Sa ovim znakom je najteže u ljubavi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sa ovim znakom je najteže u ljubavi
Ako mislite da kritikujete ili samo opominjete - zaboravite u startu na to. Ovan je znak koji ne podnosi kritiku na svoj račun, a u ljubavnim odnosima sa njim je izuzetno teško.
AstroZabava | nedelja, 22.04.2018. | 10:26
S jedne strane, ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veoma posebni i harizmatični, ali sa druge očekuju veliko poštovanje i konstantnu posvećenost.
Zato se Ovan smatra jednim od najkomplikovanijih znakova sa kojim je teško postići dugotrajnu i kvalitetnu vezu. Kada dodate ovome i njihovu želju da budu prvi u svemu i uvek imaju kontrolu u svojim rukama, složićete se da ne znate koliko biste izdržali sa takvom osobom.
Želju za kontrolom Ovnovi pokazuju kasnije, kada osvoje ono što žele, i kada se ta osoba opusti u njihovom društvu. Ovi narcisi slede stav "uzmi ili ostavi".
Ali kada se zaljube, Ovnovi su vrlo odani partneri koji će se u potpunosti posvetiti lepšem polu, ali samo ako ova dama ispuni sve što se od nje očekivalo.
https://superzena.b92.net/astrozabava.php?yyyy=2018&mm=04&nav_id=1384178
AstroZabava | nedelja, 22.04.2018. | 10:26
S jedne strane, ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veoma posebni i harizmatični, ali sa druge očekuju veliko poštovanje i konstantnu posvećenost.
Zato se Ovan smatra jednim od najkomplikovanijih znakova sa kojim je teško postići dugotrajnu i kvalitetnu vezu. Kada dodate ovome i njihovu želju da budu prvi u svemu i uvek imaju kontrolu u svojim rukama, složićete se da ne znate koliko biste izdržali sa takvom osobom.
Želju za kontrolom Ovnovi pokazuju kasnije, kada osvoje ono što žele, i kada se ta osoba opusti u njihovom društvu. Ovi narcisi slede stav "uzmi ili ostavi".
Ali kada se zaljube, Ovnovi su vrlo odani partneri koji će se u potpunosti posvetiti lepšem polu, ali samo ako ova dama ispuni sve što se od nje očekivalo.
https://superzena.b92.net/astrozabava.php?yyyy=2018&mm=04&nav_id=1384178
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Sa ovim znakom je najteže u ljubavi
sve zavisi, ovnovi i lavovi pristojno funkcionisu, barem po teoriji.
nije lako u ljubavi redovno, ako su prirode lose uparene.
nakon perioda zaljubljenosti dolazi budjenje. vremenom se karakterne
osobine snazno manifestuju i to je kraj ljubavi. licno ne verujm astrologiji
ali verujem onom delu koji daje anlizu pojedinih znakova. nije lose, da pre
braka svako konsultuje slaganje konkretnih znakova. nije potreban astrolog.
to svakako nije garancija, ali je garancija da je ljubav ljubav dok ona postoji.
dok postoji ta ljubav, tog para. inace ljubav je trajna kategorija,
u smislu potrebe da osoba voli i bude voljena.
nije lako u ljubavi redovno, ako su prirode lose uparene.
nakon perioda zaljubljenosti dolazi budjenje. vremenom se karakterne
osobine snazno manifestuju i to je kraj ljubavi. licno ne verujm astrologiji
ali verujem onom delu koji daje anlizu pojedinih znakova. nije lose, da pre
braka svako konsultuje slaganje konkretnih znakova. nije potreban astrolog.
to svakako nije garancija, ali je garancija da je ljubav ljubav dok ona postoji.
dok postoji ta ljubav, tog para. inace ljubav je trajna kategorija,
u smislu potrebe da osoba voli i bude voljena.
Guest- Guest
au....ajde neki drugi znak odaberi. Slago te netko...mjesec kasnije majkumu. Strijelac jelda?
Guest- Guest
bas naprotiv..ako je cura spremna prihvatiti dominantnog Ovna,kao svoga zastitnika i ljubavnika,sa Ovnom je vrlo lako..Ovan samo na podnosi glupe pokusaje da se nametne "jednakost" i pokusa njim manipulirati..e tada postaje gadan..zato j najbolje odluciti u startu..ako hoš biti sa Ovnom,pokori mu se..iz sasvim jednostavnog razloga..bolje je od tebe u svemu...i onda ce ti Ovan uzvratiti visestruko pozitivno...ej-men..
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:au....ajde neki drugi znak odaberi. Slago te netko...mjesec kasnije majkumu. Strijelac jelda?
ma ne, 8 / 11
Guest- Guest
I kako sad da serem po tebi a da ne serem po sebi? Ništa...ajde nećemo o horoskopu.
Guest- Guest
Škorpioni su generalno krasni ljudi, neshvaćeni i kritizirani iz tko zna kakvih razloga. Naglašavam riječ generalno. Ja sam kroz jedan brak i troje zaruke prošao da mi nitko loše riječi nije rekao.
Guest- Guest
gud van... ..no poslije su ti vjerovatno ušesa gorjela...ono...hintenfojer...MaximusDecimusMiridije wrote:Škorpioni su generalno krasni ljudi, neshvaćeni i kritizirani iz tko zna kakvih razloga. Naglašavam riječ generalno. Ja sam kroz jedan brak i troje zaruke prošao da mi nitko loše riječi nije rekao.
Guest- Guest
Ma znam..no ono ako ne dobijes u facu,obicno slijedi u dupe ili ledja,kakogod..
Guest- Guest
kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pizzone koji si ti znak?
U
Htjedo juce rec....staviše onog Zdravkovića sliku....vele glazbenik.....ne ulazim u to. Ali je fakat imao obrnuto U na lančiću
Guest- Guest
ufffff...meni je jedna u lice govorila da sa msvinja,džubar,ghovno,ovo i ono,a kasnije kad se primirila,opet se yebla sa mnom...žene..
Guest- Guest
ja sam imo jednu zensku ovana/cu
steta sto ne ostah s njom
steta sto ne ostah s njom
2014-04-19
Gle Renault 12...išli u Čehoslovačku s time....na granici stari ponudio policajca wrigley zvakacom uapsilo ga
Guest- Guest
Muskarci Ovnovi su, po mom iskustvu, k'o male bebe.
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
» Protivljenje Bajaginom koncertu nazvali ‘znakom bolesnog društva’
» Klicko porucio Njemackoj:'Izdali ste nas kad nam je najteze.Putin vam vlada drzavom'
» Lajčak: Nestane li Schengen, najteže posljedice za zapadni Balkan
» Tomo Medved(osobno):'Najteže mi je bilo u ljeto 1991"
» Protivljenje Bajaginom koncertu nazvali ‘znakom bolesnog društva’
» Klicko porucio Njemackoj:'Izdali ste nas kad nam je najteze.Putin vam vlada drzavom'
» Lajčak: Nestane li Schengen, najteže posljedice za zapadni Balkan
» Tomo Medved(osobno):'Najteže mi je bilo u ljeto 1991"
Page 1 of 3