Denkverbot
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
znoči, jesi u selendri?mativka wrote:A, kao izlazak, otići u kafić...ili se srediti kao "picanka" :)aben wrote:more i manje, ali, zoč ti je grod u navodnicima?mativka wrote:Dovoljna je i jedna osoba za razgovor :)aben wrote:mativka wrote:Upravo se vratila iz "grada"....
ča, 5- 6000 stanovnika?
Bilo gdje.....
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Meni je sve selendra, gdje čovjeka za razgovor ne mogu naći.aben wrote:znoči, jesi u selendri?mativka wrote:A, kao izlazak, otići u kafić...ili se srediti kao "picanka" :)aben wrote:more i manje, ali, zoč ti je grod u navodnicima?mativka wrote:Dovoljna je i jedna osoba za razgovor :)aben wrote:
ča, 5- 6000 stanovnika?
Bilo gdje.....
Guest- Guest
dobro, ali manje ljudi, manje šansi.mativka wrote:Meni je sve selendra, gdje čovjeka za razgovor ne mogu naći.aben wrote:znoči, jesi u selendri?mativka wrote:A, kao izlazak, otići u kafić...ili se srediti kao "picanka" :)aben wrote:more i manje, ali, zoč ti je grod u navodnicima?mativka wrote:
Dovoljna je i jedna osoba za razgovor :)
Bilo gdje.....
i, ni bilo nikoga za ćakulu? a za stiskavac?
2014-04-16
kic wrote:
ovi Taviani filmovi.. lijepi i tuzni..
Da, braca Taviani.. Uhvatim pokoji. Vole ruske klasike.
Il sole anche di notte. Taj me je posebno dirnuo. O plemicu kojeg ljubavno razocaranje odvede u svecenike. Mislim da je Tolstoj u pitanju.
Guest- Guest
mah, mladost valjo izbrijati. čovik se tribo okružiti cicami i guzicami, život je u toj dobi švedcki stol. imo vrimena za introspekciju.kic wrote:
o lonerima..
2014-04-16
violator wrote:kic wrote:
ovi Taviani filmovi.. lijepi i tuzni..
Da, braca Taviani.. Uhvatim pokoji. Vole ruske klasike.
Il sole anche di notte. Taj me je posebno dirnuo. O plemicu kojeg ljubavno razocaranje odvede u svecenike. Mislim da je Tolstoj u pitanju.
mislim da znam tu pricu, to je neki plemic koji taman prije nego se ozenio otkrije da je car bio s njegovom odabranicom pa ode u manastir, postane mudri starac koji dijeli ozdravljenja, ali na kraju i on poklekne na jedan nacin, sad se sjetih - otac Sergej prica?
i ja, kako uhvatim na tvu..
Za ćakulu da, i smiješna je priča zbog koje sam se zadržala, i naišla na osobu za ćakulu. Stiskavac uopće ni problem, al ovo prvo je :)aben wrote:dobro, ali manje ljudi, manje šansi.mativka wrote:Meni je sve selendra, gdje čovjeka za razgovor ne mogu naći.aben wrote:znoči, jesi u selendri?mativka wrote:A, kao izlazak, otići u kafić...ili se srediti kao "picanka" :)aben wrote:
more i manje, ali, zoč ti je grod u navodnicima?
Guest- Guest
nije, nego su spursi prošlost,kic wrote:
izgleda da je i krnji GSW prejak..
aldridge- 2 rebs
2014-04-16
ni problijem? oli si laka žinska?mativka wrote:Za ćakulu da, i smiješna je priča zbog koje sam se zadržala, i naišla na osobu za ćakulu. Stiskavac uopće ni problem, al ovo prvo je :)aben wrote:dobro, ali manje ljudi, manje šansi.mativka wrote:Meni je sve selendra, gdje čovjeka za razgovor ne mogu naći.aben wrote:znoči, jesi u selendri?mativka wrote:
A, kao izlazak, otići u kafić...ili se srediti kao "picanka" :)
i, ča govori ot?
