Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
Pa ne baš! :)violator wrote:mativka wrote:Ja sam Spartanac! ;)
Zelis reci da ne znas pojasniti.. Lako je tako bit' Spartanac. :-)
Guest- Guest
mativka wrote:Pa ne baš! :)violator wrote:mativka wrote:Ja sam Spartanac! ;)
Zelis reci da ne znas pojasniti.. Lako je tako bit' Spartanac. :-)
Pa hajde onda. Vikend je.
Guest- Guest
violator wrote:aben wrote:violator wrote:Joj, ovi katolici. :-)
Osjeca griznju savjesti zato jer je zanima alternativna povijest? Paleokontakti su .. sto? Sotonina fabrikacija Bozjeg stvaranja ljudskog roda?
nekoga peče savjest radi prapovijesti i svemiraca, nekoga radi socijalizma i kopanja po kantama
Abene, kapitalizma, sreco, kapitalizma.. :-)
dakle, potpuno isto ko i mativka,
obje imote krive podatke i radi toga vas peče savjest,
a bogati ovu katolici i socijalisti. ne morete osjećajima dojti do istine. možda se ne more ni razumon, ali s osjećajima se to sure as fuck ne more
2014-04-16
aben wrote:violator wrote:aben wrote:violator wrote:Joj, ovi katolici. :-)
Osjeca griznju savjesti zato jer je zanima alternativna povijest? Paleokontakti su .. sto? Sotonina fabrikacija Bozjeg stvaranja ljudskog roda?
nekoga peče savjest radi prapovijesti i svemiraca, nekoga radi socijalizma i kopanja po kantama
Abene, kapitalizma, sreco, kapitalizma.. :-)
dakle, potpuno isto ko i mativka,
obje imote krive podatke i radi toga vas peče savjest,
a bogati ovu katolici i socijalisti. ne morete osjećajima dojti do istine. možda se ne more ni razumon, ali s osjećajima se to sure as fuck ne more
Bogati? Evo jos jednog misionara.
Guest- Guest
evo za mativku i saudade,
jo grin po beauty sleep, a vi should feel this:
jo grin po beauty sleep, a vi should feel this:
2014-04-16
I ja ode spavati iako mi ništa za ljepotu ne može pomoći :) Za sutra opet moram mozak isprazniti....
Guest- Guest
Jos kad bi mi Mate pojasnila kako joj to obitelj namece griznju savjesti zbog znatizelje, mozda cu i ovo tvoje odgledati/poslusati.. :-) Ali ovo prvo se nece dogoditi jer.. Spartanac! :-D
Guest- Guest
I posađeno drvce :)violator wrote:Jos kad bi mi Mate pojasnila kako joj to obitelj namece griznju savjesti zbog znatizelje, mozda cu i ovo tvoje odgledati/poslusati.. :-) Ali ovo prvo se nece dogoditi jer.. Spartanac! :-D
Guest- Guest
I, hvala vam na lijepoj večeri :)
Volim različitosti, volim sve što me tjera na promišljanja.
Laka noć :)
Guest- Guest
mativka wrote:I, hvala vam na lijepoj večeri :)
Pa ne bas. :-D
Laku noc.
Guest- Guest
mativka wrote:To mi je mali fetiš, odavna. Uvijek zasadim stabalce u čast dubokog osjećaja...violator wrote:
Svidjelo mi se njegovo stabalce. Komunicirao je s njime. :-) Stao bi ispod krosnje i pricekao malo da mu na dlan sleti listic ili cvijet. Time je dobivao svojevsni blagoslov. :-)
Nisam ovo ugledala.
To je jako lijepo. A i ja sam si doista zasadila jabucice. Imam lijep osuncan balkon s mnogo kise. :-) Uzivat ce.
Guest- Guest
violator wrote:Svidjelo mi se njegovo stabalce. Komunicirao je s njime. :-) Stao bi ispod krosnje i pricekao malo da mu na dlan sleti listic ili cvijet. Time je dobivao svojevsni blagoslov. :-)
to je kao Thoreau kad bi otisao cijeli dan gledati zabe kako se ponasaju, ili ptice, a svi mu govorili da baca vrijeme..
moram pogledati taj film znaci..
inace mi je zanimljivo koliko covjek blesavih misli dobije, i koliko je u bunilu kad nastane nered.. kao sinoc kad su im dizali kuce u zrak a ova zena se moli da joj madrace sacuvaju! i sl.. sve to mi je jako ljudski i dirljivo..
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50