Milanovic se pravi Englez
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Milanovic se pravi Englez
U slucajnoj drzavi debil Zoki i dalje gnoji
kad ce se taj bubuljicavi egocentrik maknuti sa javne scene?
kad ce se taj bubuljicavi egocentrik maknuti sa javne scene?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Milanovic se pravi Englez
sad kad ga strpaju u buksu... tamo negdje početkom srpnja....a niz kaznenih djela za koje će ga se goniti je poduži....
2015-08-08
tragikomedija će biti što će se za njegov ostanak u buksi najviše zalagati iz njegove partije...
2015-08-08
Naravno, svako ko mrzi SDP navija da taj majmun tamo ostane do daljnjeg jer takvog političkog protivnika-luzera je zaista teško naći.red wolf wrote:Meni se čini da neće tako skoro.
Guest- Guest
Luzer?...Čovjek je dobio najviše preferencijalnih glasova od svih zastupnika u Saboru...Dakle, glasovali su za njega, osim glasača SDP-a i HDZ-ovci i MOST-ovci...tre911 wrote:Naravno, svako ko mrzi SDP navija da taj majmun tamo ostane do daljnjeg jer takvog političkog protivnika-luzera je zaista teško naći.red wolf wrote:Meni se čini da neće tako skoro.
Guest- Guest
red wolf wrote:Luzer?...tre911 wrote:Naravno, svako ko mrzi SDP navija da taj majmun tamo ostane do daljnjeg jer takvog političkog protivnika-luzera je zaista teško naći.red wolf wrote:Meni se čini da neće tako skoro.
Da, da...i ne samo luzer, nego i nenarodni metilj, Mustač Perkovićevski isprdak, i...... poželjan predsjednik SDP-a do daljnjeg.
Guest- Guest
Koje lupetanjered wolf wrote:Luzer?...Čovjek je dobio najviše preferencijalnih glasova od svih zastupnika u Saboru...Dakle, glasovali su za njega, osim glasača SDP-a i HDZ-ovci i MOST-ovci...tre911 wrote:Naravno, svako ko mrzi SDP navija da taj majmun tamo ostane do daljnjeg jer takvog političkog protivnika-luzera je zaista teško naći.red wolf wrote:Meni se čini da neće tako skoro.
Guest- Guest
oreskovic je "slucajni" mandatar , to je cinjenica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I što će sad sa tim glasovima,oročiti ih?Izgubio je po peti puta za redom izbore i svakom je jasno da se u takvom slučaju nešto treba mijenjati.red wolf wrote:Luzer?...Čovjek je dobio najviše preferencijalnih glasova od svih zastupnika u Saboru...Dakle, glasovali su za njega, osim glasača SDP-a i HDZ-ovci i MOST-ovci...tre911 wrote:Naravno, svako ko mrzi SDP navija da taj majmun tamo ostane do daljnjeg jer takvog političkog protivnika-luzera je zaista teško naći.red wolf wrote:Meni se čini da neće tako skoro.
E sad,ako je dobio tako puno preferencijalnih glasova onda njega ne pa zamijeniti sve oko njega jer očigledno da je nešto trulo.Ili možda da cijeli SDP pređe u HNS?
Moje je mišljenje da Hrvatska treba jednu jaku lijevu stranku,ali ovakvu ne.
vili40-
2015-08-02
Zašto?Ako ga je za to odredila većina.Dal to izborni zakon brani?debotoijusto wrote:oreskovic je "slucajni" mandatar , to je cinjenica
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:oreskovic je "slucajni" mandatar , to je cinjenica
činjenica je jedino da je mad zoxu ovo slučajna država koja njemu služi jedino zato da bi on imao gdje biti političar
Eh da je jedini, koliki bi kruha bili gladni da ne postoji "ptičji rezervat"marcellus wrote:debotoijusto wrote:oreskovic je "slucajni" mandatar , to je cinjenica
činjenica je jedino da je mad zoxu ovo slučajna država koja njemu služi jedino zato da bi on imao gdje biti političar
n_razbojnik-
2014-04-15
gledam ovu Prizmu i ne mogu se načuditi koliki je jebeni glavni problem grada Vukovara, države HRTa i ove pljuvačke emisije koja se svake subote sere u usta slučajnim građanima koji plaćaju slučajni porez
2014-04-15
zbog cinjenica , nema to veze s zauzimanjem strana i legalnosti izboravili40 wrote:Zašto?Ako ga je za to odredila većina.Dal to izborni zakon brani?debotoijusto wrote:oreskovic je "slucajni" mandatar , to je cinjenica
jel netko spominjao njega za premijera do dana kad je uskrsnuo ?
