Našli se Rus, Srbin i Izraelac
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Našli se Rus, Srbin i Izraelac
Eroo wrote:A protiv koga su se onda borili partizani?pizzon wrote:izuzetak je ndh, ustase su
krenule na sopstvene gradjne, jer ndh nije bila okuprana.
Čemu onda ljutnja kad se kaže da je HR bila okupirana?
Ajme, ali si ti glup. Pa građanski rat, nema okupacije.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Još uvijek nitko vojno nije Amerima ni do gležnja.crvenkasti wrote:Jebote...
Ode Amerika u kurac.
Što će biti sa Šiptarima?
I s nama Hrvatima?
Dio toga vidiš u Siriji...Bibi lupa po bazama i ne pita smije li.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vučka su poslali doma... ostali odrasli da razgovaraju...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Partizanski pokret u Srbiji za cilj je imao da oteža nacistima proboj u Rusiju
Mi u povorci imamo lika koji slavi nekog tko je to onemogućio a omogućio nacistima da lakše prodru u Rusiju i pobiju šta više Rusa
Nemam riječi
Mi u povorci imamo lika koji slavi nekog tko je to onemogućio a omogućio nacistima da lakše prodru u Rusiju i pobiju šta više Rusa
Nemam riječi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo wrote:Još uvijek nitko vojno nije Amerima ni do gležnja.crvenkasti wrote:Jebote...
Ode Amerika u kurac.
I s nama Hrvatima?
Pa nisu baš puno jači ud Rusa.
Obrati pažnju na pojedine stavke.
https://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=united-states-of-america&country2=russia&Submit=COMPARE
Rusima npr. ni ne trebaju nosači aviona.
crvenkasti-
2014-04-17
vucku dali za sendwich i pedala na avijon da se pizon ne brine :)Hektorović wrote:Vučka su poslali doma... ostali odrasli da razgovaraju...
I s nama Hrvatima?
Pa nisu baš puno jači ud Rusa.
Obrati pažnju na pojedine stavke.
https://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=united-states-of-america&country2=russia&Submit=COMPARE
Rusima npr. ni ne trebaju nosači aviona.
Pusti priču.
Israelci i Ameri im tuku saveznike.
Ne ide obratno.
Last edited by Eroo on 9/5/2018, 17:30; edited 1 time in total
2016-07-22
Koristim isključivo logiku. Evo neka Srbi udare na Kosovo, pa će vidjeti razliku...Leviathan2 wrote:ero, drz se baustele, okani se vojne moci
2016-07-22
pa ako maknes amere s kosova, srbi pojedu siptare za dorucak :)Eroo wrote:Koristim isključivo logiku. Evo neka Srbi udare na Kosovo, pa će vidjeti razliku...Leviathan2 wrote:ero, drz se baustele, okani se vojne moci
2016-07-22
Bibi tako ne kaže Putinu...mislim ne predlažu mu da se makne iz Sirije.Leviathan2 wrote:pa ako maknes amere s kosova, srbi pojedu siptare za dorucak :)Eroo wrote:Koristim isključivo logiku. Evo neka Srbi udare na Kosovo, pa će vidjeti razliku...Leviathan2 wrote:ero, drz se baustele, okani se vojne moci
Neka tamo Rusa, ne smetaju...
2016-07-22
Dok smo još nešto značili u Moskvi su bili prisutni Tuđma n i mesić.epikur37 wrote:kroji se balkan ponovo
I bili odlikovani.
danas smo najobičniji briselski otirači za noge i američka potrčkala.
Srbija vodi deset puta bolju međunarodnu politiku od nas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jbg..u međuvremenu smo s edeset puta zaduzili..aj pogodi kod koga?jastreb wrote:Dok smo još nešto značili u Moskvi su bili prisutni Tuđma n i mesić.epikur37 wrote:kroji se balkan ponovo
I bili odlikovani.
danas smo najobičniji briselski otirači za noge i američka potrčkala.
