Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
A cuj
Ja sam dete iz epruvete ali vise ne stanem u nju
Vise volim nauku nego crkvu sto milijuna puta
Da je Hrvatska uložila toliko novaca koliko je u crkve i love dala popovima za kurvanja njihova
Imali bi BOLJU HRVATSKU VJERIUJ MI
I DA .
OBRAZOVANJE JE TEK SAD PALO NA NISKE GRANE OTKADA SU SVI TI CARDAKLJIE I KLERIFASITI POCELI KROJITI NSM IDEOLOGIJE
PLJUC
BJEZE LJUDI OD VAS KOLIKO IM NOGE DAJU
Ja sam dete iz epruvete ali vise ne stanem u nju
Vise volim nauku nego crkvu sto milijuna puta
Da je Hrvatska uložila toliko novaca koliko je u crkve i love dala popovima za kurvanja njihova
Imali bi BOLJU HRVATSKU VJERIUJ MI
I DA .
OBRAZOVANJE JE TEK SAD PALO NA NISKE GRANE OTKADA SU SVI TI CARDAKLJIE I KLERIFASITI POCELI KROJITI NSM IDEOLOGIJE
PLJUC
BJEZE LJUDI OD VAS KOLIKO IM NOGE DAJU
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Katolike treba zastiti tako da se crkvi zacepi da laprda o politici
Jer ste vec dosadili i Bogu i vragu
Kak vam nije jasno
Nije jer ste zaglupljeni
Kak vam nije jasno
Nije jer ste zaglupljeni
Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
Oni nisu katolici nego sekta a katolik sam ja , nitko me ne ugrožava i popisam im se na glavu.
Ova novinarka je bila Karamarkova savjetnica, da ne zaboravim.
Oni nisu katolici nego sekta a katolik sam ja , nitko me ne ugrožava i popisam im se na glavu.
Last edited by kaja on 18/4/2018, 19:26; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jab kreno od dzamije u rijeci prvoSora wrote:Crkvu treba RAZORITI
a katolike u skole i to kvslitetne
Bez ideoloskih pizdarija
Jer ovaj diskurs u kpjem se kreću rasprave ovdje je sto pedest godina star
Antikristi
Jos veci sntikristi
Leglo zla
Ha ha
Kupleraj je za vas sanatorij
Kpliko ste zloćudni i pijani od mrznje
A ne vidite ju kod sebe
Posto u svom oku ne vidite balvan ..
naime islam nije sekularan,
dakle daleko opasnija religija za svakog istinskog ateistu
i borca za progres
jel tako sore da se ti slazes samnom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zeljka je za tebe gospodakaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
ti si obicni naelektrisani sljam
2014-04-19
Zašto bi crkvi trebalo zabraniti da govori o politici?Sora wrote:Katolike treba zastiti tako da se crkvi zacepi da laprda o politici
Kak vam nije jasno
Nije jer ste zaglupljeni
Ne žuri s odgovorom,razmisli. Do sad si samo pokazala da si glupa, zatucana, indoktrinirana komunistička kokoš.
Robe, javljaj se samo kad te nešto pitam...prckov wrote:zeljka je za tebe gospodakaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
A ne vako .. bezveze
Samo me nerviraš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ah, pa zaboravio sam dodat da si i glupakaja wrote:Robe, javljaj se samo kad te nešto pitam...prckov wrote:zeljka je za tebe gospodakaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
A ne vako .. bezveze
Samo me nerviraš..
