Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Page 17 of 27
Page 17 of 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
kaja wrote:Znas , znas ... :)pizzon wrote:ono jeste,
ja ne znam da pisem stihove ko jango
i da se razbacujem kisohendima
ja sam vise naklonjen prozi u stihu :)
Guest- Guest
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
pizzon wrote:kaja wrote:Znas , znas ... :)pizzon wrote:ono jeste,
ja ne znam da pisem stihove ko jango
i da se razbacujem kisohendima
ja sam vise naklonjen prozi u stihu :)
I satiri pizzone i satiri
Guest- Guest
Baza za FIAT su bile subvencije i jeftina radna snaga a mogućnost izvoza u Rusiju je bila samo mogućnost. Druga je stvar sa sa srpskim fabrikama u vlasništvu hrvatskih firmi. Pre svega prerađivačke prehramene industrije.marcellus wrote:dzango wrote:Valjda "ni za šta" novinar, jebem mu mater. Srbija ima bilateralni sporazum sa Rusijom o slobodnom bescarinskom izvozu a Hrvatska ima kurac.marcellus wrote:kaja wrote:Sta mislis, kako izvoze u Rusiju? Preko Srbije.
Rusko tržište je veliko , ne zanosi se zapadnim tržištem , mi njima vise uvozimo nego izvozimo. Ali ti bi to sve sjebo i digo zid jer udovicama koje su na penziji 30 godina to drago za pročitati . Ostali neka krepaju. Pa zajebite malo ovaj put..
preko kurca
rusi srbima ništa ne vjeruju jer znaju da je vučko američki okupacijski namjesnik
što izvozimo u rusiju izvozimo izravno a srbi nam ne trebaju realno za ništa
i to je bila baza za gradnju fiatove tvornice u srbiji pa su vam rusi spustili kajlu a putin odobrio uvoz neke simbolične količine.
bescarinski je izvoz samo srpske robe a ne iz trećih zemalja
ispravak uvažavam, znam al ne pazim na to ovdje
dobro se sjećaš. u čemu je problem?kaja wrote:Aha, ti nam ono iz njemačke pišeš ili tako nešto ako se dobro sjećam..flumen wrote:Treba ignorirati tu bagru i jednostavno ne dozvoliti ulazak u HRVATSKU svima i svemu sto ima srpsku putovnicu.
Zatvoriti konzulate srbije i smanjiti broj zaposlenih u ambasadi na jednog srbijanskog zastupnika koji ce primati postu i depese iz HRVATSKE vlade ili od HRVATSKE predsjednice. Sto ce on s tom postom, boli nas kurac.
imate problem sa Hrvatima koji donose i ulazu kapital u domovini ili imate problem sa srbima koji na svakom koraku blate i sramote Hrvatsku?
Samo vi recite...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
e jesi naso ko da ti kazeflumen wrote:dobro se sjećaš. u čemu je problem?kaja wrote:Aha, ti nam ono iz njemačke pišeš ili tako nešto ako se dobro sjećam..flumen wrote:Treba ignorirati tu bagru i jednostavno ne dozvoliti ulazak u HRVATSKU svima i svemu sto ima srpsku putovnicu.
Zatvoriti konzulate srbije i smanjiti broj zaposlenih u ambasadi na jednog srbijanskog zastupnika koji ce primati postu i depese iz HRVATSKE vlade ili od HRVATSKE predsjednice. Sto ce on s tom postom, boli nas kurac.
imate problem sa Hrvatima koji donose i ulazu kapital u domovini ili imate problem sa srbima koji na svakom koraku blate i sramote Hrvatsku?
Samo vi recite...
osim ako nisi pozelio slusat gluposti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa sto i ti ne odes kad ti je tako ruznoMaximusDecimusMiridije wrote:Ae na 10 dana brčkanja u oazi slobode a onda povratak u krutu realnost zapadnih rudnika i represije
oli si htio samo u srbiju
2014-04-19
jebote
zatvoris li srbiju ko da si cijeli svijet zatvorio
panika
zatvoris li srbiju ko da si cijeli svijet zatvorio
panika
2014-04-19
prckov wrote:pa sto i ti ne odes kad ti je tako ruznoMaximusDecimusMiridije wrote:Ae na 10 dana brčkanja u oazi slobode a onda povratak u krutu realnost zapadnih rudnika i represije
Si slijep?
