Klicko porucio Njemackoj:'Izdali ste nas kad nam je najteze.Putin vam vlada drzavom'
Page 1 of 1
Klicko porucio Njemackoj:'Izdali ste nas kad nam je najteze.Putin vam vlada drzavom'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/klicko-obukao-uniformu-i-porucio-njemackoj-izdali-ste-nas-kad-nam-je-najteze-drzavom-vam-vec-vlada-putin-15149321
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Klicko porucio Njemackoj:'Izdali ste nas kad nam je najteze.Putin vam vlada drzavom'
...eh da su samo vas izdali...ali platit ce skupu cijenu ako ne bude kako su zamislili..
2015-09-08
Re: Klicko porucio Njemackoj:'Izdali ste nas kad nam je najteze.Putin vam vlada drzavom'
Čudi me da su ih izdali stvarno. Nas su jedno 50 puta. Sva sreća pa ih za oluju nije nitko ništa pitao. Samo su im javili u ponedjeljak da je bila neka oluja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prvi su koji ne igraju po pravilima koje su sami donjeli..sto se tice eu...a drugima predbacuju da moraju igrati po eu pravilima...zapravo svabo najvise solirakaya wrote:Čudi me da su ih izdali stvarno. Nas su jedno 50 puta. Sva sreća pa ih za oluju nije nitko ništa pitao. Samo su im javili u ponedjeljak da je bila neka oluja.
2015-09-08
kaya wrote:Čudi me da su ih izdali stvarno. Nas su jedno 50 puta. Sva sreća pa ih za oluju nije nitko ništa pitao. Samo su im javili u ponedjeljak da je bila neka oluja.
Ma znali su ti kurvini sinovi da ide Oluja, ali su čekali da mi polomimo zube na srpskom čojstvu i obrani pa da onda nametnu Z planove i slično.
I to svi redom od Brita do Švaba.
Treba biti pošten i reći kako je tada jedino američki MPRI bil ovdje za obuku u vođenju i zapovjedanju iako i neki od njih nisu bili sigurni da mi možemo preokrenuti tijek rata za 180°.
Čak sam slobodan reći da su se i Rusi tada pokazali najmanjim problemom. Zapravo nikakvim.
Em su se bavili svojim problemima jer je u Rusiji tada bilo dosta kaotično, em Rusi Srbima nisu oprostili ubojstvo njihovih novinara na Banovini.
I još smo od njih ispod radara kupovali oružje, zrakoplove i vojne helikoptere.
Guest- Guest
ja sam njemce odavno prekrizio...oni su nam realno vise neprijatelji nego prijatelji napose ovi crveno zeleni...bit ce tu problema...a vec nas dobrano jebu zbog 'migranata' i bh-a...a i propao je posao sa lynx oklopnjacima..
2015-09-08
Šveđani, Francuzi i Njemci su već ratovali s Rusima. Sada je red na Poljake.
Mi ćemo po običaju poslati par elitnih divizija.
I kako misle ratovati u jeku najsmrtonisnije epidemije koja je zahvatila ljudski rod :))
Mi ćemo po običaju poslati par elitnih divizija.
I kako misle ratovati u jeku najsmrtonisnije epidemije koja je zahvatila ljudski rod :))
Samo malo... A di ja Danke Dojčland. Njemačka, Austrija slali vojnu opremu. Džemperi s njemačkom zastavom, a oni koji su s par raketa mogli završiti rat su nam držali sankcije...
Bok te jebo šta neću pročitati.
mutava baštarda wrote:Samo malo... A di ja Danke Dojčland. Njemačka, Austrija slali vojnu opremu. Džemperi s njemačkom zastavom, a oni koji su s par raketa mogli završiti rat su nam držali sankcije...
Od pješačkog oružja kaj sam videl: talijansko, rusko, mađarsko, argentinsko, belgijsko, singapursko, češko, vrlo malo njemačkog uz oružje JNA kaj smo zarobili i koje je prevladavalo 99%.
Kaj se tiče jake tehnike kaj smo morali kupovati isključivo rusko ... MIG-21 i MI-44 i onaj ruski S-300 zbog kojeg se MIG-ovi Vojske Jugoslavije nisu usudili dignuti i krenuti put Hrvatske za vrijeme Oluje.
Tko ima kaj za nadopuniti nek nadopuni.
Guest- Guest
..i onu šugavu zimsku uniformu iz ddr-amutava baštarda wrote:Samo malo... A di ja Danke Dojčland. Njemačka, Austrija slali vojnu opremu. Džemperi s njemačkom zastavom, a oni koji su s par raketa mogli završiti rat su nam držali sankcije...
2015-09-08
Argentinski predsjednik je suđen zato što nam je proda oružje.Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Samo malo... A di ja Danke Dojčland. Njemačka, Austrija slali vojnu opremu. Džemperi s njemačkom zastavom, a oni koji su s par raketa mogli završiti rat su nam držali sankcije...
Od pješačkog oružja kaj sam videl: talijansko, rusko, mađarsko, argentinsko, belgijsko, singapursko, češko, vrlo malo njemačkog uz oružje JNA kaj smo zarobili i koje je prevladavalo 99%.
Kaj se tiče jake tehnike kaj smo morali kupovati isključivo rusko ... MIG-21 i MI-44 i onaj ruski S-300 zbog kojeg se MIG-ovi Vojske Jugoslavije nisu usudili dignuti i krenuti put Hrvatske za vrijeme Oluje.
Tko ima kaj za nadopuniti nek nadopuni.
Bit će inicijativa Rusa i Njemaca.
Danke Deutschland
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Inače boksač baš i nije najbolji izbor za neku vaznu funkciju... sportas uopce napose boksač koji je bio izlozen dugogodisnjem udaranjem u glavu.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Similar topics
» Putin poručio talijanskom premijeru: IMA DA MI PUŠIŠ KURAC
» Užas u Njemačkoj: vlada dragovoljno prihvatila deindustrijalizaciju Njemačke
» Putin vlada Bliskim istokom...
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Užas u Njemačkoj: vlada dragovoljno prihvatila deindustrijalizaciju Njemačke
» Putin vlada Bliskim istokom...
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
Page 1 of 1