2014-04-19
sacuvaj me boze od 4 jahaca apokalipse potopa i crkve u hrvata
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
odes na salterdebotoijusto wrote:sacuvaj me boze od 4 jahaca apokalipse potopa i crkve u hrvata
dajte mi jednu u jednom pravcu
sjedne i odes
ne treba te bog sacuvat kad mozes sve sam
tip - nemoj zaboravt ponijet i lastiku
2014-04-19
a jok, taj film neš gledat...iščupao bi banderuprckov wrote:odes na salterdebotoijusto wrote:sacuvaj me boze od 4 jahaca apokalipse potopa i crkve u hrvata
sjedne i odes
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a znamNoor wrote:a jok, taj film neš gledat...iščupao bi banderuprckov wrote:odes na salterdebotoijusto wrote:sacuvaj me boze od 4 jahaca apokalipse potopa i crkve u hrvata
sjedne i odes
lose mu jadnom
2014-04-19
prckov wrote:odes na salterdebotoijusto wrote:sacuvaj me boze od 4 jahaca apokalipse potopa i crkve u hrvata
sjedne i odes
kao sto si ti napravio ?
ne hvala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a to ti radi mene necesdebotoijusto wrote:prckov wrote:odes na salterdebotoijusto wrote:sacuvaj me boze od 4 jahaca apokalipse potopa i crkve u hrvata
sjedne i odes
kao sto si ti napravio ?
ne hvala
pa bolan pogazice te jahaci apokalipse
oli seres bezveze - draga hrvatska
i bandera
2014-04-19
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Onaj luđak iz Rijeke nosio križ zbog aviona...
A budali se usred grada nalazi beskorisna olupina od broda na kojoj će se potrošiti milijuni...To mu ne smeta...
A budali se usred grada nalazi beskorisna olupina od broda na kojoj će se potrošiti milijuni...To mu ne smeta...
Guest- Guest
Ima li razlike između milijuna i milijarde ?
Nema kod zatucanih vjernika
Nema kod zatucanih vjernika
danni1 wrote:Zašto bi crkvi trebalo zabraniti da govori o politici?Sora wrote:Katolike treba zastiti tako da se crkvi zacepi da laprda o politici
Kak vam nije jasno
Nije jer ste zaglupljeni
Ne žuri s odgovorom,razmisli. Do sad si samo pokazala da si glupa, zatucana, indoktrinirana komunistička kokoš.
Katotalbani su uvijek politicki pismeni
Ili ne bas uvijek
U par slucajeva : kad treba nabrijavati za rat, kad treba navijati za nacionaliste, kad treba podrzati vladajuću stranku
I sutjeti o krivcima da narod zivi sve bijednije a placa masno crkvu
Sora wrote:Jrbote bolesnika ovdje
Psihijatrija vam je decki otvirena i za hitnu službu
Od pvog sto vidi sve crveno do ovog sto brusi noževe i notornog fuka kpjem katkad prosvijetli ali uglsvnom soros ga jebe
E ludaka
Imam dosta iskustva s takvim pticicama ko vi
Obicno imaju gadnu mrlju na savjesti
Nesto kao ratni zlocini
Osobno mi je jedan iz Lore sad neki dan digao tlak da sta s Duhovima u kuci, sta nisam mu ja rekla za duhove ..i bla bla
Covjek ima ptsp
Nije nista bolje ni s vama
Ptsp ..hi .. pemzija , zajbavas vlast, mlatiš zenu
sora je ovako blaženo zdrava jer fakat ima kristalnu kuglu oko vrata.. isto se odnosi i na kaju..
nađoh zanimljiv tekst jer me jedan korisnik zainteresirao pričama o materijalizaciji kristala.. moćna su to bića.. ti kristali..
nu, evo teksta:
"Oblici kristala jako su bitni!
Kristalne kugle imaju okrugli oblik i zrače energiju(vibracije) u svim pravcima-svukdje naokolo u obliku sfere,podjednako. Ukoliko sa njjima meditiramo na pravilan način, "bace" nas u dimenziju bez vrijemena i prostora, u kojoj vibrira i naša planeta.
Može se, naravno koristiti i kao magijsko ogledalo i gledati prošlost i budučnost- a i to to nije za svakoga!
A da stvara ovisnost ili opsjednutost- to ne stoji. Istina je, da so mnogi nezreli i nepozvani odlutali...... pa neki i završili sa mentalnim slomom u određenim ustanovama.
