Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
Imate vi još gori slučaj, ali neću ga spominjati na ovoj temi.gargamel0101 wrote:Cekaj malo. To je isti onaj zoki koji je slao oruzje pobunjnicima?:D
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
To je bila pripomoc uvodjenju demokracije:)gargamel0101 wrote:Cekaj malo. To je isti onaj zoki koji je slao oruzje pobunjnicima?:D
dijagram-
2015-08-09
Pa istina je da Hrvati većinom se oslanjaju na Zapad,ali to znači na Švedsku,na Njemačku,Italiju,Švicu,Austriju.....vuksadinare wrote:....strah od islamskog terora je prevladao pa dosta njih daje rujama podrsku..ali ta podrska nije na politickom planu stvarna vec imaginarna cisto radi straha od islamsita...nestankom islamista nestaje i velika podrska rujama...jer u glavama vecine ljudi ipak zivi ona 'zapad ej zapad'..posao,lova,tehnologija..a i tu su vjecite predrasude prema istocnjacima
No nitko ne želi te zemlje pod američkom dirigentskom palicom.
Europa treba biti Europa na vlastitim zasadima,tradicijama i temeljima,a ne biti američka kujica.
Nama ne trebaju prilivi stranog elementa,gay parade i druge izopačenosti kojima ovaj jadni europski narod kljuka SAD
Mi možemo biti u dobrim odnosima sa SAD,ali samo kad pusti svoje pipke sa Europe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa da, isto tako HR ne'e postati tranzitni centar. Izgleda da se Epi pravo seksualno uzbidio. Prvo da će Rusi kao poslati 20% svoje vojske u Siriju, a sad ovo. Čovjek više nije uračunljiv.:Ddijagram wrote:To je bila pripomoc uvodjenju demokracije:)gargamel0101 wrote:Cekaj malo. To je isti onaj zoki koji je slao oruzje pobunjnicima?:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Znači, em ima bolji stav prema BiH em ima bolji stav prema svjetskim problemima em je rekao NE bankama em se ne boji sučeljavanja.....
Gledam Karamarko an spomen sučeljavanja pokazuje znakove panike... :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znači konačno si odlučio da ćeš jurišati na Fraposa sad kada znaš da ti premijer RH drži leđa.:Depikur37 wrote:Znači, em ima bolji stav prema BiH em ima bolji stav prema svjetskim problemima em je rekao NE bankama em se ne boji sučeljavanja.....
2015-07-23
https://www.youtube.com/watch?v=oziNIRWQ37Iepikur37 wrote:Znači, em ima bolji stav prema BiH em ima bolji stav prema svjetskim problemima em je rekao NE bankama em se ne boji sučeljavanja.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gargamel0101 wrote:Znači konačno si odlučio da ćeš jurišati na Fraposa sad kada znaš da ti premijer RH drži leđa.:Depikur37 wrote:Znači, em ima bolji stav prema BiH em ima bolji stav prema svjetskim problemima em je rekao NE bankama em se ne boji sučeljavanja.....
Mae, mirna i upravljana podjela ;)
Nastranu to ali s ovim u Siriji se doista počinje grubo preslagivati globalna politika moći i utjecaja. Svakako je uzbudljivo i zanimljivo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...hm...mmmhhh...ha...ghm
2015-09-08
Aww......epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Znači konačno si odlučio da ćeš jurišati na Fraposa sad kada znaš da ti premijer RH drži leđa.:Depikur37 wrote:Znači, em ima bolji stav prema BiH em ima bolji stav prema svjetskim problemima em je rekao NE bankama em se ne boji sučeljavanja.....
Mae, mirna i upravljana podjela ;)
Nastranu to ali s ovim u Siriji se doista počinje grubo preslagivati globalna politika moći i utjecaja. Svakako je uzbudljivo i zanimljivo.
2015-07-23
I mi Hrvati vježbamo pored Slunja. I mi smo NATO.
Jedva čekamo da nas pošalju u Siriju jebat mater ruskim agresorima.
Last edited by crvenkasti on 7/10/2015, 09:59; edited 1 time in total (Reason for editing : 5)
crvenkasti-
2014-04-17
e to to..reci ti rujama crvenkasti..braco ruje....mi hrvati vas muljamo tu vas hvalimo a iza leđa saljemo oruzje vasim neprijateljima...i jos izvodimo vjetbe sa amerima i nato-m..crvenkasti wrote:I mi Hrvati vježbamo pored Slunja. I mi smo NATO.
