Izrael napao mete u Siriji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izrael napao mete u Siriji
poginulo je 0 židova, 1 avion im oboren, maksimalno još 1 oštećen.mutava baštarda wrote:nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:Izraelu treba Casus belli i sasvim lijepo bi im sjeo jedan odgovor na napad...Kermit wrote:Židi su izgubili rat samim tim što je al qaida poražena i pšredsjednik assad na čelu državu, a njihovi teroristi poraženi osim idliba, što se tiče ovakvih stvari tu su još uvijek u premoći, ali mogu im odgovoriti samo iranci nisu glupi jer znaju da iza žida stoji SAD-eHektorović wrote:
Fora je da im ne mogu odgovoriti. Izrael ima dominaciju u eskalaciji. A svaki Izraelski napad je sve jači i ostavlja sve više gubitaka.
S druge strane kada se vidi koliko se štanca mujica spremnih poginuti za raj i djevice, a koliko s štanca i koliko košta ovakav napad jasno je tko gubi u ovom ratu iscrpljivanja :)
Tko majketi? aj kaži.
a ovi su pitaj boga koliko pobili ljudi sa protivničke strane, uništili pitaj boga koliko tehnike,
Dapače situacija je takva da Izrael ima sada inicijativu - Iran i Sirijsa su doslovno nemoćni od strane židovskih napada, koji su sve brutalniji i brutalniji. Mogu pokušati odgovoriti, ali ako odgovore IZrael će izvesti još žešći napad.
Kako je Max rekao, Izraelu trenutno odgovara eskalacija sukoba, ako Iran napravi neku grešku, Izraelu će to doslovno biti izlika ne da udara još žešće sa avionima, nego nebi me čudilo da krenu vojskom u Siriju "proširiti" Izrael , nema ih tko trenutno zaustaviti
Guest- Guest
nije ovo WW2, gdje njemci izgube 1 vojnika, a sssr izgubi 3 vojnika, njemci izgube 1 tenk a rusi 6tenkova(bitka kod kursa) pa rusi zbog veće rezerve ljudi i resursa dobiju rat jer se protivnik koji usput ratuje na više front iscrpio.
ovdje se izrael ne iscrpljuje, on nema nikakvih gubitaka u tehnici i oružuju, a sa druge strane opasno udara i ubija. a mogu oni i žešće
ovdje se izrael ne iscrpljuje, on nema nikakvih gubitaka u tehnici i oružuju, a sa druge strane opasno udara i ubija. a mogu oni i žešće
Guest- Guest
40 mrtvih, istinu govoreći i to je previše s obzirom da su znali ili morali znati da će ovi napastiHektorović wrote:Pinochet wrote:sada će opet-- Sirijska zračna obrana sa strelama i s-200 skinula 100 Izraelskih F-16 aviona i oborila 80% krstarećih raketa..
Izrael ih mlati svako drugi dan, bez posljedica.. najviše mi je žao nesretnih Iranaca, ono nabilo im priču da su moćna država itd, a Izrael ih bez posljedica ubija dolje.. da nije Ruske tehnike čak bi ih i sunitski islamisti potaracali
Sinoć je doslovno bio pokolj Iranaca, udarili su vojarnu dok su ovi spavali.
Kermit-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:Izraelu treba Casus belli i sasvim lijepo bi im sjeo jedan odgovor na napad...Kermit wrote:Židi su izgubili rat samim tim što je al qaida poražena i pšredsjednik assad na čelu državu, a njihovi teroristi poraženi osim idliba, što se tiče ovakvih stvari tu su još uvijek u premoći, ali mogu im odgovoriti samo iranci nisu glupi jer znaju da iza žida stoji SAD-eHektorović wrote:
Fora je da im ne mogu odgovoriti. Izrael ima dominaciju u eskalaciji. A svaki Izraelski napad je sve jači i ostavlja sve više gubitaka.
S druge strane kada se vidi koliko se štanca mujica spremnih poginuti za raj i djevice, a koliko s štanca i koliko košta ovakav napad jasno je tko gubi u ovom ratu iscrpljivanja :)
Tko majketi? aj kaži.
