Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Page 22 of 27
Page 22 of 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Hektorović wrote:
Opet ko što kaže Raspudić kakva je to rok scena kad svi imaju preko 50...
Gerijatrijska.
Guest- Guest
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
nema mladih talenataHektorović wrote:vuksadinare wrote:je...ali vise umjetno danas u zagrebu i hrvatskoj..ali imam neki osjecaj da u psoljednje vrijeme kopni slusanje cajki..pa je opet sve popularnije slusanje pop i rock glazbe..kod mladjih...narocito starijih bendova..evo moj stariji sin je bio do prije godinu i pol dana redovito slusao cajke..ali u zadnje vrijeme intenzivno slusa prljavce,film,itd bend..on i njegovo drustvo...tako da mislim da intezitet cajki slabi bar u zagrebu...marcellus wrote:pa i je sramota slušati cajke
Daj Bože.
na cijelom prostoru ex juge ne znam da ima neko od mladih da nesto vrijedi
doduse nisam tamo i ne pratim bas
2014-04-19
slidingdoorsoperator wrote:Hektorović wrote:
Gerijatrijska.
Budimo realni, rock je ionako uvijek bio više subkultura i društveni fenomen nego glazba (premda je tu svakako bilo jako dobre glazbe), ali se s vremenom razvodnio i od njega je ostao manje ili više samo mit. Isprazna forma bez iole uvjerljivijeg, a kamoli konzistentnog sadržaja.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Hektorović wrote:
Gerijatrijska.
Budimo realni, rock je ionako uvijek bio više subkultura i društveni fenomen nego glazba (premda je tu svakako bilo jako dobre glazbe), ali se s vremenom razvodnio i od njega je ostao manje ili više samo mit. Isprazna forma bez iole uvjerljivijeg, a kamoli konzistentnog sadržaja.
U najboljem izdanju dolazi kada se svede samo na glazbu, jer na drugim područjima odavno nema što reći.
Sex and drugs and rock'n'roll?
Yeah, sure. How yes no.
Guest- Guest
ma jasnoslidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Hektorović wrote:
Gerijatrijska.
U najboljem izdanju dolazi kada se svede samo na glazbu, jer na drugim područjima odavno nema što reći.
Sex and drugs and rock'n'roll?
Yeah, sure. How yes no.
ostalo je nesto dobrih stvari ali je vecina nekakav prosjek ili skart
pogotovo ovo danas
2014-04-19
marcellus wrote:pa i je sramota slušati cajke
Šandor Winnetou-
2017-12-31
vratimo se mi na temu a ne o cajkama..i rock'n' rollu...meni perfidno zvuce opravdanja iz srbije d ane mogu obuzdati seselja...pa to ej na granici maloumnog.....ne znam kome to vise mogu prodati..jednostavno ne zele se sekija rijesi9ti i to je to..a drugi bi zbog toga morali trpjeti njegova i njihova sranja i sutjeti...e nece ici...jos usput kao slag na tortu vrsi se negacija suvereniteta hrvatske i prijetnje...tipa 'vojskovođe'..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pazi malo njihovih izjava...'vulin ce ici kamo zeli i ako zeli'..pa sto nije onda dosao...ali lako ej lajati treba uciniti
2015-09-08
vulin je ogledalo srbije, hrabar na hartiji i radišan ko mrav i nije mu teško otići u kanadu 25 puta po 250 tauzenki :)vuksadinare wrote:pazi malo njihovih izjava...'vulin ce ici kamo zeli i ako zeli'..pa sto nije onda dosao...ali lako ej lajati treba uciniti
uopće nije sklon laganju tako mu ćosića a bome i dobrice
Šandor Winnetou-
2017-12-31
čeka novu komandu od vrhovnog zapovjednika!vuksadinare wrote:pazi malo njihovih izjava...'vulin ce ici kamo zeli i ako zeli'..pa sto nije onda dosao...ali lako ej lajati treba uciniti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dzango wrote:Ide li taj kordon?
