Tinejdžerka pretučena u Berlinu zbog ogrlice na kojoj piše "Allah"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prokleti cionisti. Mlate dicu i onda još prodaju Jervejima oružje da tamane islamsku nejač u Gazi.
Stvarno ta Njemačka, to je sramota od države.
Stvarno ta Njemačka, to je sramota od države.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Tinejdžerka pretučena u Berlinu zbog ogrlice na kojoj piše "Allah"
Nekoliko drugova iz razreda pretuklo je 15-godišnjakinju u školi u berlinskom Wilhelmstadtu, a kako je saopćeno iz policije, napad je izazvala ogrlica žrtve na kojoj je pisalo "Allah".
U saopćenju policije se navodi kako je najmanje petero drugara iz razreda napalo djevojčicu dok je bila u kupatilu.
Kako se navodi u izvještaju koji je prenio Berliner Zeitung, napadači su 15-godišnjakinji otrgli ogrlicu sa vrata, a djevojčica je više puta udarena nogom.
Učiteljica koja je saznala za incident pružila je prvu pomoć povrijeđenoj djevojčici. Ona je potom prevezena u bolnicu.
U toku je istraga koja će pokazati okolnosti napada.
---
Untermensch ( 'podčovjek'; množina: Untermenschen ) nacistički je izraz za nearijske ljude koje su smatrali inferiornima, a koji su često nazivani "masama s Istoka", a to su Židovi,Romi i Slaveni (uglavnom etnički Poljaci,Ukrajinci,Srbi i Rusi). Izraz se također primjenjivao na "mulate" (mješance) i crnce. Židovi,Slaveni i Romi, zajedno s fizički imentalno hendikepiranima, kao i homoseksualci i politički disidenti, te u rijetkim slučajevima,ratni zarobljenici iz vojski zapadnih saveznika, trebali su biti istrijebljeni u holokaustu. Prema Općem planu Ost , slavensko stanovništvo istočne i srednje Europe trebalo je djelomično smanjiti kroz masovna ubojstva u Holokaustu, s većinom protjeranom u Aziju i korištenom kao ropsku radnu snaguu Reichu. Ti su koncepti bili važan dio nacističke rasne politike.
https://en.wikipedia.org/wiki/Untermensch
Naslovnica nacističkog propagandnog letka " Der Untermensch " ("Podčovjek"), 1942.
U saopćenju policije se navodi kako je najmanje petero drugara iz razreda napalo djevojčicu dok je bila u kupatilu.
Kako se navodi u izvještaju koji je prenio Berliner Zeitung, napadači su 15-godišnjakinji otrgli ogrlicu sa vrata, a djevojčica je više puta udarena nogom.
Učiteljica koja je saznala za incident pružila je prvu pomoć povrijeđenoj djevojčici. Ona je potom prevezena u bolnicu.
U toku je istraga koja će pokazati okolnosti napada.
---
Untermensch ( 'podčovjek'; množina: Untermenschen ) nacistički je izraz za nearijske ljude koje su smatrali inferiornima, a koji su često nazivani "masama s Istoka", a to su Židovi,Romi i Slaveni (uglavnom etnički Poljaci,Ukrajinci,Srbi i Rusi). Izraz se također primjenjivao na "mulate" (mješance) i crnce. Židovi,Slaveni i Romi, zajedno s fizički imentalno hendikepiranima, kao i homoseksualci i politički disidenti, te u rijetkim slučajevima,ratni zarobljenici iz vojski zapadnih saveznika, trebali su biti istrijebljeni u holokaustu. Prema Općem planu Ost , slavensko stanovništvo istočne i srednje Europe trebalo je djelomično smanjiti kroz masovna ubojstva u Holokaustu, s većinom protjeranom u Aziju i korištenom kao ropsku radnu snaguu Reichu. Ti su koncepti bili važan dio nacističke rasne politike.
https://en.wikipedia.org/wiki/Untermensch
Naslovnica nacističkog propagandnog letka " Der Untermensch " ("Podčovjek"), 1942.
