Kako Mrak Paprikas i 'djecaci' iz 'amsterdamske' nastimavaju anketne rezultate
Page 1 of 1
Kako Mrak Paprikas i 'djecaci' iz 'amsterdamske' nastimavaju anketne rezultate
https://www.maxportal.hr/vijesti/evo-dokaza-kako-ipsos-namjesta-ankete-krasan-primjer-za-to-je-anka-mrak-taritas/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako Mrak Paprikas i 'djecaci' iz 'amsterdamske' nastimavaju anketne rezultate
Ne znam zasto imamo toliko anketa, i sve redom lazne.
Najopasnija rabota IPSOSA je ipak bila u izbornoj noci 2007. kad su objavili rezultate izlaznih anketa DOK su izbori jos trajali.
Najopasnija rabota IPSOSA je ipak bila u izbornoj noci 2007. kad su objavili rezultate izlaznih anketa DOK su izbori jos trajali.
£otk@-
2019-02-12
Re: Kako Mrak Paprikas i 'djecaci' iz 'amsterdamske' nastimavaju anketne rezultate
£otk@ wrote:Ne znam zasto imamo toliko anketa, i sve redom lazne.
Da bi se putem anketa utjecalo na raspoloženje biračkog tijela, naravno.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:£otk@ wrote:Ne znam zasto imamo toliko anketa, i sve redom lazne.
Inače se najsmješniji vid pokušaja takve vrste utjecaja mogao vidjet kada su neke anketne kuće svojevremeno provele anketu kakvi bi rezultati bili da se u Hrvatskoj premijer bira direktno na izborima kao u Izraelu.
Pobjednik je bio Radimir Čačić koji se, zanimljivo, baš tih dana u javnosti pokazao u vidljivo mršavijem elegantnom izdanju. Apsurd je u tome da se u RH premijer ne bira direktno na izborima, poput predsjednika države, pa je sama anketa zapravo bila bespredmetna.
Guest- Guest
Hdz moze poceti s anketom u BIH IOSTALIM HRBATSKIM dijasporama
Pa da vidis pozitivnog rezultata
Inace , ne vjerujem u ankete
Ni unreferendume
Ni u izbore
Sve je to PICKIN dim
Ustvari Kae se sjetim demokracija u Socijslizmu je bolje funkcuonirala
Ovo je OBICNA DEMOKRATURA
Pa da vidis pozitivnog rezultata
Inace , ne vjerujem u ankete
Ni unreferendume
Ni u izbore
Sve je to PICKIN dim
Ustvari Kae se sjetim demokracija u Socijslizmu je bolje funkcuonirala
Ovo je OBICNA DEMOKRATURA
U Socijslizmu se biralo UNUTAR RADNIH ORGSNIZACIJA ORGANE SAMOUPRAVE
JBT
TO JE ZA OVE DANAS SF
Totalni SF
A U KAPITALIZMU JE DEMOKRACIJA FASADA ZA VLADAJUCE DA SE ODRZE NA VLASTI,
I CUDNA STVAR ..REDOVNO SU TI VLADAJUĆI BOGATAŠI MILIJUNAŠI itd
A crkva tek?.
Ha ha
To je uzor demokracije Upm
JBT
TO JE ZA OVE DANAS SF
Totalni SF
A U KAPITALIZMU JE DEMOKRACIJA FASADA ZA VLADAJUCE DA SE ODRZE NA VLASTI,
I CUDNA STVAR ..REDOVNO SU TI VLADAJUĆI BOGATAŠI MILIJUNAŠI itd
A crkva tek?.
Ha ha
To je uzor demokracije Upm
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:£otk@ wrote:Ne znam zasto imamo toliko anketa, i sve redom lazne.
Inače se najsmješniji vid pokušaja takve vrste utjecaja mogao vidjet kada su neke anketne kuće svojevremeno provele anketu kakvi bi rezultati bili da se u Hrvatskoj premijer bira direktno na izborima kao u Izraelu.
Pobjednik je bio Radimir Čačić koji se, zanimljivo, baš tih dana u javnosti pokazao u vidljivo mršavijem elegantnom izdanju. Apsurd je u tome da se u RH premijer ne bira direktno na izborima, poput predsjednika države, pa je sama anketa zapravo bila bespredmetna.
Sve su kod nas ankete nastimane
Odnosno ne predstavljanju reprezentativni uzorak a ispitanici ili lazu ili su pod dojmom trenutka
Na kraju opet pobjede najveci msnipulatori i krpelji hdzeja
Najveci domoljubi jelte
Da narod imslo ima slpbodu biranja birao bi RF ili neku lijevu stranku
Nego nema
To je jebena demokracija gdje se bira stranku kpja najbolje laze
Nego nema
To je jebena demokracija gdje se bira stranku kpja najbolje laze
a, sto drugo.Speare Shaker wrote:£otk@ wrote:Ne znam zasto imamo toliko anketa, i sve redom lazne.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Maggie19 wrote:a, sto drugo.Speare Shaker wrote:£otk@ wrote:Ne znam zasto imamo toliko anketa, i sve redom lazne.
Tko ti je ova na avataru? Monica Bellucci?
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Mrak Paprikaš nezadovoljna Orbanom
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Kako je general Galaktičke predvidio rezultate izbora u CG
» KAKO JE MOGUĆE DA SIN MAJKE MRAK TARITAŠ POSJEDUJE MILIJUNSKE NEKRETNINE
» Bananka Mrak Paprikaš uvrijedila izjavom Mađarsku i Poljsku:Ne želim da mi djeca žive u državi koja bi izgledala poput Mađarske i Poljske
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Kako je general Galaktičke predvidio rezultate izbora u CG
» KAKO JE MOGUĆE DA SIN MAJKE MRAK TARITAŠ POSJEDUJE MILIJUNSKE NEKRETNINE
Page 1 of 1