Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
"OSNOVA SVIJESOSTI O KRISTALIMA:
Svaki kristal živo je biče! Pa se treba tako i ponašati prema njemu..
NIJEDAN kristal neče nam dobro raditi, ako mu iz svega srca nedamo osijetiti topline naše duše i LJUBAVI prema njemu!!!
Naša je ljubav do kristala najbolja tehnika aktiviranja!!!
Najznaimnjivije ponaša se od svih kristala Smaragd: isti momenat, kad nismo u ljubavi iz bilokog razloga- on prestane raditi-prestane vibrirati sve, dok opet ne dođemo u ravnotežu i u polje ljubavi!"
http://www.alternativa-forum.com/kristali-i-plemeniti-metali/764-o-kristalima-3.html
ma ovo je možda trebalo staviti na denkverbot... tamo je sve puno ljubavi koje im podaruju kristali.. evo ispravit ću pogrešku...
Svaki kristal živo je biče! Pa se treba tako i ponašati prema njemu..
NIJEDAN kristal neče nam dobro raditi, ako mu iz svega srca nedamo osijetiti topline naše duše i LJUBAVI prema njemu!!!
Naša je ljubav do kristala najbolja tehnika aktiviranja!!!
Najznaimnjivije ponaša se od svih kristala Smaragd: isti momenat, kad nismo u ljubavi iz bilokog razloga- on prestane raditi-prestane vibrirati sve, dok opet ne dođemo u ravnotežu i u polje ljubavi!"
http://www.alternativa-forum.com/kristali-i-plemeniti-metali/764-o-kristalima-3.html
ma ovo je možda trebalo staviti na denkverbot... tamo je sve puno ljubavi koje im podaruju kristali.. evo ispravit ću pogrešku...
Guest- Guest
Sora wrote:Vise volim nauku nego crkvu sto milijuna puta
Je, vidi se po tvom stilu pisanja. Ljubav prema znanosti naprosto pršti iz tebe.
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:Sora wrote:Vise volim nauku nego crkvu sto milijuna puta
Je, vidi se po tvom stilu pisanja. Ljubav prema znanosti naprosto pršti iz tebe.
Najzatucanija u najnepismenija osoba u tom anti-znanstvenom smislu na cijelom forumu. Ili jedna od najviše 3, ali sasvim svejedno.
Guest- Guest
vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
Oni nisu katolici nego sekta a katolik sam ja , nitko me ne ugrožava i popisam im se na glavu.
Ova novinarka je bila Karamarkova savjetnica, da ne zaboravim.
Ošla si ti u tri pičke materine u zadnjih godinu dana, nigdje veze s vezom nema sa onom kajom koja je tu pisala ranije
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
Oni nisu katolici nego sekta a katolik sam ja , nitko me ne ugrožava i popisam im se na glavu.
Ošla si ti u tri pičke materine u zadnjih godinu dana, nigdje veze s vezom nema sa onom kajom koja je tu pisala ranije
odavno već govorim da je netko uzeo kajin nick i sad piše ludarije.. ili se kaja udala za srbina
Guest- Guest
zadnjih godinu dana, vidi se da često izbivaš s foruma...tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
tako sam i ja pomišljala... ili neki teški komunjariusmetilda wrote:tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
odavno već govorim da je netko uzeo kajin nick i sad piše ludarije.. ili se kaja udala za srbina
((tko zna za kim je popasla tu na forumu))
niste ju dobro čuvali
možda ju razočarao neki teški desničar pa se osvećuje
immortal-
2014-04-16
islam je religija ljubavi(sorine, svakodnevno je tu manifestira pogotovo nakon pola litre žeste) i nije to isto ko da želiš kršćane tamanitiprckov wrote:jab kreno od dzamije u rijeci prvoSora wrote:Crkvu treba RAZORITI
a katolike u skole i to kvslitetne
Bez ideoloskih pizdarija
Jer ovaj diskurs u kpjem se kreću rasprave ovdje je sto pedest godina star
Antikristi
Jos veci sntikristi
Leglo zla
Ha ha
Kupleraj je za vas sanatorij
Kpliko ste zloćudni i pijani od mrznje
A ne vidite ju kod sebe
Posto u svom oku ne vidite balvan ..
naime islam nije sekularan,
dakle daleko opasnija religija za svakog istinskog ateistu
i borca za progres
jel tako sore da se ti slazes samnom
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Totenkopf wrote:zadnjih godinu dana, vidi se da često izbivaš s foruma...tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
Poz prika :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ne znam to ali se totalno izopačila i skrenula sa kursa :(metilda wrote:tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tako da zagovara abortus i linč neistomišljenika? ne bi da je cijeli autobus razačarao tako reagiralamortal wrote:tako sam i ja pomišljala... ili neki teški komunjariusmetilda wrote:tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
niste ju dobro čuvali
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:da bi riječ reko, u slučaju sranja koža se skupo prodaje pa ko voli nek izvoli mada sumnjam da te pičkice imaju muda za bilo štoKavran wrote:tre wrote:da sam mujo već bi oštrio handžar svoj :DKavran wrote:vuksadinare wrote:https://www.direktno.hr/direkt/hoce-li-netko-zastiti-katolike-od-medijskog-linca-i-govora-mrznjeg-119786/
jasno i glasno - neće. već dugo vrijeme vrijedi slobodni odstrijel.
preostaje samo samoobrana. brutalna.
nisam mujo, ali onu ''okreni drugi obraz'' ne jebem niti pol posto. oštrim redovito sve živo doma što imam ... sjekire, noževe, koplja, strijele, satare ... itd. izvan kućnog praga nemam ovlasti, ali tko korakne preko njega mater im jebem povući ću jedno njih deset-dvadeset sa sobom.
inače sam miroljubiv, mrava ne bih zgazio. ja sam za mir.
peace cobra.
tak je .... mamu im jebem u pičku SVIMA!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Klub zastupnika SDP-a priprema interpelaciju kojom će od vlade Andreja Plenkovića zatražiti izmjene postojećih Vatikanskih ugovora, a kako očekuju da će oni to odbaciti, SDP želi pokrenuti savjetodavni referendum.
