Ona jako voli nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ona jako voli nogomet
http://net.hr/sport/na-rubu-sporta/atraktivna-i-prkosna-i-albanska-soraja-u-cetvrtak-ce-u-elbanasu-navijati-protiv-srbije/
Atraktivna Albanka Zajmina Vasjari (29) ponosno je na svom Instagramu objavila kako je dobila akreditaciju za kvalifikacijski susret za odlazak na EURO 2016. godine između Albanije i Srbije.
Zajmina je miss Albanije iz 2002. godine i dosta sliči na srpsku staletu Soraju Vučelić. Inače, za sebe voli kazati kako je veliki nogometni zaljubljenik i veliki navijač Skenderbeua, pa je tako prisustvovala i play-off utakmici Lige prvaka poritv zagrebačkog Dinama.Inače, atraktivna Albanka je snimila nekoliko provokativnih spotova i dosta je popularna u svojoj zemlji.
U razgovoru za medije iz Tirane uoči ove visokorizične utakmice izjavila je da će u četvrtak doći na stadion u crveno-crnoj kombinaciji, odnosno u bojama svoje zemlje.
“Jedva čekam da počne utakmica i da pobjedimo Srbe”, poručila je Albanka putem Instagrama.
Evo, čak nisam slike postala, da ne ispadne provokacija
2014-04-12
Re: Ona jako voli nogomet
Ne znam da li će i naša starleta, Picousta, da ide na tekmu. Kaže da još nije odlučila.
nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije, najbolja je Tijana Ajfon.maggie13 wrote:nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
Guest- Guest
Po čemu to merite? Po količini plastike ili šta?maggie13 wrote:nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
2014-04-19
Šta je to?ostrakon wrote:Nije, najbolja je Tijana Ajfon.maggie13 wrote:nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
2014-04-19
I mi konja za utrku imamodzango wrote:Prvo na tekmu pa u neki rijaliti.
2014-04-12
Trenutno manje izoperirana. Tako ja mjerim.dzango wrote:Po čemu to merite? Po količini plastike ili šta?maggie13 wrote:nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
A, za tu Ajfon prvi put čujem
2014-04-12
Nikje to konj. To je ždrebica. I treba da se osledla.maggie13 wrote:I mi konja za utrku imamodzango wrote:Prvo na tekmu pa u neki rijaliti.
2014-04-19
Ne znam kakva je ta Soraja, ali Šiptarka je operisana maksimalno. Na prvi pogled se vide usta i sise. Dalje nisam išao.maggie13 wrote:Trenutno manje izoperirana. Tako ja mjerim.dzango wrote:Po čemu to merite? Po količini plastike ili šta?maggie13 wrote:nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
2014-04-19
Barbara iz BB-a.dzango wrote:Nikje to konj. To je ždrebica. I treba da se osledla.maggie13 wrote:I mi konja za utrku imamodzango wrote:Prvo na tekmu pa u neki rijaliti.
Ti nemoj na utakmicu, nego na hipodrom.
2014-04-12
Soraja je promijenila 'lični izgled'..mislim da se broj plastičnih operacija mjeri već dvoznamenskasto..a, zgodna cura bila..dzango wrote:Ne znam kakva je ta Soraja, ali Šiptarka je operisana maksimalno. Na prvi pogled se vide usta i sise. Dalje nisam išao.maggie13 wrote:Trenutno manje izoperirana. Tako ja mjerim.dzango wrote:Po čemu to merite? Po količini plastike ili šta?maggie13 wrote:nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
2014-04-12
Ne bi znao za tu Barbaru. Ali sedlanje obavezno. Kakva utakmica, sad se završilo EP u ženskoj odbojci. Prava poslastica za gledanje. A još su naše uzele i medalju.maggie13 wrote:Barbara iz BB-a.dzango wrote:Nikje to konj. To je ždrebica. I treba da se osledla.maggie13 wrote:I mi konja za utrku imamodzango wrote:Prvo na tekmu pa u neki rijaliti.
Ti nemoj na utakmicu, nego na hipodrom.
2014-04-19
Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
Guest- Guest
Dobro onda. Ne znam. I Šiptarka na sedlanje.maggie13 wrote:Soraja je promijenila 'lični izgled'..mislim da se broj plastičnih operacija mjeri već dvoznamenskasto..a, zgodna cura bila..dzango wrote:Ne znam kakva je ta Soraja, ali Šiptarka je operisana maksimalno. Na prvi pogled se vide usta i sise. Dalje nisam išao.maggie13 wrote:Trenutno manje izoperirana. Tako ja mjerim.dzango wrote:Po čemu to merite? Po količini plastike ili šta?maggie13 wrote:nije..bolja je ova albanka..neoliberalni_placenik wrote:soraja je zgodnija
2014-04-19
Takav je posao. To klijenti traže.Eva wrote:Te sve koke izgledaju isto. Majmunska usta i grudi broj 7. Sve iz istog kalupa. Serijska proizvodnja.
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 1 of 2