Poceo treci svjetski rat..Ameri,Briti,Francuzi napali Damask nocas
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Poceo treci svjetski rat..Ameri,Briti,Francuzi napali Damask nocas
Rusi moraju da obnove svoju vojnu silu bez da to utjece na zivotni standard gradjana koji se podigao drasticno poslije raspada SSSR. Ako standard padne ne onaj nivo od prije, ameri ce vrlo lako da aktiviraju unutarnje pobune medju gradjanima. U tomu su eksperti. Ruski gradjani za vrijeme SSSR-a su imali ideale, sada toga vise nema. I oni su danas materijalisti kao i svaki zapadnjak koji hoce dobra kola, mobil itd itd.Leviathan2 wrote:ma buducnost je ukurcuomni wrote:Tocno, a shvatio je on to samo ga zayebo onaj pompezni debeli Goering sa svojim slamanjem brita iz zraka. A onda paranoja od boljsevizma i tako to. Tip je bio kreten i glup, imao je neku yebenu karizmu i iskoristio lose stanje da se domogne vlasti. Nego odlutasmo u povijest, sadasnjost i buducnost ce biti cini se interesantnija :DLeviathan2 wrote:njemu staljin nije bio prijetnja, englezi su mu bili prijetnjaomni wrote:Zajebo se on zbog 2 fronta koja je otvorio i zbog suludih poteza na istocnom frontu. Ne treba zaboravit da je stigao skoro pred Moskvu i da je Staljin vec pakovao kofere. Uz to su bas ti ameri slali pomoc u tehnici i naoruzanju Rusima, no to je bio period suradnje.Leviathan2 wrote:
adolf se zasrao kad je krenuo prema istoku, mogao je komotno istrijebit i engleze i francuze, ovako se zajebo ko budala
idiot nije shvatao da se britanska imperija nece odreci svojih pozicija , da ih je skrsio onda bi bio glavni baja u europi
ovako je razvukao front i otisao u rusiju, tisuce kilometara daleko gdje ga je jebala logistika
losi strateg i los takticar
ma budalesemo i zajebavamo se , i ok
medjutim kako vucina kaze, bice rata
jednostavno ovo nije ideolosko nadjebavanje kao u vrijeme hladnog rata, ovo je nadjebavanje za moc, ameri su iskusili sto znaci biti ubjedljivo prva sila na planetu, sad si jednostavno ne mogu dozvolit jos malo da rusija dosegne 2020godinu kad je putin najavio da ce biti ruska vojska kompletno modernizovana , cak i sad su prijetnja i to ogromna ali ameri imaju neke sanse da dobiju cak i nuklearni sukob, o klasicnom da i ne govorimo, medjutim , iduce dvije tri godine ce se rusi isjednaciti s vatrenom moci, s tempom kojim ruska vojska napreduje u modernizacij, ima za 5 godina da odmaknu daaaleko ispred amera
sukob u sadasnjem trenutku nije povoljan za ruse u scenariju totalnog rata, al s ovim regionalnim sukobima ogranicenog karaktera mogu slobodno opalit cusku amerima
omni-
2014-04-12
A rata ce biti, mora ga biti. Ako je uciti iz povijesti ovakve turbulencije i izazivanja rezultiraju ratom. Sad koliko ce trajati predigra vidjet cemo. Ovo ja kao forumski prorok :D
omni-
2014-04-12
ne, dobro si se izrazio, sve ovisi koliko ce dugo trajat predigra, al vec su se dobrano zagrijali, sve je manje dana da ne iskacu neke nove provokacijeomni wrote:A rata ce biti, mora ga biti. Ako je uciti iz povijesti ovakve turbulencije i izazivanja rezultiraju ratom. Sad koliko ce trajati predigra vidjet cemo. Ovo ja kao forumski prorok :D
ja sam prorokovao da cekma sukob turska vs grcka
briti su to u stanju izvesti
BEIRUT, LEBANON (8:20 A.M.) – The Islamic State (ISIS) took advantage of the U.S. Coalition’s latest attack to launch a powerful offensive inside the southern part of Damascus, a Syrian military source told Al-Masdar this morning.
BEIRUT, LEBANON (8:20 A.M.) – The Islamic State (ISIS) took advantage of the U.S. Coalition’s latest attack to launch a powerful offensive inside the southern part of Damascus, a Syrian military source told Al-Masdar this morning.
Brezveze
2014-04-11
Ispalili trideset zvijezda padalica od toga deset oboreno, Britanci avionima napali kemijsko postrojenje i isttaživački centar
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-napadu-sad-a-i-saveznika-na-siriju-koristeno-30-raketa-procjenjuje-se-steta/180414007
Sirijci poručili da ako već nemogu koristiti kemiju da će koristiti kazetne bombe
Sprdaju se s njima
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-napadu-sad-a-i-saveznika-na-siriju-koristeno-30-raketa-procjenjuje-se-steta/180414007
Sirijci poručili da ako već nemogu koristiti kemiju da će koristiti kazetne bombe
Sprdaju se s njima
2014-04-11
stovatelji misli donalda ducka razocarani sto nije bacio velikog debeljka na siriju gdje svatko kome se digne kurac istrese tovar bombi , ako rat potraje tamo budemo i mi testirali nova navalna vozila zracna
rusofili razocarani jer rusija ispala tigar od papira , ponovo
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Ti smrdljivci su dosadili i bogu i vragu kao i ove klošarske prišipetlje francuziNoor wrote:kad ce netko poslat rakete na london?
ti skotovi nemaju granica...
