Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
ameri su nekom prijatelji samo kad te stave u rezervat i po potrebi iskoriste povremeno. Jedino koga oni smatraju prijateljima su engleska, kanada, australija, n. zeland, a ostali su poluprijatelji, neprijatelji i nize vrstevuksadinare wrote:..u siriji ej lova(nafta) pa je tu dozvoljeno malo sporko igrat...lova je lova....a u hravtskoj kad je bio rat e tu se moglo onda moraliziratprckov wrote:je, pokazali su se pravim prijateljima hrvatima u BiH pa bi stvarno trebali podrzat i njihova sranja na bliskom istoku. Izgubili su moralno a i medijski rat su izgubili. Uostalom, hrvatski rat je bio pravedan pa je i logicno da se bude na strani takvog rata, ovo dole ne samo sto nije pravedno i sto narod prave budalama nego je i stetno i po HR i po cijelu EUEro wrote:Stoodsto si u pravu, samo šta s takvim prijateljem i saveznikom kao što ste vi?jastreb wrote:Političari ne mogu kontra naroda.
I oni vide da su Ameri u Hrvatskoj danas na jako rđavu glasu.
Znaš, odnosi među državama su slični onome u privatnom životu. Prijatelja, kojemu sam čuvao leđa kad mu je bilo najteže
a prvom prilikom mi okrene leđa, jednostavno odhebem...i da ga moje oči nikad više ne vide.Ako bi se utapao osobno bi mu
usput stao nogom na rame...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prosi ispred crkve. A ni tamo ti ne bi ni kune dao.Stribor wrote:zgdosada wrote:Što priča ovaj gnome ?Stribor wrote:jastreb wrote:Pa istina je da Hrvati većinom se oslanjaju na Zapad,ali to znači na Švedsku,na Njemačku,Italiju,Švicu,Austriju.....vuksadinare wrote:....strah od islamskog terora je prevladao pa dosta njih daje rujama podrsku..ali ta podrska nije na politickom planu stvarna vec imaginarna cisto radi straha od islamsita...nestankom islamista nestaje i velika podrska rujama...jer u glavama vecine ljudi ipak zivi ona 'zapad ej zapad'..posao,lova,tehnologija..a i tu su vjecite predrasude prema istocnjacima
No nitko ne želi te zemlje pod američkom dirigentskom palicom.
Europa treba biti Europa na vlastitim zasadima,tradicijama i temeljima,a ne biti američka kujica.
Nama ne trebaju prilivi stranog elementa,gay parade i druge izopačenosti kojima ovaj jadni europski narod kljuka SAD
Mi možemo biti u dobrim odnosima sa SAD,ali samo kad pusti svoje pipke sa Europe.
Postali su izvozniki pederov, genderov i podupiratelji islamistov glavosikov. Zanimljvo je kako vse udruge ke financiraju tzv. filantropi i gendersko-pederski lobbyji niti rič ne rečeju o sikanju glav kršćanom i drugim, ali kad se brani nika tradicionalna vridnost kot hištvo dvignu se na stražnje kot pobludjeni i vsugdi vidiju ''fašiste''. Kad se i ako Amerikanci vrnu dobrom konzervativnom svitonazoru i tako obrnu svoju politiku bit će dobrodošli. Do tada - fuj.
Prosim?
Guest- Guest
Pred crikvu? Ča je tebi krivo zarad mene?zgdosada wrote:Prosi ispred crkve. A ni tamo ti ne bi ni kune dao.Stribor wrote:zgdosada wrote:Što priča ovaj gnome ?Stribor wrote:jastreb wrote:Pa istina je da Hrvati većinom se oslanjaju na Zapad,ali to znači na Švedsku,na Njemačku,Italiju,Švicu,Austriju.....vuksadinare wrote:....strah od islamskog terora je prevladao pa dosta njih daje rujama podrsku..ali ta podrska nije na politickom planu stvarna vec imaginarna cisto radi straha od islamsita...nestankom islamista nestaje i velika podrska rujama...jer u glavama vecine ljudi ipak zivi ona 'zapad ej zapad'..posao,lova,tehnologija..a i tu su vjecite predrasude prema istocnjacima
No nitko ne želi te zemlje pod američkom dirigentskom palicom.
Europa treba biti Europa na vlastitim zasadima,tradicijama i temeljima,a ne biti američka kujica.
Nama ne trebaju prilivi stranog elementa,gay parade i druge izopačenosti kojima ovaj jadni europski narod kljuka SAD
Mi možemo biti u dobrim odnosima sa SAD,ali samo kad pusti svoje pipke sa Europe.
Postali su izvozniki pederov, genderov i podupiratelji islamistov glavosikov. Zanimljvo je kako vse udruge ke financiraju tzv. filantropi i gendersko-pederski lobbyji niti rič ne rečeju o sikanju glav kršćanom i drugim, ali kad se brani nika tradicionalna vridnost kot hištvo dvignu se na stražnje kot pobludjeni i vsugdi vidiju ''fašiste''. Kad se i ako Amerikanci vrnu dobrom konzervativnom svitonazoru i tako obrnu svoju politiku bit će dobrodošli. Do tada - fuj.
Prosim?
Stribor-
2015-09-22
Putinu je danas rođendan, on igra hokej a u Siriji je krenula i kopnena ofenziva :)
Milanović je izabrao pobjedničku stranu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ahahahha... ..pocetak njegovog mandata odlazak u london..zavrsetak odlazak u london..sto nije izabrao moskvu bar za posljedni međunarodni izlet vec london..najcvrsci saveznik amera...epikur37 wrote:Putinu je danas rođendan, on igra hokej a u Siriji je krenula i kopnena ofenziva :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
je'l epikure tko ej ono razvozio u bijelim transporterima muđehide u srednjoj bosni kad je bio rat hrvata i muslimana međusobno?
2015-09-08
vuksadinare wrote:je'l epikure tko ej ono razvozio u bijelim transporterima muđehide u srednjoj bosni kad je bio rat hrvata i muslimana međusobno?
Msm Karamarko, ne znam?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ka'k ne znas bog te nehebo..pa ti sve znas sto se tice odnosa hrvata i muja u bosni..ajd da te podsjetim kad 'ne znas' upravo engleski unproforci....iz drzave i glavnog grada kojeg je zoki posjetio na pocetku svog mandata i na zavrsetku..i jos par puta između..a ti brijes da je on za ruje...sto moskvu nije nijedanput posjetio?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:je'l epikure tko ej ono razvozio u bijelim transporterima muđehide u srednjoj bosni kad je bio rat hrvata i muslimana međusobno?
Msm Karamarko, ne znam?
2015-09-08
zgdosada wrote:Prosi ispred crkve. A ni tamo ti ne bi ni kune dao.
Dobro, sada znam ča vam to znači.
Vidiš, ja bih tebi groš dal. Siromahom se triba pomagati. Človično je.
Stribor-
2015-09-22
epikur37 wrote:Milanović je pretočio volju naroda u ovu izjavu.
Dabome, pragmatik.... . :) uvijek je postivao volju naroda
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusi pozvali Srbe u međunarodnu koaliciju za Siriju
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
» Ima li nade za net.hr.forum?
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
» Ima li nade za net.hr.forum?
Page 4 of 4