Poceo treci svjetski rat..Ameri,Briti,Francuzi napali Damask nocas
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Poceo treci svjetski rat..Ameri,Briti,Francuzi napali Damask nocas
Ne treba nista naravno, ali da su izgubili tu treba malo razmisliti. Oni su utakmicu zapoceli, rezirali, a izrezirat ce i kraj. Tu su profesionalci, nema im ravnih na planeti, dugogodisnje iskustvo jbg. Znaju Rusi s kim imaju posla, ostalo je kruha i igara.epikur37 wrote:omni wrote:Sad ce ono..."Putin ZAGRMEO!!" i ostali fazoni. Mora se priznati da smo mi Slaveni teske pickice i mjesto nam je u gacama. Stoga duboko udahnimo, smirimo se i gledajmo kako cemo do kruha i igara.
Sta sad treba? Ameri ispalili par raketa....
Nes ti.
Mir brate mir...ovi si dalu oduska u vec izgubljenoj utakmici. Kao ono u nogometu gubis 3:0 i opalis spicom demonsgrativno na vol :D
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Adolf je slao jos u neka vremena kad je prokuzio igru. Sad je najveci negativac u povijesti. Na stranu njegovo ludilo.Noor wrote:kad ce netko poslat rakete na london?
ti skotovi nemaju granica...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ne treba nista naravno, ali da su izgubili tu treba malo razmisliti. Oni su utakmicu zapoceli, rezirali, a izrezirat ce i kraj. Tu su profesionalci, nema im ravnih na planeti, dugogodisnje iskustvo jbg. Znaju Rusi s kim imaju posla, ostalo je kruha i igara.epikur37 wrote:omni wrote:Sad ce ono..."Putin ZAGRMEO!!" i ostali fazoni. Mora se priznati da smo mi Slaveni teske pickice i mjesto nam je u gacama. Stoga duboko udahnimo, smirimo se i gledajmo kako cemo do kruha i igara.
Nes ti.
Mir brate mir...ovi si dalu oduska u vec izgubljenoj utakmici. Kao ono u nogometu gubis 3:0 i opalis spicom demonsgrativno na vol :D
Pridajes im bezrazloga takve atribute, utakmicu su zapoceli ali im se rezija raspala i prije poluvremena.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Komentari Srba ljuti na izostanak reakcije Rusa.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
to se i ja pitam, gamad po svijetu cini zlocine i nitko da im to bar javno skrese u liceNoor wrote:kad ce netko poslat rakete na london?
Ruska vojska je u petak objavila da raspolaže 'dokazima' koji upućuju na izravno sudjelovanje Velike Britanije u 'insceniranju' prošlotjednog kemijskog napada u istočnoj Guti, nadomak Damasku
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/rusija-optuzila-britaniju-da-je-inscenirala-kemijski-napad-u-siriji-foto-20180413
adolf se zasrao kad je krenuo prema istoku, mogao je komotno istrijebit i engleze i francuze, ovako se zajebo ko budalaomni wrote:Adolf je slao jos u neka vremena kad je prokuzio igru. Sad je najveci negativac u povijesti. Na stranu njegovo ludilo.Noor wrote:kad ce netko poslat rakete na london?
Ne podcjenjujem ih nimalo, bilo je slucajeva gdje su se njihove rezije raspadale u puno vecoj mjeri. Onda odbace projekat i nastave dalje. Sahrane svoje "heroje", dignu svoju ekonomiju dok suprotna strana sahrani svoje i grca u bijedi. Znaju to Rusi bolje od mene i tebe.epikur37 wrote:omni wrote:Ne treba nista naravno, ali da su izgubili tu treba malo razmisliti. Oni su utakmicu zapoceli, rezirali, a izrezirat ce i kraj. Tu su profesionalci, nema im ravnih na planeti, dugogodisnje iskustvo jbg. Znaju Rusi s kim imaju posla, ostalo je kruha i igara.epikur37 wrote:omni wrote:Sad ce ono..."Putin ZAGRMEO!!" i ostali fazoni. Mora se priznati da smo mi Slaveni teske pickice i mjesto nam je u gacama. Stoga duboko udahnimo, smirimo se i gledajmo kako cemo do kruha i igara.
Nes ti.
Pridajes im bezrazloga takve atribute, utakmicu su zapoceli ali im se rezija raspala i prije poluvremena
omni-
2014-04-12
MOSKVA U PRVOJ REAKCIJI NA NAPAD NA SIRIJU: Odgovorni su SAD, Britanija i Francuska, NAPAD NEĆE OSTATI BEZ POSLEDICA!
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
ma jebo sam ga u usta,epikur37 wrote:omni wrote:Sad ce ono..."Putin ZAGRMEO!!" i ostali fazoni. Mora se priznati da smo mi Slaveni teske pickice i mjesto nam je u gacama. Stoga duboko udahnimo, smirimo se i gledajmo kako cemo do kruha i igara.