Rudnici i represija rekoh!
Guest- Guest
ja zatvaram srbijuMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:pa sto i ti ne odes kad ti je tako ruznoMaximusDecimusMiridije wrote:Ae na 10 dana brčkanja u oazi slobode a onda povratak u krutu realnost zapadnih rudnika i represije
Si slijep?
pa ti vidi stas kad glad stigne
2014-04-19
Još jedan Longi. Jebote ovo je zarazno.prckov wrote:ja zatvaram srbijuMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:pa sto i ti ne odes kad ti je tako ruznoMaximusDecimusMiridije wrote:Ae na 10 dana brčkanja u oazi slobode a onda povratak u krutu realnost zapadnih rudnika i represije
Si slijep?
Zaredit ću se pa ćeš brigu o prehrani ti preuzeti
Guest- Guest
Otac Makarije.MaximusDecimusMiridije wrote:Zaredit ću se pa ćeš brigu o prehrani ti preuzeti
eve gadzango wrote:Još jedan Longi. Jebote ovo je zarazno.prckov wrote:ja zatvaram srbijuMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:pa sto i ti ne odes kad ti je tako ruznoMaximusDecimusMiridije wrote:Ae na 10 dana brčkanja u oazi slobode a onda povratak u krutu realnost zapadnih rudnika i represije
Si slijep?
srbo se zabrino
2014-04-19
pisi propaloMaximusDecimusMiridije wrote:Zaredit ću se pa ćeš brigu o prehrani ti preuzeti
ja cu samo izdaleka docirat
eto vas tamo snalazite se
vidite da vam kaja preko danga sredi neki export import
2014-04-19
Jesam vala. Kod vas izgleda poskupeli antidepresivi.prckov wrote:eve gadzango wrote:Još jedan Longi. Jebote ovo je zarazno.prckov wrote:ja zatvaram srbijuMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:
pa sto i ti ne odes kad ti je tako ruzno
Si slijep?
srbo se zabrino
ohani bolan srbo malodzango wrote:Jesam vala. Kod vas izgleda poskupeli antidepresivi.prckov wrote:eve gadzango wrote:Još jedan Longi. Jebote ovo je zarazno.prckov wrote:ja zatvaram srbijuMaximusDecimusMiridije wrote:
Si slijep?
srbo se zabrino
a jeste vi srbi neke osjetljive tice
2014-04-19
prckov wrote:pisi propaloMaximusDecimusMiridije wrote:Zaredit ću se pa ćeš brigu o prehrani ti preuzeti
Ne može tako, pastiri duše i tako to. Prioriteti majkumu
Guest- Guest
dzango wrote:Jesam vala. Kod vas izgleda poskupeli antidepresivi.prckov wrote:eve gadzango wrote:Još jedan Longi. Jebote ovo je zarazno.prckov wrote:ja zatvaram srbijuMaximusDecimusMiridije wrote:
Si slijep?
srbo se zabrino
Ma jok, kad prolaziš kroz Neum daju i bez recepta
Guest- Guest
ja cu molit za vas kad god mi padnete na umMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:pisi propaloMaximusDecimusMiridije wrote:Zaredit ću se pa ćeš brigu o prehrani ti preuzeti
Ne može tako, pastiri duše i tako to. Prioriteti majkumu
dosta od mene da ste mi iz oka ispali
2014-04-19
dzango wrote:Što manja životna moć i frustracija ulsed iste, to veća agresivnost i reagovanje na istu.kaja wrote:Meni je najbolje sto bi kordon udarili ovi iz Kanade, Slovenije i Svedske, ovi u penziji i ovi koji zarađuju na pisanju budnica za udovice.
A mi ostali bi bili ko u rezervatu Indijanci ...
indijanci u rezervatu balkan možete eventualno bit vi, mi imamo drugi problem. Hrvatska je EU kakava god da je znači nije u izolaciji.
što se životne moći tiče, mogli bismo o tome.
Similar topics
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
Page 17 of 27