RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
I meni i mnogima je tito platio školovanje pa mu nisam ništ dužan....michaellcmacha wrote:nezavisna lista kojoj je na čelu božo petrov za kojeg ovi iz lijeve bande tvrde da je hdz-ov pritajeni igrač. tomu u prilog iznose činjenicu da mu je hdz platio troškove kod obrane doktorata.... a on to nije demantirao......ostrakon wrote:markabc wrote:mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
što je most?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:I meni i mnogima je tito platio školovanje pa mu nisam ništ dužan....
ako imaš titovu bistu možeš ju maknuti.
možeš i upisati pravo pa odustati kad skužiš da je preteško, pa upisati drugi faks i nakon dugotrajnog i temeljitog studiranja završiti samo jedan predmet na dvopredmetnom studiju koji si upisao.
sve drug tito tolerira...
sitting_bull-
2015-09-28
bolje da je sofiji tutnuo međ sise te pare, neg što ih je na tebe trošio....v_vlado wrote:I meni i mnogima je tito platio školovanje pa mu nisam ništ dužan....michaellcmacha wrote:nezavisna lista kojoj je na čelu božo petrov za kojeg ovi iz lijeve bande tvrde da je hdz-ov pritajeni igrač. tomu u prilog iznose činjenicu da mu je hdz platio troškove kod obrane doktorata.... a on to nije demantirao......ostrakon wrote:markabc wrote:mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
što je most?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Guro je on i sofiji i školovo ali najviše mi žao što je ovakve budale iškolovo.....sve doktorati ali za lopovluk i laganje.....michaellcmacha wrote:bolje da je sofiji tutnuo međ sise te pare, neg što ih je na tebe trošio....v_vlado wrote:I meni i mnogima je tito platio školovanje pa mu nisam ništ dužan....michaellcmacha wrote:nezavisna lista kojoj je na čelu božo petrov za kojeg ovi iz lijeve bande tvrde da je hdz-ov pritajeni igrač. tomu u prilog iznose činjenicu da mu je hdz platio troškove kod obrane doktorata.... a on to nije demantirao......ostrakon wrote:markabc wrote:mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
što je most?
2015-07-28
Guro je on i sofiji i školovo ali najviše mi žao što je ovakve budale iškolovo.....sve doktorati ali za lopovluk i laganje.....michaellcmacha wrote:bolje da je sofiji tutnuo međ sise te pare, neg što ih je na tebe trošio....v_vlado wrote:I meni i mnogima je tito platio školovanje pa mu nisam ništ dužan....michaellcmacha wrote:nezavisna lista kojoj je na čelu božo petrov za kojeg ovi iz lijeve bande tvrde da je hdz-ov pritajeni igrač. tomu u prilog iznose činjenicu da mu je hdz platio troškove kod obrane doktorata.... a on to nije demantirao......ostrakon wrote:markabc wrote:mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
što je most?
2015-07-28
Ne znam...Ja sam sve više uvjeren da će Milanović i dalje biti premijer...
Guest- Guest
A netko mora biti pa neću valjda ja biti...bolje on nego ja...
2015-07-28
HDZ- lopovi, rade protiv svoje države da bi dobili vlast, kolinda i četnički vojvoda ruku pod ruku, Hrvate u BiH jebu gore nego muslimani, od HDZ BiH do otvorenog podržavanja politike Sarajeva itd. itd.
ne znam. Ja ću možda glasa za Most...al viđet ćemo nek se iskristalizira..
genitalni_herpes-
2014-04-11
ja bih za biračko pravo postavio IQ testove.. ili još bolje samo ekipa koja plaća porez (oko 25% stanovništva) ima pravo glasaEva wrote:Hrvatima treba oduzet biračko pravo. U 25 godina samostalnosti svaki put su upikli u drek.
Guest- Guest
pragmatično gledajući nema boljih od trenutačne ekipe na vlasti što podrazumijeva kako će svaka nova ekipa spiskati opet godinu-dvije da dođe na nivo koji ovi sad imaju.
zato je jednostavnije pustiti već uhodanu ekipu da gura što su pokrenuli, nego dovesti nove koji će prvo sve zaustaviti prije nego što počnu opet gurati...
zato je jednostavnije pustiti već uhodanu ekipu da gura što su pokrenuli, nego dovesti nove koji će prvo sve zaustaviti prije nego što počnu opet gurati...
sitting_bull-
2015-09-28
svi plaćamo porez...nekako...neoliberalni_placenik wrote:ja bih za biračko pravo postavio IQ testove.. ili još bolje samo ekipa koja plaća porez (oko 25% stanovništva) ima pravo glasaEva wrote:Hrvatima treba oduzet biračko pravo. U 25 godina samostalnosti svaki put su upikli u drek.
