Tusk:Suljo je Srbin od krvi i mesa!Nema veceg Srbina od njega
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tusk:Suljo je Srbin od krvi i mesa!Nema veceg Srbina od njega
...kad eu salje ovakve sve je jasno..nista dobrog se ne sprema
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace ovakve slicne izjave su tuskovi prethodnici jos dok je bila EZ izvaljivali prema milosevicu uoci ratqa 1991 godine..pa se vidjelo dokle su takve izjave dovele.....pogotovo u situaciji prezategnutih odnosa u 'regionu'...gdje si s eprakticno svrstao na jednu starnu covjeka koji je muljator par exellance..nekoliko dana poslije onog incidenta sa delegacijom hrvatske koja ej uzgred clanica eu-a,predsjednik europskog vijeca gdje je i hravtska...gdje je suljo stao takorec na seseljevu stranu ne primjenivsi sankcije a kroz izjave doslovce opravdavao seselejve poteze tih dana..dakole sa jedne starne pljuska zrtvama seseljovih ispada a i suljinih jer kako ej rekla jerkov dok Suljo ne reagira znaci podrzava seselja...znaci u svojevrsnu pljusku seseljevim,vulinovim pa i suljinim zrtvama
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace ovakve slicne izjave su tuskovi prethodnici jos dok je bila EZ izvaljivali prema milosevicu uoci ratqa 1991 godine..pa se vidjelo dokle su takve izjave dovele.....
S tom razlikom da je Milošević imao i ozbiljnu vojnu silu plus odlučnost da ju upotrijebi, a praktički kompletan zapad je stajao na liniji obrane opstanka Jugoslavije s nadom da će Ante Marković već nekako preveslati vojno moćnog Miloševića kupujući ga financijskom podrškom zapada za Markovićeve ekonomske reforme.
V učić s Miloševićem ima zajedničko jedino ludilo velikosrpske politike, a najsnažnije oružje koje ima na raspolaganju mu je vlastita guzica iz koje nemilice puca da se sve praši.
Guest- Guest
Nenad Čanak:'Ne razumem te hvalospeve na racun predsednika Vucica od strane Donalda Tuska.Taj covek ili ne zna sta se ovde desavalo poslednjih dana ili ga jednostavno nije briga.Sipati hvalospeve Aleksandru Vucicu koji i dalje tolerise sedenje ratnog zlocinca u skupstini Srbije,koji ne reaguje na divljacke ispade mu nekadasnjeg sefa potpuno je nerazumno i prakticno daje odresene ruke i Vucicu i Seselju da dalje se ponasaju kako se ponasaju'.
2015-09-08
taj tusk je kalibar carla bildta...tko zna na koji način misli kapitalizirati svoje misionarenje
...poljak kojeg ni sami poljaci ne vole...Noor wrote:taj tusk je kalibar carla bildta...tko zna na koji način misli kapitalizirati svoje misionarenje
2015-09-08
ma budala...vuksadinare wrote:...poljak kojeg ni sami poljaci ne vole...Noor wrote:taj tusk je kalibar carla bildta...tko zna na koji način misli kapitalizirati svoje misionarenje
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kofein wrote:Mislim ....ono...
- Zadovoljstvo mi je da sam ponovo u Beogradu. I zahvalan sam predsedniku Vučiću na gostoprimstvu. I kao i uvek, morao sam posebno dobro da se pripremim za posetu Srbiji. Zato što znam da ste u politici kreativni kao što je Nikola Tesla bio u nauci, efikasni kao što je Novak Đoković u tenisu i - kad god to želite - šarmantni kao kad se zaigra vaše kolo
svijet je na pragu 3. sveckog rata a tusk priča viceve.
Guest- Guest
Noor wrote:taj tusk je kalibar carla bildta...tko zna na koji način misli kapitalizirati svoje misionarenje
kad su srušili berlinski zid sve je otišlo u kurac.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kofein wrote:Mislim ....ono...
- Zadovoljstvo mi je da sam ponovo u Beogradu. I zahvalan sam predsedniku Vučiću na gostoprimstvu. I kao i uvek, morao sam posebno dobro da se pripremim za posetu Srbiji. Zato što znam da ste u politici kreativni kao što je Nikola Tesla bio u nauci, efikasni kao što je Novak Đoković u tenisu i - kad god to želite - šarmantni kao kad se zaigra vaše kolo
Normalnim i poštenim Srbima kojima politika ne predstavlja nešto bitno u životu, povraća se na ovo. Čičica bi natuknuo - "Transfer blama do jaja " :D
Guest- Guest
Serbia’s future will not be decided by Moscow, Washington, Ankara or Brussels. It will be decided only by Belgrade.
— Donald Tusk (@eucopresident) April 25, 2018
Guest- Guest
na kakvim je ovaj drogama?
jastreb wrote:Hitro!!! Budalo!!!"
puši karu na žaru papak.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
kofein wrote:Gnječ wrote:kofein wrote:Mislim ....ono...
Normalnim i poštenim Srbima kojima politika ne predstavlja nešto bitno u životu, povraća se na ovo. Čičica bi natuknuo - "Transfer blama do jaja " :D
te nabrojah na prste jedne ruke .... jedvice jade.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ja mislim da su lukavi srbi noc prije sastanka sa vucicem dobrano provozali po slavovima..nazderali,napili,napusili i uvalili mu dronfulje..stara srpska taktika..pa nakon toga i petao bi propevao i o cica drazi..Noor wrote:na kakvim je ovaj drogama?
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
» Uzbuna,alarm,sirena za opstu i vazdusnu opasnost!Suljo:Ako Hrvati navijaju da odem u krvi....
» CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO "JA VOLIM SRBINA" Ovako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT
» Sve je isto samo njega nema
» Poruka Delija (citaj Suljo):Sa Olujom u Knin.Tako to ide kad si asimilirani Srbin'
» Uzbuna,alarm,sirena za opstu i vazdusnu opasnost!Suljo:Ako Hrvati navijaju da odem u krvi....
» CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO "JA VOLIM SRBINA" Ovako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT
» Sve je isto samo njega nema
» Poruka Delija (citaj Suljo):Sa Olujom u Knin.Tako to ide kad si asimilirani Srbin'
Page 2 of 2