Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
kad ti McGee zatvori reket
pover forwardu niko ne more zatvoriti reket, niko. na škini imoš okret livo ili desno ili fade away, a face up-u jab step i follow through ili fade away i show, step through.
jedina obrana je double team.
nosun se da ćete in uzesti bar jednu, though.
trenutno lowry i demar nemaju nišće, a john wall trpa trice, đizis
aben- Posts : 35492
2014-04-16
ča si se opila?mativka wrote:Ava, ava ava! :)aben wrote:mativka wrote:Ti si se neki dan hvalio svojim izgledom, i ja ti nisam pisala na takav način. Ja sam svjesna nekih drugih stvari. I sretna sam što sam večeras popričala s kolegicom s kojom nisam se vidjela minimalno godinu dana :) Nikakvi muškarci, jer me oni niti najmanje ne zanimaju.aben wrote:ni problijem? oli si laka žinska?mativka wrote:
Za ćakulu da, i smiješna je priča zbog koje sam se zadržala, i naišla na osobu za ćakulu. Stiskavac uopće ni problem, al ovo prvo je :)
i, ča govori ot?
kakove to veze imo, oćeš reći da sun ti dužan?
jo sun misli da si ti nezaposlena
2014-04-16
:)aben wrote:ča si se opila?mativka wrote:Ava, ava ava! :)aben wrote:mativka wrote:Ti si se neki dan hvalio svojim izgledom, i ja ti nisam pisala na takav način. Ja sam svjesna nekih drugih stvari. I sretna sam što sam večeras popričala s kolegicom s kojom nisam se vidjela minimalno godinu dana :) Nikakvi muškarci, jer me oni niti najmanje ne zanimaju.aben wrote:
ni problijem? oli si laka žinska?
i, ča govori ot?
Sad ću obrisati profil! :)
Guest- Guest
jarče tože, i jo bi svoj istro da počnen lajati:)mativka wrote::)aben wrote:ča si se opila?mativka wrote:Ava, ava ava! :)aben wrote:mativka wrote:
Ti si se neki dan hvalio svojim izgledom, i ja ti nisam pisala na takav način. Ja sam svjesna nekih drugih stvari. I sretna sam što sam večeras popričala s kolegicom s kojom nisam se vidjela minimalno godinu dana :) Nikakvi muškarci, jer me oni niti najmanje ne zanimaju.
2014-04-16
Meni danas doista, najljepše što sam pročitala i što je doprijelo do mene je bilo: pa ne baš, i vikend je :)
Guest- Guest
jarče tože,aben wrote:jarče tože, i jo bi svoj istro da počnen lajati:)mativka wrote::)aben wrote:ča si se opila?mativka wrote:Ava, ava ava! :)aben wrote:
o, jarče tože! :)
Guest- Guest
aben wrote:kic wrote:
pover forwardu niko ne more zatvoriti reket, niko. na škini imoš okret livo ili desno ili fade away, a face up-u jab step i follow through ili fade away i show, step through.
The Spurs had more space issues than Apollo 13 in this game, and they couldn't get anything going in the paint. In the first three quarters, the Spurs had zero second-chance points and they only shot 5-of-21 in the paint. The Warriors kept throwing doubles at Aldridge and it didn't hurt Golden State because there isn't enough shooting around him. He struggled against them in the postseason last year and it could be a similar story this time around.
i bolje da sam film gledao
pa bolja si, jo sun odrodi tri smjene foruma, i nišće mi ni doprlo:)mativka wrote:Meni danas doista, najljepše što sam pročitala i što je doprijelo do mene je bilo: pa ne baš, i vikend je :)
2014-04-16
Meni doista je ovo, više negoli sve ekspertize :)aben wrote:pa bolja si, jo sun odrodi tri smjene foruma, i nišće mi ni doprlo:)mativka wrote:Meni danas doista, najljepše što sam pročitala i što je doprijelo do mene je bilo: pa ne baš, i vikend je :)
Ja sam ipak Spartanac ;)
Guest- Guest
kic wrote:aben wrote:kic wrote:
The Spurs had more space issues than Apollo 13 in this game, and they couldn't get anything going in the paint. In the first three quarters, the Spurs had zero second-chance points and they only shot 5-of-21 in the paint. The Warriors kept throwing doubles at Aldridge and it didn't hurt Golden State because there isn't enough shooting around him. He struggled against them in the postseason last year and it could be a similar story this time around.
