Tinejdžerka (15) pobjesnila jer joj je mama smanjila džeparac na 1000$
Page 1 of 1
Tinejdžerka (15) pobjesnila jer joj je mama smanjila džeparac na 1000$
https://avaz.ba/zabava/zanimljivosti/374586/tinejdzerka-pobjesnila-jer-joj-je-mama-smanjila-dzeparac-na-1-600-km-ne-mogu-zivjeti-kao-seljanka
Razmažena tinejdžerka Nikolet (Nicolette) iz Beverli Hilsa tvrdi da ju je majka Nina natjerala da živi "poput seljanke", nakon što joj je smanjila džeparac s 5.000 na 1.000 dolara mjesečno, odnosno s 31.000 na 6200 kuna (1.600 KM).
Zbog svega je odvukla mamu u emisiju dr. Phila, nadajući se da će joj on pomoći uvjeriti je kako bi joj džeparac trebao iznositi barem 2.500 dolara. Kao svoje argumente Nikolet navodi da majka radi po cijele dane i ne pokazuje joj svoju ljubav na druge načine.
- Želim da moja mama shvati kako ne mogu živjeti od 1.000 dolara mjesečno, ja sam ipak odrasla na određeni način. Ne može mi tako naglo oduzeti novac - požalila se Nikolet.
Razmažena tinejdžerka Nikolet (Nicolette) iz Beverli Hilsa tvrdi da ju je majka Nina natjerala da živi "poput seljanke", nakon što joj je smanjila džeparac s 5.000 na 1.000 dolara mjesečno, odnosno s 31.000 na 6200 kuna (1.600 KM).
Zbog svega je odvukla mamu u emisiju dr. Phila, nadajući se da će joj on pomoći uvjeriti je kako bi joj džeparac trebao iznositi barem 2.500 dolara. Kao svoje argumente Nikolet navodi da majka radi po cijele dane i ne pokazuje joj svoju ljubav na druge načine.
- Želim da moja mama shvati kako ne mogu živjeti od 1.000 dolara mjesečno, ja sam ipak odrasla na određeni način. Ne može mi tako naglo oduzeti novac - požalila se Nikolet.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Tinejdžerka (15) pobjesnila jer joj je mama smanjila džeparac na 1000$
u pravu je mala...najprije joj das 5000 a onda bez dogovora smanjis na 1000. to ne ide tako. glupa mater, radi cijele dane, umjesto da zivi od socijale ko sav posten svijet
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Mater je teska kapitalistkinja. Komunisticka djeca nikada nemaju takvih problema. Osim ako se mrska im drzava drzne da smanji socijale i doplatke.flumen wrote:u pravu je mala...najprije joj das 5000 a onda bez dogovora smanjis na 1000. to ne ide tako. glupa mater, radi cijele dane, umjesto da zivi od socijale ko sav posten svijet
omni-
2014-04-12
https://en.wikipedia.org/wiki/Lyle_and_Erik_Menendez
Guest- Guest
mala hoce na tv
jebo $ ako nisi u zizi
jebo $ ako nisi u zizi
2014-04-19
a bice da i mama hoceprckov wrote:mala hoce na tv
jebo $ ako nisi u zizi
tatu ko jebe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jadan provajder ovim dvima.
Guest- Guest
Nije lako odrastanje u Beverly Hillsu, to smo vidili u seriji Beverly Hills, 90210.
Ako ni Dr Phil ne pomogne uvijek se može kroz prostituciju osvetiti roditeljima i usput zaraditi.
mutava baštarda wrote:Ako ni Dr Phil ne pomogne uvijek se može kroz prostituciju osvetiti roditeljima i usput zaraditi.
2018-04-10
Dakle, prostitutka
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
i ko kaze da vehabije nemaju nekad dobra rjesenja :)Meatke wrote:Hektorović wrote:
2018-04-10
2018-04-10
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Tinejdžerka ne žali što je ubila trogodišnjeg Denisa
» Tinejdžerka pretučena u Berlinu zbog ogrlice na kojoj piše "Allah"
» Britanska prodaja automobila smanjila se za 97%
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Tinejdžerka ne žali što je ubila trogodišnjeg Denisa
» Tinejdžerka pretučena u Berlinu zbog ogrlice na kojoj piše "Allah"
» Britanska prodaja automobila smanjila se za 97%
Page 1 of 1