Poruka Delija (citaj Suljo):Sa Olujom u Knin.Tako to ide kad si asimilirani Srbin'
Page 1 of 1
Poruka Delija (citaj Suljo):Sa Olujom u Knin.Tako to ide kad si asimilirani Srbin'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2267012
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Poruka Delija (citaj Suljo):Sa Olujom u Knin.Tako to ide kad si asimilirani Srbin'
Jel to ide pupiju..
2015-09-08
Re: Poruka Delija (citaj Suljo):Sa Olujom u Knin.Tako to ide kad si asimilirani Srbin'
Ja bi reko mozda i Njegovom velikisvestennstvu.
Inace utakmica srednja zalost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da...utakmica losa...jastreb wrote:Ja bi reko možda i Njegovom velikisvestennstvu.
2015-09-08
Similar topics
» Lazanski (citaj i Suljo) uputio najozbiljnije ratoborne prijetnje Hrvatskoj i Kosovu!Nove "Oluje" nad Srbima Srbija nece dozvoliti
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» Tusk:Suljo je Srbin od krvi i mesa!Nema veceg Srbina od njega
» Suljo buuu:To sto sam ja uvijek krivac u hrvatskim medijima neka tako bude bas me briga
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» Tusk:Suljo je Srbin od krvi i mesa!Nema veceg Srbina od njega
» Suljo buuu:To sto sam ja uvijek krivac u hrvatskim medijima neka tako bude bas me briga
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
Page 1 of 1