Jedna od najdrazih stvari meni uz mali covek, ameriku...
Ma cijeli pamet aranzman je nesto svemirako.....eksfra.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kao PRVO : NABIJEM sve dosadašnje HR političke strukture koje nisu imali HRABROSTI - ZNANJA -- POLITIČKOG UMIJEĆA nakon što smo PORAZILI SRBOČETNIKE - neka im to imenom i prezimenom uđe u njihovu noviju hrvatsku povijest kao NESPOSOBNIH I USPUT ustvari IZDAJNIKA -- PRODANIH --- Hrvatske kojima je NAJVAŽNIJI politički doseg bio " CEMENTIRATI i ARMIRATI SABORSKU STOLICU - UKRASTI ŠTO VIŠE za svoju OBITELJ i sebe OSOBNO !!
JEBEM im NANU SVIMA i neka im se njihova IZDAJA VIŠESTRUKO NAPLATI !!
Ovaj srpski FAŠISTA iz ČEDOSLAVIJE godinama SERE protiv Hrvatske i Hrvata u samoj " HRVATSKOJ " - nitko mu s naše strane ( od političkih institucija ) ne odgovara i dozvoljava mu da provodi svoje eskapade na štetu HR države i nas Hrvata !
OTKADA ja PIŠEM i vičem ZID -- ZID --- idoti hrvatski - ŠTO je uopće HR postigla svih ovih godina nakon AGRESIJE srbočetnika na Hrvatsku - postigla je to da nas danas JEBU oni koji 91 četničkim KAMAMA i ETNIČKIM ČIŠČENJIMA -- koje tada na svu sreću nisu ostvarili - JEBU SOFISTICIRANOM POLITIKOM svih ovih godina -- a naši " MINKEN " političari se UOPĆE ne SNALAZE u tome jer nisu na " NIVOU ZADATKA " !! )!
Što se ČEKA -- koji HR politički MLATIMUDAN danas uopće ima " HRABROSTI " potegnuti 96 -- sporazum Granić - Milutinović -- o naknadi RATNE ŠTETE koju je SRBIJA POTPISALA !
Što se čeka s UKIDANJEM " ERDUTSKOG SPORAZUMA " -- koji je odavno ISTEKAO - a srbočetnici u HR svakodnevno PIRUJU ??
JESU li ove odlike - preference jedne PRAVNE države koja ustvari " ŽELI BITI DRŽAVA ??
SERE mi se od ovakve DRŽAVE - gdje nas godinama zastupaju dezerteri i foteljaši na najvišim nivoima !!
Trenutni slučaj ovog jadnika iz Srbije samo pokazuje svu APSURDNOST i NESPOSOBNOST HR političara da čak i na svome " TERENU " imaju što za reći --- ovaj " IZNUĐENI " potez su napravili samo radi toga što su ovaj puta bili pritjerani uza ZID -- i to DEBELO -- i kao evo ONI su sada " ZAŠTITNICI " HR države i hrvatsva -- a preko 20 godina USPJEŠNO POPUŠTAJU ČETNICIMA usput " zaboravljajući " na ŽRTVE vlastitog naroda -- stoga NABIJEM IH - i da postoji PRAVDA za ovo bi netko trebao ODGOVARATI s HR strane !!
PLJUC !!
JEBEM im NANU SVIMA i neka im se njihova IZDAJA VIŠESTRUKO NAPLATI !!
Ovaj srpski FAŠISTA iz ČEDOSLAVIJE godinama SERE protiv Hrvatske i Hrvata u samoj " HRVATSKOJ " - nitko mu s naše strane ( od političkih institucija ) ne odgovara i dozvoljava mu da provodi svoje eskapade na štetu HR države i nas Hrvata !
