Mrak Paprikaš nezadovoljna Orbanom
Page 1 of 1
Mrak Paprikaš nezadovoljna Orbanom
http://www.direktno.hr/domovina/mrak-taritas-nezadovoljna-zbog-orbana-ako-je-i-postojao-mit-o-europskom-hdz-u-on-je-trajno-i-bespovratno-mrtav-133838/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mrak Paprikaš nezadovoljna Orbanom
...ha,ha...javljaju se 'amsterdamci' u liku paprikasice...oni su nezadovoljni orbanom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mrak Paprikaš nezadovoljna Orbanom
Ona je nebitna, ja stalno napominjem da se ovu žgadiju u Zagrebu rješava tako da pustiš imigranate u Zloveniju da tamo Janša i Zmago dobiju više glasova i maknu ljevicu
Zagrebačka ljevica ima jaku logistiku u Zloveniji
Uništi zlovensku ljevicu uništio si i ove
Zagrebačka ljevica ima jaku logistiku u Zloveniji
Uništi zlovensku ljevicu uništio si i ove
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Kako Mrak Paprikas i 'djecaci' iz 'amsterdamske' nastimavaju anketne rezultate
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Mrak u očima Anke Mrak Taritaš...kakvo gradonačelnikovanje bliži je Remetinec
» Grčka nezadovoljna sankcijama EU protiv Turske
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Mrak u očima Anke Mrak Taritaš...kakvo gradonačelnikovanje bliži je Remetinec
» Grčka nezadovoljna sankcijama EU protiv Turske
Page 1 of 1