Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
Pojasni!aben wrote:the ususal, kantov imperativ.mativka wrote:A koji su kriteriji moralnosti, na temelju čega se ocjenjuje i na koji način društvo/skupina prihvaća društveno prihvatljivo ponašanje?aben wrote:jo nis reko da mafia ni organizacija.mativka wrote:Pa svaka skupina bez obzira na predznak je organizirana skupina. I Robin Hood i njegova skupina se smatrala moralnom, tako da ne mislim da itko misli da je nešto nemoralno dok su povezani zajedničkim interesima. Pitanje morala se uvijek postavlja kada se želi diskreditirati pojedinca koji se odmetnuo od skupine.aben wrote:
ali mafia ne misli da je moralno to ča oni činu, niti to ča čini njihov član na svoju ruku.
pitanje je pod kin okolnostima je moralno da grupa učini nešto za ča se smatra da ni moralno ako to učini jedun član ote grupe.
robin hudova organizacija je moralna, ali da jedun član te organizacije učini isto ča čini i grupa, to ne bi bi nemoralan čin.
nije istina, moral je moral, bez obzira na broj aktera.
Guest- Guest
ne seri, to ni romantika. romantikla uključuje obljetnice, to give in tought, ča je scena razrođenijaa I KOMPLICIRANIJA, ROMANTIKA JE VEĆA; NA PRIMJER, AKo znoš da ti žena voli rozu boju, unda ti triboš dovesti plamenca i izblendati ga u kašu, pa ošušiti na majskon suncu (jer ona voli maj) pa učiniti polpete u šugu (jer ona uvik kuva, ati si romantičan pa ćeš iskuvati jednon ) na obljetnicu kad ste se ono instiktivno pogljedali baš u trenutku kad je galeb začičo i trajekt pozvoni bateli da mu se makne isputa.mativka wrote:Pa to i je romantika!:)aben wrote:u go-with-the-flow, s povremenin stop-and-appreciatemativka wrote:A u čemu vidiš poantu?:)aben wrote:mativka wrote:
Zašto tako?!
Što ne valja u njoj?
ne vidin poantu u romantiki.
to je ko neka mini religija, kult ljubavi, sa svojin insignijama i obredima, ma biži ća
Aaaa, znala sam da se u tebi krije to malo zrno:)
caps lok mi se slučajno užgo, ne vičen no te:)
2014-04-16
čini ono za ča moreš prihvatiti da postane obći zakonmativka wrote:Pojasni!aben wrote:the ususal, kantov imperativ.mativka wrote:A koji su kriteriji moralnosti, na temelju čega se ocjenjuje i na koji način društvo/skupina prihvaća društveno prihvatljivo ponašanje?aben wrote:jo nis reko da mafia ni organizacija.mativka wrote:
Pa svaka skupina bez obzira na predznak je organizirana skupina. I Robin Hood i njegova skupina se smatrala moralnom, tako da ne mislim da itko misli da je nešto nemoralno dok su povezani zajedničkim interesima. Pitanje morala se uvijek postavlja kada se želi diskreditirati pojedinca koji se odmetnuo od skupine.
robin hudova organizacija je moralna, ali da jedun član te organizacije učini isto ča čini i grupa, to ne bi bi nemoralan čin.
2014-04-16
Jo nis rekla da je i da ni, samo pretpostavka koja teži ka reakciji :)aben wrote:jo nis reko da ni, samo pitun zoč ti jesi.mativka wrote:A zoč ne?:)aben wrote:a zoč?mativka wrote:Gori si od mene :Daben wrote:
pitanje je pod kin okolnostima je moralno da grupa učini nešto za ča se smatra da ni moralno ako to učini jedun član ote grupe.
Guest- Guest
ne razumin,mativka wrote:Jo nis rekla da je i da ni, samo pretpostavka koja teži ka reakciji :)aben wrote:jo nis reko da ni, samo pitun zoč ti jesi.mativka wrote:A zoč ne?:)aben wrote:a zoč?mativka wrote:
Gori si od mene :D
zoč sun jo gori otebe?