Najčešče kristalna kugla koristi se za stvaranje određenog stanja u ambijentu i za energetsku zaštitu prostorije ili njezinog dijela.
A mala kuglica, kao privijesak- šta tome fali? Baš simpatično i lijepo!
Još jedna važna stvar: Kada koristimo kristale za zaštitu od negativnih zračenja i elektrosmoga, oni trebaju povremeno biti redovito očiščeni! Kad dođe do nasičenja negativnosti u njima, oni ju počinju pojačano emitirati!!!"
http://www.alternativa-forum.com/kristali-i-plemeniti-metali/764-o-kristalima-2.html
Guest- Guest
"U kristaloterapiji najčešče se koristi u svrhu podržavanja procesa učenja ljubavi do samoga sebe i tako i do svijeta oko sebe.
U davna vremena koristili su ga i u magiji ljubavi i zaljubljivanja, sa njime su liječili neplodnost, probleme kod ženskih bolesti i srčane probleme i bolesti srca.
Za rozenkvarc se zna, da privlači ljubav, a na psihu dijeluje toliko snažno, da čak i kod grubih žena stvara niježnost bez, da se odriču svoje vlastite odlučnosti."
isti link
a možda sora nema ljubavni kristal ? neka joj ga netko pod hitno nabavi!!!
U davna vremena koristili su ga i u magiji ljubavi i zaljubljivanja, sa njime su liječili neplodnost, probleme kod ženskih bolesti i srčane probleme i bolesti srca.
Za rozenkvarc se zna, da privlači ljubav, a na psihu dijeluje toliko snažno, da čak i kod grubih žena stvara niježnost bez, da se odriču svoje vlastite odlučnosti."
isti link
a možda sora nema ljubavni kristal ? neka joj ga netko pod hitno nabavi!!!
Guest- Guest
"OSNOVA SVIJESOSTI O KRISTALIMA:
Svaki kristal živo je biče! Pa se treba tako i ponašati prema njemu..
NIJEDAN kristal neče nam dobro raditi, ako mu iz svega srca nedamo osijetiti topline naše duše i LJUBAVI prema njemu!!!
Naša je ljubav do kristala najbolja tehnika aktiviranja!!!
Najznaimnjivije ponaša se od svih kristala Smaragd: isti momenat, kad nismo u ljubavi iz bilokog razloga- on prestane raditi-prestane vibrirati sve, dok opet ne dođemo u ravnotežu i u polje ljubavi!"
http://www.alternativa-forum.com/kristali-i-plemeniti-metali/764-o-kristalima-3.html
ma ovo je možda trebalo staviti na denkverbot... tamo je sve puno ljubavi koje im podaruju kristali.. evo ispravit ću pogrešku...
Svaki kristal živo je biče! Pa se treba tako i ponašati prema njemu..
NIJEDAN kristal neče nam dobro raditi, ako mu iz svega srca nedamo osijetiti topline naše duše i LJUBAVI prema njemu!!!
Naša je ljubav do kristala najbolja tehnika aktiviranja!!!
Najznaimnjivije ponaša se od svih kristala Smaragd: isti momenat, kad nismo u ljubavi iz bilokog razloga- on prestane raditi-prestane vibrirati sve, dok opet ne dođemo u ravnotežu i u polje ljubavi!"
http://www.alternativa-forum.com/kristali-i-plemeniti-metali/764-o-kristalima-3.html
ma ovo je možda trebalo staviti na denkverbot... tamo je sve puno ljubavi koje im podaruju kristali.. evo ispravit ću pogrešku...
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
» Žrtva sam orkestriranog medijskog linča , jopet :)
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» SAD-e na sve načine hoće zaštiti ISIL od Rusije
» Žrtva sam orkestriranog medijskog linča , jopet :)
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» SAD-e na sve načine hoće zaštiti ISIL od Rusije
Page 2 of 5