Uzbuna,alarm,sirena za opstu i vazdusnu opasnost!Suljo:Ako Hrvati navijaju da odem u krvi....
Page 1 of 1
Uzbuna,alarm,sirena za opstu i vazdusnu opasnost!Suljo:Ako Hrvati navijaju da odem u krvi....
https://informer.rs/vesti/politika/418676/video-Suljo-ako-hrvati-toliko-navijaju-odem-krvi-onda-znaci-sam-nesto-mnogo-dobro-uradio-srbiju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Uzbuna,alarm,sirena za opstu i vazdusnu opasnost!Suljo:Ako Hrvati navijaju da odem u krvi....
Ma tko njega uopće prati ovdje više , lik je debil
Da bi dovuka Putina u Beograd mora je potpisat ugovor sa ruskom svemirskom agencijom
Srbija i službeno postala ruski satelit
Vojna neutralnost , oće u EU a onda overi pred celim svetom da će Srbija biti ruski špijun i špijunirat okolne zemlje
Da bi dovuka Putina u Beograd mora je potpisat ugovor sa ruskom svemirskom agencijom
Srbija i službeno postala ruski satelit
Vojna neutralnost , oće u EU a onda overi pred celim svetom da će Srbija biti ruski špijun i špijunirat okolne zemlje
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Uzbuna,alarm,sirena za opstu i vazdusnu opasnost!Suljo:Ako Hrvati navijaju da odem u krvi....
zapelo sa haradinajem..pa ajmo se cupat na hrvatskoj...kme kme..
2015-09-08
Ma tko njega prati ....čekaj da ovi u Srbiji shvate šta je on točno mora potpisat da bi Putin doša u Beograd i tako mu spasija dupe
Srbija i zvanično postala ruski satelit ( špijun )
Lik je za Oskara
Lik je za Oskara
2014-04-11
znas kako se oni ponasaju i peru u srbiji kad im nesto ne ide po planu..'halo pozivam se na jockera' tj hrvatskuRayMabus wrote:Ma tko njega prati ....čekaj da ovi u Srbiji shvate šta je on točno mora potpisat da bi Putin doša u Beograd i tako mu spasija dupe
Lik je za Oskara
2015-09-08
Ma tko njega prati , budalu pratit
Overio pred celim svetom da Srbija i zvanično postaje ruski špijun
Ajde moja ćao
Ajde moja ćao
2014-04-11
Pa i red je bio, do sada je bila britanska kurva a sa britima nemaju ama bas nista, sa Rusima bar imaju kao neko slavenstvo i pravoslavlje.RayMabus wrote:Ma tko njega prati , budalu pratit
Ajde moja ćao
omni-
2014-04-12
Ako Hrvati toliko navijaju da odem u krvi, onda znači da sam nešto mnogo dobro uradio za Srbiju!
Opet laz, nisi nego si govno, lazljivo, lajavo, drsko, antiiaticno, bezobrazno, puno seres pa im cisto ides na k..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To nije uopće moj problem , nit iman satelite nit tajne baze...no znan tko ima , e pa neka ga oni rješavajuomni wrote:Pa i red je bio, do sada je bila britanska kurva a sa britima nemaju ama bas nista, sa Rusima bar imaju kao neko slavenstvo i pravoslavlje.RayMabus wrote:Ma tko njega prati , budalu pratit
Ajde moja ćao
2014-04-11
Similar topics
» Oglasena uzbuna za zracnu opasnost u Zagrebu!Ciji su migovi nad gradom?
» Tusk:Suljo je Srbin od krvi i mesa!Nema veceg Srbina od njega
» KAD HRVATI ZBORE !! ... Suljo i velikosrpske tlapnje
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» Suljo u Drvaru:Necu bre da me Hrvati i Bosnjaci tretiraju agresorom
» Tusk:Suljo je Srbin od krvi i mesa!Nema veceg Srbina od njega
» KAD HRVATI ZBORE !! ... Suljo i velikosrpske tlapnje
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» Suljo u Drvaru:Necu bre da me Hrvati i Bosnjaci tretiraju agresorom
Page 1 of 1