2014-04-16
Ju!!!!aben wrote:ne seri, to ni romantika. romantikla uključuje obljetnice, to give in tought, ča je scena razrođenijaa I KOMPLICIRANIJA, ROMANTIKA JE VEĆA; NA PRIMJER, AKo znoš da ti žena voli rozu boju, unda ti triboš dovesti plamenca i izblendati ga u kašu, pa ošušiti na majskon suncu (jer ona voli maj) pa učiniti polpete u šugu (jer ona uvik kuva, ati si romantičan pa ćeš iskuvati jednon ) na obljetnicu kad ste se ono instiktivno pogljedali baš u trenutku kad je galeb začičo i trajekt pozvoni bateli da mu se makne isputa.mativka wrote:Pa to i je romantika!:)aben wrote:u go-with-the-flow, s povremenin stop-and-appreciatemativka wrote:A u čemu vidiš poantu?:)aben wrote:
ne vidin poantu u romantiki.
to je ko neka mini religija, kult ljubavi, sa svojin insignijama i obredima, ma biži ća
Znaš ti što!? Ti ne seri!:)
Romantika je kada ti servira prepećenog galeba i digne trajekt u zrak :)
Guest- Guest
Ako ti otkrijem, pokvariti ću najljepše riječi, a to su:ne razumin:)aben wrote:ne razumin,mativka wrote:Jo nis rekla da je i da ni, samo pretpostavka koja teži ka reakciji :)aben wrote:jo nis reko da ni, samo pitun zoč ti jesi.mativka wrote:A zoč ne?:)aben wrote:
a zoč?
zoč sun jo gori otebe?
Guest- Guest
a ve ča se uvridila,mativka wrote:Ju!!!!aben wrote:ne seri, to ni romantika. romantikla uključuje obljetnice, to give in tought, ča je scena razrođenijaa I KOMPLICIRANIJA, ROMANTIKA JE VEĆA; NA PRIMJER, AKo znoš da ti žena voli rozu boju, unda ti triboš dovesti plamenca i izblendati ga u kašu, pa ošušiti na majskon suncu (jer ona voli maj) pa učiniti polpete u šugu (jer ona uvik kuva, ati si romantičan pa ćeš iskuvati jednon ) na obljetnicu kad ste se ono instiktivno pogljedali baš u trenutku kad je galeb začičo i trajekt pozvoni bateli da mu se makne isputa.mativka wrote:Pa to i je romantika!:)aben wrote:u go-with-the-flow, s povremenin stop-and-appreciatemativka wrote:
A u čemu vidiš poantu?:)
pa misli sun da će ti tako dojti teplo oko srca, sa oka nemo escapeda da beštimo..
to ni romantika, ask around ako meni ne veruješ.
2014-04-16
ali jo se ne zajebavan, jo stvarno ne razumin. morin prepostaviti, ali, to je majka svih zajeba, pa ne želin.mativka wrote:Ako ti otkrijem, pokvariti ću najljepše riječi, a to su:ne razumin:)aben wrote:ne razumin,mativka wrote:Jo nis rekla da je i da ni, samo pretpostavka koja teži ka reakciji :)aben wrote:jo nis reko da ni, samo pitun zoč ti jesi.mativka wrote:
A zoč ne?:)
zoč sun jo gori otebe?
2014-04-16
Opet ne razumin.aben wrote:čini ono za ča moreš prihvatiti da postane obći zakonmativka wrote:Pojasni!aben wrote:the ususal, kantov imperativ.mativka wrote:A koji su kriteriji moralnosti, na temelju čega se ocjenjuje i na koji način društvo/skupina prihvaća društveno prihvatljivo ponašanje?aben wrote:
jo nis reko da mafia ni organizacija.
Za zakone si?:)
Guest- Guest
tebi čovik govori, ne govori; isto jemativka wrote:Opet ne razumin.aben wrote:čini ono za ča moreš prihvatiti da postane obći zakonmativka wrote:Pojasni!aben wrote:the ususal, kantov imperativ.mativka wrote:
A koji su kriteriji moralnosti, na temelju čega se ocjenjuje i na koji način društvo/skupina prihvaća društveno prihvatljivo ponašanje?