2015-09-08
Taj slunjski poligon je baksuzan poligon.vuksadinare wrote:e to to..reci ti rujama crvenkasti..braco ruje....mi hrvati vas muljamo tu vas hvalimo a iza leđa saljemo oruzje vasim neprijateljima...i jos izvodimo vjetbe sa amerima i nato-m..crvenkasti wrote:I mi Hrvati vježbamo pored Slunja. I mi smo NATO.
Tko god na njemu vježba ubrzo doživi krah ili peh.
JNA,SVK,i sada HV.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..pa mi nismo u ratu....jastreb wrote:Taj slunjski poligon je baksuzan poligon.vuksadinare wrote:e to to..reci ti rujama crvenkasti..braco ruje....mi hrvati vas muljamo tu vas hvalimo a iza leđa saljemo oruzje vasim neprijateljima...i jos izvodimo vjetbe sa amerima i nato-m..crvenkasti wrote:I mi Hrvati vježbamo pored Slunja. I mi smo NATO.
Tko god na njemu vježba ubrzo doživi krah ili peh.
JNA,SVK,i sada HV.
2015-09-08
Već postoji lječilište na Golom otoku, samo ga treba staviti u funkciju. Možda bi i se mogla povući sredstva i iz EU fondova za ovaj projekt :))dijagram wrote:Tocno, pojedinci su potpuno popizdili za rusima, potraje li trebat ce i lijecenje:)epikur37 wrote:Milanović je pretočio volju naroda u ovu izjavu. Pogledajte malo internet, preko 95% komentara podržava Rusiju i Putina.
Svaka čast premijeru na ovome :)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
je, pokazali su se pravim prijateljima hrvatima u BiH pa bi stvarno trebali podrzat i njihova sranja na bliskom istoku. Izgubili su moralno a i medijski rat su izgubili. Uostalom, hrvatski rat je bio pravedan pa je i logicno da se bude na strani takvog rata, ovo dole ne samo sto nije pravedno i sto narod prave budalama nego je i stetno i po HR i po cijelu EUEro wrote:Stoodsto si u pravu, samo šta s takvim prijateljem i saveznikom kao što ste vi?jastreb wrote:Političari ne mogu kontra naroda.
I oni vide da su Ameri u Hrvatskoj danas na jako rđavu glasu.
Znaš, odnosi među državama su slični onome u privatnom životu. Prijatelja, kojemu sam čuvao leđa kad mu je bilo najteže
a prvom prilikom mi okrene leđa, jednostavno odhebem...i da ga moje oči nikad više ne vide.Ako bi se utapao osobno bi mu
usput stao nogom na rame...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
..u siriji ej lova(nafta) pa je tu dozvoljeno malo sporko igrat...lova je lova....a u hravtskoj kad je bio rat e tu se moglo onda moraliziratprckov wrote:je, pokazali su se pravim prijateljima hrvatima u BiH pa bi stvarno trebali podrzat i njihova sranja na bliskom istoku. Izgubili su moralno a i medijski rat su izgubili. Uostalom, hrvatski rat je bio pravedan pa je i logicno da se bude na strani takvog rata, ovo dole ne samo sto nije pravedno i sto narod prave budalama nego je i stetno i po HR i po cijelu EUEro wrote:Stoodsto si u pravu, samo šta s takvim prijateljem i saveznikom kao što ste vi?jastreb wrote:Političari ne mogu kontra naroda.
Znaš, odnosi među državama su slični onome u privatnom životu. Prijatelja, kojemu sam čuvao leđa kad mu je bilo najteže
a prvom prilikom mi okrene leđa, jednostavno odhebem...i da ga moje oči nikad više ne vide.Ako bi se utapao osobno bi mu
2015-09-08
jastreb wrote:Pa istina je da Hrvati većinom se oslanjaju na Zapad,ali to znači na Švedsku,na Njemačku,Italiju,Švicu,Austriju.....vuksadinare wrote:....strah od islamskog terora je prevladao pa dosta njih daje rujama podrsku..ali ta podrska nije na politickom planu stvarna vec imaginarna cisto radi straha od islamsita...nestankom islamista nestaje i velika podrska rujama...jer u glavama vecine ljudi ipak zivi ona 'zapad ej zapad'..posao,lova,tehnologija..a i tu su vjecite predrasude prema istocnjacima
Europa treba biti Europa na vlastitim zasadima,tradicijama i temeljima,a ne biti američka kujica.
