Poceo treci svjetski rat..Ameri,Briti,Francuzi napali Damask nocas
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Poceo treci svjetski rat..Ameri,Briti,Francuzi napali Damask nocas
vili40 wrote:ma jasno,cirkus i totalna blamaža a ovi na CNN-u svršavajuMaximusDecimusMiridije wrote:vili40 wrote:Američki predsjednik na Twitteru je objavio kako napadi na Siriju nisu mogli imati bolji rezultat. Ustvrdio je i kako su se Amerikancima isplatile milijarde dolara koje su uložili u naoružanje
Savršeno izveden napad sinoć. Hvala Francuskoj i Velikoj Britaniji na njihovoj mudrosti i snazi njihovih odličnih vojska. Nismo mogli imati bolji rezultat. Misija izvršena, komentirao je Donald Trump (71) na Twitteru napad na Siriju.
On bi ovo izjavio da je 1 ili 101 raketa pogodila cilj, ili nijedna. Tu više nije ni bitno jel itko išta pogodio, što je uopće gađano itd....ovo je bilo solo obraza radi i ama baš ništa drugo.
Nikakvu ovo nije vojnu vrijednost imali ili ne znam ni ja šta.
Tko jebote uopće drži stratešku opremu u skladištima za koja čitava planeta zna gdje su Isusati nakon godina rata i konstantne prijetnje stranom intervencijom...sve je ovo obični cirkus bio.
Napad je izveden u 3,00 sata po srednjoeuropskom vremenu raketama s brodova i zrakoplova. Pentagon nije mogao potvrditi koliko je raketa pogodilo ciljeve.
- Odredili smo ciljeve kako bismo umanjili rizike za ruske snage - kazao je Dunford dodajući da je američka vojska najavila Rusiji korištenje zračnog prostora.
Rusija tvrdi kako su sirijske protuzračne snage oborile 71 od 103 krstareće rakete.
Pa točno to. Ajmo reći da ovaj i ima dakle kemijskog naoružanja još i slično. Pa nije jebeno lud da to drži u skladištima i na lokacijama za koje već svi znaju gdje se nalaze...kakva jebena logika je u tome?
Kakvi biro za istraživanje jebote nakon 7 godina rata...šta će tu biti ljudi u labaratorijima ono smišljati neki novi agens da zaliju nekoga jer se to razvija za vrijeme općeg kaosa unutar zemlje.
Da i ima nešto...bilo što. To je negdje spremljeno vjerojatno i na otvorenome uz nekakav minimum kamuflaže što je naposlijetku i najbolja kamuflaža jer to nitko i ne očekuje, a ne po bunkerima i skladištima za koja svi znaju već 10 godina.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa točno to. Ajmo reći da ovaj i ima dakle kemijskog naoružanja još i slično. Pa nije jebeno lud da to drži u skladištima i na lokacijama za koje već svi znaju gdje se nalaze...kakva jebena logika je u tome?
Kakvi biro za istraživanje jebote nakon 7 godina rata...šta će tu biti ljudi u labaratorijima ono smišljati neki novi agens da zaliju nekoga jer se to razvija za vrijeme općeg kaosa unutar zemlje.
Da i ima nešto...bilo što. To je negdje spremljeno vjerojatno i na otvorenome uz nekakav minimum kamuflaže što je naposlijetku i najbolja kamuflaža jer to nitko i ne očekuje, a ne po bunkerima i skladištima za koja svi znaju već 10 godina.
In a largely uncontested attack, U.S., British and French forces unleashed 105 missiles on three Syrian chemical weapons facilities early Saturday, leveling at least one building and setting backthe country's chemical weapons program "for years," Pentagon officials said
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nista od globalnog rata,Rusi isprazno prijetili, Amerika je pokazala tko je glavni i jedina svjetska sila,Rusija je druga liga , nije zastitila saveznika,a to isto ceka sve proruske/rusofilske rezime , narode i drzave !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Clone Stormtrooper wrote:Nista od globalnog rata,Rusi isprazno prijetili, Amerika je pokazala tko je glavni i jedina svjetska sila,Rusija je druga liga , nije zastitila saveznika,a to isto ceka sve proruske/rusofilske rezime , narode i drzave !
roflmao
pa jel počeo rat dok sam spavala?
