Izrael napao mete u Siriji
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izrael napao mete u Siriji
Dobro su ih popeglali
http://m.dw.com/hr/raketni-napad-na-sirijske-vojne-baze/a-43590400
http://m.dw.com/hr/raketni-napad-na-sirijske-vojne-baze/a-43590400
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Strike Likely Targeted Surface-to-surface Missiles Iran Seeks to Deploy in Syria
The timing and magnitude of the attack could suggest a large arms depot was hit, in what could be an attempt to thwart an Iranian revenge over Israeli bombing
The timing and magnitude of the attack could suggest a large arms depot was hit, in what could be an attempt to thwart an Iranian revenge over Israeli bombing
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:DPinochet wrote:
a di je onaj alphaomega, non stop je spama forum kako će drljavi muslimani gurnuti Izrael i Židove u more.. kako će im Rusi pomoći.. rekao sam da nema toga boga isusa.. kako će Putin potapati Američke brodove itd..
ništa se nije desilo od toga, a ove jadne Irance, Židovi zadnjih par tjedana ubijaju kao muhe, a ovi se samo deru i vrište, doslovno su očajno nemoćni. Kakav Iran, kakvi Hezbollah, Izreal je dole i dalje vojna supersila bez konkurencije, i kakvi jadni Rusi, ovo i poruka ovom nesretnom Pernaru i Epikuru, taman će Rusi koga čuvati..
Iranu da se prestane sramotiti , bi bilo najbolje da se povuku iz Sirije, jer doslovno Židovi su sada u prednosti.. mogu ih bombardirati, a ovi niti mogu uzvratiti, a niti smiju jer će im biti još gore.. a postali su magnet za Izraelske bombe
One 2006. smo vas poslali na aparate, sad vas bumo sknuli s njih. To što se trzate, ne znači ništ. I zebra se trza pod lavovim raljama pri neg umre.
A kaj se teme tiče, uopće ne znam ni o čem pričate.
https://www.timesofisrael.com/iran-denies-it-was-targeted-in-syria-strikes-claims-no-troops-killed/
Ja samo znam da broj iranskih vojnika i vojnih baza u Siriji raste iz godine u godinu. I da se zemlja uredno čisti od proxyćifutskih snaga i zamjenjuje anti-ćifutskim. I da S-300 dolazi s ciljem da pripomogne našima protiv vaših, a ne obratno.
Ostalo je sve rikla-kazala.
AlfaOmega wrote:
https://www.timesofisrael.com/iran-denies-it-was-targeted-in-syria-strikes-claims-no-troops-killed/
Ja samo znam da broj iranskih vojnika i vojnih baza u Siriji raste iz godine u godinu. I da se zemlja uredno čisti od proxyćifutskih snaga i zamjenjuje anti-ćifutskim. I da S-300 dolazi s ciljem da pripomogne našima protiv vaših, a ne obratno.
A baš...
Second video taken much closer, from approximately 1km away, with women screaming. pic.twitter.com/Q3VOA0Lt4f
— WikiLeaks (@wikileaks) 30. travnja 2018.
2018-04-10
'vas poslali'..pa što si ti..mujo,palestinac,sirijac...AlfaOmega wrote::DPinochet wrote:
a di je onaj alphaomega, non stop je spama forum kako će drljavi muslimani gurnuti Izrael i Židove u more.. kako će im Rusi pomoći.. rekao sam da nema toga boga isusa.. kako će Putin potapati Američke brodove itd..
ništa se nije desilo od toga, a ove jadne Irance, Židovi zadnjih par tjedana ubijaju kao muhe, a ovi se samo deru i vrište, doslovno su očajno nemoćni. Kakav Iran, kakvi Hezbollah, Izreal je dole i dalje vojna supersila bez konkurencije, i kakvi jadni Rusi, ovo i poruka ovom nesretnom Pernaru i Epikuru, taman će Rusi koga čuvati..
Iranu da se prestane sramotiti , bi bilo najbolje da se povuku iz Sirije, jer doslovno Židovi su sada u prednosti.. mogu ih bombardirati, a ovi niti mogu uzvratiti, a niti smiju jer će im biti još gore.. a postali su magnet za Izraelske bombe
One 2006. smo vas poslali na aparate, sad vas bumo sknuli s njih. To što se trzate, ne znači ništ. I zebra se trza pod lavovim raljama pri neg umre.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Iran je sve jači, samo što ih židi gaze ko mrave.