Nama ne trebaju prilivi stranog elementa,gay parade i druge izopačenosti kojima ovaj jadni europski narod kljuka SAD
Mi možemo biti u dobrim odnosima sa SAD,ali samo kad pusti svoje pipke sa Europe.
Postali su izvozniki pederov, genderov i podupiratelji islamistov glavosikov. Zanimljvo je kako vse udruge ke financiraju tzv. filantropi i gendersko-pederski lobbyji niti rič ne rečeju o sikanju glav kršćanom i drugim, ali kad se brani nika tradicionalna vridnost kot hištvo dvignu se na stražnje kot pobludjeni i vsugdi vidiju ''fašiste''. Kad se i ako Amerikanci vrnu dobrom konzervativnom svitonazoru i tako obrnu svoju politiku bit će dobrodošli. Do tada - fuj.
Stribor-
2015-09-22
Što priča ovaj gnome ?Stribor wrote:jastreb wrote:Pa istina je da Hrvati većinom se oslanjaju na Zapad,ali to znači na Švedsku,na Njemačku,Italiju,Švicu,Austriju.....vuksadinare wrote:....strah od islamskog terora je prevladao pa dosta njih daje rujama podrsku..ali ta podrska nije na politickom planu stvarna vec imaginarna cisto radi straha od islamsita...nestankom islamista nestaje i velika podrska rujama...jer u glavama vecine ljudi ipak zivi ona 'zapad ej zapad'..posao,lova,tehnologija..a i tu su vjecite predrasude prema istocnjacima
Postali su izvozniki pederov, genderov i podupiratelji islamistov glavosikov. Zanimljvo je kako vse udruge ke financiraju tzv. filantropi i gendersko-pederski lobbyji niti rič ne rečeju o sikanju glav kršćanom i drugim, ali kad se brani nika tradicionalna vridnost kot hištvo dvignu se na stražnje kot pobludjeni i vsugdi vidiju ''fašiste''. Kad se i ako Amerikanci vrnu dobrom konzervativnom svitonazoru i tako obrnu svoju politiku bit će dobrodošli. Do tada - fuj.
Guest- Guest
zgdosada wrote:Što priča ovaj gnome ?Stribor wrote:jastreb wrote:Pa istina je da Hrvati većinom se oslanjaju na Zapad,ali to znači na Švedsku,na Njemačku,Italiju,Švicu,Austriju.....vuksadinare wrote:....strah od islamskog terora je prevladao pa dosta njih daje rujama podrsku..ali ta podrska nije na politickom planu stvarna vec imaginarna cisto radi straha od islamsita...nestankom islamista nestaje i velika podrska rujama...jer u glavama vecine ljudi ipak zivi ona 'zapad ej zapad'..posao,lova,tehnologija..a i tu su vjecite predrasude prema istocnjacima
Prosim?
Stribor-
2015-09-22
ameri su nekom prijatelji samo kad te stave u rezervat i po potrebi iskoriste povremeno. Jedino koga oni smatraju prijateljima su engleska, kanada, australija, n. zeland, a ostali su poluprijatelji, neprijatelji i nize vrstevuksadinare wrote:..u siriji ej lova(nafta) pa je tu dozvoljeno malo sporko igrat...lova je lova....a u hravtskoj kad je bio rat e tu se moglo onda moraliziratprckov wrote:je, pokazali su se pravim prijateljima hrvatima u BiH pa bi stvarno trebali podrzat i njihova sranja na bliskom istoku. Izgubili su moralno a i medijski rat su izgubili. Uostalom, hrvatski rat je bio pravedan pa je i logicno da se bude na strani takvog rata, ovo dole ne samo sto nije pravedno i sto narod prave budalama nego je i stetno i po HR i po cijelu EUEro wrote:Stoodsto si u pravu, samo šta s takvim prijateljem i saveznikom kao što ste vi?jastreb wrote:Političari ne mogu kontra naroda.
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusi pozvali Srbe u međunarodnu koaliciju za Siriju
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
» Ima li nade za net.hr.forum?
» Ako Katar pošalje vojsku u Siriju počeće Treci svjetski rat, poručuju Rusi
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Nokaut Vase: ‘Povremenom volonteru ‘iz sjene‘ i folklorno društvo nekad dobro dođe za tračak pozornosti‘
» Ima li nade za net.hr.forum?
Page 3 of 4