Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
Zašto to radiš?aben wrote:mativka wrote:Višeslojnost se odnosila za vrijeme raznolikosti u glazbi. Kao što je netko rekao: glazba je osjećaj, ne vatromet....Ako itko je u svim žanrovima glazbe, to sam ja, ali bez omalovažavanja iti jednog žanra, jer još imam u sebi toliko energije, osjećaja, pa poželim da ne razmišljam već jednostavno osjetim bas.aben wrote:mativka wrote:Ja sam višeslojna osoba za razliku od tebe...aben wrote:
lake note, jednostavne skladbe, plitka poruka--milijarde pregledov
kompleksna glazba, odd time signatures, ambiguous poruke-- nos nekoliko ponosnih entuzijastov
ok, neka si- ali tvoja glazba ni, nego je konstruirana za nojšire mase, podilazi osjećaima grandioznosti;
ve, jo sun lavica i slušoj kako ričen, mijaaau, opasna san, ne zajebovoj se ismanun, miijaaaau
ota pisma je nišće drugo neko nancy sinatra, my boots are made for walking, ali s rozlikun ča su se bar potrudili oko glazbe. tata frank ploti prove glazbenike, valjda.
ako ositiš bas, kako to da nika nisi ositila nojvećeg basistu ray shulmana i njegove nevjerojatne bas lines?
ili si ti mislila na bas bubanj, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum i tako do prahistorije i divljačku lupane po panju koje imitiro kucanje srca u materici?
Guest- Guest
Tocno...mativka wrote:Kakva licemjernost na djelu?!
Optužuješ nas da se ližemo, a pogledaj sebe s Kicom...
Cekala sam da ga ulovim...
Guest- Guest
mativka wrote:Kakva licemjernost na djelu?!
jo vos uopće ne optužujen da se ližete,
a, ča da pogljedun is kicun?
2014-04-16
PhoebeBuffay wrote:Tocno...mativka wrote:Kakva licemjernost na djelu?!
Cekala sam da ga ulovim...
morati ćeš još malo čekati...
2014-04-16
Ajde priznaj...aben wrote:mativka wrote:Kakva licemjernost na djelu?!
Da ti nas ovdje sve lijepo zajeb*
Guest- Guest
mativka wrote:Zašto to radiš?aben wrote:mativka wrote:Višeslojnost se odnosila za vrijeme raznolikosti u glazbi. Kao što je netko rekao: glazba je osjećaj, ne vatromet....Ako itko je u svim žanrovima glazbe, to sam ja, ali bez omalovažavanja iti jednog žanra, jer još imam u sebi toliko energije, osjećaja, pa poželim da ne razmišljam već jednostavno osjetim bas.aben wrote:mativka wrote:
Ja sam višeslojna osoba za razliku od tebe...
ok, neka si- ali tvoja glazba ni, nego je konstruirana za nojšire mase, podilazi osjećaima grandioznosti;
ve, jo sun lavica i slušoj kako ričen, mijaaau, opasna san, ne zajebovoj se ismanun, miijaaaau
ota pisma je nišće drugo neko nancy sinatra, my boots are made for walking, ali s rozlikun ča su se bar potrudili oko glazbe. tata frank ploti prove glazbenike, valjda.
ako ositiš bas, kako to da nika nisi ositila nojvećeg basistu ray shulmana i njegove nevjerojatne bas lines?
ili si ti mislila na bas bubanj, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum, dum i tako do prahistorije i divljačku lupane po panju koje imitiro kucanje srca u materici?
koje?
2014-04-16
PhoebeBuffay wrote:Ajde priznaj...aben wrote:mativka wrote:Kakva licemjernost na djelu?!
Da ti nas ovdje sve lijepo zajeb*
pa nis jo nika reko da mi ni gušt:)
2014-04-16
A sad, da preskočimo njegove rečenične bravure, i da vas upitam o ljudskoj sposobni psihičkog šaltanja...
Guest- Guest
ne bi, oni ne volu zvuk tipkovnice ko ti i jo pa zapravo i ne sudjeluju u punon smislu u kreiranju denkverbotamativka wrote:Da nije takav kakav je, Denki bi bio prazna ploča :)
2014-04-16
mativka wrote:A sad, da preskočimo njegove rečenične bravure, i da vas upitam o ljudskoj sposobni psihičkog šaltanja...
ča je to?