Guest- Guest
A i taj putin bi jebao al da ne udje...prije se govorilo 'jebes onog koga rus hrani a srbin brani'..sad jebes onog koga rusi i srbi brane..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
pantzir jedinoMaximusDecimusMiridije wrote:Pinochet wrote:brojke su sranje, ako ruska PZO nije djelovala, sirijska ih nema sa čime oboriti.. inače nebi ih židovi svako dva dana ubijali i izvodili prave napade sa hrpom poginulih iranaca, sirijaca, i hezbollaha.. ovo je dogovoreni ratRayMabus wrote:Kad ovo pogledaš dobiješ dojam da su ih samo testirali i praznili pzoHektorović wrote:#Russia's General Staff briefing on #SyrianStrikes:
1. #Syria's air-defence successfully intercepted 71/103 cruise missiles
2. In the last 1.5 yrs Ru has fully restored Syr air-defence sys & keeps developing it
3. Rus to review possibilities of #S300 supplies to Sy & other states
According to #Russia's MoD US-UK-FR #SyrianStrikes targeted air bases/fields:
-Duvali:4 missiles, 4 intercepted (4/4)
-Dumeir:12/12
-Blay:18/18
-Shayrat:12/12
-Mezze (unused):9/5
-Homs:16/13 Homs
30 targeted "CW production facilities"(not in use) in Barzah & Jaramana. 7 hit
Moguće da noćas bude stvarni napad
Imaju ih Sirijci cime oboroiti. Imaju Pantsir imaju Shilke dakle ako je to upareno pravilno mogu stvoriti u trenutku rasprskavajucom municijom jebeni oblak na par trenutaka iznad samoga cilja i krstareca raketa kroz to nece proci. Ali je tu problem sta to protivnik eventualno vidi te ako se radi o kombiniranim udarima....avioni to onda mogu gadjati.
Medjutim nije bilo nekakvog sveobuhvatnog udaranja tu pa nije nemoguce da su im obarali s time ukoliko su imali lijep broj toga rasporedeno u krugu 500 metara od samoga cilja. Samo to dvoje ovdje nitko spomenuo nije...ovdje pricaju o Buk-ovima,s200,s300 i sta ja znam....sto nije ni namjenjeno za rakete koje lete tako nisko, za boga miloga pa zato se i razvijaju ovi kraceg dometa sustavi s uparenim raketama i topovima...
Mislim dzabe ja ovo pisem opet ce svako po svome ali eto...
sve ostalo nula bodova tj za eventualno balisticke rakete i avione
Guest- Guest
Pa ja nisam ni spominja S 200, samo sam komentirao nečije da je to govno nad govnima i te priče šta uopće nije istina
Ako ćete iskreno ja čisto sumnjam da su koristili s 200 za to pošto to nije za te stvari
Buk moguće međutim samo ako ga čekaju ispod brda pa znaju da mora preko pa domet četrdeset kilometara pa onda ono jedino tako
Ako ćete iskreno ja čisto sumnjam da su koristili s 200 za to pošto to nije za te stvari
Buk moguće međutim samo ako ga čekaju ispod brda pa znaju da mora preko pa domet četrdeset kilometara pa onda ono jedino tako
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A možda oni i jesu ispalili koji s 200 ali više u panici nego ono
Ta vam raketa ima par motora i faze leta
Mislim on ti ispali Tomahawk pa to piči iznad mora pa se penje, ono imaš vrijeme aktiviranja pa ti njeni motori paljenja a tu su sekunde bitne tako da ja mislim da je to glupost
Jedino ovo iz aviona možda da su išli ispalit da nebi avioni došli preblizu itd
Uglavnom s 200 i Tomahawk jok
Buk još može ali morao bi ga dočekivati točno kad raketa ide preko brda i onda dole zona 40 km pa pripremljena paljba
A s 200 jok to prekriži za rušenje Tomahawka
Ta vam raketa ima par motora i faze leta
Mislim on ti ispali Tomahawk pa to piči iznad mora pa se penje, ono imaš vrijeme aktiviranja pa ti njeni motori paljenja a tu su sekunde bitne tako da ja mislim da je to glupost
Jedino ovo iz aviona možda da su išli ispalit da nebi avioni došli preblizu itd
Uglavnom s 200 i Tomahawk jok
Buk još može ali morao bi ga dočekivati točno kad raketa ide preko brda i onda dole zona 40 km pa pripremljena paljba
A s 200 jok to prekriži za rušenje Tomahawka
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:A i taj putin bi jebao al da ne udje...prije se govorilo 'jebes onog koga rus hrani a srbin brani'..sad jebes onog koga rusi i srbi brane..
A šta je trebao realno? Ići pucati na avione i brodove? I onda bi to sve prestalo i nebi otišlo u daljnju eskalaciju?