on je izabran zbog nespremnosti SDP/HDZ na nove izbore
tron je bio spreman za zokija/karamarka
2014-04-12
red wolf wrote:Luzer?...Čovjek je dobio najviše preferencijalnih glasova od svih zastupnika u Saboru...Dakle, glasovali su za njega, osim glasača SDP-a i HDZ-ovci i MOST-ovci...tre911 wrote:Naravno, svako ko mrzi SDP navija da taj majmun tamo ostane do daljnjeg jer takvog političkog protivnika-luzera je zaista teško naći.red wolf wrote:Meni se čini da neće tako skoro.
Luzer, činjenica je da je SDP izgubio vlast i dvadeset mandata u Saboru od prošlih izbora, da je od sedam izbornih ciklusa otkad vodi SDP izgubio šest, da je dobio samo one jedne izbore koje mu je sanader poklonio, da je 2007. izgubio izbore koje je imao u džepu jer je bio bahat i glup (deranje na portira u zgradi tcoma "jel znaš ti ko sam ja"), da je unatoč tome što kontrolira medije, pravosuđe, udbu, NGOvna, uspio završiti s manje od trećine mandata u saboru za svoju stranku.
Ako mu orešković preotme HNS i IDS i ubaci ih u vladu, što vjerojatno hoće, milanović je opkoljen, ima manje od trećine sabora pod kontrolom, znači može se bez njega mijenjati ustav i sve. Koliko luzerski je to?
jeli znate vi u Matejni da ste naciustaše i zašto se ne sjećate da ste imali logor? multikulti emisija 10 sati ujutro...pa jebemti mater
2014-04-15
ja sam siguran da većina hrvatskih birača podupire Oreškovića za mandatara.Ako je sve legalno i po volji većine onda nema govora o nekakvoj slučajnosti.Slučajnost bi prije mogla biti što HNS ima osam zastupnika sa jedan posto potpore i što je do sada za taj broj drmao cijelom državom.O autobusima odvjetnika koji voze za njima drugom prilikom.debotoijusto wrote:zbog cinjenica , nema to veze s zauzimanjem strana i legalnosti izboravili40 wrote:Zašto?Ako ga je za to odredila većina.Dal to izborni zakon brani?debotoijusto wrote:oreskovic je "slucajni" mandatar , to je cinjenica
vili40-
2015-08-02
HNS vam drma sa strujom, 99% direktora u HEPu su iz HNSa...how do you like them apples?
2014-04-15
podupirem i ja no cinjenica da je slucajno dosao u poziciju da bude premijervili40 wrote:ja sam siguran da većina hrvatskih birača podupire Oreškovića za mandatara.Ako je sve legalno i po volji većine onda nema govora o nekakvoj slučajnosti.Slučajnost bi prije mogla biti što HNS ima osam zastupnika sa jedan posto potpore i što je do sada za taj broj drmao cijelom državom.O autobusima odvjetnika koji voze za njima drugom prilikom.debotoijusto wrote:zbog cinjenica , nema to veze s zauzimanjem strana i legalnosti izboravili40 wrote:Zašto?Ako ga je za to odredila većina.Dal to izborni zakon brani?debotoijusto wrote:oreskovic je "slucajni" mandatar , to je cinjenica
ako mislis da bi bio premijer ( sumnjam i ministar ) da je HDZ prikupio dovoljno glasova a unda dobro , politicari trebaju takve glasace
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Englez osuđen za slaninarski napad na đamiju zaklan u zatvoru
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Pravio sam se Englez po Zagrebu i evo što ste mi rekli o svojoj zemlji
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Englez osuđen za slaninarski napad na đamiju zaklan u zatvoru
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Pravio sam se Englez po Zagrebu i evo što ste mi rekli o svojoj zemlji
Page 1 of 2