Srbija vodi deset puta bolju međunarodnu politiku od nas.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u gajbu piva da im pera ne bi odbili, ja sam se barem nagledao tog kukavelja i kad su bili jači a bome i kad smo bili egal tako da tipujem na šipce bez pardonaLeviathan2 wrote:pa ako maknes amere s kosova, srbi pojedu siptare za dorucak :)Eroo wrote:Koristim isključivo logiku. Evo neka Srbi udare na Kosovo, pa će vidjeti razliku...Leviathan2 wrote:ero, drz se baustele, okani se vojne moci
Šandor Winnetou-
2017-12-31
znas zasto oni mislim ovdje neki tipuju na srbe u srazu kontra sipaca?...jer im je i danas u podsvjesti ostalo da su srbi 'strah i trepet' ovih prostora makar nece to priznati...evo ti primjera jastreba npr...a i drugih..zadnji s aovim postom je levi..mahom svi koji nisu metak opalili ili s eborili kontra srba pa im je ta slika jos uvijek u mozgu...sto s etice rata na kosovu sipci su se nasli u poziciji ko i mi u proljece i ljeto 1991 kad smo bili slabo naoruzani,nismo imali dovoljno iskusnog zapovjednog kadra..sipci na kosovu prije smaog sukoba nisu imali teskog oruzja..mahom su to bile slabo naoruzane postrojbe vecinom s apjesackim naoruzanjem pa i lovackim sto s emoze vidjeti na nekim snimkama iz tog razdoblja..pa pada u vodu ona vjecna prica iz doba yuge cisto srpskog propagadnog mileja da su sipci uvijek bili naoruzani do zuba sve do toga da u palstovima sijena drze tenkove.. ...odnos vojnika na kosovu 1998 godine kad je poceo sukob bio je 1:5 u korist srba..da o naoruzanju ne govorimo..i opet su im sipci mjesecima zadavali nevolje..sve dok su nimali naoruzanja...odnosno municije..ali oni nisu imali tu srecu kao mi da smo osvojili vojarne oni nisu..i kad im je ponestalo streljiva i naoruzanja..jednostavno su s emorali povlaciti da ih ne izgine previse...i naravno iz toga se stvorio mit da bi ih srbi opet pojeli za dorucaktre wrote:u gajbu piva da im pera ne bi odbili, ja sam se barem nagledao tog kukavelja i kad su bili jači a bome i kad smo bili egal tako da tipujem na šipce bez pardonaLeviathan2 wrote:pa ako maknes amere s kosova, srbi pojedu siptare za dorucak :)Eroo wrote:Koristim isključivo logiku. Evo neka Srbi udare na Kosovo, pa će vidjeti razliku...Leviathan2 wrote:ero, drz se baustele, okani se vojne moci
2015-09-08
znam jednog sipca koji je bio na kosovu kao dragovoljac inace zivi u zg..bio je i dragovoljac 1991 u zng-u...pricao je on mojoj ekipi u svom ugostiteljskom objektu u zagrebackoj dubravi..kad je dosao na kosovo u ljeto 1991...zatekao je samo male grupe naoruzanih pripadnika uck...koji su vecinom bili naoruzani pjesackim naoruzanjem pretezno albanskim kalasima i puskama m-48..tu i tamo netko je imao zolju...sam je rekao tada ako uspiju srbe dobiti svaka cast...ipak to ljeto 1998 godine su dali dobar otpor srpskoj miliciji i vojsci...cak su i zauzeli neka mjesta..naoruzavali su s eonim sto su zarobili...kad je milosevic vidio d aje vrag odnio salu i da ne mogu samo tako slomiti otpor sipaca e onda su u jesen 1991 poslai dodatne snage srpske vojske i to najvis eoklopne postrojbe a sipci nisu imali dovoljno protuoklopnog oruzja d ato zaustave...srbi su otpoceli ofanzivu na sirokom prostoru sto UČK-a nije mogao kvalitetno braniti zbog toga sto i nisu imali dovoljkno ljudi za tako sirok front..i poceli su se povlaciti...