2018-04-10
AlfaOmega wrote:Ja samo znam da broj iranskih vojnika i vojnih baza u Siriji raste iz godine u godinu. I da se zemlja uredno čisti od proxyćifutskih snaga i zamjenjuje anti-ćifutskim. I da S-300 dolazi s ciljem da pripomogne našima protiv vaših, a ne obratno.
Nikakav S-300 ne može zaustaviti ovakve dobro isplanirane taktičke napade raketama u niskom letu. Ovo je ispaljeno ili nad Izraelom ili nad mediteranom.
A i samim Rusima je u interesu da Iran smanji vojnu prisutnost
2018-04-10
Hektorović wrote:Iran je sve jači, samo što ih židi gaze ko mrave.
ne treba ih potcjenjivati
Koliko ih židi dobro gaze najbolje govori stanje na terenu. Kanibala sve manje, šiitskih para-vojski sve više. Sirija sve slobodnija, ćifutistan u sve većoj prpi, đoda pjeni, itd... :DD
marcellus wrote:Hektorović wrote:Iran je sve jači, samo što ih židi gaze ko mrave.
ne treba ih potcjenjivati
Fora je da im ne mogu odgovoriti. Izrael ima dominaciju u eskalaciji. A svaki Izraelski napad je sve jači i ostavlja sve više gubitaka.
2018-04-10
AlfaOmega wrote:Koliko ih židi dobro gaze najbolje govori stanje na terenu. Kanibala sve manje, šiitskih para-vojski sve više. Sirija sve slobodnija, ćifutistan u sve većoj prpi, đoda pjeni, itd... :DD
Rat se stabilizirao od kad su Rusi i Turci došli do sporazuma, pa krenuli konsolidirati teritorij. Ghuta i Abu ad Duhur za Afrin,...
2018-04-10
Turci su pristali jer su de facto anektirali sjeverni dio Sirije.
2018-04-10
Hektorović wrote:Another video of the huge explosion at 46 Brigade arms depot in #Hama, rumours of Israeli Strikes, could be sabotage as well. pic.twitter.com/ZnmYUTq4W7
— Danny Makki (@Dannymakkisyria) 29. travnja 2018.
Drka netko u pozadini jbte
Guest- Guest
I evo ga, krhotine, iako su bombe eksplodirale... Oće sad Rusi tvrditi da je 70% oboreno?
2018-04-10
Hektorović wrote:I evo ga, krhotine, iako su bombe eksplodirale... Oće sad Rusi tvrditi da je 70% oboreno?
Pri obaranju kad su udarile od zemlju su od udarca napravile rupu 12 sa 12 i nesretnim slucajem unistile sve u krugu 50 metara do neprepoznatljivosti
Guest- Guest
Napali su Iran u biti samo u siriji, stvar je što židi hoće izazvati rat, odnosno da 12.05 trump izađe iz sporazuma sa iranom a da se sve zaoštri do sukoba, a to osim žida rovare vehabiti...što se tiče iranaca vrlo debilno je pravljenje baza po siriji i to toliko glomaznih i punih municije a kad nemaš adekvatni PZO
Kermit-
2014-04-17
Sa teritorija Liubanona židski avioni ispalili rakete, protiv toga nema lijeka osim rusi koji puštaju...barem za sadaPinochet wrote:sada će opet-- Sirijska zračna obrana sa strelama i s-200 skinula 100 Izraelskih F-16 aviona i oborila 80% krstarećih raketa..
Izrael ih mlati svako drugi dan, bez posljedica.. najviše mi je žao nesretnih Iranaca, ono nabilo im priču da su moćna država itd, a Izrael ih bez posljedica ubija dolje.. da nije Ruske tehnike čak bi ih i sunitski islamisti potaracali
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Izrael napao Egipat
» Izrael upravo razbucao Iransku bazu u Siriji
» Izrael napao Irak uz suglasnost SAD i Rusije
» Izrael napao Siriju
» Izrael napao Egipat
» Izrael upravo razbucao Iransku bazu u Siriji
» Izrael napao Irak uz suglasnost SAD i Rusije
Page 2 of 4