Nes ti.
sad nek se pokrije i naguzi trumpu i britima
il ce on polizat onoj britanki
Zajebo se on zbog 2 fronta koja je otvorio i zbog suludih poteza na istocnom frontu. Ne treba zaboravit da je stigao skoro pred Moskvu i da je Staljin vec pakovao kofere. Uz to su bas ti ameri slali pomoc u tehnici i naoruzanju Rusima, no to je bio period suradnje.Leviathan2 wrote:adolf se zasrao kad je krenuo prema istoku, mogao je komotno istrijebit i engleze i francuze, ovako se zajebo ko budalaomni wrote:Adolf je slao jos u neka vremena kad je prokuzio igru. Sad je najveci negativac u povijesti. Na stranu njegovo ludilo.Noor wrote:kad ce netko poslat rakete na london?
omni-
2014-04-12
Znali su Rusi vrlo dobro da ce napad da bude izveden. Da su planirali uzvratiti napravili bi to odmah na vec planirane ciljeve, to bi bila najjasnija poruka. Ovako se samo blamiraju ako su ovakve izjave istinite.Serbinho-3 wrote:
MOSKVA U PRVOJ REAKCIJI NA NAPAD NA SIRIJU: Odgovorni su SAD, Britanija i Francuska, NAPAD NEĆE OSTATI BEZ POSLEDICA!
omni-
2014-04-12
njemu staljin nije bio prijetnja, englezi su mu bili prijetnjaomni wrote:Zajebo se on zbog 2 fronta koja je otvorio i zbog suludih poteza na istocnom frontu. Ne treba zaboravit da je stigao skoro pred Moskvu i da je Staljin vec pakovao kofere. Uz to su bas ti ameri slali pomoc u tehnici i naoruzanju Rusima, no to je bio period suradnje.Leviathan2 wrote:adolf se zasrao kad je krenuo prema istoku, mogao je komotno istrijebit i engleze i francuze, ovako se zajebo ko budalaomni wrote:Adolf je slao jos u neka vremena kad je prokuzio igru. Sad je najveci negativac u povijesti. Na stranu njegovo ludilo.Noor wrote:kad ce netko poslat rakete na london?
idiot nije shvatao da se britanska imperija nece odreci svojih pozicija , da ih je skrsio onda bi bio glavni baja u europi
ovako je razvukao front i otisao u rusiju, tisuce kilometara daleko gdje ga je jebala logistika
losi strateg i los takticar
ni da ti je tomahavk opicio po susjedu ti nebi cuo :)
Tocno, a shvatio je on to samo ga zayebo onaj pompezni debeli Goering sa svojim slamanjem brita iz zraka. A onda paranoja od boljsevizma i tako to. Tip je bio kreten i glup, imao je neku yebenu karizmu i iskoristio lose stanje da se domogne vlasti. Nego odlutasmo u povijest, sadasnjost i buducnost ce biti cini se interesantnija :DLeviathan2 wrote:njemu staljin nije bio prijetnja, englezi su mu bili prijetnjaomni wrote:Zajebo se on zbog 2 fronta koja je otvorio i zbog suludih poteza na istocnom frontu. Ne treba zaboravit da je stigao skoro pred Moskvu i da je Staljin vec pakovao kofere. Uz to su bas ti ameri slali pomoc u tehnici i naoruzanju Rusima, no to je bio period suradnje.Leviathan2 wrote:adolf se zasrao kad je krenuo prema istoku, mogao je komotno istrijebit i engleze i francuze, ovako se zajebo ko budalaomni wrote:Adolf je slao jos u neka vremena kad je prokuzio igru. Sad je najveci negativac u povijesti. Na stranu njegovo ludilo.Noor wrote:kad ce netko poslat rakete na london?
idiot nije shvatao da se britanska imperija nece odreci svojih pozicija , da ih je skrsio onda bi bio glavni baja u europi
ovako je razvukao front i otisao u rusiju, tisuce kilometara daleko gdje ga je jebala logistika
omni-
2014-04-12
Mene probudila neka glavobolja, kao da sam osjetio da su ameri opet nesto zayebali. Pizda li im materina kostali su me jednog andola.Leviathan2 wrote:vucina, ti si hrkao u doba kad je napad poceo, jai hektorovic smo bili budnivuksadinare wrote:Rat poceo a forumske bitange,picke i lude spavaju ko zaklani..jebo njih..nespremne...
tctctc
omni-
2014-04-12
kafetin je daleko bolji za glavobolju :)omni wrote:Mene probudila neka glavobolja, kao da sam osjetio da su ameri opet nesto zayebali. Pizda li im materina kostali su me jednog andola.Leviathan2 wrote:vucina, ti si hrkao u doba kad je napad poceo, jai hektorovic smo bili budnivuksadinare wrote:Rat poceo a forumske bitange,picke i lude spavaju ko zaklani..jebo njih..nespremne...
