Ona jako voli nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ona jako voli nogomet
Takav je posao. To klijenti traže.Eva wrote:Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Nikje to konj. To je ždrebica. I treba da se osledla.
Meni su od "ždrebica", "kobila" i "treba" mnogo draže "ribe". Pogotovo "zlatne ribe", one su mi na prvom mjestu.
Last edited by ostrakon on Tue 6 Oct - 15:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nijednoj nije zlatna. Nemoj da te lažu.ostrakon wrote:dzango wrote:Nikje to konj. To je ždrebica. I treba da se osledla.
Meni su od ždrebica, kobila, treba... mnogo draže ribe. Pogotovo zlatne ribe, one su mi na prvom mjestu.
2014-04-19
Hehe, a kirurzima pjesma. Sam nek potraje trend kaj duže. Ali, sve se modelira, i micice se peglaju. Imam dva frenda iz razreda koji su kirurzi. Ne mogu na GO duže od 15 dana, jer proizvodnja trpidzango wrote:Takav je posao. To klijenti traže.Eva wrote:Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
Guest- Guest
Ali ispunjavaju mi želje, ponekad i više od tri.dzango wrote:Nijednoj nije zlatna. Nemoj da te lažu.ostrakon wrote:dzango wrote:Nikje to konj. To je ždrebica. I treba da se osledla.
Meni su od "ždrebica", "kobila", "treba"... mnogo draže "ribe". Pogotovo "zlatne ribe", one su mi na prvom mjestu.
Last edited by ostrakon on Tue 6 Oct - 15:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zato ja mogu. Neka pošalju meni pare za daleka letovanja, pa ću posle da im prepričam.Eva wrote:Hehe, a kirurzima pjesma. Sam nek potraje trend kaj duže. Ali, sve se modelira, i micice se peglaju. Imam dva frenda iz razreda koji su kirurzi. Ne mogu na GO duže od 15 dana, jer proizvodnja trpidzango wrote:Takav je posao. To klijenti traže.Eva wrote:Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
Ajde sad ne preteruj.ostrakon wrote:Ali ispunjavaju mi želje, ponekad i više od tri.dzango wrote:Nijednoj nije zlatna. Nemoj da te lažu.ostrakon wrote:dzango wrote:Nikje to konj. To je ždrebica. I treba da se osledla.
Meni su od "ždrebica", "kobila", "treba"... mnogo draže ribe. Pogotovo "zlatne ribe", one su mi na prvom mjestu.
2014-04-19
Imaju oni žene, obojica. Pegla se karticadzango wrote:Zato ja mogu. Neka pošalju meni pare za daleka letovanja, pa ću posle da im prepričam.Eva wrote:Hehe, a kirurzima pjesma. Sam nek potraje trend kaj duže. Ali, sve se modelira, i micice se peglaju. Imam dva frenda iz razreda koji su kirurzi. Ne mogu na GO duže od 15 dana, jer proizvodnja trpidzango wrote:Takav je posao. To klijenti traže.Eva wrote:Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
Guest- Guest
Ajde kartica, samo da se ne peglaju žene kojim slučajem. Jebiga kad ovi stalno rade.Eva wrote:Imaju oni žene, obojica. Pegla se karticadzango wrote:Zato ja mogu. Neka pošalju meni pare za daleka letovanja, pa ću posle da im prepričam.Eva wrote:Hehe, a kirurzima pjesma. Sam nek potraje trend kaj duže. Ali, sve se modelira, i micice se peglaju. Imam dva frenda iz razreda koji su kirurzi. Ne mogu na GO duže od 15 dana, jer proizvodnja trpidzango wrote:Takav je posao. To klijenti traže.Eva wrote:Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
2014-04-19
A podmladak je tu, pa sad ak se netko i drugi potrudio, nevažno. Djecu treba voljet, ma tko im tata biodzango wrote:Ajde kartica, samo da se ne peglaju žene kojim slučajem. Jebiga kad ovi stalno rade.Eva wrote:Imaju oni žene, obojica. Pegla se karticadzango wrote:Zato ja mogu. Neka pošalju meni pare za daleka letovanja, pa ću posle da im prepričam.Eva wrote:Hehe, a kirurzima pjesma. Sam nek potraje trend kaj duže. Ali, sve se modelira, i micice se peglaju. Imam dva frenda iz razreda koji su kirurzi. Ne mogu na GO duže od 15 dana, jer proizvodnja trpidzango wrote:Takav je posao. To klijenti traže.Eva wrote:Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
Guest- Guest
u četvrtak, mislim..dijagram wrote:kad igraju ovi kromanjonci:)
2014-04-12
au, ko ce da brani srblje od ovi siftarimaggie13 wrote:u četvrtak, mislim..dijagram wrote:kad igraju ovi kromanjonci:)
dijagram-
2015-08-09
Soraja, ili neka sličnadijagram wrote:au, ko ce da brani srblje od ovi siftarimaggie13 wrote:u četvrtak, mislim..dijagram wrote:kad igraju ovi kromanjonci:)
2014-04-12
A tko drugi, ovi militanti po forumu samo tipkaju,a kad treba nigdje ih.maggie13 wrote:Soraja, ili neka sličnadijagram wrote:au, ko ce da brani srblje od ovi siftarimaggie13 wrote:u četvrtak, mislim..dijagram wrote:kad igraju ovi kromanjonci:)
dijagram-
2015-08-09
ostrakon wrote:Uff što je atraktivna. Šteta što ne pratim nogomet.
Pa pratiš vijesti, ne? Tu su albanke još jače.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
barbara, hmm, pa je zgodna je, prevelike sise samo ima pa izgleda plastik, ljepša je sestra
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 2 of 2