Kolinda poručila građanima da bi trebali volontirati: "To izvlači ono najbolje u nama"
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kolinda poručila građanima da bi trebali volontirati: "To izvlači ono najbolje u nama"
napisala sam ono što kaže sociologija, a to je da međusobno druženje ljudi u nekoj zajednici oko zajedničkih interesa povećava koheziju te zajedniceliberterijanisticist wrote:znači ne misliš da volontiranje povećava koheziju, nego suprotno?
pa je to bilo ironično...
jer unatoč smajliću, nekako mislim da to nije bilo ironično, nego tvoje stvarno uvjerenje, ti misliš da volontiranje povećava osjećaj zajedništva i da zato treba volontirati, iz moralnih razloga, umjesto da se plati radnicima da očiste smeće, pokose travu itd.
a smajlić je tek tako, ženske inače plaze jezik kad im je neugodno
ali taj sociološki detalj napisala sam samo zato što sam znala da će to tebe jako nanervirati i da ćeš odmah skočiti metar u zrak od ogorčenosti
a jezik ne plazim samo kad mi je neugodno, nego i kad se šalim ili kad sam malo zločesta pa bockam sugovornika
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Re: Kolinda poručila građanima da bi trebali volontirati: "To izvlači ono najbolje u nama"
da,zakaj ne ti koji predobro žive od politike i njihov orkestar nam ne bi pokazali kako se to radi?Onako primjera radi a ne da gledamo prazni sabor jer svi na nekom službenom putu ganjaju jebaljke,pečenja i skupo vino na naš račun?Vani?Ako već spominješ to onda valjda znaš da u Švicarskoj volontiraju svi političari tipa naših gradonačelnika,predsjednika općina i ostalih pizdarija a kod nas dižete u nebesa jednog Bandića koji je ubacio na gradski proračun svu svoju živu i mrtvu rodbinu i sve rodijake koje poznaje a i one za koje nije ni čuo.Zašto oni ne volontiraju?Pa da,mora se od nečega živit jel?I dok je za naše političare onaj pokojni Hanžeković humanist onda je za njih volonter valjda vol.Toliko o ohrabrenjima.Uostalom tko tebi i ostalima brani da radite nešto badava a u korist mutikaša?marcellus wrote:naravno lijene i niškoristi guzice poput vas će uvijek pitat "a gdje ona živi" "zakaj ne političari prvi" itd
zato što će se političari promijeniti kad se narod promijeni, a ne obratno...
vili40-
2015-08-02
to je tvoj zaključak, ne moj.. i ja sam objasnila da potrošnja uopće nije isključena, dapače, ali ti to ignoriraš i dalje pričaš svojeliberterijanisticist wrote:već sam prethodno odgovorio o čemu se radi, naravno da tvoji izvorni motivi nisu štednja, iako je štednja posljedica tvojih motiva
cilj je ostvarivanje nekog zajedničkog interesa, rješavanje problema i zadovoljavanje potreba, a način na koji će se to napraviti nisam 'propisala' :D i on naravno ovisi o dogovoru između članova te zajednice
2014-04-12
neva wrote:to je tvoj zaključak, ne moj.. i ja sam objasnila da potrošnja uopće nije isključena, dapače, ali ti to ignoriraš i dalje pričaš svojeliberterijanisticist wrote:već sam prethodno odgovorio o čemu se radi, naravno da tvoji izvorni motivi nisu štednja, iako je štednja posljedica tvojih motiva
cilj je ostvarivanje nekog zajedničkog interesa, rješavanje problema i zadovoljavanje potreba, a način na koji će se to napraviti nisam 'propisala' :D i on naravno ovisi o dogovoru između članova te zajednice
ako nekomu ne platiš za obavljen rad onda je potrošnja isključena
možeš objašnjavati i ponavljati u krug koliko hoćeš, ne znači da je istina
Guest- Guest
treba djecu učit volontiranju, ako upru svi u jedno onda će bit
Last edited by liberterijanisticist on 5/5/2018, 14:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
samo treba odlučiti i uprti u jedno, u volontiranje
odbacit novac i materijalizam, svi dragovoljno radit ono korisno zajednici
ne bi bilo rata
Guest- Guest
drugim riječima, cijelo vrijeme govorim o samoorganiziranju, a ne o volontiranju u smislu davanja svog besplatnog i dragovoljnog rada za nešto ili nekoga
samoorganziranje je širi pojam i ne isključuje potrošnju, niti mu štednja mora biti nužna posljedica
samoorganziranje je širi pojam i ne isključuje potrošnju, niti mu štednja mora biti nužna posljedica
2014-04-12
ajme, pa gdje sam rekla da se nekome ne bi platilo da obavi nešto što zajednica treba ili želi?liberterijanisticist wrote:ako nekomu ne platiš za obavljen rad onda je potrošnja isključena
možeš objašnjavati i ponavljati u krug koliko hoćeš, ne znači da je istina
napisala sam upravo suprotno, a ti mi opet stavljaš svoje riječi u usta, 'interpretiraš' me po svom da bi me mogao napasti
očito me želiš prikazati samo onakvom kakvom me ti želiš vidjeti, ne razumijem motiv, ali vidim da su objašnjenja i argumenti beskorisni
2014-04-12
neva wrote:drugim riječima, cijelo vrijeme govorim o samoorganiziranju, a ne o volontiranju u smislu davanja svog besplatnog i dragovoljnog rada za nešto ili nekoga
ako može i drugarica Sora koju rječ o samoorganiziranju
ona ima životnog iskustva u tome
Guest- Guest
Ovako
Drzava u kpjoj je razbijeno zajednistvo .tesko da ce graditi kulturu volontiranja
Drzava u kpjoj se ne cijeni nista, osobito nece cijeniti besplatan rad
Mi imamo uzore u politicarima a njima ne pada na um volontirati.
