ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izrael napao mete u Siriji

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Izrael napao mete u Siriji - Page 3 Empty Re: Izrael napao mete u Siriji

Post by Kermit 30/4/2018, 13:15

Pinochet wrote:sada će opet-- Sirijska zračna obrana sa strelama i s-200 skinula 100 Izraelskih F-16 aviona i oborila 80% krstarećih raketa..

Izrael ih mlati svako drugi dan, bez posljedica.. najviše mi je žao nesretnih Iranaca, ono nabilo im priču da su moćna država itd, a Izrael ih bez posljedica ubija dolje.. da nije Ruske tehnike čak bi ih i sunitski islamisti potaracali
Sa teritorija Liubanona židski avioni ispalili rakete, protiv toga nema lijeka osim rusi koji puštaju...barem za sada

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 30/4/2018, 13:17

Hektorović wrote:
marcellus wrote:
Hektorović wrote:Iran je sve jači, samo što ih židi gaze ko mrave.

ne treba ih potcjenjivati

Fora je da im ne mogu odgovoriti. Izrael ima dominaciju u eskalaciji. A svaki Izraelski napad je sve jači i ostavlja sve više gubitaka.
Židi su izgubili rat samim tim što je al qaida poražena i pšredsjednik assad na čelu državu, a njihovi teroristi poraženi osim idliba, što se tiče ovakvih stvari tu su još uvijek u premoći, ali mogu im odgovoriti samo iranci nisu glupi jer znaju da iza žida stoji SAD-e
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 30/4/2018, 13:18

marcellus wrote:

Prije 6 godina autor posta i trabanti su gopvorili da je assad u ruskoj podmornici a da Damask pada za tjedan dana, toliko o tome
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/4/2018, 14:24

Kermit wrote:
marcellus wrote:

Prije 6 godina autor posta i trabanti su gopvorili da je assad u ruskoj podmornici a da Damask pada za tjedan dana, toliko o tome

Assad je 2015. gubio rat, Iranska pomoć više nije pomagala.

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/4/2018, 14:34

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Ringo10 30/4/2018, 15:26

Rusi znaju za svaki izraelski napad. Dok Izraelci napadaju iranske i proiranske baze i postrojbe, Rusi se neće miješati a i zaboli ih.

Uostalom Rusi i nisu previše oduševljeni iranskim prisustvom u Siriji a nisu ni mnogi utjecajni ljudi u sirijskom političkom i vojnom vrhu.

A napad na Izrael znači rat sa Amerikom. ZAto za sada Rusi i Izraelci dogovaraju i izbjegavaju svaki međusobni konflikt.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/4/2018, 15:31

Ringo10 wrote:Rusi znaju za svaki izraelski napad. Dok Izraelci napadaju iranske i proiranske baze i postrojbe, Rusi se neće miješati a i zaboli ih.

Uostalom Rusi i nisu previše oduševljeni iranskim prisustvom u Siriji a nisu ni mnogi utjecajni ljudi u sirijskom političkom i vojnom vrhu.

A napad na Izrael znači rat sa Amerikom. ZAto za sada Rusi i Izraelci dogovaraju i izbjegavaju svaki međusobni konflikt.
...nije to..naravno rusi se nece mijesati jer im ne treba sukob sa izraelom..ali najveci problem je sto ne znaju ka dce izrael udariti jer logicno židi nisu tipa..'halo putine mi cemo tog i tog datuma u toliko i toliko sati napast asada,irance'...žid ce udariti kad on odluci i gdje ce udariti a to se nikad ne zna...i onda ne znaju da li bi se skrili..gdje postaviti sisteme..sto skloniti i koga ce u stavri napasti..i to se sa vojnog gledista tako radi.č.a ne trump..'halo putine mi cemo tad i tad pa se vi sklonite'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 30/4/2018, 15:43

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Rusi znaju za svaki izraelski napad. Dok Izraelci napadaju iranske i proiranske baze i postrojbe, Rusi se neće miješati a i zaboli ih.

...nije to..naravno rusi se nece mijesati jer im ne treba sukob sa izraelom..ali najveci problem je sto ne znaju ka dce izrael udariti jer logicno židi nisu tipa..'halo putine mi cemo tog i tog datuma u toliko i toliko sati napast asada,irance'...žid ce udariti kad on odluci i gdje ce udariti a to se nikad ne zna...i onda ne znaju da li bi se skrili..gdje postaviti sisteme..sto skloniti i koga ce u stavri napasti..i to se sa vojnog gledista tako radi.č.a ne trump..'halo putine mi cemo tad i tad pa se vi sklonite'
Dok udaraju po Irancima i proIrancima, Rusi se neće mnogo trzati.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 16:43

Hektorović wrote:I evo ga, krhotine, iako su bombe eksplodirale... Oće sad Rusi tvrditi da je 70% oboreno?

