Muškarci veći stalkeri, control freakovi i ljubomorci
Page 1 of 1
Muškarci veći stalkeri, control freakovi i ljubomorci
https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/veliko-istrazivanje-o-hrvatima-na-facebooku-ljubomora-stalkanje-i-prekidi-studenti-i-studentice-priznali-sto-sve-rade-svojim-partnerima-na-fejsu/7299520/
2014-04-12
Re: Muškarci veći stalkeri, control freakovi i ljubomorci
Što je stalkanje?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=stalking
2014-04-12
Ne mogu više o politici.
2014-04-12
maggie13 wrote:Ne mogu više o politici.
Slažem se....
Muški isto vole škicati i sve to ali u pravilu bi to trebalo biti manje nego kod ženskih.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma, navodno je manje. Ja sam izokrenula u naslovu. Čista provokacija.epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ne mogu više o politici.
Slažem se....
Muški isto vole škicati i sve to ali u pravilu bi to trebalo biti manje nego kod ženskih.
Samo sam ja po tome onda muško.
2014-04-12
Na nebu je toliko ptica zašto trošiti pretjerano vremena na jednu...
Ajde razumijem ljude u malim sredinama gdje nema izbora, ali u gradovima...
Ajde razumijem ljude u malim sredinama gdje nema izbora, ali u gradovima...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Istaknula je i da je 61 posto ispitanika procijenilo da Facebook može biti uzrok prekida ljubavne veze pri čemu je njih 60 posto odgovorilo da poznaje ljude koji su prekinuli vezu ili imali problema u vezi zbog te društvene mreže.
Uz to, 30 posto ispitanika potvrdilo je svađu s partnerom oko Facebooka, a njih 32 posto procjenjuje da Facebook može biti izvor potencijalnih prijetnji u njihovoj vezi. Također, njih 42 posto često posjećuje partnerov profil, a 38 posto ih prati kada je partner na mreži.
IQ <90
2018-04-10
ovdje kod mene su dvije zene ostavile muzeve i djecu kad su stupile u kontakt sa bivsim preko facebook-aHektorović wrote:Istaknula je i da je 61 posto ispitanika procijenilo da Facebook može biti uzrok prekida ljubavne veze pri čemu je njih 60 posto odgovorilo da poznaje ljude koji su prekinuli vezu ili imali problema u vezi zbog te društvene mreže.
Uz to, 30 posto ispitanika potvrdilo je svađu s partnerom oko Facebooka, a njih 32 posto procjenjuje da Facebook može biti izvor potencijalnih prijetnji u njihovoj vezi. Također, njih 42 posto često posjećuje partnerov profil, a 38 posto ih prati kada je partner na mreži.
IQ <90
jedna imala troje djece a druga dvoje
ova sto je ostavila troje djece otisla u ameriku kod tog bivseg a druga upoznala nekog svabu i otisla u njemacku
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:
ovdje kod mene su dvije zene ostavile muzeve i djecu kad su stupile u kontakt sa bivsim preko facebook-a
jedna imala troje djece a druga dvoje
ova sto je ostavila troje djece otisla u ameriku kod tog bivseg a druga upoznala nekog svabu i otisla u njemacku
Pa te su i najlakše
2018-04-10
Srednje i kasne 30-te, mužića više toliko ne zanimaju... a same imaju sve više nesigurnosti...
2018-04-10
Similar topics
» Donald Trump will control the NSA – what this means for your privacy
» NSA Whistleblower Speaks: "The Ultimate Goal is Total Population Control"
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» NSA Whistleblower Speaks: "The Ultimate Goal is Total Population Control"
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
Page 1 of 1