Zapadna Slavonija je uvijek bila srpska zemlja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zapadna Slavonija je uvijek bila srpska zemlja
ne uopce...MaximusDecimusMiridije wrote:lobo1 wrote:nebu frke , ako se prije toga rješimo hr jugočetnika, Mesića , Josipovića ,Pusića , Pupovke, Stanimirovića,Jakovina , Markovina ,Bauka , Stazića,"PERNERA"MACANA, Plenkija, i da ne nabrajem više, ostalu jugočetničku Bandu.vuksadinare wrote:Bice frke nemile...
Daj Bože da još jedanput doživim 1992...
Oni koji glasaju za gore nabrojane, nisu problem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
x
Last edited by Pinochet on 1/5/2018, 20:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ja ću prodavati metke i jednima i drugima
Guest- Guest
Ma šta god treba.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ću prodavati metke i jednima i drugima
Trinity-
2014-04-17
Pinochet wrote:s obzirom da HDZ radi na sustavnom uništavanju i isptražinjivanju slavonije, te naseljavanju iste arapima te uskoro srbima, sasvim je realno očekivati da bi slavonija mogla pasti pod srpski utjecaj u roku 10-20godina
Problem Rh je što je cijela periferija, a s periferije ljude odlaze.
Guest- Guest
Triny wrote:Ma šta god treba.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ću prodavati metke i jednima i drugima
Municiju,oružje,cugu,sve živo
Guest- Guest
Dobit će pet godina fore da vidim oće li se opametit
Nije to samo zapadna Slavonija nego cela Slavonija pošto ako je zapad onda je sve
Pa Milan Tepić
Svašta nešto tako da to neću ja vječno trpit
Nije to samo zapadna Slavonija nego cela Slavonija pošto ako je zapad onda je sve
Pa Milan Tepić
Svašta nešto tako da to neću ja vječno trpit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ok pazi šta si reko sad. 5 godina fore. Nema Nostradamusa i tih sranja onda 5 godina. Sve jasno.
Guest- Guest
Pet godina fore da vidim oće li se opametit , nisam rekao da ću ih napasti ondaMaximusDecimusMiridije wrote:Ok pazi šta si reko sad. 5 godina fore. Nema Nostradamusa i tih sranja onda 5 godina. Sve jasno.
Imam drugi plan , mač ima dvije oštrica , onda ja postajem ustaša pa galamim ko sad oni pa nek vide kako je to
2014-04-11
RayMabus wrote:Pet godina fore da vidim oće li se opametit , nisam rekao da ću ih napasti ondaMaximusDecimusMiridije wrote:Ok pazi šta si reko sad. 5 godina fore. Nema Nostradamusa i tih sranja onda 5 godina. Sve jasno.
Imam drugi plan , mač ima dvije oštrica , onda ja postajem ustaša pa galamim ko sad oni pa nek vide kako je to
A nisi ti za to jebiga.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Mladen Ivanić srpski član predsjedništva BiH :
ZAPADNA SLAVONIJA JE UVIJEK BILA SRPSKA ZEMLJA
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/544225/nove-provokacije-iz-republike-srpske-dodik-operaciju-39bljesak39-nazvao-etnickim-ciscenjem-srba
Predizborna, kontra do sad mlakog Ivanića ide Dodo...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
MaximusDecimusMiridije wrote:Ae nebi on da nije pred izbore
Pa Ivanića guraju stranci, briti i ameri, stari kadar još iz komunizma kad je bio član zadnjeg commie predsjedništva BiH kao mlada skojevska nada, vješto za rata izigravao nezavisnog intelektualca, pa onda osnovao stranku.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
JesamMaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Pet godina fore da vidim oće li se opametit , nisam rekao da ću ih napasti ondaMaximusDecimusMiridije wrote:Ok pazi šta si reko sad. 5 godina fore. Nema Nostradamusa i tih sranja onda 5 godina. Sve jasno.
A nisi ti za to jebiga.
Sklopit ću vojni savez sa Muslimanima
Paradirat ćemo po Savi i ostatkuostatku RS
Znaš šta više islamističkih napada po Evropi to Bošnjaci nervozniji a kad im ja držim svijeću to im je dovoljno
Pa onda ti Srbi su za Ruse pa nemaju podršku zapada
Pa ih fino natamburam jednom popriličnom jednostavnom vojnom akcijom gdje niti u Banja Luku neuđem nego zaobiđem i presjećem
I onda se EU sjeti da nemože Bih dati samo muslimanima pa eto kao federalni ustroj
Samo bez RS
2014-04-11
Želiš postati general ili premijer?MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ću prodavati metke i jednima i drugima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Želiš postati general ili premijer?MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ću prodavati metke i jednima i drugima
Ne, ja se bavim časnim zanatom. Dakle...švercer
Guest- Guest
Imaju pet godina fore da se opamete
Suprotno njihovom mišljenju da će im islamistički napadi u zapadnoj Europi pomoći istina je drukčija
Islamistički napadi pomažu meni jer se mogu upustiti u to da Bošnje s mojom logistikom pomlate četalje
Baš zato šta je Evropa antiislamska neće na kraju dat Bih Muslimanima nego federalno pola mi pola balije
Bez rusosrba
Suprotno njihovom mišljenju da će im islamistički napadi u zapadnoj Europi pomoći istina je drukčija
Islamistički napadi pomažu meni jer se mogu upustiti u to da Bošnje s mojom logistikom pomlate četalje
Baš zato šta je Evropa antiislamska neće na kraju dat Bih Muslimanima nego federalno pola mi pola balije
Bez rusosrba
2014-04-11
Spreman da pomognem, primam HR izbeglice zenskog pola i finog spolja spoljasnjeg izgleda.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zziiiijjjeeeeevvvv ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
po mojim operativnim saznanjima koej koristim samo za sebe i u svoje svrhe a podjelim samo sa onim koji to zele...da nikako se ne mogu uvjeriti da vjerujem komsijama..koliko god sam pokusavao nije islo.. .....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam baš jer je srbija slaba, ali da se sve prazni rapidno a isto tako da teritorij bez stanovništa teško skoro nemoguće zadržati na duže vrijeme...vidi prodaju i cijenu kuća u baranji i slavoniji za 10 000 eura možeš kupiti trokatnicu i nitko nećePinochet wrote:s obzirom da HDZ radi na sustavnom uništavanju i isptražinjivanju slavonije, te naseljavanju iste arapima te uskoro srbima, sasvim je realno očekivati da bi slavonija mogla pasti pod srpski utjecaj u roku 10-20godina
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Je li Njemačka za Hrvate još uvijek obećana zemlja?
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Je li Njemačka za Hrvate još uvijek obećana zemlja?
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
Page 2 of 3