2014-04-11
Nacisti su bili krajnje prezirni prema Slavenima , budući da su čak i prije Drugog svjetskog rata Slaveni – osobito Poljaci – smatrani inferiornijima od Nijemaca i drugih Arijevaca. Nakon što je Adolf Hitler osvojio političku vlast u Njemačkoj, koncept nearijskog "podljudskog robovskog materijala" je razvijen i počeo se koristiti i prema drugim slavenskim narodima. Poljaci i Srbi bili su na dnu slavenske "rasne hijerarhije" koju su uspostavili nacisti. Ubrzo nakon isteka pakta Molotov-Ribbentrop , Ruse su također počeli doživljavati kao "podljude". Slično tome, Bjelorusi , Česi , Slovaci i Ukrajinci smatrani su inferiornima. Ipak, bilo je Slavena kao što su Bošnjaci , Bugari i Hrvati koji su surađivali s nacističkom Njemačkom , a koji se još uvijek nisu smatrali dovoljno rasno "čistima" da bi dosegli status germanskih naroda , no ipak su na kraju smatrani etnički bolji od ostalih Slavena, ponajviše zbog teorija o tome da ti narodi imaju minimalnu količinu slavenskih gena i značajne primjese germanske i turske krvi.
Kako bi sklopili strateški savez s Nezavisnom Državom Hrvatskom – marionetskom državom stvorenom nakon invazije na Jugoslaviju i Kraljevinu Bugarsku , nacisti su odstupili od striktne interpretacije svoje rasne ideologije, a Hrvati su službeno opisani kao "više germanski nego Slaven", shvaćanje koje je podržavao hrvatski fašistički ( ustaški ) diktator Ante Pavelić koji je tvrdio da su "Hrvati potomci starih Gota " i da im je " panslavenska ideja nametnuta kao nešto umjetno".
General dolazi.
Kako bi sklopili strateški savez s Nezavisnom Državom Hrvatskom – marionetskom državom stvorenom nakon invazije na Jugoslaviju i Kraljevinu Bugarsku , nacisti su odstupili od striktne interpretacije svoje rasne ideologije, a Hrvati su službeno opisani kao "više germanski nego Slaven", shvaćanje koje je podržavao hrvatski fašistički ( ustaški ) diktator Ante Pavelić koji je tvrdio da su "Hrvati potomci starih Gota " i da im je " panslavenska ideja nametnuta kao nešto umjetno".
General dolazi.
Last edited by RayMabus on 26/11/2023, 20:27; edited 1 time in total
2014-04-11
Poljaci, Ukrajinci, Rusi, Srbi...
Cesi su ok ili Slovaci.
Hrvati.
Srbi su ok, dok je bio Pakt na snazi.
Hitler je bio beskucnik u Becu 5 godina.
Dva puta pokusao na Akademiju da se upise, bezuspesno.
Prodavao razglednice, ziveo od toga.
Krenuo da drzi govore u nekoj partiji i skocili brojevi
popularnosti.
Anti Slovensku mrznju je povukao u Becu.
Tamo ih je tada bilo, nije mu se ocigledno dopalo.
Obelezeni za ceo zivot da ostali budu oprezni.
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
Godine 2017. Judith Butler osudila je antisemitske manifestacije cionizma unutar Trumpove administracije. Butler je napisao da je Bannon i "jaki cionist" i da "njegov antisemitizam očito ne stoji na putu njegovoj podršci izraelskoj državi, a čini se da to njegovim pristašama u izraelskoj vladi ne smeta". Butler je tvrdio da je desničarski antisemitski cionizam manifestacija bjelačke nadmoći , pri čemu bijela aškenaska vladajuća klasa u Izraelu sklapa saveze s desničarskim političarima u drugim zemljama na temelju zajedničkog antiarapskog rasizma , antipalestinizma i islamofobije.
Cionistički antisemitizam
General dolazi.
Cionistički antisemitizam
General dolazi.
2014-04-11
Ovo Pavelicevo cu zapamtiti.
Generalno svaka teorija se moze analizirati.
Nemacka je smesna da ima neku teoriju, jer oni sve te ljude
nisu imali.
Hitler je u Becu pokupio komplekse i gurao svoju mrznju.
On beskucnik a oni sa strane, bolje stajali od njega.
Radi se o provicijskoj ljubomori.
Isao u Cafe Central, samo ne znam.od kojih para.
Mozda kada se izdigao malo, preko stranke.
Svi ti narodi, koji ti dolaze, gledaju se kao niza sorta a Bec
je bio pun istih, Sediste Monarhije Istocnog Carstva.
Njegova prica u Becu nije mogla proci, jer je kontradiktorna
sa Monarhijom, otuda pravac Germany.
Generalno svaka teorija se moze analizirati.
