Zapadna Slavonija je uvijek bila srpska zemlja
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zapadna Slavonija je uvijek bila srpska zemlja
Mladen Ivanić srpski član predsjedništva BiH :
ZAPADNA SLAVONIJA JE UVIJEK BILA SRPSKA ZEMLJA
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/544225/nove-provokacije-iz-republike-srpske-dodik-operaciju-39bljesak39-nazvao-etnickim-ciscenjem-srba
ZAPADNA SLAVONIJA JE UVIJEK BILA SRPSKA ZEMLJA
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/544225/nove-provokacije-iz-republike-srpske-dodik-operaciju-39bljesak39-nazvao-etnickim-ciscenjem-srba
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zapadna Slavonija je uvijek bila srpska zemlja
Naravno da je oduvijek još od sedmog stoljeća isto ko i Banja Luka
Nepiše se vama dobro
Nepiše se vama dobro
2014-04-11
di je ota zapadna slovenija? zoč in to ne domo pa da budu mirni?
ni da nami tribo, jel
ni da nami tribo, jel
2014-04-16
Pas mater četničku . Serbocigani ne odustaju , gdje jedan ciganski grob to je za njih sveta serbociganska zemlja.
Cigani poraz nikad neće priznati... pfui.
Cigani poraz nikad neće priznati... pfui.
2014-04-18
Dobro, lako ćemo mi kada to izjavi Dodik, za njega se zna tko je i što je i na čijoj je strani, ali kako se postaviti kada nešto slično pa i još gore za cijelu Oluju kaže Pernar?
Guest- Guest
lobo1-
2014-04-18
s obzirom da HDZ radi na sustavnom uništavanju i isptražinjivanju slavonije, te naseljavanju iste arapima te uskoro srbima, sasvim je realno očekivati da bi slavonija mogla pasti pod srpski utjecaj u roku 10-20godina
Guest- Guest
Pinochet wrote:sasvim je realno očekivati da bi slavonija mogla pasti pod srpski utjecaj u roku 10-20godina
Guest- Guest
Milan Tepić a sad i ova izjava, neće ni ovi u EU jako dugo meni se čini
Počeli su ozbiljno provocirati
Počeli su ozbiljno provocirati
2014-04-11
Sto zapadna?
i istocna, a ako treba i juzna i sjeverna:)
i istocna, a ako treba i juzna i sjeverna:)
dijagram-
2015-08-09
slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:sasvim je realno očekivati da bi slavonija mogla pasti pod srpski utjecaj u roku 10-20godina
Mislim, de malo pogledaj u kakvom su Srbi stanju prije nego odvališ ovako nešto. U puno gorem nego mi.
Guest- Guest
Mislim da ove njihove provokacije i pretenzije na Hrvatsku neće stati tako da nije uopće pitanje oćemo li napast RS nego kada i kako
Sad nećemo jer treba im dati pet godina fore da vidim oće li se narod tamo opametit i okrenit ekonomiji ili će nastavit birati srpski nacionalizam
Sad nećemo jer treba im dati pet godina fore da vidim oće li se narod tamo opametit i okrenit ekonomiji ili će nastavit birati srpski nacionalizam
2014-04-11
dobro malo sam pretjera, priznajem, ali pitanje je hoće li ta regija biti Hrvatska za par desetljeća..slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:sasvim je realno očekivati da bi slavonija mogla pasti pod srpski utjecaj u roku 10-20godina
Mislim, de malo pogledaj u kakvom su Srbi stanju prije nego odvališ ovako nešto. U puno gorem nego mi.
Guest- Guest
Etnički sastav općine Gradiška odakle bi išao njihov napad tamo
2014-04-11
Bice frke nemile...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Puna su im usta etničkog čišćenja a zaboravljaju da su iz općine Gradiška potjerali sve Hrvate i Muslimane od kojih se pola vratilo i točno nastanjuju sam grad i užu okolicu
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Bosanska_Gradiška
Složit ću ja vama kontra napad samo ovaj put nećete znati u kom smjeru treba bižati sa traktorima
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Bosanska_Gradiška
Složit ću ja vama kontra napad samo ovaj put nećete znati u kom smjeru treba bižati sa traktorima
2014-04-11
nebu frke , ako se prije toga rješimo hr jugočetnika, Mesića , Josipovića ,Pusića , Pupovke, Stanimirovića,Jakovina , Markovina ,Bauka , Stazića,"PERNERA"MACANA, Plenkija, i da ne nabrajem više, ostalu jugočetničku Bandu.vuksadinare wrote:Bice frke nemile...
Daj Bože da još jedanput doživim 1992...
2014-04-18
lobo1 wrote:nebu frke , ako se prije toga rješimo hr jugočetnika, Mesića , Josipovića ,Pusića , Pupovke, Stanimirovića,Jakovina , Markovina ,Bauka , Stazića,"PERNERA"MACANA, Plenkija, i da ne nabrajem više, ostalu jugočetničku Bandu.vuksadinare wrote:Bice frke nemile...
Oni koji glasaju za gore nabrojane, nisu problem
Guest- Guest
ne uopce...MaximusDecimusMiridije wrote:lobo1 wrote:nebu frke , ako se prije toga rješimo hr jugočetnika, Mesića , Josipovića ,Pusića , Pupovke, Stanimirovića,Jakovina , Markovina ,Bauka , Stazića,"PERNERA"MACANA, Plenkija, i da ne nabrajem više, ostalu jugočetničku Bandu.vuksadinare wrote:Bice frke nemile...
Oni koji glasaju za gore nabrojane, nisu problem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 2017 bila je godina uhljeba, mladi bježe, zemlja se prazni a javni sektor i porezi rastu
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Je li Njemačka za Hrvate još uvijek obećana zemlja?
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
» U akciji "Bljesak" prije 22 godine oslobođena zapadna Slavonija
» Je li Njemačka za Hrvate još uvijek obećana zemlja?
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» DODIK: "Srpska ne spori integritet BIH, secesija nikad nije bila naša politika"
Page 1 of 3