2015-09-08
..srbi ce naravno kao kontraargiment potegnuti slucaj košare..granicnu karaulu od koej su stvorili mit...istina oni su odbili nekoliko aloabnskih napada...srbi po obicaju su tu nadodali svega i svacega...da je uz učk-a...napadali i dijelovi albanske vojske..uvijek prisutni 'nato placenici'..također i vjecni kurdi koje nitko nikad vidio nije,arapi...da su karaulu napali svim i svacim jedino je jos falila atomska bomba..ali istina je ova a to je potvrdio u blicu prije desetak godian jedan porucnik srpske vojske tada na kosovu inac emakedonac rodom...da je košare napadala grupa od oko 200 priapdnika UČK-a...nikakvi nato i strani placenici..nikakvi nato zrakoplovi ili albanska vojska...sipci sve sto su imali od teskog oruzja imali su dva minobacaca..jedan od 82 mm i jedan od 120 mm..i oko 200 granata...vecina je bila naoruzana pjuesackim oruzjem te su imali pokoju zolju i nesto tromblona..u karauli kosure tada se naslo oko sezdesetak srpskih vojnika..inace klasicno je da ih bude oko trideset ali je pala jedna karaula blizu karaule na košaru...pa su s eovi povukli u ovu drugu karaulu..dakle kako kaze taj porucnik omjer vojnika je bio u korist napadaca po ratnom pravilu 1:3...ali u svemu drugome u naoruzanju bila je prednost na srpskoj strani..imali su u njoj minobacace,dosta rucnih bacaca,bestrzajni top i prostor oko karaule je bio jako dobro miniran...i drugo karaula je bila na uzvisenju pa sam teren nije davao prednost napadacu..ipak učk-a je napadao nekoliko dana uglavnom bezuspjesno poglavito iz toga jer nisu imali dosta teskog naoruzanja da bi se mogla lako osvojiti karaula ili unistiti i dosta učk-ovaca je poginulo u minskim poljima koja su bili strucno postavljena i ne samo oko karaule vec i u obliznjom sumarku i prilaznim cestama...sto su i priznali srpski vojnci sudionici obrane na košaru..npr nekoliko dana ta ista grupa učk-a je bez teskoca osvojila jednu obliznju karaulu...jer ta karaula je bila manaj i nije bila dobro utvrđena...pa su je pripadnici učk-a zauzeli za dva sata...no srpska propagand apo obicaju od košara je stvorila mit gdje je prakticno sezdesetak vojnika 'slabo naoruzanih' nekoliko dana uspjesno odljevala stotinama do zuba 'naoruzanih' šiptara koji su imali pomc albanske vojske i nato 'placenika' i drugih 'placenika'
2015-09-08
vucko, kako ti nije sramota da kenjas do ludila.
pa ta nato akcija sva je bila u sluzbi jacanja siptara i sl.
ako je iko i gde bio bombardovan od vojske to je bila vojska na kosmetu.
u cen. srbiji, beogradu i vojvodini gadjali su vojne objekte, puteve, mostove,
fabrike i sl. na kraju su poceli da ubijaju ljude po bolnicima, ulicama, aut. stanicama i sl.
samo u sumatovackoj ulici u nisu u jednom teenutku
su pobili 16 civila i ko zna koliko raniji. raketriranje civila u vozu na pruzi, ginekologiju u bg.
celukopan vazdusni prostor je bio pod kontrolim nato pakta.
i ti kao finale kenjas da mi lazemo.
pa majku da vam jebem, neka se pomere ameri i nato, pa udarite i vi siptari na nas, da vidimo finale.
20 godina nas taj zapad proganja politicki i vojno, a ti sam kenjas kako to nema veze. ajde jebi se !
vi ne biste izdrzali ni 7 dana da vas stisnu za muda,
fabrike i sl. na kraju su poceli da ubijaju ljude po bolnicima, ulicama, aut. stanicama i sl.
samo u sumatovackoj ulici u nisu u jednom teenutku
su pobili 16 civila i ko zna koliko raniji. raketriranje civila u vozu na pruzi, ginekologiju u bg.
pa majku da vam jebem, neka se pomere ameri i nato, pa udarite i vi siptari na nas, da vidimo finale.
20 godina nas taj zapad proganja politicki i vojno, a ti sam kenjas kako to nema veze. ajde jebi se !
vi ne biste izdrzali ni 7 dana da vas stisnu za muda,
Guest- Guest
opet si ispao glup...ili citas pa mislis svoje..ja sam govorio o sukobu između srpskih snaga i učk-a..a ne o bombardovanju nato-a srbije...govorio sam o vojnoj nadmoci na tlu vojske srbije naspram sipaca a opet ti isti sipci su zadavali vam glavobolje proljece,ljeto 1998..tek u kasnu jesen 1998 se pokrenuli ofanzivu sirokih razmjera uvođenjem dodatnih snaga iz srbije najprije oklopnih...i tek tada ste poceli potiskivati učk-a...a prije toga vasa milicija i vojska na kosovu nisu nista mogli učk-a koji je gotovo imao partizansku taktiku plus sto su bili sto s etice oruzja i obucenosti puno inferiorniji u odnosu tada na miliciju i vojsku srbije na kosovupizzon wrote:vucko, kako ti nije sramota da kenjas do ludila.
