RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: RAZLOZI ZAŠTO SDP I MILANOVIĆ MORAJU OTIĆI S VLASTI... PRAVI PLAN 21
Danas,na žalost u svijetu ne postoje nesvrstani.veber_1 wrote:a majketi!jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
izvališ i ostaneš živ.
draži mi ameri nego ovi tvoji nesvrstani.
Koliko vidim svijet je bipolariziran.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dočim su britanski puleni enormno na cijeni. pazi ovo, ameri su nam poslali snimku razgovora između slovenaca i predsjednika suda u hagu. Da nije njih već bi slovenci ucrtali cijelu savudrijsku valu u svoje dvorište. Nadalje da nije amera generali bi sjedili u hagu a RH bi bila zločinačka tvorevina. Dakle kog boli kurac što neko nekako kotira, gledaj u svoje dvorište i toga se drži a za ostale me zaboli nikat.jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:s obzirom na okolnosti tko god ima ikakve veze s hrvatskom i hrvatstvom na ovim izborima će glasovati za hdz
s obzirom na okolnosti, samo siromašni duhom će glasovati za hdz. njihovo je hdz kraljevstvo.
opet iz vasinih rupa izmilili hdz trolovi...
sitting_bull-
2015-09-28
a jebiga masa ljudi iako nezadovoljni ukupnim političkim opusom tog državotvornog pokreta koji je generalno uprskao tek kad su postali politička stranka vodi se golim instinktom koji im govori da moraju dobiti još jednu šansu da poprave ono što su zasrali... a ak ne uspiju onda nek ide sve u kurac... pa i hrvatska.... ionak je 2/3 života ljudi koji su stvarali ovu zemlju već proćerdano....veber_1 wrote:kamo sve vodi, kako izgleda.
čini mi se da ću i ja glasati za kradezej.
2015-08-08
Jesu kurve ali nam se interesi poklapaju pa nas boli đon, da nije njih otišli bi u mp3 odavno, još od oluje kada su nam držali ljestve dok ne obavimo posao.veber_1 wrote:a majketi!jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
izvališ i ostaneš živ.
Guest- Guest
Nije nego Židova, Židov branil i Židov sudil. Jebeš Amere oni su talibanitre911 wrote:Dočim su britanski puleni enormno na cijeni. pazi ovo, ameri su nam poslali snimku razgovora između slovenaca i predsjednika suda u hagu. Da nije njih već bi slovenci ucrtali cijelu savudrijsku valu u svoje dvorište. Nadalje da nije amera generali bi sjedili u hagu a RH bi bila zločinačka tvorevina. Dakle kog boli kurac što neko nekako kotira, gledaj u svoje dvorište i toga se drži a za ostale me zaboli nikat.jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
Guest- Guest
bio je prije. samo su vama malo mazali oči. neš ti sile nesvrstane.jastreb wrote:Danas,na žalost u svijetu ne postoje nesvrstani.veber_1 wrote:a majketi!jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
izvališ i ostaneš živ.
previše si saživio s MISS-om i TIPSS-om.
o ONO i DSZ, deplasirano pisati.
jebala te juga. nema je više.
2014-12-30
Zna se gdje je 90% židovskog kapitala hebiga.Eva wrote:Nije nego Židova, Židov branil i Židov sudil. Jebeš Amere oni su talibanitre911 wrote:Dočim su britanski puleni enormno na cijeni. pazi ovo, ameri su nam poslali snimku razgovora između slovenaca i predsjednika suda u hagu. Da nije njih već bi slovenci ucrtali cijelu savudrijsku valu u svoje dvorište. Nadalje da nije amera generali bi sjedili u hagu a RH bi bila zločinačka tvorevina. Dakle kog boli kurac što neko nekako kotira, gledaj u svoje dvorište i toga se drži a za ostale me zaboli nikat.jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
Guest- Guest
U CH bankamatre911 wrote:Zna se gdje je 90% židovskog kapitala hebiga.Eva wrote:Nije nego Židova, Židov branil i Židov sudil. Jebeš Amere oni su talibanitre911 wrote:Dočim su britanski puleni enormno na cijeni. pazi ovo, ameri su nam poslali snimku razgovora između slovenaca i predsjednika suda u hagu. Da nije njih već bi slovenci ucrtali cijelu savudrijsku valu u svoje dvorište. Nadalje da nije amera generali bi sjedili u hagu a RH bi bila zločinačka tvorevina. Dakle kog boli kurac što neko nekako kotira, gledaj u svoje dvorište i toga se drži a za ostale me zaboli nikat.jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
