Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
A ha. Ma, foliranti obični. Misle da netko puši price o velikom rvatstvu iz Slovenije ili s Marsa.Leviathan2 wrote:ma mislim na ove jebivetre tipa ero, metlida o slicnikaja wrote:Ja ništa..Leviathan2 wrote:partizani pobjedili, ustase svabe i ostala bratija popusili, gotovo, nek slave
hrv vs.srbi, hrvati pobjedili i slave
sledeci rat cemo vidjet ko ce slavit
ne kuzim ljudi sto imate protiv slavlja
ono bi slavili a drugima nebi dali
jebena demokracija na baljkan nacin
Mi se valjda lozimo na to pa se natječu tko ce napisati veću glupost.
Ova sa spašavanjem zlata od zlih komunista bi mogao biti shit of the day.
Dok je jucer cardakilda pobjedila za brigom za privatnost mailova.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:
Uvjerljivo najveći shit of the day je Sorina izjava kako Hrvatsku nitko nije napao, nego je to bio dogovoreni rat između Tuđmana i Miloševića.
Zapravo, kada malo bolje promislim, to nije shit of the day, to je shit of the year.
Zapravo, kad malo bolje promislim, to nije shit of the year, to je the greatest of all shits na cijelom ovom i bivšem forumu.
Guest- Guest
I Alije :)slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Uvjerljivo najveći shit of the day je Sorina izjava kako Hrvatsku nitko nije napao, nego je to bio dogovoreni rat između Tuđmana i Miloševića.
Zapravo, kada malo bolje promislim, to nije shit of the day, to je shit of the year.
Zapravo, kad malo bolje promislim, to nije shit of the year, to je the greatest shit of all na cijelom ovom i bivšem forumu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:I Alije :)slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Zapravo, kad malo bolje promislim, to nije shit of the year, to je the greatest shit of all na cijelom ovom i bivšem forumu.
Pa da, kao da je Alijina glasnogovornica, a čovjek rahmetli već ohoho godina. Mislim, jasno mi je da suza ne može neg' na oko i da krv nije voda, ali što ne valja ni pas s maslom ne može pojesti.
Guest- Guest
dakle, kic bi mogao otvorit stiki greatest shit of the forum
pa na kraju godine glasamo i pobjedniku uvalimo
pa na kraju godine glasamo i pobjedniku uvalimo
Točno u oko , ništa drugo nego kamenčići se razletali od udara granate kraj njih dok su prebacivali topove preko rijeke
Prelazak Cetine pa topovska granata roknila pa dobija kamen u oko jedva osta živ
Točno u oko , ništa drugo nego kamenčići se razletali od udara granate kraj njih dok su prebacivali topove preko rijeke
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedan dida tada nije ima niti dvadeset godina, on je od početka ,stariji brat i sestra, pobigli u partizane odma, nitko ranjen nit poginuo a cili rat od početka do kraja
Drugi troje male dice pala Italija bježi gore i sa Švabama fight
Taj drugi je ostao bez jednog oka, potukli se sa SS Princ Eugen kod Trilja, artiljerija
To živa ludnica bila
Drugi troje male dice pala Italija bježi gore i sa Švabama fight
Taj drugi je ostao bez jednog oka, potukli se sa SS Princ Eugen kod Trilja, artiljerija
To živa ludnica bila
2014-04-11
Ovaj mlađi dida je išao za učitelja kad ga je rat dočekao
Ono imao si monarhiju i socijalizam
Znali imaš prosvjetnog radnika koji je socijalno osvješten
Imao si boljševike i to je tvrda linija i ti su u ratu bili najgori za streljane tzv klasnih neprijateljia
Ono radili sranja ukratko
Tito Staljin prekid i boljševike na Goli otok
Jugoslavija je imala unutar partizanski sukob nakon rata.
Meka vs tvrda struja
Ono imao si monarhiju i socijalizam
Znali imaš prosvjetnog radnika koji je socijalno osvješten
Imao si boljševike i to je tvrda linija i ti su u ratu bili najgori za streljane tzv klasnih neprijateljia
Ono radili sranja ukratko
Tito Staljin prekid i boljševike na Goli otok
Jugoslavija je imala unutar partizanski sukob nakon rata.
Meka vs tvrda struja
2014-04-11
On mora prekinit školovanje za učitelja i odma stariji brat i sestra i on u partizane
Odma na početku rata
Kad je Tito bija na Visu on je ima zadatak opismenjavat partizane jer je bija učitelj
Ljudi bili nepismeni pa ih on učija
Ali prije toga po šumama i gorama
Na Visu i nadalje učitelj pošto je to bija
Naknadno nakon rata završija još to šta mu ostalo i učitelj
Odma na početku rata
Kad je Tito bija na Visu on je ima zadatak opismenjavat partizane jer je bija učitelj
Ljudi bili nepismeni pa ih on učija
Ali prije toga po šumama i gorama
Na Visu i nadalje učitelj pošto je to bija
Naknadno nakon rata završija još to šta mu ostalo i učitelj
2014-04-11
A mojim didovima je bilo isti kurac prije, za vrime rata i posli rata.