2014-04-16
Aben, aben,.....aben wrote:ne bi, oni ne volu zvuk tipkovnice ko ti i jo pa zapravo i ne sudjeluju u punon smislu u kreiranju denkverbotamativka wrote:Da nije takav kakav je, Denki bi bio prazna ploča :)
Guest- Guest
mativka wrote:Aben, aben,.....aben wrote:ne bi, oni ne volu zvuk tipkovnice ko ti i jo pa zapravo i ne sudjeluju u punon smislu u kreiranju denkverbotamativka wrote:Da nije takav kakav je, Denki bi bio prazna ploča :)
oću ti reći ispisali smo ga ti i jo, i ispisali bi ga ti i jo
2014-04-16
Pa ta višeslojnost osobe.aben wrote:mativka wrote:A sad, da preskočimo njegove rečenične bravure, i da vas upitam o ljudskoj sposobni psihičkog šaltanja...
ča je to?
Primjer, ja ovdje, sam najslabija što od sebe postojim. Uopće nemam cilj dokazivati pamet, guglati, iznositi činjenice, uvjeravati, i bilo što, što zapravo se od sudjelovanja u forumu očekuje. Meni je ovo, spontanost, oslobađanje, dozvoljavanje sebi bez pravila raspored riječi u rečenici, ovo mi je mjesto gdje jedna moja spontana, slobodna strana može bez reda i rasporeda isplivati. Za mene je ovo mjesto, ova tema, ljudi, gdje onaj najslabiji dio sebe mogu iznijeti.....Mjesto, gdje jedna od moje višeslojne osobnosti, može iskazati slobodno svoj dio.
Guest- Guest
Znam....aben wrote:mativka wrote:Aben, aben,.....aben wrote:ne bi, oni ne volu zvuk tipkovnice ko ti i jo pa zapravo i ne sudjeluju u punon smislu u kreiranju denkverbotamativka wrote:Da nije takav kakav je, Denki bi bio prazna ploča :)
oću ti reći ispisali smo ga ti i jo, i ispisali bi ga ti i jo
Guest- Guest
[quote="mativka"]
Primjer, ja ovdje, sam najslabija što od sebe postojim. Uopće nemam cilj dokazivati pamet, guglati, iznositi činjenice, uvjeravati, i bilo što, što zapravo se od sudjelovanja u forumu očekuje. Meni je ovo, spontanost, oslobađanje, dozvoljavanje sebi bez pravila raspored riječi u rečenici, ovo mi je mjesto gdje jedna moja spontana, slobodna strana može bez reda i rasporeda isplivati. Za mene je ovo mjesto, ova tema, ljudi, gdje onaj najslabiji dio sebe mogu iznijeti.....Mjesto, gdje jedna od moje višeslojne osobnosti, može iskazati slobodno svoj dio.[/quote
a, razumin.
i ča stin šaltanjen, misliš se li to zdravo, moreš li poluditi od toga i tako to?
Pa ta višeslojnost osobe.aben wrote:mativka wrote:A sad, da preskočimo njegove rečenične bravure, i da vas upitam o ljudskoj sposobni psihičkog šaltanja...
ča je to?
Primjer, ja ovdje, sam najslabija što od sebe postojim. Uopće nemam cilj dokazivati pamet, guglati, iznositi činjenice, uvjeravati, i bilo što, što zapravo se od sudjelovanja u forumu očekuje. Meni je ovo, spontanost, oslobađanje, dozvoljavanje sebi bez pravila raspored riječi u rečenici, ovo mi je mjesto gdje jedna moja spontana, slobodna strana može bez reda i rasporeda isplivati. Za mene je ovo mjesto, ova tema, ljudi, gdje onaj najslabiji dio sebe mogu iznijeti.....Mjesto, gdje jedna od moje višeslojne osobnosti, može iskazati slobodno svoj dio.[/quote
a, razumin.
i ča stin šaltanjen, misliš se li to zdravo, moreš li poluditi od toga i tako to?
2014-04-16
kic wrote:kog kic liže?
štrigu
2014-04-16
Dugo sam bila u katoličkom zboru, i najdraži su mi bili basovi iza mene :)aben wrote:mativka wrote:Zašto to radiš?aben wrote:mativka wrote:Višeslojnost se odnosila za vrijeme raznolikosti u glazbi. Kao što je netko rekao: glazba je osjećaj, ne vatromet....Ako itko je u svim žanrovima glazbe, to sam ja, ali bez omalovažavanja iti jednog žanra, jer još imam u sebi toliko energije, osjećaja, pa poželim da ne razmišljam već jednostavno osjetim bas.aben wrote:
koje?
Guest- Guest
Netko je već prije naveo njegove sklonosti :)aben wrote:kic wrote:kog kic liže?
štrigu
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50