Ameri ha? Ja mislio o Izraelu govorimo. Ajde de
Guest- Guest
Bitne su dvije stvari da ste vi bili za al qaidu i masovnu jebačinu kozojeba, te da ste sve loše procijenili i da assad nije pao nego je u biti sada najajči i da pobjeđujeHektorović wrote:Kermit wrote:Prije 6 godina autor posta i trabanti su gopvorili da je assad u ruskoj podmornici a da Damask pada za tjedan dana, toliko o tomemarcellus wrote:Hektorović wrote:Iran je sve jači, samo što ih židi gaze ko mrave.
ne treba ih potcjenjivati
Assad je 2015. gubio rat, Iranska pomoć više nije pomagala.
Kermit-
2014-04-17
Ne, već si rekao da će se kanibali "naviknuti na bombe" i pobjediti, oni se nisu navikli na bombe i izgubili su. Ovo je s obzirom da SAD-e stoji iza žida sasvim normalno, a ako uzmemo da Bibiju se drma stolica, da su u libaononu izboru, a da su iranci malo glupi sasvim normalnoPinochet wrote:AlfaOmega wrote::DPinochet wrote:
a di je onaj alphaomega, non stop je spama forum kako će drljavi muslimani gurnuti Izrael i Židove u more.. kako će im Rusi pomoći.. rekao sam da nema toga boga isusa.. kako će Putin potapati Američke brodove itd..
ništa se nije desilo od toga, a ove jadne Irance, Židovi zadnjih par tjedana ubijaju kao muhe, a ovi se samo deru i vrište, doslovno su očajno nemoćni. Kakav Iran, kakvi Hezbollah, Izreal je dole i dalje vojna supersila bez konkurencije, i kakvi jadni Rusi, ovo i poruka ovom nesretnom Pernaru i Epikuru, taman će Rusi koga čuvati..
Iranu da se prestane sramotiti , bi bilo najbolje da se povuku iz Sirije, jer doslovno Židovi su sada u prednosti.. mogu ih bombardirati, a ovi niti mogu uzvratiti, a niti smiju jer će im biti još gore.. a postali su magnet za Izraelske bombe
One 2006. smo vas poslali na aparate, sad vas bumo sknuli s njih. To što se trzate, ne znači ništ. I zebra se trza pod lavovim raljama pri neg umre.
A kaj se teme tiče, uopće ne znam ni o čem pričate.
https://www.timesofisrael.com/iran-denies-it-was-targeted-in-syria-strikes-claims-no-troops-killed/
Ja samo znam da broj iranskih vojnika i vojnih baza u Siriji raste iz godine u godinu. I da se zemlja uredno čisti od proxyćifutskih snaga i zamjenjuje anti-ćifutskim. I da S-300 dolazi s ciljem da pripomogne našima protiv vaših, a ne obratno.
Ostalo je sve rikla-kazala.
:D gle namazalo je nesretne irance meni je čak i depresivno ovo gledati.. ja navijam za assada i iran protiv islamista, tako da mi je depresivno. mislim meni je žao gledati kako se Izrael ruga sa nesretnim Irancima, pa djelomično i Rusima, (a Sirijce ionako nitko ne pita za išta, njihova država je javna kuća)
i opet sve se svodi na onaj moj zaključak prije par godina, kada sam procjenio efekte ruske vojne intervencije - iako je ekipa spamala "za 3 dana će rusi sve riješiti", rekao sam da će rusi zaustaviti pad assada, omogućiti mu da preživi, ali teško da će vratiti vlast nad cijelom sirijom i doći će do podjele sirije u interesne zone.
eto to se dogodilo.
zar nije očito?
Kada je Assadova vojska krenula na teritorij Kurda, Ameri su ih odmah spržili avijacijom i pobili hrpu ruskih plaćenika. Nikakvih posljedica nema.
Ostatak teritorija koje kontrolira FSA uz granicu sa Turskom - su zapišali Turci i tu Sirijska vojska i Rusija neće više ići(možda budem u krivu, daj bože)
Dolje prema Jugu Sirije gdje još ima ISISa i nešto FSA, izgleda da je to buffer zona Izraela, koji neće dopustiti pad tim islamista, jer ti kanibali su židovima buffer zona.