fabrike i sl. na kraju su poceli da ubijaju ljude po bolnicima, ulicama, aut. stanicama, bolnicama. samo u sumatovackoj ulici u nisu u jednom teenutku
su pobili 16 civila i ko zna koliko raniji. raketriranje civila u vozu na pruzi.
pa majku da vam jebem, neka se pimere ameri i nato, pa udatrite
i vi siptari na nas, da vidimo finale. 20 godina nas taj zabad proganja politicki i vojno, a ti sam kenjas kako to nema veze. ajde jebi se !
2015-09-08
UČK(OVK) je u proljece i ljeto 1998 godine kontrolirao gotovo 70% kosovskog teritorija mahom ruralno podrucje.Te neke manje gradove poput Drenice,Mališeva,Dečana i Rastelice.Problem za srbijansku miliciju i VJ godina 1997 i 1998 kada s ei rasplamsao sukob na Kosovu je bio taj sto je OVK(UČK) se sluzio gerilskim nacinom ratovanja,brzim prepadima i napadima na srbijanske milicijske i vojne snage koji su trpjeli gubitke narocito u manjim kosovskim mjestima sto je nagnalo te snage da prepuste velik dio ruralnog podrucja OVK-u,kao i neke manje gradove u jugozapadnim i jugoistocnim dijelovima Kosova gdje su bile i najjace snage OVK-a te je na tim podrucjima i bio najveci priliv ljudstva u snage OVK-a a svemu tome je silo u prilog OVK-a sto su ta podrucja vecinom u blizini Albanije pa u slucaju nepovoljnih uvjeta po snage OVK-a vrlo lako se moglo ljudstvo i civilno stanovnistvo tih podrucja pred ugrozom ili udarom srbijanskih snaga prebaciti na sigurnost u Albaniju.Iz Albanije je dosta lakse dolazila i logisticka pomoc OVK-a kao i civilnom stanovnistvu nego u udaljenija podrucja Kosova narocito u sjeverna podrucja blize Srbiji.Na sjeveru i istoku Kosova u to vrijeme postojale su slabije snage OVK-a koja su kontrolirala mahom slabije nastanjena podrucja tog dijela Kosova te su to vise bile enklave okruzene srbijanskom milicijom i VJ pa je tu bio i slabiji intezitet djelovanja OVk-a protiv srbijanskih oruzanih snaga tijekom 1997 i 1998 godine i vise su to bili sporadicni sukobi pretezno inicirani napadima srbijasnih oruzanih snaga sa ciljem da se uniste te enklave pod kontrolom OVK-a.Tek u manjoj mjeri na tom podrucju su postrojbe OVK-a napadale ili izvodile ofanzivne akcije protiv srbijanskih snaga,pretezno na podrucjima gradova Srbice,Gnjilana,Kamenice i u manjoj mjeri kod Podujeva.Međutim bas na tom podrucju represija srpskih snaga prema Albancima je bila i najjaca.Na svaki vojni napad OVK-a,srbijanske snage su odgovorile napadima na albanske civile,ubijajuci ih,zatvarjuci ih te paljenjem i unisitenjem stambenih objekata u vlasnistvu Albanaca.Represivne mjere srbijanskih snaga na zapadui jugozapadu Kosova su bile manje jer kako smo rekli najveci dio tog teritorija kontrolira je OVK-a a srbijanske snage su bile sabijene u gradove pa je albanskom stanovnistvu tog dijela Kosova u slucaju jacih napda i ispada srbijanskih snaga bilo s elakse skloniti u planinske i slabo pristupacne predjele Kosova ili prebaciti se u obliznju Albaniju.
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izraelac u Prištini pljuvao po Srbiji!
» Priveden Izraelac u Rovinju:Ukrao bicikl i automobil Clio
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Umro Buda Lončar. Našli ga mrtvog u moru
» Nijemci kod Perkana Našli Mobitel U Zatvoru
» Priveden Izraelac u Rovinju:Ukrao bicikl i automobil Clio
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Umro Buda Lončar. Našli ga mrtvog u moru
» Nijemci kod Perkana Našli Mobitel U Zatvoru
Page 3 of 4