I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
http://www.informer.rs/sport/ostali-sportovi/90170/DAVOR-STEFANEK-Hrvati-smesni-kad-vicu-sam-njihov-Navikli-svojataju-sve-dobro-Srbije
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
..je'l to onaj iz skupine 'ja ne mrzim'... ...ajde poturico..nema clanka da se ne oceses od nas...smrdis i an mrznju i politiku.....njemu rampu spustiti..ona spanovicka je za njega planet sto se tice morala i odgoja
2015-09-08
Re: I srpski hrvač Štefanek u propagandi protiv Hrvatske:'Smešni su mi ti Hrvati...navikli da svojataju sve dobro od Srbije'
Pa jasno da treba ono dobro svojatati, a ne loše. Normalno da ćemo uzeti Teslu i Đokovića, a ne štajaznam, Stazića.
ovaj danas je vucicev 'mihalj kertes' ko nekad onaj slobin..
2015-09-08
.....tip non stop provocira ko da ej placen za to....niej ni cudo da vucica hvali za razliku do 90% srpskih sportasa..
2015-09-08
Tako ej onaj mihalj kertes krajem osamdesetih za vrijeme jogurt revolucije..non stop prubio 'da on nije mađar nego srbin'....i da nije mihalj vec mihailo....
2015-09-08
A sto je to dobro iz Srbije sto svojatamo? Tamo je dobar jedino kajmak i rakijica , mozda i pljeskavica i ta Turska jela :)
Ovaj majmun sigurno nije ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sto su to svojatali? Srebrenicu? Genocid? Ratne zlocine? ups to je ono lose, dobro da vidimo sto je to dobro sto se moze svojatat........................hm trebat ce mi koji sat.
omni-
2014-04-12
Ja zbilja ne znam..omni wrote:Sto su to svojatali? Srebrenicu? Genocid? Ratne zlocine? ups to je ono lose, dobro da vidimo sto je to dobro sto se moze svojatat........................hm trebat ce mi koji sat.
2015-08-15
....ma budala..placenik...di'd bolje nego imat placenog poturicu uz sebe..non stop nesto sracka...ina srecu sto je srbin predsjednik svjetske hrvacke organizacije..i quratz bi osvojio zlato da nisu pokrali onog armenca....na sto su bijesnili ovi iz armenije..zato sad mora dugove vracat..a di's bolje nego napast naskaja_333 wrote:A sto je to dobro iz Srbije sto svojatamo? Tamo je dobar jedino kajmak i rakijica , mozda i pljeskavica i ta Turska jela :)
2015-09-08
Pa nije šupljoglavi Tesla. A i za njega mi kažemo da je Srbin ali iz Hrvatske. Isto sto je i on pričao. Hrvatska mu je domovina bila.
2015-08-15
sutra kad ce trebat doc na neko natjecanje u hrvatsku...jadat ce se 'jadan'..'kako on nikog ne mrzi..u hrvatskoj mu ej doista 'lepo''.....a kad se vrati opet ista pjesma..kao i prethodni put..takvima rampa i hrvaj se sa vucicem...
2015-09-08
Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
Je, strahovito nas pogađa. Prvi put cujem za njega.dzango wrote:Štefanek jebe i ne vadi a pola foruma hiperventilira.
2015-08-15
..e jebote sad vidis kakvu propagandu ovi izvoze iz srbije...nađu nekog jadnika po mogucnosti hrvata,mađara,muslimana...koji nesto napravi za srbiju..daju mu nesto para...objasne mu da on je srbin katolicke vjere..tj uvjere ga...odnosno..'uvjere'....i on onda non stop cvili..'kako nema veceg srbina od njega'....'kako su hrvati zli,ustase non stop kradu od srbije'...ne bi me ama uopce iznenadilo da javno i kaze..kako su u stvaru svo hrvati srbi..a sanja granicu virovitica-karlovac-karlobagkaja_333 wrote:Pa nije šupljoglavi Tesla. A i za njega mi kažemo da je Srbin ali iz Hrvatske. Isto sto je i on pričao. Hrvatska mu je domovina bila.
2015-09-08
Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
2015-08-15
Hoce rec da nista ne svojatamo od Srbije.
Srbija ima jednog pristojnog sportasa u polupropalom sportu, jednu odlicnu ekipu u sportu koji igraju 4 zemlje, dve-tri dobre klope i turbo-folk scenu koja dominira.
Nema se tu bogznasto za uzeti.
A tom jadniku treba kupiti pod hitno kompas, pogubio se temeljito.
Srbija ima jednog pristojnog sportasa u polupropalom sportu, jednu odlicnu ekipu u sportu koji igraju 4 zemlje, dve-tri dobre klope i turbo-folk scenu koja dominira.
Nema se tu bogznasto za uzeti.
A tom jadniku treba kupiti pod hitno kompas, pogubio se temeljito.
Guest- Guest
dobro da se lojzek ne zove ..
2015-08-15
ne on ej po novom stevanek....kaja_333 wrote:Nego vidim prezime, Štefanek... Pravo srpsko, sto je je.
2015-09-08
Sa takvim izjavama je idealan kecer:
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srpski glumac pozelio da izmedju Hrvatske i Srbije bude berlinski zid a Bosnjaci su za njega - Srbi
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Laz(ž)anski se opet kurči k'o i '91:Hrvati nemaju nikakve šanse u ratu protiv Srbije!
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Laz(ž)anski se opet kurči k'o i '91:Hrvati nemaju nikakve šanse u ratu protiv Srbije!
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
Page 1 of 5