2014-04-16
A viš kako ljudi kada postanu romantični, prestanu s beštimanjem i postaju bolji. Zaljubljeni ljudi su romantični:)aben wrote:a ve ča se uvridila,mativka wrote:Ju!!!!aben wrote:ne seri, to ni romantika. romantikla uključuje obljetnice, to give in tought, ča je scena razrođenijaa I KOMPLICIRANIJA, ROMANTIKA JE VEĆA; NA PRIMJER, AKo znoš da ti žena voli rozu boju, unda ti triboš dovesti plamenca i izblendati ga u kašu, pa ošušiti na majskon suncu (jer ona voli maj) pa učiniti polpete u šugu (jer ona uvik kuva, ati si romantičan pa ćeš iskuvati jednon ) na obljetnicu kad ste se ono instiktivno pogljedali baš u trenutku kad je galeb začičo i trajekt pozvoni bateli da mu se makne isputa.mativka wrote:Pa to i je romantika!:)aben wrote:
u go-with-the-flow, s povremenin stop-and-appreciate
pa misli sun da će ti tako dojti teplo oko srca, sa oka nemo escapeda da beštimo..
Koga da pitam, svi se srame biti krik s krovova?!
Guest- Guest
Pa tebe čovik čita, ne čita; niš mu nije jasno:)aben wrote:tebi čovik govori, ne govori; isto jemativka wrote:Opet ne razumin.aben wrote:čini ono za ča moreš prihvatiti da postane obći zakonmativka wrote:Pojasni!aben wrote:
the ususal, kantov imperativ.
Guest- Guest
ne postanu bolji nego gori, uz dodatak da prastanu beštimati. zaljubljeni ljudi most certainly are not romantični, nužno.mativka wrote:A viš kako ljudi kada postanu romantični, prestanu s beštimanjem i postaju bolji. Zaljubljeni ljudi su romantični:)aben wrote:a ve ča se uvridila,mativka wrote:Ju!!!!aben wrote:ne seri, to ni romantika. romantikla uključuje obljetnice, to give in tought, ča je scena razrođenijaa I KOMPLICIRANIJA, ROMANTIKA JE VEĆA; NA PRIMJER, AKo znoš da ti žena voli rozu boju, unda ti triboš dovesti plamenca i izblendati ga u kašu, pa ošušiti na majskon suncu (jer ona voli maj) pa učiniti polpete u šugu (jer ona uvik kuva, ati si romantičan pa ćeš iskuvati jednon ) na obljetnicu kad ste se ono instiktivno pogljedali baš u trenutku kad je galeb začičo i trajekt pozvoni bateli da mu se makne isputa.mativka wrote:
Pa to i je romantika!:)
koga god oćeš;
pitoj jel dovući plamenca romantičnije od skuvati velikog galeba i razniti trajekt. mislin, to je terorizam, prije nego romanika,
2014-04-16
pa pitoj ča ti ni jasno, jo ne morin znati ča ne razumiš dokle ne pitoš.mativka wrote:Pa tebe čovik čita, ne čita; niš mu nije jasno:)aben wrote:tebi čovik govori, ne govori; isto jemativka wrote:Opet ne razumin.aben wrote:čini ono za ča moreš prihvatiti da postane obći zakonmativka wrote:
Pojasni!
s druge strone, ti ne želiš da te se svati, jer jo svako malo rečin ča ne razumin, ali pojašnjenja nika nemo.
2014-04-16
Pa da!aben wrote:ne postanu bolji nego gori, uz dodatak da prastanu beštimati. zaljubljeni ljudi most certainly are not romantični, nužno.mativka wrote:A viš kako ljudi kada postanu romantični, prestanu s beštimanjem i postaju bolji. Zaljubljeni ljudi su romantični:)aben wrote:a ve ča se uvridila,mativka wrote:Ju!!!!aben wrote:
ne seri, to ni romantika. romantikla uključuje obljetnice, to give in tought, ča je scena razrođenijaa I KOMPLICIRANIJA, ROMANTIKA JE VEĆA; NA PRIMJER, AKo znoš da ti žena voli rozu boju, unda ti triboš dovesti plamenca i izblendati ga u kašu, pa ošušiti na majskon suncu (jer ona voli maj) pa učiniti polpete u šugu (jer ona uvik kuva, ati si romantičan pa ćeš iskuvati jednon ) na obljetnicu kad ste se ono instiktivno pogljedali baš u trenutku kad je galeb začičo i trajekt pozvoni bateli da mu se makne isputa.
