Našli se Rus, Srbin i Izraelac
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Našli se Rus, Srbin i Izraelac
UČK(OVK) je u proljece i ljeto 1998 godine kontrolirao gotovo 70% kosovskog teritorija mahom ruralno podrucje.Te neke manje gradove poput Drenice,Mališeva,Dečana i Rastelice.Problem za srbijansku miliciju i VJ godina 1997 i 1998 kada s ei rasplamsao sukob na Kosovu je bio taj sto je OVK(UČK) se sluzio gerilskim nacinom ratovanja,brzim prepadima i napadima na srbijanske milicijske i vojne snage koji su trpjeli gubitke narocito u manjim kosovskim mjestima sto je nagnalo te snage da prepuste velik dio ruralnog podrucja OVK-u,kao i neke manje gradove u jugozapadnim i jugoistocnim dijelovima Kosova gdje su bile i najjace snage OVK-a te je na tim podrucjima i bio najveci priliv ljudstva u snage OVK-a a svemu tome je silo u prilog OVK-a sto su ta podrucja vecinom u blizini Albanije pa u slucaju nepovoljnih uvjeta po snage OVK-a vrlo lako se moglo ljudstvo i civilno stanovnistvo tih podrucja pred ugrozom ili udarom srbijanskih snaga prebaciti na sigurnost u Albaniju.Iz Albanije je dosta lakse dolazila i logisticka pomoc OVK-a kao i civilnom stanovnistvu nego u udaljenija podrucja Kosova narocito u sjeverna podrucja blize Srbiji.Na sjeveru i istoku Kosova u to vrijeme postojale su slabije snage OVK-a koja su kontrolirala mahom slabije nastanjena podrucja tog dijela Kosova te su to vise bile enklave okruzene srbijanskom milicijom i VJ pa je tu bio i slabiji intezitet djelovanja OVk-a protiv srbijanskih oruzanih snaga tijekom 1997 i 1998 godine i vise su to bili sporadicni sukobi pretezno inicirani napadima srbijasnih oruzanih snaga sa ciljem da se uniste te enklave pod kontrolom OVK-a.Tek u manjoj mjeri na tom podrucju su postrojbe OVK-a napadale ili izvodile ofanzivne akcije protiv srbijanskih snaga,pretezno na podrucjima gradova Srbice,Gnjilana,Kamenice i u manjoj mjeri kod Podujeva.Međutim bas na tom podrucju represija srpskih snaga prema Albancima je bila i najjaca.Na svaki vojni napad OVK-a,srbijanske snage su odgovorile napadima na albanske civile,ubijajuci ih,zatvarjuci ih te paljenjem i unisitenjem stambenih objekata u vlasnistvu Albanaca.Represivne mjere srbijanskih snaga na zapadui jugozapadu Kosova su bile manje jer kako smo rekli najveci dio tog teritorija kontrolira je OVK-a a srbijanske snage su bile sabijene u gradove pa je albanskom stanovnistvu tog dijela Kosova u slucaju jacih napda i ispada srbijanskih snaga bilo s elakse skloniti u planinske i slabo pristupacne predjele Kosova ili prebaciti se u obliznju Albaniju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam u bih su srbi izuli muje a na kosovu su ih ameri spasili..znaju srbi s mujama.
u tom srazu pošteno jedni protiv drugih tipujem na srbe
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
za kosovo znam da su im sipci cigli dvije godine hebavali nanu...a bili su oruzano debelo slabiji..uvidjevsi da bi mogao spusiti cijelo kosovo..slobo naređuje da se na kosovo posalju tri oklopne brigade i dodatnih 50 000 vojnika i milicajaca tada...interesantno 1998 godine kad je OVK kontrolirao 70% teritorija kosova tamosnji milicajci i VJ nije im mogla gotovo nista a imali su jednu oklopnu brigadu tamo stacioniranu...brdo topnistva i ljdustva..pa mislim d asu tad imali na kosovi 15 000 do 20000 samo policje..plus VJ...a sipci vecinom osobno naoruzanje s apokojim minobacacem i nesto rucnog protuoklopnog oruzja..ljudstvo je bilo također brojcano pod oruzjem na strani srbaepikur37 wrote:Ne znam u bih su srbi izuli muje a na kosovu su ih ameri spasili..znaju srbi s mujama.