Guest- Guest
Malo zapadnije, preko velike bareEva wrote:U CH bankamatre911 wrote:Zna se gdje je 90% židovskog kapitala hebiga.Eva wrote:Nije nego Židova, Židov branil i Židov sudil. Jebeš Amere oni su talibanitre911 wrote:Dočim su britanski puleni enormno na cijeni. pazi ovo, ameri su nam poslali snimku razgovora između slovenaca i predsjednika suda u hagu. Da nije njih već bi slovenci ucrtali cijelu savudrijsku valu u svoje dvorište. Nadalje da nije amera generali bi sjedili u hagu a RH bi bila zločinačka tvorevina. Dakle kog boli kurac što neko nekako kotira, gledaj u svoje dvorište i toga se drži a za ostale me zaboli nikat.jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
Guest- Guest
Je, ali Jožeka nisu drpali po dupetu i razvlačili belosvestki hohštapleri kak Kolindu danas. Meni sram putovnicu pokazatveber_1 wrote:bio je prije. samo su vama malo mazali oči. neš ti sile nesvrstane.jastreb wrote:Danas,na žalost u svijetu ne postoje nesvrstani.veber_1 wrote:a majketi!jastreb wrote:HDZ su proamerički orijentirani,a takvi su danas u svijetu jako slabo cijenjeni.
izvališ i ostaneš živ.
previše si saživio s MISS-om i TIPSS-om.
o ONO i DSZ, deplasirano pisati.
jebala te juga. nema je više.
Guest- Guest
za sdp glasat necu a za hdz ne mogu. nekaj slicno ko na predsjednickim izborima. bilo mi je drago kaj je lignja izgubila al zao kaj je kgk pobijedila
markabc- Posts : 149
2014-04-19
Ostaje onda Živi Zid i Vilibor Sinčić ili...?markabc wrote:za sdp glasat necu a za hdz ne mogu. nekaj slicno ko na predsjednickim izborima. bilo mi je drago kaj je lignja izgubila al zao kaj je kgk pobijedila
Guest- Guest
ostrakon wrote:Ostaje onda Živi Zid i Vilibor Sinčić ili...?markabc wrote:za sdp glasat necu a za hdz ne mogu. nekaj slicno ko na predsjednickim izborima. bilo mi je drago kaj je lignja izgubila al zao kaj je kgk pobijedila
ne znam. mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
2014-04-19
biti će prvi preferencijalni izbori, ne moraš dati stranci, možeš dati jednom čovjeku u kojeg vjeruješmarkabc wrote:
npr. glasaš za Damira Kajina
Guest- Guest
markabc wrote:mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
što je most?
Guest- Guest
ostrakon wrote:biti će prvi preferencijalni izbori, ne moraš dati stranci, možeš dati jednom čovjeku u kojeg vjeruješmarkabc wrote:
npr. glasaš za Damira Kajina
grijesis.... mozes zaokrizit samo kandidata na listi koju si odabrao pa time npr. gurnut nekog iz manje stranek koji je pri dnu liste
2014-04-19
nezavisna lista kojoj je na čelu božo petrov za kojeg ovi iz lijeve bande tvrde da je hdz-ov pritajeni igrač. tomu u prilog iznose činjenicu da mu je hdz platio troškove kod obrane doktorata.... a on to nije demantirao......ostrakon wrote:markabc wrote:mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
što je most?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I meni i mnogima je tito platio školovanje pa mu nisam ništ dužan....michaellcmacha wrote:nezavisna lista kojoj je na čelu božo petrov za kojeg ovi iz lijeve bande tvrde da je hdz-ov pritajeni igrač. tomu u prilog iznose činjenicu da mu je hdz platio troškove kod obrane doktorata.... a on to nije demantirao......ostrakon wrote:markabc wrote:mozda most. sigurno cu izac na izbore al ne znam kom cu dat glas
što je most?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Žene starije od 40 bolje su od mlađih, a ovo su razlozi zašto
» OVO SU RAZLOZI ZAŠTO SVI TREBAJU POHODITI MARŠ ZA ZNANOST U SUBOTU
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Spremni smo otići s vlasti ako uskoro ne provedemo reforme
» Milanovic se pravi Englez
» OVO SU RAZLOZI ZAŠTO SVI TREBAJU POHODITI MARŠ ZA ZNANOST U SUBOTU
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Spremni smo otići s vlasti ako uskoro ne provedemo reforme
» Milanovic se pravi Englez
Page 3 of 5