Društvene vrijednosti i stanje duha u Vučkovoj Srbiji
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Društvene vrijednosti i stanje duha u Vučkovoj Srbiji
bice da treba utopit kosovo pa malo navigiraju opanke na suprotnu stranu
ili su stvarno ludi nego sto sam i mislio
ili su stvarno ludi nego sto sam i mislio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
abraham wrote:Zalosno, jest ali kad bi se zajebavali, Srbija se vratila u opanak. Bukvalno. Seljoberska nacija koja je bila na dobrom putu ali su ih ovi ratovi i sustavno ispiranje mozga vratili bukvalno u opanak. Zadnje urbano i normalno je bila EKV ali su (vidjeli gdje zive) zavrsili u drogama i samounistenju. Nije da mi je nesta zao, tj boli me kiki ali je zajebano imati ovakovog susjeda. Glup, nabrijan i siromasan. Losa kombinacija...
Glup, nabrijan, siromašan ali očajnog nataliteta...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sreca u nesreciHektorović wrote:abraham wrote:Zalosno, jest ali kad bi se zajebavali, Srbija se vratila u opanak. Bukvalno. Seljoberska nacija koja je bila na dobrom putu ali su ih ovi ratovi i sustavno ispiranje mozga vratili bukvalno u opanak. Zadnje urbano i normalno je bila EKV ali su (vidjeli gdje zive) zavrsili u drogama i samounistenju. Nije da mi je nesta zao, tj boli me kiki ali je zajebano imati ovakovog susjeda. Glup, nabrijan i siromasan. Losa kombinacija...
Glup, nabrijan, siromašan ali očajnog nataliteta...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
“Novosti” (119.225) su u ovom mesecu pretekle “Alo!” (117.559) i postale ponovo – najtiražniji dnevni list u Srbiji. Na 3. poziciji je “Blic” (109.526), 4. je “Press” (76.219) dok se ovog meseca prvi put na ABC oditu pojavio dnevni list “Informer” koji je sa 26.530 narastao na 83.934 prosečno prodata primerka.
Guest- Guest
Zadnje urbano iz HR je Tompson. Vole ga svi koji se gnušaju opanka.abraham wrote:Zalosno, jest ali kad bi se zajebavali, Srbija se vratila u opanak. Bukvalno. Seljoberska nacija koja je bila na dobrom putu ali su ih ovi ratovi i sustavno ispiranje mozga vratili bukvalno u opanak. Zadnje urbano i normalno je bila EKV ali su (vidjeli gdje zive) zavrsili u drogama i samounistenju. Nije da mi je nesta zao, tj boli me kiki ali je zajebano imati ovakovog susjeda. Glup, nabrijan i siromasan. Losa kombinacija...
udri kolinda!!!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
inace ne iznenađuju me takvi ratoborni i mrzalicki naslovi informera..kada njihovu novinarsku strukturu cine 50% srbi porijeklom iz hrvatske a neki su bili aktivni tada u medijima propale sao krajine..a ostatak novinara isto najvecim dijelom vuce porijeklo iz bosne,kosova...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..a glavni propagadni maher je miroslav lazanski
2015-09-08
a što očekivati od ovakvog retardiranog troglodita
Noor wrote:udri kolinda!!!
Naši srbijanski partneri.
Guest- Guest
šeki i aca vulin....nema jačihkofein wrote:Noor wrote:udri kolinda!!!
Naši srbijanski partneri.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jok. Rvat...Hektorović wrote:Otac velikosprskog nacionalizama - balerinamarcellus wrote:Stanojko wrote:Pametno...Mi smo slabo gey-friendly...Hektorović wrote:kaja wrote:stanje duha je sjeverna koreja kako vidim..
Pa ti si navodno jako dobro upoznata, pa nam pojasni :D
Ja sam trebao prošli tjedan tamo, ali sam odbio...
peder vam je predsjednik, lezbijka premijera, a najpoznatiji parlamentarac je isto imao neka iskustva priča se... istospolna :)
ma ne niste
samo se tak češljate
...imaj i folk pevaca-dacica koji je janjevac.. ...
2015-09-08
Nazalost, bilo bi fantasticno da se Srbija vrati u opanak. Ovo je nesto drugo... Izmesan seljakluk (ne seljastvo) i malogradjanstina... Prava srpska inteligencija starog kova izgleda ovako:abraham wrote:Zalosno, jest ali kad bi se zajebavali, Srbija se vratila u opanak. Bukvalno. Seljoberska nacija koja je bila na dobrom putu ali su ih ovi ratovi i sustavno ispiranje mozga vratili bukvalno u opanak. Zadnje urbano i normalno je bila EKV ali su (vidjeli gdje zive) zavrsili u drogama i samounistenju. Nije da mi je nesta zao, tj boli me kiki ali je zajebano imati ovakovog susjeda. Glup, nabrijan i siromasan. Losa kombinacija...
Stanojko wrote:Jok. Rvat...Hektorović wrote:Otac velikosprskog nacionalizama - balerinamarcellus wrote:Stanojko wrote:Pametno...Mi smo slabo gey-friendly...Hektorović wrote:
Pa ti si navodno jako dobro upoznata, pa nam pojasni :D
Ja sam trebao prošli tjedan tamo, ali sam odbio...
peder vam je predsjednik, lezbijka premijera, a najpoznatiji parlamentarac je isto imao neka iskustva priča se... istospolna :)
ma ne niste
samo se tak češljate
- Ima puno Hrvata koji tvrde da sam ja Hrvat. Hrvati žale što ja zaista nisam Hrvat, voljeli bi da sam njihov. Teška rana za mene je što su moja tri kuma - Nikolić,Jupiter Bem i Drašković, izdajnici srpskog naroda - rekao je Šešelj i zaključio "ako me Nikolić i Jupiter Bem uhite, kao moji neposredni sudionici u ratnim zločinima, onda što ja tu mogu".
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/seselj-hrvati-zale-sto-ja-zaista-nisam-hrvat-voljeli-bi-da-sam-njihov-980505 - www.vecernji.hr
Hrvatsko novinarstvo je profesionalno i efikasno.
Ako želiš nečiji stan, auto ili te taj jednostavno nervira, samo ga staviš na popis i objaviš u novinama.
Sutra, preksutra, samo useliš.
Ako želiš nečiji stan, auto ili te taj jednostavno nervira, samo ga staviš na popis i objaviš u novinama.
Sutra, preksutra, samo useliš.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» Malo o stanju duha u SAD
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» U ime oca i sina i duha sve toga. SENF
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» Malo o stanju duha u SAD
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» U ime oca i sina i duha sve toga. SENF
Page 3 of 5