Mozda kad bi u tom volontiranju nesto masno ukrali, ondada.
Inace.
Da . Odavno sam razmisljala zasto Hrbatska nema neke oblike tog
Nema
I to pokazuje da su Hrvati los narod i ljudi.
Drzava u kpjoj je razbijeno zajednistvo .tesko da ce graditi kulturu volontiranja
Inace.
Nema
Sora wrote:Ovako
Inace.
Nema
Sve ovo zapravo samo pokazuje da ti patološki mrziš Hrvate kao narod i da si odavno zrela ne samo za psihijatra nego i za ludnicu.
Guest- Guest
Sve dok se ne suočimo s istinom o lošem nacionalnom tkivu, nista.
Ovo je narod kpjem se parazitizam. Kriminal, zaluđenost ideologijama - naprsto sviđa.
Nesto tako pozitivno kao volontiranje, ovdje je gubitak vremena
Ovo je narod kpjem se parazitizam. Kriminal, zaluđenost ideologijama - naprsto sviđa.
Nesto tako pozitivno kao volontiranje, ovdje je gubitak vremena
A čujslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Ovako
Inace.
Nema
Sve ovo zapravo samo pokazuje da ti patološki mrziš Hrvate kao narod i da si odavno zrela ne samo za psihijatra nego i za ludnicu.
Ti i tvoji niste nista drugo izgradili nego zatvore i ludnice
Za ljude koji misle drugacije
Nsbijem ti na kuac ..emocije.
Kskve veze imaju sa sociološkom analizom pvog naroda.
Kpjeg bolje Poznam nego ti .
Ti si obicni šegrt koji se gura ko kosulja u gujsce
Sora wrote:
Tko je uopće spomenuo emocije?
I mržnja ti je puno više osjećaj nego emocija. Gluperdo nepismena i luda.
Guest- Guest
Po danu mi sunce ide u oči, a po noći mjesec ne.
crvenkasti-
2014-04-17
Jrl ti Sejki shvacas
Cijela tvoja aktivnost na ovom forumu je guranje košulje u gujsce.
Nemas ti pojma ni o cem.
Samo se izdrkavas verbalno i prazno.
Tutanj Sejkeru ..
Ne oduzimaj mi vrijeme
Nemas ti pojma ni o cem.
Tutanj Sejkeru ..
Ne oduzimaj mi vrijeme
no ako je događaj negativan (odnosno ako je percipiran kao negativan), javljaju se negativne emocije:slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
- ljutnja (srdžba)
- tuga
- zavist
- ljubomora
- mržnja
- strah
- gađenje
- sram
- stid
- žalost
Sora wrote:Jrl ti Sejki shvacas
Nemas ti pojma ni o cem.
Tutanj Sejkeru ..
Ne oduzimaj mi vrijeme
Marš u pičku materinu gaduro licemjerna, smrdljiva i nepismena.
Ti se se našla žaliti na moje pisanje?
Žali se Erdoganu ako ti se ne sviđa. On garant ima jako velikog razumjevanja za islamističke nakaze podrijetlom izbosne kao što si ti.
Last edited by slidingdoorsoperator on 5/5/2018, 15:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sora wrote:no ako je događaj negativan (odnosno ako je percipiran kao negativan), javljaju se negativne emocije:slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
- ljutnja (srdžba)
- tuga
- zavist
- ljubomora
- mržnja
- strah
- gađenje
- sram
- stid
- žalost
Glupa kravo, ne dokazuj opet da nemaš pojma o razlici između osjećaja i emocija.
Ili slobodno nastavi, meni ni iz džepa ni u džep.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Jrl ti Sejki shvacas
Nemas ti pojma ni o cem.
Tutanj Sejkeru ..
Ne oduzimaj mi vrijeme
Marš u pičku materinu gaduro licemjerna, smrdljiva i nepismena.
Ti se se našla žaliti na moje pisanje?
Žali se Erdoganu ako ti se ne sviđa. On garant ima jako velikog razumjevanja za sialmističke nakaze podrijetlom izbosne kao što si ti.
mislis marksizmom?Sora wrote:
Ovo je narod kpjem se zaluđenost ideologijama - naprsto sviđa.
2014-04-19
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» Kolinda poručila Hrvatima u Švedskoj: "Vratite se, trebate domovini koja stari i umire"
» Kolinda Grabar-Kitarović poručila orjunašima: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!
» '' LJUTNJA HOTELIJERI U PANICI: BIJESNI ZBOG ZAKONSKIH IZMJENA Vlada je bez ikakvih konzultacija s nama ukinula mjeru kojom smo zadržavali svoje najbolje radnike ''
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Kolinda poručila Hrvatima u Švedskoj: "Vratite se, trebate domovini koja stari i umire"
» Kolinda Grabar-Kitarović poručila orjunašima: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!
» '' LJUTNJA HOTELIJERI U PANICI: BIJESNI ZBOG ZAKONSKIH IZMJENA Vlada je bez ikakvih konzultacija s nama ukinula mjeru kojom smo zadržavali svoje najbolje radnike ''
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 5 of 10