2015-09-08
...kad je poginuo kosovski heroj i heroj domovinskog rata bekim berisha abeja...on i petnaest njegovih su tri dana branili jedno opkoljeno selo blizu drenice...a napadao ih oko 400 pripadniak milicije i VJ sa desetak oklopnih vozila..bekim je unsitio dva oklopna vozila poginuvsi u kuci koja je razrusena tenkovima..
2015-09-08
da ne govorim da su i turke potjerali s balkana
2015-08-06
nakon 500 godina..jebote ti nisi normalan..trebas prec u pravoslavce totalno si se srbiziraoepikur37 wrote:da ne govorim da su i turke potjerali s balkana
2015-09-08
vuksadinare wrote:nakon 500 godina..jebote ti nisi normalan..trebas prec u pravoslavce totalno si se srbiziraoepikur37 wrote:da ne govorim da su i turke potjerali s balkana
crkve se ujedinjuju naša i njihova
2015-08-06
...samo se ti ujedinjuj..vbec si na dobrom putu cini mi se..umjesto sa pet krstit ces se s atri prsta..i bradati pop cwe ti kaditi kucuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nakon 500 godina..jebote ti nisi normalan..trebas prec u pravoslavce totalno si se srbiziraoepikur37 wrote:da ne govorim da su i turke potjerali s balkana
2015-09-08
bekim berisha abeja/Xhelal Hajda-Toni
https://www.youtube.com/watch?v=6kJcEYc8BIU
https://www.youtube.com/watch?v=6kJcEYc8BIU
2015-09-08
a jebote, znači kme kme kad vama neko uzvrati samo dio užasa koje ste vi plasirali svima oko sebe. Da su vas barem još godinu dana rokali da se naučite pameti a ovako vam sljede batine prije ili kasnije bez jebemtipizzon wrote:vucko, kako ti nije sramota da kenjas do ludila.
pa ta nato akcija sva je bila u sluzbi jacanja siptara i sl.
ako je iko i gde bio bombardovan od vojske to je bila vojska na kosmetu.
u cen. srbiji, beogradu i vojvodini gadjali su vojne objekte, puteve, mostove,
fabrike i sl. na kraju su poceli da ubijaju ljude po bolnicima, ulicama, aut. stanicama i sl.
samo u sumatovackoj ulici u nisu u jednom teenutku
su pobili 16 civila i ko zna koliko raniji. raketriranje civila u vozu na pruzi, ginekologiju u bg.
celukopan vazdusni prostor je bio pod kontrolim nato pakta.
i ti kao finale kenjas da mi lazemo.
pa majku da vam jebem, neka se pomere ameri i nato, pa udarite i vi siptari na nas, da vidimo finale.
20 godina nas taj zapad proganja politicki i vojno, a ti sam kenjas kako to nema veze. ajde jebi se !
vi ne biste izdrzali ni 7 dana da vas stisnu za muda,
Šandor Winnetou-
2017-12-31
gubiš, ne uzimaš u obzir raspored snaga onda i sada kao i motiv šipaca na kosovu da brane svoju državu spram srba koji će dignuti ruke čim krenu prve crne vreće za beogradepikur37 wrote:Ne znam u bih su srbi izuli muje a na kosovu su ih ameri spasili..znaju srbi s mujama.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
spc u ovom kretenskom svetosavskom ludilu ne mogu ići pod kapu skupa sa vatikanom a valjda je to svima koji realno promišljaju jasnoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nakon 500 godina..jebote ti nisi normalan..trebas prec u pravoslavce totalno si se srbiziraoepikur37 wrote:da ne govorim da su i turke potjerali s balkana
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ma sta mu objasnjavas vidis da ga je kvasina pojela ....posrbizirao se skroz...evo na ovoj temi o danu pobjede cak zestoko napada one koji iole posumnjaju da su partizani bili isto zlocestitre wrote:gubiš, ne uzimaš u obzir raspored snaga onda i sada kao i motiv šipaca na kosovu da brane svoju državu spram srba koji će dignuti ruke čim krenu prve crne vreće za beogradepikur37 wrote:Ne znam u bih su srbi izuli muje a na kosovu su ih ameri spasili..znaju srbi s mujama.