genitalni_herpes-
2014-04-11
jebo pragmatiku na tvoj način.... bolje da sve stane što su ovi tvoji pokrenuli i da se raščisti ovaj kompletni banditizam, pa onda ako more napred ok, ako ne mre jebiga ne mre.... u svakom slučaju skoro kompletna tvoja ekipa mora omirisat remetinečku vlagu..... a to ne mre ako ostane na vlasti....sitting_bull wrote:pragmatično gledajući nema boljih od trenutačne ekipe na vlasti što podrazumijeva kako će svaka nova ekipa spiskati opet godinu-dvije da dođe na nivo koji ovi sad imaju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sitting_bull wrote:pragmatično gledajući nema boljih od trenutačne ekipe na vlasti što podrazumijeva kako će svaka nova ekipa spiskati opet godinu-dvije da dođe na nivo koji ovi sad imaju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nemoj tako..oni su nesposobni,nisu lopovi..ili je to ipsk samo krilatica nametnuta javnosti..;)michaellcmacha wrote:jebo pragmatiku na tvoj način.... bolje da sve stane što su ovi tvoji pokrenuli i da se raščisti ovaj kompletni banditizam, pa onda ako more napred ok, ako ne mre jebiga ne mre.... u svakom slučaju skoro kompletna tvoja ekipa mora omirisat remetinečku vlagu..... a to ne mre ako ostane na vlasti....sitting_bull wrote:pragmatično gledajući nema boljih od trenutačne ekipe na vlasti što podrazumijeva kako će svaka nova ekipa spiskati opet godinu-dvije da dođe na nivo koji ovi sad imaju.
2014-04-12
kaja_333 wrote:zato jer ne brinu za austrijski proračun kao HDZ i profit bankara?
Jer ovo Karamarko platio člank ? Po meni obadvije največe hrvatske stranke prodavale su jeftino nacionalne interese koje je ovaj narod skupo platio. I za to ne da ih ne treba zaokružiti na lističu. Nego ih treba otpužiti za narušavanje nacionalne sigurnosti i izdaju državnih interesa pozatvartati odgovorne članove a stranke zabraniti.
Guest- Guest
Iznevjerili povjerenje i jedni i drugi.zgdosada wrote:kaja_333 wrote:zato jer ne brinu za austrijski proračun kao HDZ i profit bankara?
Jer ovo Karamarko platio člank ? Po meni obadvije največe hrvatske stranke prodavale su jeftino nacionalne interese koje je ovaj narod skupo platio. I za to ne da ih ne treba zaokružiti na lističu. Nego ih treba otpužiti za narušavanje nacionalne sigurnosti i izdaju državnih interesa pozatvartati odgovorne članove a stranke zabraniti.
Plus, odavno mi se počelo povraćat kad bih vidjela neke HDZ-ovce koji su se obogatili politikom, kako stavljaju ruku na srce. Sad kad vidim neke SDp-ovce, ne mogu ne povući paralelu.
2014-04-12
maggie13 wrote:Iznevjerili povjerenje i jedni i drugi.zgdosada wrote:kaja_333 wrote:zato jer ne brinu za austrijski proračun kao HDZ i profit bankara?
Plus, odavno mi se počelo povraćat kad bih vidjela neke HDZ-ovce koji su se obogatili politikom, kako stavljaju ruku na srce. Sad kad vidim neke SDp-ovce, ne mogu ne povući paralelu.
meni više vuče na parabolu
crvenkasti-
2014-04-17
može i tako. s obzirom na moralnu po(r)uku.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Iznevjerili povjerenje i jedni i drugi.zgdosada wrote:kaja_333 wrote:zato jer ne brinu za austrijski proračun kao HDZ i profit bankara?
meni više vuče na parabolu
2014-04-12
A sto se bre palite oko tih izbora kad ste ionako protektorat? Mislim, i mi smo, ali vi brate...
Nimalo se ne palim. Sa 20 godina shvatio sam već da je demokracija zabava za budale. Svijetom na vlada niti jedna demokratski izabrana vlada nego novac. A ljudske slobode i slične sranja su obične gluposti da se budale tješe dok ih jebu u dupe.Stanojko wrote:A sto se bre palite oko tih izbora kad ste ionako protektorat? Mislim, i mi smo, ali vi brate...
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Žene starije od 40 bolje su od mlađih, a ovo su razlozi zašto
» OVO SU RAZLOZI ZAŠTO SVI TREBAJU POHODITI MARŠ ZA ZNANOST U SUBOTU
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Spremni smo otići s vlasti ako uskoro ne provedemo reforme
» Milanovic se pravi Englez
» OVO SU RAZLOZI ZAŠTO SVI TREBAJU POHODITI MARŠ ZA ZNANOST U SUBOTU
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Spremni smo otići s vlasti ako uskoro ne provedemo reforme
» Milanovic se pravi Englez
Page 4 of 5