To je prvenstveno briga o državi i narodu. Država se mijenja, svijet se mijenja, čak se i Crkva mijenja, vrijeme je da promijenimo Vatikanske ugovore. Nevjerojatno je da Crkva dobiva donacije koje se mjere u stotinama milijuna kuna, a da mi u doba transparentnosti i fiskalizacije nemamo trag novca.
gruni desperado gruni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jbg ja znam...tre wrote:tako da zagovara abortus i linč neistomišljenika? ne bi da je cijeli autobus razačarao tako reagiralamortal wrote:tako sam i ja pomišljala... ili neki teški komunjariusmetilda wrote:tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
niste ju dobro čuvali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima li razlike između potrebnog i nepotrebnog? Nema kod zatucanih komunista. Oni takvu filozofiju provode ovdje u praksi zadnjih 70-ak godina.Sora wrote:Ima li razlike između milijuna i milijarde ?
Nema kod zatucanih vjernika
Guest- Guest
Daj ne serite :)metilda wrote:tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I jeste, postali ste luda sekta.tre wrote:vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektašikaja wrote:Ponovo, ovu sektu kc okupljenu oko udruge Željke Markic i one druge a koja na misi doživljava delirijum i druga čudna stanja svijesti i nesvjesti neće zaštiti nitko jer ih nitko ni ne dira osim sto se zgraža a to se ne računa. Kada postanu preagresivni u nastojanjima da nekom sjebu zivot zaštiti ce te druge od njih pendrekom.
2015-08-15
sta ti znas? Opet nešto izmišljaš :)vuksadinare wrote:jbg ja znam...tre wrote:tako da zagovara abortus i linč neistomišljenika? ne bi da je cijeli autobus razačarao tako reagiralamortal wrote:tako sam i ja pomišljala... ili neki teški komunjariusmetilda wrote:tre wrote:
vrhunski, dakle ti si feministička ludača koja zagovara abortus i nasilje nad neistomišljenicima ali ti si katolik a mi smo katolibani i sektaši
niste ju dobro čuvali
2015-08-15
Sta li ce on sada izmisliti da mi je znati :)
Nemoj zaboraviti doci cu pogledati poslje .. mogu misliti sto ce ispaliti
Nemoj zaboraviti doci cu pogledati poslje .. mogu misliti sto ce ispaliti
2015-08-15
Zašto ste svi napali na dražesnu Kaju.Ona je prošla sličnu katarzu kao i ja,od rigidne desničarke,do civilizirane demokratkinje.
Ljudi kako stare,sazrijevaju,evoluiraju,kroigiraju stavove i odbacuju mladenačke zablude.
Ljudi kako stare,sazrijevaju,evoluiraju,kroigiraju stavove i odbacuju mladenačke zablude.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Što ljudi budu obrazovaniji a civilizacija naprednija,to će religija sve manje imati utjecaj na društvo.Da bi se religije održale,onda bi trebale primjeniti talibanski model,te zabraniti sve moderne novotarije,PC,TV,smartphone,jer Talibani ali i ostali radikalni islamisti,dobro su detektirali gdje leži opasnost po njih.
Nedavno sam gledao predavanje nekog hafiza koji govori kako su sve to šejtanski alati,koji zabavljaju i odvraćaju pozornost mladeži od molitve i od svevišnjeg Allaha.
Skoro uplakani hafiz govori kako je tužno da jedan pošteni musliman radi PC igrica propušta redoviti namaz.Hafiz je detektirao kako su tv,internet i ostalo,najveće opasnosti za islam.
Eto,tako i ovi naši katolibani mogu primjeniti islamistički model,jer da bi se religija održala,onda društvo treba vratiti u mračni srednji vijek.
Nedavno sam gledao predavanje nekog hafiza koji govori kako su sve to šejtanski alati,koji zabavljaju i odvraćaju pozornost mladeži od molitve i od svevišnjeg Allaha.
Skoro uplakani hafiz govori kako je tužno da jedan pošteni musliman radi PC igrica propušta redoviti namaz.Hafiz je detektirao kako su tv,internet i ostalo,najveće opasnosti za islam.
Eto,tako i ovi naši katolibani mogu primjeniti islamistički model,jer da bi se religija održala,onda društvo treba vratiti u mračni srednji vijek.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
» Žrtva sam orkestriranog medijskog linča , jopet :)
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» SAD-e na sve načine hoće zaštiti ISIL od Rusije
» Žrtva sam orkestriranog medijskog linča , jopet :)
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» SAD-e na sve načine hoće zaštiti ISIL od Rusije
Page 3 of 5