i bolje da sam film gledao
you never go watch a film over a game, never
2014-04-16
ok, punch lines su efektni, ali fali in sadržaja, fali ih objašnjenja, fali in svega.mativka wrote:Meni doista je ovo, više negoli sve ekspertize :)aben wrote:pa bolja si, jo sun odrodi tri smjene foruma, i nišće mi ni doprlo:)mativka wrote:Meni danas doista, najljepše što sam pročitala i što je doprijelo do mene je bilo: pa ne baš, i vikend je :)
Ja sam ipak Spartanac ;)
2014-04-16
Da, nekome treba sve prezentirati. Netko, jednostavno, zna...aben wrote:ok, punch lines su efektni, ali fali in sadržaja, fali ih objašnjenja, fali in svega.mativka wrote:Meni doista je ovo, više negoli sve ekspertize :)aben wrote:pa bolja si, jo sun odrodi tri smjene foruma, i nišće mi ni doprlo:)mativka wrote:Meni danas doista, najljepše što sam pročitala i što je doprijelo do mene je bilo: pa ne baš, i vikend je :)
Ja sam ipak Spartanac ;)
Guest- Guest
kako, rodi s stin, ili?mativka wrote:Da, nekome treba sve prezentirati. Netko, jednostavno, zna...aben wrote:ok, punch lines su efektni, ali fali in sadržaja, fali ih objašnjenja, fali in svega.mativka wrote:Meni doista je ovo, više negoli sve ekspertize :)aben wrote:pa bolja si, jo sun odrodi tri smjene foruma, i nišće mi ni doprlo:)mativka wrote:Meni danas doista, najljepše što sam pročitala i što je doprijelo do mene je bilo: pa ne baš, i vikend je :)
Ja sam ipak Spartanac ;)
2014-04-16
Ne znam :)aben wrote:kako, rodi s stin, ili?mativka wrote:Da, nekome treba sve prezentirati. Netko, jednostavno, zna...aben wrote:ok, punch lines su efektni, ali fali in sadržaja, fali ih objašnjenja, fali in svega.mativka wrote:Meni doista je ovo, više negoli sve ekspertize :)aben wrote:
pa bolja si, jo sun odrodi tri smjene foruma, i nišće mi ni doprlo:)
Ja sam ipak Spartanac ;)
Guest- Guest
Kako je moguće da vjerujem u Boga i budem zaljubljena u Giorgia A. Tsoukalos-kog?!
Guest- Guest
kic wrote:violator wrote:kic wrote:
ovi Taviani filmovi.. lijepi i tuzni..
Da, braca Taviani.. Uhvatim pokoji. Vole ruske klasike.
Il sole anche di notte. Taj me je posebno dirnuo. O plemicu kojeg ljubavno razocaranje odvede u svecenike. Mislim da je Tolstoj u pitanju.
mislim da znam tu pricu, to je neki plemic koji taman prije nego se ozenio otkrije da je car bio s njegovom odabranicom pa ode u manastir, postane mudri starac koji dijeli ozdravljenja, ali na kraju i on poklekne na jedan nacin, sad se sjetih - otac Sergej prica?
i ja, kako uhvatim na tvu..
Tako je. Ne znam kako glasi prica u originalu, ali u filmu dozivi dvostruko razocaranje. Cara je obozavao i od malih nogu stremio je postati njegov zastitnik i prijatelj, jer je kao djecacic osjetio da je car vrlo usamljen. Cak se i zavjetovao da ce trpjeti bolove, ne bi li se to i ostvarilo (nosio je kamencice u cipelama). Kada mu se pruzila prilika za to, sam mu je car namjestio bivsu ljubavnicu u koju se ovaj beznadno zaljubio. Zapravo, iz samog filma, tesko je zakljuciti tko ga je vise povrijedio.
Svidjelo mi se njegovo stabalce. Komunicirao je s njime. :-) Stao bi ispod krosnje i pricekao malo da mu na dlan sleti listic ili cvijet. Time je dobivao svojevsni blagoslov. :-)
Guest- Guest
ki je to?mativka wrote:Kako je moguće da vjerujem u Boga i budem zaljubljena u Giorgia A. Tsoukalos-kog?!
2014-04-16
Onaj kojem ste se sprdali :)aben wrote:ki je to?mativka wrote:Kako je moguće da vjerujem u Boga i budem zaljubljena u Giorgia A. Tsoukalos-kog?!
A, meni muškarac snova :)
Guest- Guest
jo se sprdo išnjin? nika ču zonjemativka wrote:Onaj kojem ste se sprdali :)aben wrote:ki je to?mativka wrote:Kako je moguće da vjerujem u Boga i budem zaljubljena u Giorgia A. Tsoukalos-kog?!
2014-04-16
To mi je mali fetiš, odavna. Uvijek zasadim stabalce u čast dubokog osjećaja...violator wrote:
Svidjelo mi se njegovo stabalce. Komunicirao je s njime. :-) Stao bi ispod krosnje i pricekao malo da mu na dlan sleti listic ili cvijet. Time je dobivao svojevsni blagoslov. :-)
Guest- Guest
Ma ne mogu naći, sve sama sprdnja s njim :)aben wrote:jo se sprdo išnjin? nika ču zonjemativka wrote:Onaj kojem ste se sprdali :)aben wrote:ki je to?mativka wrote:Kako je moguće da vjerujem u Boga i budem zaljubljena u Giorgia A. Tsoukalos-kog?!
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50