tctctc
Jbg nemam cesto glavobolju, prakticno nikada. Nadam se da nece vise biti napada, ili ipak da nabavim kafetin. Sto kazu Kurir i forumski proroci?Leviathan2 wrote:kafetin je daleko bolji za glavobolju :)omni wrote:Mene probudila neka glavobolja, kao da sam osjetio da su ameri opet nesto zayebali. Pizda li im materina kostali su me jednog andola.Leviathan2 wrote:vucina, ti si hrkao u doba kad je napad poceo, jai hektorovic smo bili budnivuksadinare wrote:Rat poceo a forumske bitange,picke i lude spavaju ko zaklani..jebo njih..nespremne...
tctctc
omni-
2014-04-12
ma buducnost je ukurcuomni wrote:Tocno, a shvatio je on to samo ga zayebo onaj pompezni debeli Goering sa svojim slamanjem brita iz zraka. A onda paranoja od boljsevizma i tako to. Tip je bio kreten i glup, imao je neku yebenu karizmu i iskoristio lose stanje da se domogne vlasti. Nego odlutasmo u povijest, sadasnjost i buducnost ce biti cini se interesantnija :DLeviathan2 wrote:njemu staljin nije bio prijetnja, englezi su mu bili prijetnjaomni wrote:Zajebo se on zbog 2 fronta koja je otvorio i zbog suludih poteza na istocnom frontu. Ne treba zaboravit da je stigao skoro pred Moskvu i da je Staljin vec pakovao kofere. Uz to su bas ti ameri slali pomoc u tehnici i naoruzanju Rusima, no to je bio period suradnje.Leviathan2 wrote:adolf se zasrao kad je krenuo prema istoku, mogao je komotno istrijebit i engleze i francuze, ovako se zajebo ko budalaomni wrote:
Adolf je slao jos u neka vremena kad je prokuzio igru. Sad je najveci negativac u povijesti. Na stranu njegovo ludilo.
ma budalesemo i zajebavamo se , i ok
medjutim kako vucina kaze, bice rata
jednostavno ovo nije ideolosko nadjebavanje kao u vrijeme hladnog rata, ovo je nadjebavanje za moc, ameri su iskusili sto znaci biti ubjedljivo prva sila na planetu, sad si jednostavno ne mogu dozvolit jos malo da rusija dosegne 2020godinu kad je putin najavio da ce biti ruska vojska kompletno modernizovana , cak i sad su prijetnja i to ogromna ali ameri imaju neke sanse da dobiju cak i nuklearni sukob, o klasicnom da i ne govorimo, medjutim , iduce dvije tri godine ce se rusi isjednaciti s vatrenom moci, s tempom kojim ruska vojska napreduje u modernizacij, ima za 5 godina da odmaknu daaaleko ispred amera
sukob u sadasnjem trenutku nije povoljan za ruse u scenariju totalnog rata, al s ovim regionalnim sukobima ogranicenog karaktera mogu slobodno opalit cusku amerima
neam pojma, kurir ne citam, a forumski proroci kazu , ako ne bude rata sada bice onda u buducnostiomni wrote:Jbg nemam cesto glavobolju, prakticno nikada. Nadam se da nece vise biti napada, ili ipak da nabavim kafetin. Sto kazu Kurir i forumski proroci?Leviathan2 wrote:kafetin je daleko bolji za glavobolju :)omni wrote:Mene probudila neka glavobolja, kao da sam osjetio da su ameri opet nesto zayebali. Pizda li im materina kostali su me jednog andola.Leviathan2 wrote:vucina, ti si hrkao u doba kad je napad poceo, jai hektorovic smo bili budnivuksadinare wrote:Rat poceo a forumske bitange,picke i lude spavaju ko zaklani..jebo njih..nespremne...
tctctc
nisu sigurni kako je grah pao
a ja se ponadao
ja inace vucem sa sobom uvijek dvije table kafetina za glavobolje, imam probleme sa sinusima kad sam u nekim vlaznim podrucjima (ne mislim na medjunozja ) ;)
Similar topics
» Počeo treci svjetski rat
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svjetski rat je već počeo, ali na Zapadu odbijaju vjerovati u to
» Vodeći francuski intelektualac: ‘Treći svjetski rat već je počeo, Amerikanci se precjenjuju‘
» počeo TREĆI SVJETSKI RAT
» Frida Ghitis za CNN: Treći svjetski rat je počeo
» Treći svjetski rat je već počeo, ali na Zapadu odbijaju vjerovati u to
» Vodeći francuski intelektualac: ‘Treći svjetski rat već je počeo, Amerikanci se precjenjuju‘
Page 2 of 11