Društvene vrijednosti i stanje duha u Vučkovoj Srbiji
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Društvene vrijednosti i stanje duha u Vučkovoj Srbiji
Zemlja trećeg svijeta a ne europskapizzon wrote:za mene je problem drustveno raslojavanje
raspon, sve veci izmedju bogatih i siromasnih
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mi smo ih ekonomski prešišali za skoro duplo u zadnjih par godina, onda možeš misliti koliko su loši. Nijedne veće srpske novine ne objavljuju privredne pokazatelje, samo mali NIN ima muda ovih dana u Srbiji. Ostali pišu samo o Vučićevim bajkama za "dvije godine"omni wrote:Pored sve servirane paranoje prosjecni Srbin mozda nece ni primjetiti da place nisu porasle a cijene jesu.....
Srbija na samom dnu – ekonomski smo najlošiji u regionu
26/04/2018
Analiza nedeljnika NIN pokazala je da je Srbija po 10 ekonomskih parametara najgora u reginu.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
nekako mi se cini da informer se mentalno nalazi u dobu borbi za vukovar,dubrovnik,sibenik,pakrac,osijek....jos im fale naslovi i slike oklopnjaka pa da napisu..'Sa osmehom na licu dobrovoljci na nepobedivim tenkovima na putu za Kosovo i Krajinu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Imaju ipak Srbi jedan dobar portal kakav bi trebao i nama - Istinomer koji prati istinitost izjava političara, ali uzimaju u obzir samo objektivno mjerljive pokazatelje tako da nema muljanja.
Vučko reda laž do laži priglupim mitomanima kakvih je većina u Srbiji, zanimljivo bi bilo vidjeti kakvo je stanje kod nas.
Vučko reda laž do laži priglupim mitomanima kakvih je većina u Srbiji, zanimljivo bi bilo vidjeti kakvo je stanje kod nas.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Covek gadja u centar...Eroo wrote:Žalosno je da onako pismeni ljudi imaju onako nakaradno razmišljanje.Stanojko wrote:Obrati paznju od 40-og minuta...objasnio ti covek kome sluzis...Eroo wrote:Ako sam dobro razumio predlažu vam da živite u rezervatu i tamo izučavate nekakav "zavet".Stanojko wrote:Nauci nesto mujaga...
..300 doktora znanosti, jebate, to mora da je nešto pametno...
To su obične štetočine, vjeruj mi...Obrati pažnju, on nema harmonizirane
odnose niti u svom kolektivu, a kako bi ih onda imao sa onima u košiluku?
Rođen za kavgu...pričam ti priču i tako.
svi ste vi odmetnuti hrvatiStanojko wrote:Jok. Rvat...Hektorović wrote:Otac velikosprskog nacionalizama - balerinamarcellus wrote:Stanojko wrote:Pametno...Mi smo slabo gey-friendly...Hektorović wrote:
Pa ti si navodno jako dobro upoznata, pa nam pojasni :D
Ja sam trebao prošli tjedan tamo, ali sam odbio...
peder vam je predsjednik, lezbijka premijera, a najpoznatiji parlamentarac je isto imao neka iskustva priča se... istospolna :)
ma ne niste
samo se tak češljate
ne moraš meni vjerovati ali vjeruj barem ono što pišu normalni srbi na osnovama povijesnih fakti
Nije to neki problem samo ukucaj prave riječi :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ajde iskreno jel se još upucavaš djangu ili ste već obradili jedno drugokaja wrote:Da, pazi jos nemaju motivaciju koja vrišti sa Tiska. To oni nako.dzango wrote:Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Akademik jovan deretić press glavni naučnik među srbljima :)))))))Eroo wrote:Ako sam dobro razumio predlažu vam da živite u rezervatu i tamo izučavate nekakav "zavet".Stanojko wrote:Nauci nesto mujaga...
..300 doktora znanosti, jebate, to mora da je nešto pametno...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Hektorović wrote:
Informer je najbolja novina za prosjecnog raspalog Srbina koji u svojim kasnim cetrdesetim zica lovu od kevine i caletove penzije za kavu i cigare i najpametnija je zivinka u univerzumu i okolici. Onda procita ove baljezgarije i uz kombinaciju alkoholnih para zaokruzi DA za Vucica.
omni-
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» Malo o stanju duha u SAD
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» U ime oca i sina i duha sve toga. SENF
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» Malo o stanju duha u SAD
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» U ime oca i sina i duha sve toga. SENF
Page 5 of 5