Guest- Guest
Jedan je služija vojni rok taman kad se kraljevina raspala. Pa se triba sam vratit doma kroz Bosnu. Jedva je živ osta.
Guest- Guest
Onda je doša doma i vratija se poljoprivredi. Onda su došli Talijani, pa je 2 godine učija talijanski, jer bi mu oficiri dolazili na vino... Kad bi popili onda bi mu pokazivali slike od žene i dice i obično bi zaplakali.
Onda je 43.-e iša u Afriku. Tamo je uglavnom vata crnce koji su mu krali spizu iz šatora, jer je bija kuvar. Reka mi je da ih je bilo pripitomit i dovest na natjecanje, da bi oborili sve rekorde u atletici.
Onda se posli rata vratija doma, opet u poljoprivredu. Moga je nač 3 svjedoka, pa lagat da je bija u partizanima, ka šta ih je dosta i napravilo, pa dobit penziju, ali nije... Valjda zato što je bija pravi vjernik... I tako je živija do smrti, bez da je primija ijednu plaću od države.
Onda je 43.-e iša u Afriku. Tamo je uglavnom vata crnce koji su mu krali spizu iz šatora, jer je bija kuvar. Reka mi je da ih je bilo pripitomit i dovest na natjecanje, da bi oborili sve rekorde u atletici.
Onda se posli rata vratija doma, opet u poljoprivredu. Moga je nač 3 svjedoka, pa lagat da je bija u partizanima, ka šta ih je dosta i napravilo, pa dobit penziju, ali nije... Valjda zato što je bija pravi vjernik... I tako je živija do smrti, bez da je primija ijednu plaću od države.
Last edited by cassanowa on Thu 10 May - 20:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
A ovi drugi je bija upravnik pošte i minja mista ka da je nomad. Prije rata, za vrime rata i posli rata.
Guest- Guest
Ima je posla sa švabama, ustašama, partizanima...U stvari sa svim režimima...I uvik je bija gospodin... Sa svima je zna nać zajednički jezik o bitnim stvarima za njegovu mnogobrojnu obitelj...Taj je doživija penziju, a da metka nije ispalija.
Guest- Guest
Tako da ja sad nemam šta slavit 9. 5. Šta se mene tiče samo su se zaminili Hitler i Staljin na vlasti.
Guest- Guest
To je nešto šta triba prvo shvatit a to je da je bez obzira na unutarnje probleme ovdje ipak bio mir i da je ovaj prostor napadnut izvanka , da su ljudi živili svoje živote normalno i da je rat ovdje UVEZENcassanowa wrote:Jedan je služija vojni rok taman kad se kraljevina raspala. Pa se triba sam vratit doma kroz Bosnu. Jedva je živ osta.
2014-04-11
To je bio svjetski rat. Normalno da je i do nas doša...
Guest- Guest
Normalnocassanowa wrote:To je bio svjetski rat. Normalno da je i do nas doša...
Samo šta dosta ljudi priča ovdje o tome kao da nije nego se svi počeli tuč sami od sebe
2014-04-11
A ovaj moj još luđicassanowa wrote:Onda je doša doma i vratija se poljoprivredi. Onda su došli Talijani, pa je 2 godine učija talijanski, jer bi mu oficiri dolazili na vino... Kad bi popili onda bi mu pokazivali slike od žene i dice i obično bi zaplakali.
Izgubi oko nastavi fight tili mu dat neku veliku penziju i nije tija prihvatija neku malu radi oka pošto je mora stavit umjetno a i to je dici da i onda zemljoradnja
Živija do kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća dicu posla na fakultete
Sve svojim radom
To takva raca
Ono moga je jer su mu nudili veliku penziju radi oka i fighta tamo ma kakvi niti čut
2014-04-11
A ovi drugi je bija učitelj tj iša za to pa rat peekinio i onda nakon rata završija to još dodatno i to je to
Kao prosvjetnim radnik je sovijalista ali nije se ni taj baš bavija politikom jer ga to nije ni zanimalo
Samo škola
Kao prosvjetnim radnik je sovijalista ali nije se ni taj baš bavija politikom jer ga to nije ni zanimalo
Samo škola
2014-04-11
Ako je i on Kaštelanin, ovo sve mi je normalno za njih...Znam ih masu. Rađe poginit nego se prominit...RayMabus wrote:A ovaj moj još luđi
Izgubi oko nastavi fight tili mu dat neku veliku penziju i nije tija prihvatija neku malu radi oka pošto je mora stavit umjetno a i to je dici da i onda zemljoradnja
Živija do kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća dicu posla na fakultete
Sve svojim radom
To takva raca
Ono moga je jer su mu nudili veliku penziju radi oka i fighta tamo ma kakvi niti čut
Guest- Guest
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 10 of 14