Nemacka je smesna da ima neku teoriju, jer oni sve te ljude
nisu imali.
Hitler je u Becu pokupio komplekse i gurao svoju mrznju.
On beskucnik a oni sa strane, bolje stajali od njega.
Radi se o provicijskoj ljubomori.
Isao u Cafe Central, samo ne znam.od kojih para.
Mozda kada se izdigao malo, preko stranke.
Svi ti narodi, koji ti dolaze, gledaju se kao niza sorta a Bec
je bio pun istih, Sediste Monarhije Istocnog Carstva.
Njegova prica u Becu nije mogla proci, jer je kontradiktorna
sa Monarhijom, otuda pravac Germany.
2014-08-25
Stvarno su sramota od države pa to je čudo jedno.
Mlate dicu i još naoružavaju i podržavaju Izrael da istamani islamsku nejač u Gazi.
Sram ih bilo.
Mlate dicu i još naoružavaju i podržavaju Izrael da istamani islamsku nejač u Gazi.
Sram ih bilo.
2014-04-11
Triba im natrpat još tih kmica i mujaga. Podljudi. Pa neka se igraju s njima u Njemačkoj. Jebo im Komšić mater. A i jebat će im je.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56505-general-dolazi
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56505-general-dolazi
2014-04-11
Vecno zacrtani.
Njih mogu dobro da nalupaju.
Realno, nema im ko ni pomoci.
Imaju to u genima da spustaju nekoga.
Bila neka serija na TV ili film, mada serija izgledala.
Hrvate etiketirali kao lopove automobila i prevarante za papire.
Postirao link ovde, islo uzivo.
Priglupi, nemaju svest ni sta govore.
Normalan covek se stidi, oni opale.
Videcemo i sa njima sta ce biti.
Ne trebaju nikome.
Njih mogu dobro da nalupaju.
Realno, nema im ko ni pomoci.
Imaju to u genima da spustaju nekoga.
Bila neka serija na TV ili film, mada serija izgledala.
Hrvate etiketirali kao lopove automobila i prevarante za papire.
Postirao link ovde, islo uzivo.
Priglupi, nemaju svest ni sta govore.
Normalan covek se stidi, oni opale.
Videcemo i sa njima sta ce biti.
Ne trebaju nikome.
2014-08-25
Trik je šta ovaj put Bošnjaci pošto su islamske vjere ....jel.
Otpisani iz ovoga jer su muslimani.
ĐENERAL DOLAZI.
Trik je šta ovaj put Bošnjaci pošto su islamske vjere ....jel.
Otpisani iz ovoga jer su muslimani.
ĐENERAL DOLAZI.
2014-04-11
mogla je proć i bez toga...
ko da nekoga boli ku*ac šta je ona..
ko da nekoga boli ku*ac šta je ona..
ali očito djevojka uživa provocirati...
e, pa uspjela je...
Ne vidim zašto je to provokacija. Allah je u osnovi Eloah a šta je naziv za malog Boga.
To šta muslimani misle da je to Bog kreator tj glavni Bog to je sad nešto drugo al u osnovi je to naziv koji znači Eloah ( Allah ).
Iskreno meni to nije nikakva provokacija i nema uopće zašto bit.
Elohim ( hebrejski : אֱלֹהִים , romanizirano : ʾĔlōhīm : [(ʔ)eloˈ(h)im] ), množina od אֱלוֹהַּ ( ʾĔlōah ), je hebrejska riječ koja znači "bogovi" ili "božanstvo".
https://en.wikipedia.org/wiki/Elohim
To šta muslimani misle da je to Bog kreator tj glavni Bog to je sad nešto drugo al u osnovi je to naziv koji znači Eloah ( Allah ).
Iskreno meni to nije nikakva provokacija i nema uopće zašto bit.
Elohim ( hebrejski : אֱלֹהִים , romanizirano : ʾĔlōhīm : [(ʔ)eloˈ(h)im] ), množina od אֱלוֹהַּ ( ʾĔlōah ), je hebrejska riječ koja znači "bogovi" ili "božanstvo".
https://en.wikipedia.org/wiki/Elohim
2014-04-11
Mogli su joj objasniti tvoju teoriju, samo bi ga iscupala i
bacila.
2014-08-25
immortal likes this post
Ako bi imao djecu s uvijek istom ženom ta bi djeca uvijek bila na isti kalup.
