Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
Pa valjajte se, tko vam smeta...epikur37 wrote:Kad ti većina kaže da si lud. Lezi i valjaj se. Mi debela većina smo proruski orijentirani.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
...ili ne sadi, svejedno, pa ti vidi.vuksadinare wrote:...svejedno.....drzimo se mi srednjoeuropskog pravca i amen...tko sa amerima i rujama tikve sadi taj nikad dobro prosao nije
2014-04-23
...problem eu-a je recimo u tome sto je brisel radio na slabnjenju nacionalnih drzava trazeci neku verziju globalne euro-drzave...dijelom ej to u pocetku prolazilo ali kasnije su ti planovi razotkriveni i sta stoji iza njih..logicno ej da drzave izasle iz komunizma i novostvorene drzave su se pocele tome opirati jer su tek izborili nacionalnu slobodu a sad da ej opet gube ali na drugi nacin...i zato je eu trebala i treba funkcionirati samo na gospodarskim osnovama ali en i na politickim...treba vratiti granice..jbg ni putovnica nije kraj svijeta i prije su ljudi prolazili granice putovnicama i bile kontrole pa nitko nije stardao osim problema...a sa tim granicama dolazi i sigurnost u vlastitoj kuci..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srecom sam se svojedobno smijao vecini, kad jurcaju sa stafetom i slicne pizdarije.epikur37 wrote:Kad ti većina kaže da si lud. Lezi i valjaj se. Mi debela većina smo proruski orijentirani.
Taj privilegij imali smo mi rijetke biljke, a i danas bi mladji mogli ponesto nauciti od nas:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Srecom sam se svojedobno smijao vecini, kad jurcaju sa stafetom i slicne pizdarije.epikur37 wrote:Kad ti većina kaže da si lud. Lezi i valjaj se. Mi debela većina smo proruski orijentirani.
Taj privilegij imali smo mi rijetke biljke, a i danas bi mladji mogli ponesto nauciti od nas:)
Srećom da je narod na ovim prostorima takav da se po većini možeš komotno i bez greške ravnati i biti ispravan...radeći sve suprotno, naravno...
darth_vader-
2014-04-17
U glavnom Zoki je pogodio u sridu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....strah od islamskog terora je prevladao pa dosta njih daje rujama podrsku..ali ta podrska nije na politickom planu stvarna vec imaginarna cisto radi straha od islamsita...nestankom islamista nestaje i velika podrska rujama...jer u glavama vecine ljudi ipak zivi ona 'zapad ej zapad'..posao,lova,tehnologija..a i tu su vjecite predrasude prema istocnjacima
2015-09-08
..slabo ej on pgodio..jednostavno luta..ne zna sto bi....karakteristika ziherasaepikur37 wrote:U glavnom Zoki je pogodio u sridu :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:=1.-po meni je najrealnije da pristupimo visegradskoj skupini..tj srednjoeuropskom bloka
=2.-koji guraju istocni blok tj istocnoeuropsko-azijski gdje po prirodi ne pripadamo
1.- ):) tebi jeste realno, ali njima ko da nije. da jeste, davno bi vas pozvali u to kolo ! izvolite, pokusajte
da se ponudite. u stili, šta vi mislite o tome ) moguce da je neko iz hr. to i pitao, dobio odgovor i sad
obe strane cute.
2.- ne pripadate, vi ste zemlja jugoistoka, skoro mediteranska, gde je 1/3 u zajednici sa balkanskim muslimanima.
i stogodisnjem saveznistvu !
Guest- Guest
I Alžir i Libija su mediteranske zemlje što to točno znaći ?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..slabo ej on pgodio..jednostavno luta..ne zna sto bi....karakteristika ziherasaepikur37 wrote:U glavnom Zoki je pogodio u sridu :)
Msm pogodio je puls svog naroda, rekao je ono što Hrvati misle i kako se osjećaju vezano uz ovu situaciju. Predstavlja narod.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vučko, milanovic je dobio veliki minus kod glasaca. brisel ga zeznuo,
a vućić preveslao u granicnom zezanju. time je eu obelodanila
svoj stav o buducnosti ovog prostora. samo izbalanisrano.
