'Reci i nedela',knjiga o srpskoj medijskoj propagandi protiv nesrpskih naroda 1991 i 1992..
Page 1 of 1
'Reci i nedela',knjiga o srpskoj medijskoj propagandi protiv nesrpskih naroda 1991 i 1992..
https://kamenjar.com/hrvati-evo-s-kime-smo-imali-posla-90-ih-godina/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Reci i nedela',knjiga o srpskoj medijskoj propagandi protiv nesrpskih naroda 1991 i 1992..
Dobra knjiga...valja se podsjetiti kakva je tada bila pasja propaganda iz bg-a...a i danas neke vece razlike nema..dapace neki su u ocrnjivanju,pljuvanju,huskanju otisli i korak dalje..
2015-09-08
Re: 'Reci i nedela',knjiga o srpskoj medijskoj propagandi protiv nesrpskih naroda 1991 i 1992..
Kako se ocrnjivalo nesrpske narode napose hrvatski..dobro je sto sa srbima i srbijom uopce netko hoce razgovarati..katastrofa....pa to ni najmastovitiji pisac bajki ne bi izmislio kao bg medijska kuhinja..valjda negdje i imaju samo skolu za medijske lazi i pogotovo ocrnjivanje..
2015-09-08
To je krenulo dolaskom Miloševića iako je i prije bilo takvih ispada od strane nekih takozvanih intelektualaca, ali ipak nije bila zvanična politika srbijanskih komunističkih političkih nomeklatura prije Velikog Svinjoglavca.vuksadinare wrote:Kako se ocrnjivalo nesrpske narode napose hrvatski..dobro je sto sa srbima i srbijom uopce netko hoce razgovarati..katastrofa....pa to ni najmastovitiji pisac bajki ne bi izmislio kao bg medijska kuhinja..valjda negdje i imaju samo skolu za medijske lazi i pogotovo ocrnjivanje..
Ali kad je on došao na vlast u drugoj polovici osamdesetih, krenula je neviđena haranga po tamošnjim medijima. Sjećam se da nisam mogao sebi da dođem na nivo šovinističke mržnje koja je eksplodirala po novinama, časopisima, Radio stanicama i Televiziji.
Sjećam se kao da je jučer bilo. Takve pojave su pogubne ponajprije za narod u kojem se pojave i završe nacionalnom katastrofom.
Zato ja ovdje pišem ono što pišem jer sam svjestan čemu to vodi. ZAto sam ja toliko protiv ustašizacije i nacional-šovinističke radikalizacije hrvatskog društva.
Takve pojave neki tumače kao nekakvu borbu za nacionalne interese. A to s time nema veze, riječ je o svojevrsnoj bolesti. Od takve bolesti nije imun niti jedan narod na svijetu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Britanija: Kuća Lordova protiv naroda
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
» EU protiv referenduma u Srpskoj
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
» EU protiv referenduma u Srpskoj
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 1 of 1