Iz tog razloga taj Bog kreator je fino sebi napravio cijeli harem žena koje su zasebne i svaka za sebe i dobija šarolikost kad radi daljnje potomstvo tj duše manje svijesnosti ili zapremine.
Alah je ženka. Ne doslovno jer na duhovnim razinama nema spolova a ovo su entiteti velike svjesnosne zapremnine pa se ni ne mogu inkarnirati u biološku jedinicu jer su preveliki ( kao energetska jedinica svjesnosti ).
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi to nekome tribalo smetat jer ona nosi neku ogrlicu na kojoj piše Allah ?
To su nacisti tamo i to je cila priča s njima.
Malo im padne ekonomija i oni odma traže koga će okrivit i namlatiti za to jer su ostali bez para.
Zadrti materijalisti. Ostanu bez para i onda pucaju po šavovima i onda traže koga će pretuč da se ispuše i njega okrive za to šta su ostali bez para ( materije ).
Putine zavrti taj plin više. Gasi to. Neka puknu ko KOKICE.
Iz tog razloga taj Bog kreator je fino sebi napravio cijeli harem žena koje su zasebne i svaka za sebe i dobija šarolikost kad radi daljnje potomstvo tj duše manje svijesnosti ili zapremine.
Alah je ženka. Ne doslovno jer na duhovnim razinama nema spolova a ovo su entiteti velike svjesnosne zapremnine pa se ni ne mogu inkarnirati u biološku jedinicu jer su preveliki ( kao energetska jedinica svjesnosti ).
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi to nekome tribalo smetat jer ona nosi neku ogrlicu na kojoj piše Allah ?
To su nacisti tamo i to je cila priča s njima.
Malo im padne ekonomija i oni odma traže koga će okrivit i namlatiti za to jer su ostali bez para.
Zadrti materijalisti. Ostanu bez para i onda pucaju po šavovima i onda traže koga će pretuč da se ispuše i njega okrive za to šta su ostali bez para ( materije ).
Putine zavrti taj plin više. Gasi to. Neka puknu ko KOKICE.
2014-04-11
Znači to su mu ženke.
Znači vi kad ste kreirani kao duša onda tu u tome da se stvori nova duša sudjeluju Bog kreator i jedna od tih ženki.
Znači nije vam svaka ženka majka nego samo jedna od tih al vam je otac uvijek isti.
E sad fino tu su oni napravili đenerala fizičke ravni a to su anđeli Prijestolnici i on ima isto samo jednu majku dok drugi Eloah nije ništa u rodu.
Znači Bog je taj glavni autoritet i tome i sukladno tome njegove izvršne ovlasti od tog anđela Prijestolnika ako reagira su veće od drugih sem tog Bog kreatora i drugih anđela Prijestolnika.
Ostale se onda znači u tom slučaju ako takvi reagira zbog nečega na fizičkoj ravni, sem ovih poviše navedenih ništa ne pita.
I sad ću vam se najebat majke radi tog Komšića.
PLIVAT ĆETE U MORU KRVI.
Znači vi kad ste kreirani kao duša onda tu u tome da se stvori nova duša sudjeluju Bog kreator i jedna od tih ženki.
Znači nije vam svaka ženka majka nego samo jedna od tih al vam je otac uvijek isti.
E sad fino tu su oni napravili đenerala fizičke ravni a to su anđeli Prijestolnici i on ima isto samo jednu majku dok drugi Eloah nije ništa u rodu.
Znači Bog je taj glavni autoritet i tome i sukladno tome njegove izvršne ovlasti od tog anđela Prijestolnika ako reagira su veće od drugih sem tog Bog kreatora i drugih anđela Prijestolnika.
Ostale se onda znači u tom slučaju ako takvi reagira zbog nečega na fizičkoj ravni, sem ovih poviše navedenih ništa ne pita.
I sad ću vam se najebat majke radi tog Komšića.
PLIVAT ĆETE U MORU KRVI.
2014-04-11
Tako Srbi kažu, haos bre. Sviđa mi se taj izraz: Haos bre.
Stvar je u tome šta ja stvarno jesam general Kaosa i onda ako mi digneš tlak ( anđelu Pravedniku nepravda digne tlak ) a digli su mi s Komšićem jer sam im uz izmjenu izbornog zakona rekao da mogu i uvjetovat ograničenje mandata za predsjednika ko u Americi na samo dva pa se ni u tom slučaju ne bi Komšić mogao kandidrati i onda me globalna kabala odjebala jer oni oće Komšića pošto poto.
