Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
ti natakari i neke štikle...i debelo namaži usne ružem i oboji kosu u roza...dojam će bit puno snažniji, pa su ti i šanse većedijagram wrote:mozda prime kaju i meneNoor wrote:kome, greviu? ma, to siše iz EU ne na slamku, nego na vatrogasno crijevo...a kad namontiraju 'ispostave' i razne urede i kod nas...sarnavka i onaj debeli riđi mrgud Borić ima da uvale guzice do smrtidijagram wrote:ima kakav broj da im uplatim stogod, danas nesto naplatio pa dok ne pokupe ukucani:)Noor wrote:dijagram wrote:
ajde
priznaj da se od danas osjecas puno sigurnije:)
priznam, sad se više nikoga ne bojim i nitko mi ništa nemre...imamo grevio
ona je dovoljno muskobanjasta a ja feminiziran
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
zasto farbati, mislit ce da sam ofarbao u crno:)Noor wrote:ti natakari i neke štikle...i debelo namaži usne ružem i oboji kosu u roza...dojam će bit puno snažniji, pa su ti i šanse većedijagram wrote:mozda prime kaju i meneNoor wrote:kome, greviu? ma, to siše iz EU ne na slamku, nego na vatrogasno crijevo...a kad namontiraju 'ispostave' i razne urede i kod nas...sarnavka i onaj debeli riđi mrgud Borić ima da uvale guzice do smrtidijagram wrote:ima kakav broj da im uplatim stogod, danas nesto naplatio pa dok ne pokupe ukucani:)Noor wrote:
priznam, sad se više nikoga ne bojim i nitko mi ništa nemre...imamo grevio
ona je dovoljno muskobanjasta a ja feminiziran
dijagram-
2015-08-09
aaaaah
kru te jebo, koji je hrvatska cirkus postala :)
di su shatorasi hrabri, nema ih nigdje
znaju samo rezati kad im hdz naredi
sad su kus jer gazde reklekush
toliko o njima
ova jebacina u mozak ce vam se nastavit dok ne postanete ravnodusni na sve
pazite sto vam levi kaze
toliko o njima
pazite sto vam levi kaze
2015-09-08
Njima je ideologija daleko ispred bilo čega suvislog, osim toga oni svi osobno žive ko grofovi tako da ih i sa te strane puca kuracKavran wrote:glupa i ružna. i kaj je najgore, totalno beskorisna za normalno društvo.
poljska - nezaposlenost ispod 5%, rast bdp-a za 2017. preko 4 %??
slično mađarska.
kaj ta debela smrdljiva prasica ima prigovarati njima??
kaj je ona napravila dok je bila u vladi osim kaj je legalizirala divlju gradnju po hrvatskoj??
kretenoidna babuskara.
Kermit-
2014-04-17
Upravo to, Plenki će od hadezea napraviti NGO po mjeriLeviathan2 wrote:aaaaah
toliko o njima
pazite sto vam levi kaze
Kermit-
2014-04-17
jbt kada ova ciganska država vrijeđa Mađarsku i Poljsku , zemlje koje su prije 20-30godina imale 30% manji BDP per capita, sada imaju 30% veći, niže cijene, nezaposlenost 4%, Mađarska ima 100milijardi $ industrijskog izvoza
Guest- Guest
A koliko je Bujanec iskazao netrpeljivosti prama Srbiji?vuksadinare wrote:bujanec rekao da ce proslijediti izjavu mrak paprikas mađarskom i polsjkom veleposlanstvu..kaze bujanec izjava mrak paprikas je iskazala veliku netrpeljivost prema mađarskoj i poljskoj...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A koliko je Bujanec iskazao netrpeljivosti prama Srbiji?vuksadinare wrote:bujanec rekao da ce proslijediti izjavu mrak paprikas mađarskom i polsjkom veleposlanstvu..kaze bujanec izjava mrak paprikas je iskazala veliku netrpeljivost prema mađarskoj i poljskoj...
Tuži ga srbijanskom veleposlaniku odnosno veleposlanici i sve pet.
Guest- Guest
A baš si mene našo. Nisam nikad bija cinkaroš.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:A koliko je Bujanec iskazao netrpeljivosti prama Srbiji?vuksadinare wrote:bujanec rekao da ce proslijediti izjavu mrak paprikas mađarskom i polsjkom veleposlanstvu..kaze bujanec izjava mrak paprikas je iskazala veliku netrpeljivost prema mađarskoj i poljskoj...
2014-04-22
jastreb wrote:A baš si mene našo. Nisam nikad bija cinkaroš.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:A koliko je Bujanec iskazao netrpeljivosti prama Srbiji?vuksadinare wrote:bujanec rekao da ce proslijediti izjavu mrak paprikas mađarskom i polsjkom veleposlanstvu..kaze bujanec izjava mrak paprikas je iskazala veliku netrpeljivost prema mađarskoj i poljskoj...
Pa dobro, ali ako ti nećeš to ne znači da Bujanec to nema pravo učiniti kad su u pitanju gadarije izrečene protiv mađarske i poljske države i to od strane saborskih zastupnika. Nek ljudi vide s kim imaju posla ili ga mogu imati.