Pa kažemo i ja i joda, ako je već lajao, trebao je barem poslati mali pozdrav francuzima
2018-04-10
Ta priča o S 200 to su mediji prenijeli da je korišteno pa su onda očito neki to povezali sami automatski sa obaranjem projektila
To ako je ispaljeno ispaljeno je prema britanskim Tornadima da ih odbaci da ne dođu preblizu
Zato i jesu korištene Storm shadow krstateće rakete zrak zemlja dometa pesto kilometara
To ako je ispaljeno ispaljeno je prema britanskim Tornadima da ih odbaci da ne dođu preblizu
Zato i jesu korištene Storm shadow krstateće rakete zrak zemlja dometa pesto kilometara
2014-04-11
daj odi u kurac..nije mi prvi put da se kurcio i nista..mogo je kutuazno ispalit koji ptlrojektil..ni to ..nego ajmo po n-ti put zalopojku VS..i tu sve zavrsava...MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:A i taj putin bi jebao al da ne udje...prije se govorilo 'jebes onog koga rus hrani a srbin brani'..sad jebes onog koga rusi i srbi brane..
A šta je trebao realno? Ići pucati na avione i brodove? I onda bi to sve prestalo i nebi otišlo u daljnju eskalaciju?
2015-09-08
Krstateće rakete zrak zemlja znači avion i onda to ispali pa to ode nisko iznad mora domet pestotinjak kilometara tisuću km na sat i onda pesto kila eksploziva drmne brod
Jako dobra stvar, to nama treba
A ovdje imaš zrak pa planina em noć je šta oni znaju šta su ovi ispalili pa to išli gađat sa s 200
To vam je ta priča ako se koristilo a ne Tomahawk ispaljen sa broda
Jako dobra stvar, to nama treba
A ovdje imaš zrak pa planina em noć je šta oni znaju šta su ovi ispalili pa to išli gađat sa s 200
To vam je ta priča ako se koristilo a ne Tomahawk ispaljen sa broda
2014-04-11
Kako što bi trebao... Pa trebao bi vojnički odgovoriti... ako je agresija onda on kao saveznik sirije je dužan odgovoriti bezuvjetno i punom silinom
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Kako što bi trebao... Pa trebao bi vojnički odgovoriti... ako je agresija onda on kao saveznik sirije je dužan odgovoriti bezuvjetno i punom silinom
2018-04-10
Te krstareće rakete zrak zemlja to moramo mi nabavit
To san ja već gleda
Ako nam se Erdogan parkira u albansku luku Viore
Samo rokaj
Klizeći s desna
Tko ti jebe mater
To san ja već gleda
Ako nam se Erdogan parkira u albansku luku Viore
Samo rokaj
Klizeći s desna
Tko ti jebe mater
2014-04-11
tocno i zato ga zbog toga srbi a i drugi pljucaju po njemu na svojim forumima...ali tu su jastreb i pernar..oni su uvjereni da je putin sjebo amere i brite i francuze danas i jaszreb onda nama jebe mater i prijeti nam se..picke jedne natovske da ce vam putin boga svogamichaellcmacha wrote:Kako što bi trebao... Pa trebao bi vojnički odgovoriti... ako je agresija onda on kao saveznik sirije je dužan odgovoriti bezuvjetno i punom silinom
2015-09-08
I koji kurac spominje srboslaviju (tko zna možda su komšije malo frizirale) kakve ona ima veze sa sirijom i tim dolje pizdarijama... a na koncu jesu mu dali pozivnicu da se i on priključi jebacima rumene nasilje pa da i on prca zajednp s njima boraniju... uglavnom uistinu me razočarao mislio sam da će bar probati nešto tek toliko... ipak on ima brutalni tehnologiju koja daleko nadmašuje angloamericko francusku tehnologiju...
2015-08-08
Ne misli na SFRJ ,već na SRJ. Kosovo i te stvari.michaellcmacha wrote:I koji kurac spominje srboslaviju (tko zna možda su komšije malo frizirale)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma ja sam se uistinu ponadao da će odgovoriti. To bi bio znak da se krene hitno u auzmjes i na ovim kao i na nekim drugim prostorima... al izgleda ništa od tog... Kako bi gnječ skičo.. ..:))))))
2015-08-08
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Počeo treci svjetski rat
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svjetski rat je već počeo, ali na Zapadu odbijaju vjerovati u to
» Vodeći francuski intelektualac: ‘Treći svjetski rat već je počeo, Amerikanci se precjenjuju‘
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svjetski rat je već počeo, ali na Zapadu odbijaju vjerovati u to
» Vodeći francuski intelektualac: ‘Treći svjetski rat već je počeo, Amerikanci se precjenjuju‘
Page 8 of 11