2015-09-08
...jebote sad je vjernik a prije deset i kusur godina che gevarist...koji jos dijelom cuci u njemutre wrote:spc u ovom kretenskom svetosavskom ludilu ne mogu ići pod kapu skupa sa vatikanom a valjda je to svima koji realno promišljaju jasnoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nakon 500 godina..jebote ti nisi normalan..trebas prec u pravoslavce totalno si se srbiziraoepikur37 wrote:da ne govorim da su i turke potjerali s balkana
2015-09-08
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
koju gajbu, slepertre wrote:u gajbu piva da im pera ne bi odbili, ja sam se barem nagledao tog kukavelja i kad su bili jači a bome i kad smo bili egal tako da tipujem na šipce bez pardonaLeviathan2 wrote:pa ako maknes amere s kosova, srbi pojedu siptare za dorucak :)Eroo wrote:Koristim isključivo logiku. Evo neka Srbi udare na Kosovo, pa će vidjeti razliku...Leviathan2 wrote:ero, drz se baustele, okani se vojne moci
mislis da su sipci motivirani, mozda njih 5%, ostali bi uvatili tutanj preko jadrana
ne do albanije, nego preko jadrana jel ih cak i ne zanima albanija
istina jest da srbi nisu imali vojsku nikakvu, tek nesto malo kvalitetne vojske, za razliku od hrvatske koja je odmah obucavala vojsku po najnovijim principima ratovanja i fleksibilnost, srbi su bili jos uvijek na prastarim taktikama, ono, juuuuriiiis drugovi i sl, doktrina uspostavljena poslije drugog svejetskog rata
sad isto kao i hrvatska imaju kurac od vojske, nes profica i hrpu potencijalnih facausmartfonu rezervista
al u slucaju stvarnog bildanja, srbija bi raspickala kosovo u roku jebemti, bez da se ameri i rusi mjesaju il bilo tko, ima veci potencijal
isti kurac ti je sad recimo izrael i hezbolah, ovi iz hezbolaha su jebeni borci al izrael ima daleko veci potencijal i da ozbiljno krene, pregazio ih je u roku jebemti
Oni se bar ne kriju iza civila, žena, dice i sl. ka hezbolah ili još gori hamas
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
n_razbojnik-
2014-04-15
12% albanaca je sudjelovalo u domovinskom ratu od ukupnog broja albanaca u rh-a..po popisu 1991...sto ih cini najbrojnijom manjinskom zajednicom u hrvatskim obrambenim redovima...i sad ja treba da omalovazam njih a uzdizem srbadiju koja nas je napala,ubijala,istjerivala a i danas mnogi bu to ponovili da mogu..fuj gadite mi se majku vam...
2015-09-08
....i niste mi braca za razliku od onog albanca u zng-u ili mup-u pa bili sto puta hrvati..ali koji ih pljucaju...kao u onom filmu 'ratnik'..kad je ovaj pitao pravog brata 'jesi bio u marincima?u borbi'?...nisi..onda mi nisi brat
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izraelac u Prištini pljuvao po Srbiji!
» Priveden Izraelac u Rovinju:Ukrao bicikl i automobil Clio
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Umro Buda Lončar. Našli ga mrtvog u moru
» Nijemci kod Perkana Našli Mobitel U Zatvoru
» Priveden Izraelac u Rovinju:Ukrao bicikl i automobil Clio
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Umro Buda Lončar. Našli ga mrtvog u moru
» Nijemci kod Perkana Našli Mobitel U Zatvoru
Page 4 of 4