Guest- Guest
Bujanec će se sam prijaviti srpskim vlastima i posuti pepelom....kad tad. Pretvorba osobnosti je moguća, evo kako naša Kaja.
Guest- Guest
Kaja brani žensku stranu,što je i razumljivo. Ne može CUH određivati što oni misle ,kao nešto jedino ispravno.kofein wrote:Bujanec će se sam prijaviti srpskim vlastima i posuti pepelom....kad tad. Pretvorba osobnosti je moguća, evo kako naša Kaja.
Recimo,ja se ne mogu načuditi koliko parova bez djece,samo zbog naputaka CUH-a da je umjetna oplodnja grijeh,ostaje bez potomstva.
Gdje u Bibliji piše da je umjetna oplodnja grijeh? Naprotiv Jahve kaže "Plodite se i množite!" Znam za jednog lika koji sa ženom nije mogao imati djece i dr im je savjetovao umjetnu oplodnju i garantirao uspješno začeće. Lik je bio pod utjecajem popa i to nipošto nije htio učiniti, što je rezultiralo svađama sa ženom,a mislim da im slijedi i rastava,kako sam čuo.
E,pa koga će u ovom slučaju podržati Kaja? ppa i muža,ili ženu željnu majčinstva?
2014-04-22
Pinochet wrote:jbt kada ova ciganska država vrijeđa Mađarsku i Poljsku , zemlje koje su prije 20-30godina imale 30% manji BDP per capita, sada imaju 30% veći, niže cijene, nezaposlenost 4%, Mađarska ima 100milijardi $ industrijskog izvoza
okvirno 100 000 madjara rade u auto industriji , tamo su place takve da ti ne bi ustao iz kreveta za taj novac , budimo realni
Radnici u autoindustriji u Kragujevcu zarađuju 2,25 dolara na sat, Kini pet dolara,Mađarskoj šest, Češkoj 9,85, a Slovačkoj 12,5 dolara.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Da je u Slovačkoj duplo veća satnica nego u Mađarskoj?? Baš me iznenadilo (nije sarkazam).
Guest- Guest
kofein wrote:Da je u Slovačkoj duplo veća satnica nego u Mađarskoj?? Baš me iznenadilo (nije sarkazam).
mala je lova u realnom sektoru madjarske a radi se "muski" druga stvar sto orban uredbama smanjio cijene rezija svima i daje lovu odabranima koja se vrti te stvara privid blagostanja do kad takve subvencije mogu biti realno odrzive i orban bude na vlasti
sve vec vidjeno vise x
za druge dovoljno reci soros pa dok traje...
2014-04-12
debotoijusto wrote:
Trajat će i nakon što štakor krepa.
Guest- Guest
ja sam još prije 2godine radio za 2€ sat, lupa bi se nogom u guzicu za 6$(36-40kn satnicu) , plus mađarska je jeftinija od RH, to ti je realna satnica 3x veća nego za što sam ja znao raditikofein wrote:Da je u Slovačkoj duplo veća satnica nego u Mađarskoj?? Baš me iznenadilo (nije sarkazam).
Guest- Guest
Pinochet wrote:ja sam još prije 2godine radio za 2€ sat, lupa bi se nogom u guzicu za 6$(36-40kn satnicu) , plus mađarska je jeftinija od RH, to ti je realna satnica 3x veća nego za što sam ja znao raditikofein wrote:Da je u Slovačkoj duplo veća satnica nego u Mađarskoj?? Baš me iznenadilo (nije sarkazam).
taman da te odrzi u zivotu da mozes radit
2014-04-12
debotoijusto wrote:kofein wrote:Da je u Slovačkoj duplo veća satnica nego u Mađarskoj?? Baš me iznenadilo (nije sarkazam).
mala je lova u realnom sektoru madjarske a radi se "muski" druga stvar sto orban uredbama smanjio cijene rezija svima i daje lovu odabranima koja se vrti te stvara privid blagostanja do kad takve subvencije mogu biti realno odrzive i orban bude na vlasti
sve vec vidjeno vise x
mađarsku su upropastili socijalisti početkom prošlog desetljeća a orban bilježi odličan rast po svim parametrima već dugo, rast koji plenkislav i takvi poput milanovića nesposobnjakovići mogu samo sanjat
a vi pričajte o ekonomiji i tonama žita tu vas šije orban za tri koplja do pet
debotoijusto wrote:kofein wrote:Da je u Slovačkoj duplo veća satnica nego u Mađarskoj?? Baš me iznenadilo (nije sarkazam).
sve vec vidjeno vise x
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mrak Paprikaš nezadovoljna Orbanom
» Kako Mrak Paprikas i 'djecaci' iz 'amsterdamske' nastimavaju anketne rezultate
» EU-sovjeti bi izgladnili Poljsku i Mađarsku, da mogu
» Macron žestoko napao Mađarsku i Poljsku
» Klinton napao Mađarsku i Poljsku,Orban žestoko uzvratio!
» Kako Mrak Paprikas i 'djecaci' iz 'amsterdamske' nastimavaju anketne rezultate
» EU-sovjeti bi izgladnili Poljsku i Mađarsku, da mogu
» Macron žestoko napao Mađarsku i Poljsku
» Klinton napao Mađarsku i Poljsku,Orban žestoko uzvratio!
Page 3 of 4