Assadu još ostaju razrješene ruke da se riješi one manje enklavice kod Damaska, te enklave između Hame i Homsa. tako stvari za sada stoje
Kermit-
2014-04-17
Zar to nije isto na BI.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:Izraelu treba Casus belli i sasvim lijepo bi im sjeo jedan odgovor na napad...Kermit wrote:
Židi su izgubili rat samim tim što je al qaida poražena i pšredsjednik assad na čelu državu, a njihovi teroristi poraženi osim idliba, što se tiče ovakvih stvari tu su još uvijek u premoći, ali mogu im odgovoriti samo iranci nisu glupi jer znaju da iza žida stoji SAD-e
Tko majketi? aj kaži.
Izrael de facto i nije država već ogromna baza i poslovnica puno veće ekspoziture koje ima sjedište u NY i Londonumutava baštarda wrote:Zar to nije isto na BI.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:
Izraelu treba Casus belli i sasvim lijepo bi im sjeo jedan odgovor na napad...
Tko majketi? aj kaži.
Kermit-
2014-04-17
Poslije bibija:MaximusDecimusMiridije wrote:Nije
The White House
@WhiteHouse
[ltr]The Iranian regime has shown it will use destructive weapons against its neighbors and others. Iran must never have nuclear weapons. http://45.wh.gov/svMXpa [/ltr]
2:51 AM - May 1, 2018
2,893
1,324 people are talking about this
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Izrael de facto i nije država već ogromna baza i poslovnica puno veće ekspoziture koje ima sjedište u NY i Londonumutava baštarda wrote:Zar to nije isto na BI.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?MaximusDecimusMiridije wrote:
Tko majketi? aj kaži.
Naša najistočnija karaula.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Na kraju će biti da su iranci glupo postupili kad su potpisali sporazum, te da su trebali napraviti N oružje i barem ga 5 puta testirati ovako su predali obogaćeni uran i sami sebe unazadili, a ovi će napasti pitanje vremena i modusa...sukus svega je da se sa židima ne može ništa ispregovarati i ako se ispregovara oni se neće držati bilo čega, SAD-e je ovdje samo oruđe
Kermit-
2014-04-17
ne tvoji su kanibali u Idlibu a i to je ta razinaEroo wrote:Kermit wrote:Izrael de facto i nije država već ogromna baza i poslovnica puno veće ekspoziture koje ima sjedište u NY i Londonumutava baštarda wrote:Zar to nije isto na BI.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:
nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?
Naša najistočnija karaula.
Kermit-
2014-04-17
Koliko ima šija? Koliko su ih u ovih 6-7 godina pobili?Pinochet wrote:koliko je židova poginulo do sada? koliko im je tehnike uništeno?mutava baštarda wrote:Izraelu treba Casus belli i sasvim lijepo bi im sjeo jedan odgovor na napad...Kermit wrote:Židi su izgubili rat samim tim što je al qaida poražena i pšredsjednik assad na čelu državu, a njihovi teroristi poraženi osim idliba, što se tiče ovakvih stvari tu su još uvijek u premoći, ali mogu im odgovoriti samo iranci nisu glupi jer znaju da iza žida stoji SAD-eHektorović wrote:marcellus wrote:
ne treba ih potcjenjivati
Hektorović wrote:RayMabus wrote:Nepiše tko ih je gađao , izgleda da ni oni neznaju
https://www.blic.rs/vesti/svet/raketni-napadi-na-baze-u-hami-i-alepu/wwdle1x
Tko god je izgleda neki dobar napad
Izrael apsolutno nikad službeno ne govori da je i kad je napao. Uvijek te informacije dođu iz nekih drugih izvora ili leakova.
Nadam se da ne zaboravljate da su Izrael i Sirija zvanično u ratu.
Mir nikada nije potpisan
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Izrael napao Egipat
» Izrael upravo razbucao Iransku bazu u Siriji
» Izrael napao Irak uz suglasnost SAD i Rusije
» Izrael napao Siriju
» Izrael napao Egipat
» Izrael upravo razbucao Iransku bazu u Siriji
» Izrael napao Irak uz suglasnost SAD i Rusije
Page 4 of 4