OTKADA ja PIŠEM i vičem ZID -- ZID --- idoti hrvatski - ŠTO je uopće HR postigla svih ovih godina nakon AGRESIJE srbočetnika na Hrvatsku - postigla je to da nas danas JEBU oni koji 91 četničkim KAMAMA i ETNIČKIM ČIŠČENJIMA -- koje tada na svu sreću nisu ostvarili - JEBU SOFISTICIRANOM POLITIKOM svih ovih godina -- a naši " MINKEN " političari se UOPĆE ne SNALAZE u tome jer nisu na " NIVOU ZADATKA " !! )!
Što se ČEKA -- koji HR politički MLATIMUDAN danas uopće ima " HRABROSTI " potegnuti 96 -- sporazum Granić - Milutinović -- o naknadi RATNE ŠTETE koju je SRBIJA POTPISALA !
Što se čeka s UKIDANJEM " ERDUTSKOG SPORAZUMA " -- koji je odavno ISTEKAO - a srbočetnici u HR svakodnevno PIRUJU ??
JESU li ove odlike - preference jedne PRAVNE države koja ustvari " ŽELI BITI DRŽAVA ??
SERE mi se od ovakve DRŽAVE - gdje nas godinama zastupaju dezerteri i foteljaši na najvišim nivoima !!
Trenutni slučaj ovog jadnika iz Srbije samo pokazuje svu APSURDNOST i NESPOSOBNOST HR političara da čak i na svome " TERENU " imaju što za reći --- ovaj " IZNUĐENI " potez su napravili samo radi toga što su ovaj puta bili pritjerani uza ZID -- i to DEBELO -- i kao evo ONI su sada " ZAŠTITNICI " HR države i hrvatsva -- a preko 20 godina USPJEŠNO POPUŠTAJU ČETNICIMA usput " zaboravljajući " na ŽRTVE vlastitog naroda -- stoga NABIJEM IH - i da postoji PRAVDA za ovo bi netko trebao ODGOVARATI s HR strane !!
PLJUC !!
Guest- Guest
Ne da mi se ništa pisati.
crvenkasti-
2014-04-17
Napiši da si Hrvat. Danas još nisi.crvenkasti wrote:Ne da mi se ništa pisati.
Udri kordon, hapsi, zatvaraj. Jebem ti idiote,epikur37 wrote:dzango wrote:Ide li taj kordon?
marcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
onim morskim iz australije majku im jebem. i ništa ih hraniti ekstra da budu apetitlih.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Oni bi da događa nešto vanredno da im ne bude dosadno.dzango wrote:Udri kordon, hapsi, zatvaraj. Jebem ti idiote,epikur37 wrote:dzango wrote:Ide li taj kordon?
Tja.. kad se ne znaju zabaviti normalno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:čeka novu komandu od vrhovnog zapovjednika!vuksadinare wrote:pazi malo njihovih izjava...'vulin ce ici kamo zeli i ako zeli'..pa sto nije onda dosao...ali lako ej lajati treba uciniti
e mala ... spread your legs .... yeah, I know .... I don't give a fuck for IK.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
ci9tam da je vucko najavio da ce odgovoriti reciprocnim merama hrvatskoj..eh bas me zanima kome ce zabraniti ulazak..tu osim krsticevica i medveda u vladi nema kome zabraniti..jandrokovicu ili mrak taritas..pa to bi tek bila komedija.. ..mozda bujancu
2015-09-08
ne bi me iznenadilo kelemincu
2015-09-08
vuksadinare wrote:ci9tam da je vucko najavio da ce odgovoriti reciprocnim merama hrvatskoj..eh bas me zanima kome ce zabraniti ulazak..tu osim krsticevica i medveda u vladi nema kome zabraniti..jandrokovicu ili mrak taritas..pa to bi tek bila komedija.. ..mozda bujancu
kako komu ... josipoviću i zoxu. oni će biti u bedu zbog toga ''sto procenata''.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Page 22 of 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Similar topics
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...