Denkverbot
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Denkverbot
jedno iz neke kicinjove knjige.mativka wrote:Čigovo je ono pitanje?
Hmm, organizirani kriminal?
ali organizironi kriminal se ne more počiniti individualno.
2014-04-16
Re: Denkverbot
mativka wrote:Dobro, dobro, a ti?PhoebeBuffay wrote:Kako ste? Sta ima?
Ja trenutno razmišljam o Abendovom pitanju i svašta mi pada na pamet, al izabrala sam najmanje perverzni odgovor. :)
Imaš li ti kakvu ideju?
aj, da čujen neke od tih ideja
2014-04-16
aben wrote:violator wrote:mativka wrote:Ja ću to prešutjeti jer bi moglo doći do sukoba (neću mu pružiti to zadovoljstvo:))violator wrote:Izlike, izlike, izlike. Najbolje mi je ono kad je spomenuo "MI ne volimo putovati". :-D
Evo ja cu! :-D Aben je krkan!
Nego jednu su mi jabucicu napale gusjenice. Poskidala sam ih. Izbusile su mi listice i izjele jos toga. Nadam se da ce se oporaviti. :-(
ča ti je to krkan?
Pa ti.
Guest- Guest
fixedkic wrote:
The healthy man normally does not torture others - generally it is the tortured who turn into torturers.
Carl Jung
osin ako ne želi reći da un ki muči druge ni zdrov
2014-04-16
a kad mi to reče jedna flanfa...violator wrote:aben wrote:violator wrote:mativka wrote:Ja ću to prešutjeti jer bi moglo doći do sukoba (neću mu pružiti to zadovoljstvo:))violator wrote:Izlike, izlike, izlike. Najbolje mi je ono kad je spomenuo "MI ne volimo putovati". :-D
Nego jednu su mi jabucicu napale gusjenice. Poskidala sam ih. Izbusile su mi listice i izjele jos toga. Nadam se da ce se oporaviti. :-(
ča ti je to krkan?
Pa ti.
2014-04-16
aben wrote:Under what circumstances is it moral for a group to do that which is not moral for a member of that group to do alone?
Ne znam, uvijek sam se pitala jesu li smaknuca, odnosno, smrtne kazne za najgore zlocince moralno dopustive.
Guest- Guest
naravski da nisu; nikad ni moralno nikoga ubiti, osin u samoobrani na razini grupe i pojedincaviolator wrote:aben wrote:Under what circumstances is it moral for a group to do that which is not moral for a member of that group to do alone?
Ne znam, uvijek sam se pitala jesu li smaknuca, odnosno, smrtne kazne za najgore zlocince moralno dopustive.
2014-04-16
aben wrote:a kad mi to reče jedna flanfa...violator wrote:aben wrote:violator wrote:mativka wrote:
Ja ću to prešutjeti jer bi moglo doći do sukoba (neću mu pružiti to zadovoljstvo:))
ča ti je to krkan?
Pa ti.
Uhvati se ti radije Heinleina i ne pizdi. Ili zenu odvedi na "koncerat". :-P
Guest- Guest
koncerti su za vos kolektiviste,violator wrote:aben wrote:a kad mi to reče jedna flanfa...violator wrote:aben wrote:violator wrote:
ča ti je to krkan?
Pa ti.
jo se ne volin nojti u velikoj grupi ljudi.
moj domet je naša fešta, rubni djelovi gužve
2014-04-16
ne zun, nis bi na koncertu u zadru baren 15 godin,kic wrote:
boljih svirki bude u ZD-
zanji mi je općenito bi kries u saloni prije nekoliko godin, ako nis ča zaburavi.
a prije toga, gitarijade, mama mia,
imo sun kosu do guzice, uzske gaće i get a grip čižme, užo sun skočiti među pankere i nalumbardati sve kolo sebe, a oni bi misili da plešen:)
2014-04-16
aben wrote:naravski da nisu; nikad ni moralno nikoga ubiti, osin u samoobrani na razini grupe i pojedincaviolator wrote:aben wrote:Under what circumstances is it moral for a group to do that which is not moral for a member of that group to do alone?
Ne slazem se. Eutanazija mi je moralno prihvatljiva, kao cin postede od ogromnih patnji, kod terminalnih bolesnika.
Guest- Guest
aben wrote:koncerti su za vos kolektiviste,violator wrote:aben wrote:a kad mi to reče jedna flanfa...violator wrote:aben wrote:
ča ti je to krkan?
Pa ti.
Velim ja, krkan. :-D I dalje on o sebi i samo o sebi. Sto on voli, sto se njemu hoce ili nece. Boze sacuvaj da pomisli na tudje zeljice i guste.
Guest- Guest
aben wrote:ne zun, nis bi na koncertu u zadru baren 15 godin,kic wrote:
boljih svirki bude u ZD-
zanji mi je općenito bi kries u saloni prije nekoliko godin, ako nis ča zaburavi.
a prije toga, gitarijade, mama mia,
imo sun kosu do guzice, uzske gaće i get a grip čižme, užo sun skočiti među pankere i nalumbardati sve kolo sebe, a oni bi misili da plešen:)
sve je dopušteno u ljubavi i šutki :^^
Pa pripadnik organizirane skupine može. Ono, ukaže mu se prilika i zdrpi lovu bez prethodne suglasnosti. Al je taj nadrapao :)aben wrote:jedno iz neke kicinjove knjige.mativka wrote:Čigovo je ono pitanje?
Hmm, organizirani kriminal?
ali organizironi kriminal se ne more počiniti individualno.
Guest- Guest
Jedna od njih su bile i svingeri :) Al nećem dalje , bolje je :)aben wrote:mativka wrote:Dobro, dobro, a ti?PhoebeBuffay wrote:Kako ste? Sta ima?
Ja trenutno razmišljam o Abendovom pitanju i svašta mi pada na pamet, al izabrala sam najmanje perverzni odgovor. :)
Imaš li ti kakvu ideju?
aj, da čujen neke od tih ideja
Guest- Guest
Što se tiče koncerta, razlog je bio što ste se na njihovom upoznali, ako me sjećanje ne vara. Djelovalo mi je romantično obnoviti stare uspomene.
Guest- Guest
Ahhh, to je Abend :)violator wrote:aben wrote:koncerti su za vos kolektiviste,violator wrote:aben wrote:a kad mi to reče jedna flanfa...violator wrote:
Pa ti.
Velim ja, krkan. :-D I dalje on o sebi i samo o sebi. Sto on voli, sto se njemu hoce ili nece. Boze sacuvaj da pomisli na tudje zeljice i guste.
Guest- Guest
to je samoubojstvo, to je uvik moralno.violator wrote:aben wrote:naravski da nisu; nikad ni moralno nikoga ubiti, osin u samoobrani na razini grupe i pojedincaviolator wrote:aben wrote:Under what circumstances is it moral for a group to do that which is not moral for a member of that group to do alone?
Ne slazem se. Eutanazija mi je moralno prihvatljiva, kao cin postede od ogromnih patnji, kod terminalnih bolesnika.
ali od pobačaja do klanja, nišće ni.
2014-04-16
ča je to krkan?violator wrote:aben wrote:koncerti su za vos kolektiviste,violator wrote:aben wrote:a kad mi to reče jedna flanfa...violator wrote:
Pa ti.
stani, pa o komu bi tribo govoriti nego o sebi? jo nis socijalist pa da morin govoriti u tvoje ime.
2014-04-16
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50