Izrael napao mete u Siriji - Page 3 Dcbc6110
:D :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 16:47

AlfaOmega wrote:
Pinochet wrote:
a di je onaj alphaomega, non stop je spama forum kako će drljavi muslimani gurnuti Izrael  i Židove u more.. kako će im Rusi pomoći.. rekao sam da nema toga boga isusa.. kako će Putin potapati Američke brodove itd..

ništa se nije desilo od toga, a ove jadne Irance, Židovi zadnjih par tjedana ubijaju kao muhe, a ovi se samo deru i vrište, doslovno su očajno nemoćni.  Kakav Iran, kakvi Hezbollah, Izreal je dole i dalje vojna supersila bez konkurencije, i kakvi jadni Rusi, ovo i poruka ovom nesretnom Pernaru i Epikuru, taman će Rusi koga čuvati..

Iranu da se prestane sramotiti , bi bilo najbolje da se povuku iz Sirije, jer doslovno Židovi su sada u prednosti.. mogu ih bombardirati, a ovi niti mogu uzvratiti, a niti smiju jer će im biti još gore.. a postali su magnet za Izraelske bombe
:D

One 2006. smo vas poslali na aparate, sad vas bumo sknuli s njih. To što se trzate, ne znači ništ. I zebra se trza pod lavovim raljama pri neg umre. 

A kaj se teme tiče, uopće ne znam ni o čem pričate.  

https://www.timesofisrael.com/iran-denies-it-was-targeted-in-syria-strikes-claims-no-troops-killed/ :D

Ja samo znam da broj iranskih vojnika i vojnih baza u Siriji raste iz godine u godinu. I da se zemlja uredno čisti od proxyćifutskih snaga i zamjenjuje anti-ćifutskim. I da S-300 dolazi s ciljem da pripomogne našima protiv vaših, a ne obratno.

Ostalo je sve rikla-kazala.

:D  gle namazalo je nesretne irance meni je čak i depresivno ovo gledati.. ja navijam za assada i iran protiv islamista, tako da mi je depresivno. mislim meni je žao gledati kako se Izrael ruga sa nesretnim Irancima, pa djelomično i Rusima, (a Sirijce ionako nitko ne pita za išta, njihova država je javna kuća)

i opet sve se svodi na onaj moj zaključak prije par godina, kada sam procjenio efekte ruske vojne intervencije - iako je ekipa spamala "za 3 dana će rusi sve riješiti", rekao sam da će rusi zaustaviti pad assada, omogućiti mu da preživi, ali teško da će vratiti vlast nad cijelom sirijom i doći će do podjele sirije u interesne zone.

eto to se dogodilo.

zar nije očito?

Kada je Assadova vojska krenula na teritorij Kurda,  Ameri su ih odmah spržili avijacijom i pobili hrpu ruskih plaćenika. Nikakvih posljedica nema.
Ostatak teritorija koje kontrolira FSA uz granicu sa Turskom - su zapišali Turci i tu Sirijska vojska i Rusija neće više ići(možda budem u krivu, daj bože)
Dolje prema Jugu Sirije gdje još ima ISISa i nešto FSA, izgleda da je to buffer zona Izraela, koji neće dopustiti pad tim islamista, jer ti kanibali su židovima buffer zona.

Assadu još ostaju razrješene ruke da se riješi one manje enklavice kod Damaska, te enklave između Hame i Homsa. tako stvari za sada stoje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/4/2018, 18:30

MOSCOW, April 30. /TASS/. Iran’s Supreme Leader Ali Khamenei said on Monday Tehran will respond to the strikes against its facilities in Syria, according to the Al-Manar TV channel.
"Now for every your strike you will get retaliatory strikes," Khamenei said. The Supreme Leader warned that "the era when after delivering strikes the adversary managed to avoid a response is over."
The statement was a response to a missile strike on the positions of the Syrian army and armed units of Shia militias fighting alongside with Damascus. A Syrian military source earlier told the SANA news agency that the strikes were carried out overnight to Monday against the outskirts of Hama and Aleppo.
According to Sky News Arabiya TV, the strike destroyed a large depot with Iranian weapons 10 km to the west of Hama (220 km from Damascus). The report said there were deaths among the Syrian forces and Iranian military advisers.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/4/2018, 18:31

Pinochet wrote:

Assadu još ostaju razrješene ruke da se riješi one manje enklavice kod Damaska, te enklave između Hame i Homsa. tako stvari za sada stoje

To se sve sredi do ljeta...