Ruska vojska je u petak objavila da raspolaže 'dokazima' koji upućuju na izravno sudjelovanje Velike Britanije u 'insceniranju' prošlotjednog kemijskog napada u istočnoj Guti, nadomak Damasku
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/rusija-optuzila-britaniju-da-je-inscenirala-kemijski-napad-u-siriji-foto-20180413
Kermit-
2014-04-17
I ja sam isto razočarandebotoijusto wrote:stovatelji misli donalda ducka razocarani sto nije bacio velikog debeljka na siriju gdje svatko kome se digne kurac istrese tovar bombi , ako rat potraje tamo budemo i mi testirali nova navalna vozila zracna
Sad još gore, Srbija nije potpisnik o nekazetnom naoružanju a Hrvatska jest
Sad će bit problema
2014-04-11
skladišta su puna, treba malo trošiti oružje, isprobati novitete, utvrditi greške, poraditi na poboljšanjima ... a sve da se zadrže radna mjesta, da ljudi dobivaju redovite plaće, bonuse....pa da se mogu otplaćivati hipoteke, da BDP raste, da svi budu sretni, zadovoljni i nadasve ponositni amerikanci....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ti ne kontaš čardak spinove a ne siriju stoga molim te preskoči temu da ne ispadneš potpuni idiotdebotoijusto wrote:stovatelji misli donalda ducka razocarani sto nije bacio velikog debeljka na siriju gdje svatko kome se digne kurac istrese tovar bombi , ako rat potraje tamo budemo i mi testirali nova navalna vozila zracna
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:I ja sam isto razočarandebotoijusto wrote:stovatelji misli donalda ducka razocarani sto nije bacio velikog debeljka na siriju gdje svatko kome se digne kurac istrese tovar bombi , ako rat potraje tamo budemo i mi testirali nova navalna vozila zracna
Sad će bit problema
sto srbija ima sa sirijom/bombama od nocas ?
2014-04-12
Kermit wrote:Ti ne kontaš čardak spinove a ne siriju stoga molim te preskoči temu da ne ispadneš potpuni idiotdebotoijusto wrote:stovatelji misli donalda ducka razocarani sto nije bacio velikog debeljka na siriju gdje svatko kome se digne kurac istrese tovar bombi , ako rat potraje tamo budemo i mi testirali nova navalna vozila zracna
dobro kazes , idem obavit fotosintezu , kratak je zivot
2014-04-12
Pa ima , sad će Assad kupovat kazetne bombe u Putinadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:I ja sam isto razočarandebotoijusto wrote:stovatelji misli donalda ducka razocarani sto nije bacio velikog debeljka na siriju gdje svatko kome se digne kurac istrese tovar bombi , ako rat potraje tamo budemo i mi testirali nova navalna vozila zracna
Sad će bit problema
sto srbija ima sa sirijom/bombama od nocas ?
Kreće proizvodnja
2014-04-11
pa dje sti :)orion wrote:skladišta su puna, treba malo trošiti oružje, isprobati novitete, utvrditi greške, poraditi na poboljšanjima ... a sve da se zadrže radna mjesta, da ljudi dobivaju redovite plaće, bonuse....pa da se mogu otplaćivati hipoteke, da BDP raste, da svi budu sretni, zadovoljni i nadasve ponositni amerikanci....
dobra dobra :))))
legla placaaaaaa :)
dobra dobra :))))
2014-04-11
Leviathan2 wrote:pa dje sti :)orion wrote:skladišta su puna, treba malo trošiti oružje, isprobati novitete, utvrditi greške, poraditi na poboljšanjima ... a sve da se zadrže radna mjesta, da ljudi dobivaju redovite plaće, bonuse....pa da se mogu otplaćivati hipoteke, da BDP raste, da svi budu sretni, zadovoljni i nadasve ponositni amerikanci....
malo ovđe, malo onđe, malo niđe .... .....
vrijeme me stislo, mamicu mu i vremenu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Počeo treci svjetski rat
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svjetski rat je već počeo, ali na Zapadu odbijaju vjerovati u to
» Vodeći francuski intelektualac: ‘Treći svjetski rat već je počeo, Amerikanci se precjenjuju‘
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svjetski rat je već počeo, ali na Zapadu odbijaju vjerovati u to
» Vodeći francuski intelektualac: ‘Treći svjetski rat već je počeo, Amerikanci se precjenjuju‘
Page 3 of 11