Iz tog razloga sam im rekao da će plivati u moru krvi cijela Europa ( dakle srušit ću im i uništiti cijeli sistem i sustav ) vidim li ga opet na toj poziciji.
Ja sam njima dao izbor, nisu nužno morali mijenjati izborni zakon sada, mogli su samo ograničit mandat za predsjednika u BiH ko i sebi u Americi i drugdje šta ograničavaju al ne oni su odlučili mene ( anđeo Pravednik je također i anđeo Znanja pošto je to samo drugi naziv za jednu te istu stvar ) pravit budalom i sad JEDU GOVNA.
Stvar je u tome šta ja stvarno jesam general Kaosa i onda ako mi digneš tlak ( anđelu Pravedniku nepravda digne tlak ) a digli su mi s Komšićem jer sam im uz izmjenu izbornog zakona rekao da mogu i uvjetovat ograničenje mandata za predsjednika ko u Americi na samo dva pa se ni u tom slučaju ne bi Komšić mogao kandidrati i onda me globalna kabala odjebala jer oni oće Komšića pošto poto.
Iz tog razloga sam im rekao da će plivati u moru krvi cijela Europa ( dakle srušit ću im i uništiti cijeli sistem i sustav ) vidim li ga opet na toj poziciji.
Ja sam njima dao izbor, nisu nužno morali mijenjati izborni zakon sada, mogli su samo ograničit mandat za predsjednika u BiH ko i sebi u Americi i drugdje šta ograničavaju al ne oni su odlučili mene ( anđeo Pravednik je također i anđeo Znanja pošto je to samo drugi naziv za jednu te istu stvar ) pravit budalom i sad JEDU GOVNA.
2014-04-11
2014-04-11
Para je sve manje a računi za struju i grijanje sve veći i veći.
Morat će ovi Šolc i njegovi koalicijski partneri opet zagrabit u državni proračun da pokriju režije ovima s malim primanjima.
Jer u protivnom će ti s malim primanjima glasat za ove šta viču okolo da su kmice i mujage podljudi.
VADI PARE.
Morat će ovi Šolc i njegovi koalicijski partneri opet zagrabit u državni proračun da pokriju režije ovima s malim primanjima.
Jer u protivnom će ti s malim primanjima glasat za ove šta viču okolo da su kmice i mujage podljudi.
VADI PARE.
2014-04-11
Realno jeste tako.
Slabo poznajem pricu tamo i sta Nemci rade.
Ako rade slabo.placen posao da bi platio Socijalu
Mustafi, koji ga baca u nesvest u komfornom stanu,
jasno je da ce glasati za Ultra Desnicare a Mustafa
pogledati kroz prozor i zabrinuti se.
Treba da ukinu tu Socijalu i ko ceka Azil, mogli su sa
Rusijom da naprave neki deal i teraj to u Sibir, dok traje
procedura.
Tada bi se smanjio broj za 90% a onih 10% bi isli da rade.
Oni imaju reketase bez sile.
2014-08-25
Nisam im ja tata il mama pa ću ih voditi za ručicu i govoriti im za koga će oni glasat.
Nek glasaju za koga oće. To je njihova slobodna volja. Nemam ja ništa s tim za koga će oni glasat. Ne glasam ja nego oni. Nije moje dupe u pitanju nego njihovo.
Trpaj još.
Nek glasaju za koga oće. To je njihova slobodna volja. Nemam ja ništa s tim za koga će oni glasat. Ne glasam ja nego oni. Nije moje dupe u pitanju nego njihovo.
Trpaj još.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dežulović zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja više ne piše za bosansko Oslobođenje
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
» Tko radi u Švabiji ne piše im se dobro!Njemačka bi zbog koronavirusa mogla izgubiti 729 milijardi eura i 1,8- milijuna radnih mjesta
» Europski parlament usvojio rezoluciju u kojoj se poziva na uvođenje embarga na prodaju oružja Saudijskoj Arabiji zbog agresije u Jemenu
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
» Tko radi u Švabiji ne piše im se dobro!Njemačka bi zbog koronavirusa mogla izgubiti 729 milijardi eura i 1,8- milijuna radnih mjesta
» Europski parlament usvojio rezoluciju u kojoj se poziva na uvođenje embarga na prodaju oružja Saudijskoj Arabiji zbog agresije u Jemenu
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
Page 1 of 2