Društvene vrijednosti i stanje duha u Vučkovoj Srbiji
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Društvene vrijednosti i stanje duha u Vučkovoj Srbiji
Hrvatsko novinarstvo je profesionalno i efikasno.
Ako želiš nečiji stan, auto ili te taj jednostavno nervira, samo ga staviš na popis i objaviš u novinama.
Sutra, preksutra, samo useliš.
Ako želiš nečiji stan, auto ili te taj jednostavno nervira, samo ga staviš na popis i objaviš u novinama.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
ST tjednik..godina 1991crvenkasti wrote:Hrvatsko novinarstvo je profesionalno i efikasno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
Da, pazi jos nemaju motivaciju koja vrišti sa Tiska. To oni nako.dzango wrote:Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
o kajo dobru jutro nije danas bas lijepo vrijeme sve nesto naoblaka..kaja wrote:Da, pazi jos nemaju motivaciju koja vrišti sa Tiska. To oni nako.dzango wrote:Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
2015-09-08
Po duši.kaja wrote:Da, pazi jos nemaju motivaciju koja vrišti sa Tiska. To oni nako.dzango wrote:Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
Dobro jutro vuče .vuksadinare wrote:o kajo dobru jutro nije danas bas lijepo vrijeme sve nesto naoblaka..kaja wrote:Da, pazi jos nemaju motivaciju koja vrišti sa Tiska. To oni nako.dzango wrote:Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
2015-08-15
dzango wrote:Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
"Ti da ćutiš, bre izdajniče...nas srbe niko ne može da nadmaši!"
Aha. Probudiš se i učini ti se da su tratinčice zvijezda i ti to kao pravi domoljub ideš odmah preorati da ne dođe komunizam ..dzango wrote:Po duši.kaja wrote:Da, pazi jos nemaju motivaciju koja vrišti sa Tiska. To oni nako.dzango wrote:Volim kada se zgražavaju nad stanjem tuđeg duha a u svom dvorištu gaze tek zasađeno cveće tvrdeći da je petokraka. Nacija frustriranih idiota.
2015-08-15
...jbg mogli su zutu,plavu,bijelu zvijezdu od cvijeca oni bas crvenu...
2015-09-08
još će mi naši političari postati simpatični kad vidim te naslovnice! :^0
sjecam se tog doba...ST Tjednik je svako malo izbacio exliziv vijesti... ...ali jbg na osnovu nekih njihovih informacija ipak se pronaslo i osoba i oruzja koji nsu doista bili kosovci,teroristi...npor...na osnovu vijesti ST Tjednika..na zagrebackom zitnjaku u kozarima u kuci jendog srbina koji je koji dan prije pobjegao na baniju tada...pronađeno je brdo oruzja...tridesetak kalaša,poluatomatskih pusaka,m-48,tromblonskih mina,rucnih bombi,nekoliko zolja,laki minobacac 60 mm i sedamdeset granata te medicinski materijal...pocetkom sedmog mjeseca 1991
2015-09-08
Stanojko wrote:Nazalost, bilo bi fantasticno da se Srbija vrati u opanak. Ovo je nesto drugo... Izmesan seljakluk (ne seljastvo) i malogradjanstina... Prava srpska inteligencija starog kova izgleda ovako:abraham wrote:Zalosno, jest ali kad bi se zajebavali, Srbija se vratila u opanak. Bukvalno. Seljoberska nacija koja je bila na dobrom putu ali su ih ovi ratovi i sustavno ispiranje mozga vratili bukvalno u opanak. Zadnje urbano i normalno je bila EKV ali su (vidjeli gdje zive) zavrsili u drogama i samounistenju. Nije da mi je nesta zao, tj boli me kiki ali je zajebano imati ovakovog susjeda. Glup, nabrijan i siromasan. Losa kombinacija...
Ušto vi trošite i ono malo pameti...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ako sam dobro razumio predlažu vam da živite u rezervatu i tamo izučavate nekakav "zavet".Stanojko wrote:Nauci nesto mujaga...
..300 doktora znanosti, jebate, to mora da je nešto pametno...
2016-07-22
Obrati paznju od 40-og minuta...objasnio ti covek kome sluzis...Eroo wrote:Ako sam dobro razumio predlažu vam da živite u rezervatu i tamo izučavate nekakav "zavet".Stanojko wrote:Nauci nesto mujaga...
Žalosno je da onako pismeni ljudi imaju onako nakaradno razmišljanje.Stanojko wrote:Obrati paznju od 40-og minuta...objasnio ti covek kome sluzis...Eroo wrote:Ako sam dobro razumio predlažu vam da živite u rezervatu i tamo izučavate nekakav "zavet".Stanojko wrote:Nauci nesto mujaga...
To su obične štetočine, vjeruj mi...Obrati pažnju, on nema harmonizirane
odnose niti u svom kolektivu, a kako bi ih onda imao sa onima u košiluku?
Rođen za kavgu...pričam ti priču i tako.
2016-07-22
za mene je problem drustveno raslojavanje
raspon, sve veci izmedju bogatih i siromasnih
Guest- Guest
pizzon nema te nesto cesto u posljednje vrijeme tu i tamo....puno posla?
2015-09-08
sta znam, lepo je vreme, pa sam vise na otvorenom
Guest- Guest
Zemlja trećeg svijeta a ne europskapizzon wrote:za mene je problem drustveno raslojavanje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Užas u Srbiji: katastrofalno stanje (video)
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» Malo o stanju duha u SAD
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» U ime oca i sina i duha sve toga. SENF
» U Srbiji ne zarezuju 2% 'vanredno stanje' sunčanje,šoping,roštiljanje
» Malo o stanju duha u SAD
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» U ime oca i sina i duha sve toga. SENF
Page 4 of 5