2014-04-16
Noc sv.Lovre me dosta podsjeca i na Kurosawu, mada mozda pretjerujem, ali vjencanje na pocetku, pa na kraju sunce-dok istovremeno kisa pada (cigani/lisice se zene), pricanje djetetu, na kraju Rashomona slicno nesto.. sto pozeljeti kad zvijezde padaju, da budemo nalo cjelovitiji unatoc svemu..
Ti si se neki dan hvalio svojim izgledom, i ja ti nisam pisala na takav način. Ja sam svjesna nekih drugih stvari. I sretna sam što sam večeras popričala s kolegicom s kojom nisam se vidjela minimalno godinu dana :) Nikakvi muškarci, jer me oni niti najmanje ne zanimaju.aben wrote:ni problijem? oli si laka žinska?mativka wrote:Za ćakulu da, i smiješna je priča zbog koje sam se zadržala, i naišla na osobu za ćakulu. Stiskavac uopće ni problem, al ovo prvo je :)aben wrote:dobro, ali manje ljudi, manje šansi.mativka wrote:Meni je sve selendra, gdje čovjeka za razgovor ne mogu naći.aben wrote:
znoči, jesi u selendri?
i, ča govori ot?
Guest- Guest
kic wrote:
Noc sv.Lovre me dosta podsjeca i na Kurosawu, mada mozda pretjerujem, ali vjencanje na pocetku, pa na kraju sunce-dok istovremeno kisa pada (cigani/lisice se zene), pricanje djetetu, na kraju Rashomona slicno nesto.. sto pozeljeti kad zvijezde padaju, da budemo nalo cjelovitiji unatoc svemu..
a, suze sv lovre, večer kad slovenke nemaju šanse:)
2014-04-16
mativka wrote:Ti si se neki dan hvalio svojim izgledom, i ja ti nisam pisala na takav način. Ja sam svjesna nekih drugih stvari. I sretna sam što sam večeras popričala s kolegicom s kojom nisam se vidjela minimalno godinu dana :) Nikakvi muškarci, jer me oni niti najmanje ne zanimaju.aben wrote:ni problijem? oli si laka žinska?mativka wrote:Za ćakulu da, i smiješna je priča zbog koje sam se zadržala, i naišla na osobu za ćakulu. Stiskavac uopće ni problem, al ovo prvo je :)aben wrote:dobro, ali manje ljudi, manje šansi.mativka wrote:
Meni je sve selendra, gdje čovjeka za razgovor ne mogu naći.
i, ča govori ot?
kakove to veze imo, oćeš reći da sun ti dužan?
jo sun misli da si ti nezaposlena
2014-04-16
Meni je doista drago što sam i priželjkivala, u sobičku ima mjesta za sve. Al, svoj kauč, ne dam! :)
Guest- Guest
Ava, ava ava! :)aben wrote:mativka wrote:Ti si se neki dan hvalio svojim izgledom, i ja ti nisam pisala na takav način. Ja sam svjesna nekih drugih stvari. I sretna sam što sam večeras popričala s kolegicom s kojom nisam se vidjela minimalno godinu dana :) Nikakvi muškarci, jer me oni niti najmanje ne zanimaju.aben wrote:ni problijem? oli si laka žinska?mativka wrote:Za ćakulu da, i smiješna je priča zbog koje sam se zadržala, i naišla na osobu za ćakulu. Stiskavac uopće ni problem, al ovo prvo je :)aben wrote:
dobro, ali manje ljudi, manje šansi.
i, ča govori ot?
kakove to veze imo, oćeš reći da sun ti dužan?
jo sun misli da si ti nezaposlena
Guest- Guest
kic wrote:
kad ti McGee zatvori reket
pover forwardu niko ne more zatvoriti reket, niko. na škini imoš okret livo ili desno ili fade away, a face up-u jab step i follow through ili fade away i show, step through.
jedina obrana je double team.
nosun se da ćete in uzesti bar jednu, though.
trenutno lowry i demar nemaju nišće, a john wall trpa trice, đizis
2014-04-16
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50