Ostaje povuci potegni oko Jisra i doline Al Ghab zbog ovih dronova što zuje oko Hmeymima...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 22:05

Hektorović wrote:
Pinochet wrote:sada će opet-- Sirijska zračna obrana sa strelama i s-200 skinula 100 Izraelskih F-16 aviona i oborila 80% krstarećih raketa..

Izrael ih mlati svako drugi dan, bez posljedica.. najviše mi je žao nesretnih Iranaca, ono nabilo im priču da su moćna država itd, a Izrael ih bez posljedica ubija dolje.. da nije Ruske tehnike čak bi ih i sunitski islamisti potaracali

Sinoć je doslovno bio pokolj Iranaca, udarili su vojarnu dok su ovi spavali.

Nekako mi ovo nema smisla.

Mislim godinama ih ovi iz zraka gađaju. Rat je u zemlji i to...neće ići spavati u vojarni ono, nema logike. Tu će ih prvo gađati ono...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 30/4/2018, 23:09

Reported missile strikes in Syria produced earthquake-like results

https://www.almasdarnews.com/article/reported-missile-strikes-in-syria-produced-earthquake-like-results/

Di neće ako obaraju sve rakete... :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/4/2018, 23:11

MaximusDecimusMiridije wrote:
Nekako mi ovo nema smisla.

Mislim godinama ih ovi iz zraka gađaju. Rat je u zemlji i to...neće ići spavati u vojarni ono, nema logike. Tu će ih prvo gađati ono...

Inšallah filozofija... Isto kao što ne nose pancire, šljemove...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo 1/5/2018, 09:09

Evo znamo i mi na forumu.  Izrael napao mete u Siriji - Page 3 1f602
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/5/2018, 11:40

Kermit wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:

Fora je da im ne mogu odgovoriti. Izrael ima dominaciju u eskalaciji. A svaki Izraelski napad je sve jači i ostavlja sve više gubitaka.
Židi su izgubili rat samim tim što je al qaida poražena i pšredsjednik assad na čelu državu, a njihovi teroristi poraženi osim idliba, što se tiče ovakvih stvari tu su još uvijek u premoći, ali mogu im odgovoriti samo iranci nisu glupi jer znaju da iza žida stoji SAD-e
Izraelu treba Casus belli i sasvim lijepo bi im sjeo jedan odgovor na napad...
S druge strane kada se vidi koliko se štanca mujica spremnih poginuti za raj i djevice, a koliko s štanca i koliko košta ovakav napad jasno je tko gubi u ovom ratu iscrpljivanja :)

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2018, 11:46

mutava baštarda wrote:
Kermit wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:

S druge strane kada se vidi koliko se štanca mujica spremnih poginuti za raj i djevice, a koliko s štanca i koliko košta ovakav napad jasno je tko gubi u ovom ratu iscrpljivanja :)
koliko je židova poginulo do sada? koliko im je tehnike uništeno?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2018, 11:51

mutava baštarda wrote:
Kermit wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:

Tko majketi?  :D aj kaži.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 1/5/2018, 11:53

mutava baštarda wrote:
Kermit wrote:
Hektorović wrote:
marcellus wrote:

nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2018, 11:56

mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:
Kermit wrote:
Hektorović wrote:

nemam pojma,... onaj tko je izgubio i u vijetnamu možda?
poginulo je 0 židova, 1 avion im oboren, maksimalno još 1 oštećen.

a ovi su pitaj boga koliko pobili ljudi sa protivničke strane, uništili pitaj boga koliko tehnike,

Dapače situacija je takva da Izrael ima sada inicijativu - Iran i Sirijsa su doslovno nemoćni od strane židovskih napada, koji su sve brutalniji i brutalniji. Mogu pokušati odgovoriti, ali ako odgovore IZrael će izvesti još žešći napad.
Kako je Max rekao, Izraelu trenutno odgovara eskalacija sukoba, ako Iran napravi neku grešku, Izraelu će to doslovno biti izlika ne da udara još žešće sa avionima, nego nebi me čudilo da krenu vojskom u Siriju "proširiti" Izrael , nema ih tko trenutno zaustaviti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics