Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
Uglavnom da.Na krivog se konja klade,baš kao što i hrvatska katolčad voli Kolindu a i ona je u službi onih koji bi ih izbrisali.Leteca Pegla wrote:nije, Lucifer je na celu valjda. Ovaj tramp nije na celu cak ni kad gledamo ljude samo nego je to tamo neki stari & ruzni rotshit, a ako i nije rotshit onda je sigurno star & ruzan...cassanowa wrote:Da mu nije možda Trump na čelu...סמאל wrote:Samo se radujte.Novi Svjetski Poredak je nezaustavljiv a u njemu nema mjesta za kršćanstvo.
inace ovaj tramp toliko sestica oblikuje prsticima i mlatara s njima po zraku, da taj vjerojatno isere dnevno vise sestica od naseg Jeya ovdje, sto znam da je tesko za povjerovati ali eto...je...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ovu rijec voli @jastreb ..סמאל wrote:Uglavnom da.Na krivog se konja klade,baš kao što i hrvatska katolčad voli Kolindu a i ona je u službi onih koji bi ih izbrisali.Leteca Pegla wrote:nije, Lucifer je na celu valjda. Ovaj tramp nije na celu cak ni kad gledamo ljude samo nego je to tamo neki stari & ruzni rotshit, a ako i nije rotshit onda je sigurno star & ruzan...cassanowa wrote:Da mu nije možda Trump na čelu...סמאל wrote:Samo se radujte.Novi Svjetski Poredak je nezaustavljiv a u njemu nema mjesta za kršćanstvo.
inace ovaj tramp toliko sestica oblikuje prsticima i mlatara s njima po zraku, da taj vjerojatno isere dnevno vise sestica od naseg Jeya ovdje, sto znam da je tesko za povjerovati ali eto...je...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da to mi nikad nije bilo jasno, ono sa trampom smrdi kao govno, izgleda kao govno, teksture je kao govno, sto je dakle? Mirisna ruzica...סמאל wrote:Uglavnom da.Na krivog se konja klade,baš kao što i hrvatska katolčad voli Kolindu a i ona je u službi onih koji bi ih izbrisali.Leteca Pegla wrote:nije, Lucifer je na celu valjda. Ovaj tramp nije na celu cak ni kad gledamo ljude samo nego je to tamo neki stari & ruzni rotshit, a ako i nije rotshit onda je sigurno star & ruzan...cassanowa wrote:Da mu nije možda Trump na čelu...סמאל wrote:Samo se radujte.Novi Svjetski Poredak je nezaustavljiv a u njemu nema mjesta za kršćanstvo.
Pa kako vam je samo govno uspjelo podvalit pod mirisnu ruzicu to je za nepovjerovat, i jos hrpa ljudi popusila tu spiku. Mislim ono...
Guest- Guest
Na njihovom mjestu,ne bih se kladio niti na samog poglavara katoličke crkve,dragog nam Bergolija,a pogotovu na nekog tko je do grla umočen u krvavi novac.
2015-07-23
jebla te inkvizicija u svinjski mozak majmune kmetskiסמאל wrote:Gle ovog čobana,jebem ti srce i krv isusovu.A gdje sloboda govora bila u vremenima inkvizicije ili u autokratskim državama poput Francove,gdje je vaša usrana crkva podupirala fašističke režime.prckov wrote:cuj ovog idiotaסמאל wrote:Ma koje komunjare,komunjare su potrošna roba.Ima crkva mnogo opasnijeg neprijatelja nego što misliš.Možda ti je promaklo,ali kršćanstvo u zapadnoj Europi posustaje sve više.cassanowa wrote:Neće, Hrvatsku je stvorila.סמאל wrote:
Hah,pa uništit će i Hrvatsku.
Za 50 god. dođe do smjene stanovništva,Hrvati odseljavaju,umiru a naseljavat će se narodi iz trećeg svijeta,te se smanji udio katolčadi u strukturi stanovništva,tada će i katolička crkva izgubiti svoju snagu,možda tada napokon dođe do raskida vatikanskih ugovora.
A Crkva je stara već 2 tisućljeća. Ne sekiraj se za nju. Zna ona što radi.
50-ak godina komunističke vladavine je kap u moru naspram toga.
Drugo je to što komunjare imaju problem, pa misle da su za tih 50-ak godina pokupili svu pamet svijeta. Srećom, doživili su neogodno otrežnjenje, pa im sad preostaje samo lajanje.
Kao što su komunjare bili instrument protiv crkve,isto tako danas postoje suptilniji i učinkovitiji instrumenti.
komunjare instrument protiv crkve
valjda instrument protiv slobode koju vi kmetovi mrzite
idi pravi cvarke svinjogojac i ne seri
idi pusi kurac gazdama ako volis bit rob, nisu svi tako bjedni ko ti
hitler je zatvaro svecenike isto kao sto je i musolini bio protiv crkve
i obojica ljevicari jebli te oni obojica + franko
btw svinjogojac, komunizam je skoro pa prepiso krscanstvo
drugo, ne pricamo o proslosti nego o sadasnjosti i toj tvojoj kmetovskoj buducnosti di vidis ljude kao robove i jos navijas za to
idi retardu topi cvarke
2014-04-19
Znaš kako,bez obzira tko pobjedio na predsjedničkim izborima,neće pobjediti građani,već oni koji istovremeno financiraju oba kandidata,te bilo koji od njih da pobjedi,zapravo su pobjedili njihovi,,sponzori''.Leteca Pegla wrote:da to mi nikad nije bilo jasno, ono sa trampom smrdi kao govno, izgleda kao govno, teksture je kao govno, sto je dakle? Mirisna ruzica...סמאל wrote:Uglavnom da.Na krivog se konja klade,baš kao što i hrvatska katolčad voli Kolindu a i ona je u službi onih koji bi ih izbrisali.Leteca Pegla wrote:nije, Lucifer je na celu valjda. Ovaj tramp nije na celu cak ni kad gledamo ljude samo nego je to tamo neki stari & ruzni rotshit, a ako i nije rotshit onda je sigurno star & ruzan...cassanowa wrote:Da mu nije možda Trump na čelu...סמאל wrote:Samo se radujte.Novi Svjetski Poredak je nezaustavljiv a u njemu nema mjesta za kršćanstvo.
Pa kako vam je samo govno uspjelo podvalit pod mirisnu ruzicu to je za nepovjerovat, i jos hrpa ljudi popusila tu spiku. Mislim ono...
Te sponzore ne interesiraju konfekcijske razlike,kao što su kod nas ustaše,partizani,ljevo-desno'' jer to je ono,,kruha i igara''jedino što ih interesira da se sprovodi njihova agenda a ove konfekcijske razlike ostave narodu za zabavu.
Pobjedio Josipović ili Kolinda,ostala Titova bista na Pantovčaku ili odletila,to ih ne zanima sve dok se sprovodi njihov poredak a sprovodio bi ga i Josipovć baš kao što ga sprovodi i Kolinda.
2015-07-23
prckov wrote:jebla te inkvizicija u svinjski mozak majmune kmetskiסמאל wrote:Gle ovog čobana,jebem ti srce i krv isusovu.A gdje sloboda govora bila u vremenima inkvizicije ili u autokratskim državama poput Francove,gdje je vaša usrana crkva podupirala fašističke režime.prckov wrote:cuj ovog idiotaסמאל wrote:Ma koje komunjare,komunjare su potrošna roba.Ima crkva mnogo opasnijeg neprijatelja nego što misliš.Možda ti je promaklo,ali kršćanstvo u zapadnoj Europi posustaje sve više.cassanowa wrote:
Neće, Hrvatsku je stvorila.
A Crkva je stara već 2 tisućljeća. Ne sekiraj se za nju. Zna ona što radi.
50-ak godina komunističke vladavine je kap u moru naspram toga.
Drugo je to što komunjare imaju problem, pa misle da su za tih 50-ak godina pokupili svu pamet svijeta. Srećom, doživili su neogodno otrežnjenje, pa im sad preostaje samo lajanje.
Kao što su komunjare bili instrument protiv crkve,isto tako danas postoje suptilniji i učinkovitiji instrumenti.
drugo, ne pricamo o proslosti nego o sadasnjosti i toj tvojoj kmetovskoj buducnosti di vidis ljude kao robove i jos navijas za to
idi retardu topi cvarke
Nažalost,danas nisu vremena da bi se moglo na taj način sprovest sekularizaciju kao što su sprovodili Hitler i Staljin,ali zato u demokraciji se može preko medija stavit crkvu gdje joj je mjesto.Vidiš,kad su progonili svećenike po logorima,narod je bio uz njih a danas ih više nitko ne progoni tako,ali se otkrivaju njihvoi pedofilski skandali zhvaljujući čemu crkve su sve praznije,bar na zapadu a vjerujem da će i u katoličkim vukojebinama poput Hrvatske,Poljske,Mađarske,crkva vremenom oslabiti.
Izumirete,nestajete,umjesto vas naselt će se kinezi,muslimani,onda neka ovi s Kaptola njima prodaju muda pod bubrege.
2015-07-23
Ma to znam, samo je prica oko trumpa bila kao on se suprotstavlja nwou, sam financira od svojih para pa ce biti neovisan, on nije duboko grlo & sta ja znam mocvara, samo se bori protiv dubokog grla, drzave, isusuije mocvare & gradi umjesto njih golf igralista i tako....סמאל wrote:
Znaš kako,bez obzira tko pobjedio na predsjedničkim izborima,neće pobjediti građani,već oni koji istovremeno financiraju oba kandidata,te bilo koji od njih da pobjedi,zapravo su pobjedili njihovi,,sponzori''.
Te sponzore ne interesiraju konfekcijske razlike,kao što su kod nas ustaše,partizani,ljevo-desno'' jer to je ono,,kruha i igara''jedino što ih interesira da se sprovodi njihova agenda a ove konfekcijske razlike ostave narodu za zabavu.
Pobjedio Josipović ili Kolinda,ostala Titova bista na Pantovčaku ili odletila,to ih ne zanima sve dok se sprovodi njihov poredak a sprovodio bi ga i Josipovć baš kao što ga sprovodi i Kolinda.
i ljudi povjerovali u tu spiku, da nije tragicno bilo bi smijesno...
Guest- Guest
zamaras me tvojim paranojamaסמאל wrote:prckov wrote:jebla te inkvizicija u svinjski mozak majmune kmetskiסמאל wrote:Gle ovog čobana,jebem ti srce i krv isusovu.A gdje sloboda govora bila u vremenima inkvizicije ili u autokratskim državama poput Francove,gdje je vaša usrana crkva podupirala fašističke režime.prckov wrote:cuj ovog idiotaסמאל wrote:
Ma koje komunjare,komunjare su potrošna roba.Ima crkva mnogo opasnijeg neprijatelja nego što misliš.Možda ti je promaklo,ali kršćanstvo u zapadnoj Europi posustaje sve više.
idi retardu topi cvarke
Nažalost,danas nisu vremena da bi se moglo na taj način sprovest sekularizaciju kao što su sprovodili Hitler i Staljin,ali zato u demokraciji se može preko medija stavit crkvu gdje joj je mjesto.Vidiš,kad su progonili svećenike po logorima,narod je bio uz njih a danas ih više nitko ne progoni tako,ali se otkrivaju njihvoi pedofilski skandali zhvaljujući čemu crkve su sve praznije,bar na zapadu a vjerujem da će i u katoličkim vukojebinama poput Hrvatske,Poljske,Mađarske,crkva vremenom oslabiti.
Izumirete,nestajete,umjesto vas naselt će se kinezi,muslimani,onda neka ovi s Kaptola njima prodaju muda pod bubrege.
sloboda
kuis - sloboda..jesi skuzio cvarak
ako neko treba crkvu u svom zivotu slobodno
sve dok ja ne moram bit ili imat veze sa tom crkvom ako necu
slobodan izbor
a ti ako volis prisile nadi si gazdu i ponudi mu da te jebe, al ostavi normalan svijet nek odluci za sebe
sto se proslosti na koju se bezveze pozivate tice, tom nekakavom logikom lijevih budala danas bi svaki crnac trebo imat bijele robove
eto ti sanse cvarak, ponudi se
2014-04-19
Možda on u početku doista i je bio sve to za što se izdavao,ali možda je shvatio da se treba pokloniti i pripitomiti,inače bi mogao završiti kao Kennedy.Leteca Pegla wrote:Ma to znam, samo je prica oko trumpa bila kao on se suprotstavlja nwou, sam financira od svojih para pa ce biti neovisan, on nije duboko grlo & sta ja znam mocvara, samo se bori protiv dubokog grla, drzave, isusuije mocvare & gradi umjesto njih golf igralista i tako....סמאל wrote:
Znaš kako,bez obzira tko pobjedio na predsjedničkim izborima,neće pobjediti građani,već oni koji istovremeno financiraju oba kandidata,te bilo koji od njih da pobjedi,zapravo su pobjedili njihovi,,sponzori''.
Eto,i dalje su mu ostavili te neke pizdarije kojima je pridobio dosta glasača(zid s Mexicom,revizija Obama carea) ali u glavnu stvar se ne dira,ono što je zacrtano(kao oko Sirije)i drugih pratećih stvari važnih za uspostavu Novog Svjetskog Poretka,samo je nastavio gdje se stalo.
Ako nije već ranije,vjerujem kako je do sada i Trum prošao inicijaciju i poklonio se svjetlosti NWO-a.
2015-07-23
ko da je muslimane briga za to, do rata ste svi jeli krmetinu ko mutavi lokali ko smuk a sad se kao pravite fini i kao više ne žderete krmetinu niti ločete alkoholSora wrote:Ti manifestiraš svoju gluposttre wrote:islam je religija ljubavi(sorine, svakodnevno je tu manifestira pogotovo nakon pola litre žeste) i nije to isto ko da želiš kršćane tamanitiprckov wrote:jab kreno od dzamije u rijeci prvoSora wrote:Crkvu treba RAZORITI
a katolike u skole i to kvslitetne
Bez ideoloskih pizdarija
Jer ovaj diskurs u kpjem se kreću rasprave ovdje je sto pedest godina star
Antikristi
Jos veci sntikristi
Leglo zla
Ha ha
Kupleraj je za vas sanatorij
Kpliko ste zloćudni i pijani od mrznje
A ne vidite ju kod sebe
Posto u svom oku ne vidite balvan ..
naime islam nije sekularan,
dakle daleko opasnija religija za svakog istinskog ateistu
i borca za progres
jel tako sore da se ti slazes samnom
Beno
Musliman pa da pije pola litre žeste
Ne znas ti tko ti glavu nosi, a ne moras ni znati
Pop misli za tebe
Ti si jedna pokvarena i licemjerna do bola i zla matora balikuša bez imalo časti i morala
Šandor Winnetou-
2017-12-31
svjetlost? opet malo izvrces stvari, je li...סמאל wrote:Možda on u početku doista i je bio sve to za što se izdavao,ali možda je shvatio da se treba pokloniti i pripitomiti,inače bi mogao završiti kao Kennedy.Leteca Pegla wrote:Ma to znam, samo je prica oko trumpa bila kao on se suprotstavlja nwou, sam financira od svojih para pa ce biti neovisan, on nije duboko grlo & sta ja znam mocvara, samo se bori protiv dubokog grla, drzave, isusuije mocvare & gradi umjesto njih golf igralista i tako....סמאל wrote:
Eto,i dalje su mu ostavili te neke pizdarije kojima je pridobio dosta glasača(zid s Mexicom,revizija Obama carea) ali u glavnu stvar se ne dira,ono što je zacrtano(kao oko Sirije)i drugih pratećih stvari važnih za uspostavu Novog Svjetskog Poretka,samo je nastavio gdje se stalo.
Ako nije već ranije,vjerujem kako je do sada i Trum prošao inicijaciju i poklonio se svjetlosti NWO-a.
inace taj trump oduvijek bio mason, to bice generacijama u njegovoj obitelji. Nego to ona usta sauronova, alex jones, gurao ovoga a svi koji su slusali usta sauronova popili tu pricu bez razmisljanja...
sad, kad je usta sauronova odlucio stupit u sauronovu sluzbu ja neznam, ali sto se opravdavanja tampa, histeriziranja, dizanja nepotrbne panike & plasiranja glupih i nebitnih tema tice, ide mu super jos uvijek u tim nekim manipulacijama. A sta ces...
Guest- Guest
...ovako sam uvjerljiviji...Leteca Pegla wrote:Ma to znam, samo je prica oko trumpa bila kao on se suprotstavlja nwou, sam financira od svojih para pa ce biti neovisan, on nije duboko grlo & sta ja znam mocvara, samo se bori protiv dubokog grla, drzave, isusuije mocvare & gradi umjesto njih golf igralista i tako....סמאל wrote:
Guest- Guest
karamarko ce provesti lustraciju, jel to dovoljno uvjerljivo za tebe onda...cassanowa wrote:...ovako sam uvjerljiviji...Leteca Pegla wrote:Ma to znam, samo je prica oko trumpa bila kao on se suprotstavlja nwou, sam financira od svojih para pa ce biti neovisan, on nije duboko grlo & sta ja znam mocvara, samo se bori protiv dubokog grla, drzave, isusuije mocvare & gradi umjesto njih golf igralista i tako....סמאל wrote:
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
» Žrtva sam orkestriranog medijskog linča , jopet :)
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» SAD-e na sve načine hoće zaštiti ISIL od Rusije
» Žrtva sam orkestriranog medijskog linča , jopet :)
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» SAD-e na sve načine hoće zaštiti ISIL od Rusije
Page 5 of 5