koga god oćeš;
pitoj jel dovući plamenca romantičnije od skuvati velikog galeba i razniti trajekt. mislin, to je terorizam, prije nego romanika,
Ti uvijek navodiš općeprihvaćene kriterije romantike i ono što me u istom trenutku zbunjuje je činjenica da se zalažeš za ponašanja koja bi trebala po Kantu nešto značiti :)
Možda je za nekog terorizam, a nekom je i više od romantike:)
Guest- Guest
Pa i ja tebe pitam, al mi budeš malo kontradiktoran pa često ostajem zbunjena:)aben wrote:pa pitoj ča ti ni jasno, jo ne morin znati ča ne razumiš dokle ne pitoš.mativka wrote:Pa tebe čovik čita, ne čita; niš mu nije jasno:)aben wrote:tebi čovik govori, ne govori; isto jemativka wrote:Opet ne razumin.aben wrote:
čini ono za ča moreš prihvatiti da postane obći zakon
s druge strone, ti ne želiš da te se svati, jer jo svako malo rečin ča ne razumin, ali pojašnjenja nika nemo.
A ne, ja uvijek sve lijepo objasnim:)
Guest- Guest
kakove veze imo romantika sa kantom?mativka wrote:Pa da!aben wrote:ne postanu bolji nego gori, uz dodatak da prastanu beštimati. zaljubljeni ljudi most certainly are not romantični, nužno.mativka wrote:A viš kako ljudi kada postanu romantični, prestanu s beštimanjem i postaju bolji. Zaljubljeni ljudi su romantični:)aben wrote:a ve ča se uvridila,mativka wrote:
Ju!!!!
koga god oćeš;
Ti uvijek navodiš općeprihvaćene kriterije romantike i ono što me u istom trenutku zbunjuje je činjenica da se zalažeš za ponašanja koja bi trebala po Kantu nešto značiti :)
2014-04-16
aha. a koliko sun ti puti reko da moja vizija društva uključuje brutalne, nepromjenjive zakone, šumu propisa i besprijekornu provedbu? pedeset? sto?mativka wrote:Pa i ja tebe pitam, al mi budeš malo kontradiktoran pa često ostajem zbunjena:)aben wrote:pa pitoj ča ti ni jasno, jo ne morin znati ča ne razumiš dokle ne pitoš.mativka wrote:Pa tebe čovik čita, ne čita; niš mu nije jasno:)aben wrote:tebi čovik govori, ne govori; isto jemativka wrote:
Opet ne razumin.
a ti mi napišeš za zakone si...ful kontradiktorno.
2014-04-16
Pa koja su to ponašanja koja bi trebala biti općeprihvaćena?aben wrote:kakove veze imo romantika sa kantom?mativka wrote:Pa da!aben wrote:ne postanu bolji nego gori, uz dodatak da prastanu beštimati. zaljubljeni ljudi most certainly are not romantični, nužno.mativka wrote:A viš kako ljudi kada postanu romantični, prestanu s beštimanjem i postaju bolji. Zaljubljeni ljudi su romantični:)aben wrote:
a ve ča se uvridila,
koga god oćeš;
Guest- Guest
Tvoja vizija društva je vizija koja je itekako romantična:)aben wrote:aha. a koliko sun ti puti reko da moja vizija društva uključuje brutalne, nepromjenjive zakone, šumu propisa i besprijekornu provedbu? pedeset? sto?mativka wrote:Pa i ja tebe pitam, al mi budeš malo kontradiktoran pa često ostajem zbunjena:)aben wrote:pa pitoj ča ti ni jasno, jo ne morin znati ča ne razumiš dokle ne pitoš.mativka wrote:Pa tebe čovik čita, ne čita; niš mu nije jasno:)aben wrote:
tebi čovik govori, ne govori; isto je
a ti mi napišeš za zakone si...ful kontradiktorno.
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50