tesko da ce neko uskoro iz hrvatske da podigne galamu, onako,
bezveze. sve, sve, ali hrvati mu nece oprtostiti vučića ):)
a vućić preveslao u granicnom zezanju. time je eu obelodanila
Last edited by pizzon on 7/10/2015, 08:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon sto ej ono rekao njemacki ministar koje su se drzave iskazale u pomoci izbjeglicama,ha?..ja sam vidio d aje spomenuo samo hrvatsku i sloveniju..ali ne i vas.... ..jbg mogli ste prodavat foru nekoliko dana da kao 'pomazete' izbjeglicama...ali jbg dokazi i svjedocanstva su sve rekli...jos niste naucili da laz moze proci jednom mozda dva puta ali treci put vise nepizzon wrote:vuksadinare wrote:=1.-po meni je najrealnije da pristupimo visegradskoj skupini..tj srednjoeuropskom bloka
=2.-koji guraju istocni blok tj istocnoeuropsko-azijski gdje po prirodi ne pripadamo
1.- ):) tebi jeste realno, ali njima ko da nije. da jeste, davno bi vas pozvali u to kolo ! izvolite, pokusajte
da se ponudite. u stili, šta vi mislite o tome ) moguce da je neko iz hr. to i pitao, dobio odgovor i sad
obe strane cute.
2.- ne pripadate, vi ste zemlja jugoistoka, skoro mediteranska, gde je 1/3 u zajednici sa balkanskim muslimanima.
i stogodisnjem saveznistvu !
2015-09-08
pizzon wrote:vučko, milanovic je dobio veliki minus kod glasaca. brisel ga zeznuo,
a vućić ga preveslao u granicnom zezanju. time je eu predtavila
Jebo te po ovaj pizzon bi šupka dao da jedan dan samo bude hrvat. Prati hrvatsku politiku i zbivanja više nego pola hrvata. Ajde pizzone možeš doći dok nas u goste da vidiš barem malo kako je biti hrvat.
Guest- Guest
...rekao ej za sve drzave u globalu kroz koje su prolazile izbjeglice....spomenuo je i tursku i vas koji niste clanice eu-a i makedoniju....a među clanicama eu-a sitakle su se hrvatska i slovenija...nakon te kritike poceli ste zaustavljat izbjeglice na granici i popisivat ih...pizzon wrote:da, kao clanice eu, da.
2015-09-08
ne hvala, ja sam samo prosecno informisani srbin u srbiji.
ne vidim da je vama nesto bolje. jedino je bolje hrvatima
na obali. ostali su na istom sa srbima, prosecno. tu i tamo.
ne vidim da je zagrebu bolje nego u beogradu, u osjeku
bolje nego u n.sadu ili karlovcu u odnosu na nis i sl.
ne vidim da je vama nesto bolje. jedino je bolje hrvatima
na obali. ostali su na istom sa srbima, prosecno. tu i tamo.
ne vidim da je zagrebu bolje nego u beogradu, u osjeku
bolje nego u n.sadu ili karlovcu u odnosu na nis i sl.
Guest- Guest
vučko, ti shavataš kako tebi odgvora. ako je tako zasto je eu policija
u srbiji, na granici prema makedoniji a ne u hrvatskoj ili madjarskoj
na granici prema srbiji. i normalno, da jos par godina srbija i hrvatska
ne mogo da budu isto u briselu. to mi ne ocekujemo i to je je ok.
u srbiji, na granici prema makedoniji a ne u hrvatskoj ili madjarskoj
na granici prema srbiji. i normalno, da jos par godina srbija i hrvatska
ne mogo da budu isto u briselu. to mi ne ocekujemo i to je je ok.
Last edited by pizzon on 7/10/2015, 09:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
Cekaj malo. To je isti onaj zoki koji je slao oruzje pobunjnicima?:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne želiš vidjeti nije da ne vidiš. Tješiš se da ne vidiš. Ja recimo nemam pojma ni tko je primjer Srbije. Vjerojatno taj Vučić. Znam da je neki bivši četnik i Šešeljev radikal. Znam recimo da je prosječna plača hrvata skoro 2 puta nego srbina. Znam da puno više toga hrvatska izveze u srbiju nego što izveze. I tako ima puno faktora koji govore da je bolje živjeti u HR nego u Srbiji. Realno da je bolje običnom čovijeku. A sada jebi ga uvijek se možemo igrati da nije tako. Tako recimo se ja igram da sam i dalje jedan od 500 najboljih igrača SC2 na svijetu. A nisam bio među prvih 500 već godinu u pol.;) Govorim sam sebi da nema više toliko vremena. A realno stariji sam koncentracija mi slabi.
Guest- Guest
Imate vi još gori slučaj, ali neću ga spominjati na ovoj temi.gargamel0101 wrote:Cekaj malo. To je isti onaj zoki koji je slao oruzje pobunjnicima?:D
2014-04-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusi pozvali Srbe u međunarodnu koaliciju za Siriju
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
» Ima li nade za net.hr.forum?
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
» Ima li nade za net.hr.forum?
Page 2 of 4