oko nastavi fight tili mu dat neku veliku penziju i nije tija prihvatija neku malu radi oka pošto je mora stavit umjetno a i to je dici da i onda zemljoradnja

Živija do kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća dicu posla na fakultete 

Sve svojim radom 

To takva raca

Ono moga je jer su mu nudili veliku penziju radi oka i fighta tamo ma kakvi niti čut
Ako je i on Kaštelanin, ovo sve mi je normalno za njih...Znam ih masu. Rađe poginit nego se prominit...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics